menünde sporunda çok güzel olmuş canım inşallah cumaya mükafatını alırsın
çok mutlu vakit geçir gülcüm
3 mil lesliemide yaptım 35 dak sürdü yarım saatte yürüdüm akşamada bakalım biraz spor yaparım artık
gidip yemeklerimi yapıyım menümüde yazıyımda gecikmesin
sabah
1 kase nesfit süt
öğle
1 kepçe nohut
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
akşam
yumurtalı salata
yoğurt
3ltye su tamamlanır yatana kadar
şimdilik 2 fincan yeşil çay
3 mil lesliemide yaptım 35 dak sürdü yarım saatte yürüdüm akşamada bakalım biraz spor yaparım artık
sabah
1 kase nesfit süt
öğle
1 kepçe nohut
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
akşam
yumurtalı salata
yoğurt
bende menumu yazayim gideyim
sabah
yagsiz yapilma bir por.menemen
yarim dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
ogle
bir buyuk ayran
iki ince dilim ananas
3 ceviz ici
aksam
bir kucuk kase yayla corbasi
bolca bruksel lahanasi(haslama)
ara
15 tane sari leblebi
bantta 7km.yurudumyaklasim 1.27 dakika ediyor
gerci bayagi hizli yuruyorum artik 7seviyesinde
Hemen bakıyorum diğer menülere Beril haklı kastan gidecek bu gidişle hemen proteine ağırlık vereyim :) 2 gündür çok şaşkın oldum yediklerim için ama yarın düzelecek
Buarada eşim kanıma girmeye çalışıyor baktı Zayıflıyorum biraz önce gel sana yemek ısmarlıyım bende acıktım diyor :)) ben ise aslaaaa dedim :)
:))) ne yedin o kadar arkadasım yarın sabah kavaltıya bekliyorum sizi canlarım.
Buna göre yarın sabah 1 yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek yerim
Okula öğlen için elma leblebi götüreyim
Akşama haşlama brokoli karnabahar yoğurt
Buarada Beril yoğurt light mı olmalı yoksa önemli değil mi???
MErhaba arkadaslar
Ugrayamadim bugunn yogundumm
Beril bence de en uygun kisi yardimcilik icin.
Hayirli olsunn, Ecem de onun icin tebrik etmiss sanirim.
Gul esinn yanina İstanbula gidecegini yazmisti o yuzden gelememistir.
Gulcin sabunlar guzel olmus gercekten ellerine saglik
Arzu menun guzel olmus afiyet olsun
Nihal menun olmamis herkes soylemis zaten
Ablamla konustum bugun o da hamileliginin 5. Ayinda sordum bugun kac kilo oldun diye 57.5 kiloymus
Azicik boy farkimiz var benden az daha kisa ben normal halimle 61lerdeyimm zayiflamaliyimm
Hafta ici daha iyi oluyor duzenli oluyor.
Yolunda canim bir sey yokk
Evde isler vardi
Ben de tembel oldugumdan oyalana oyalana yaptigimdan biiremedim hala
Ama evde olunca guzel rejimimi yapamiyorum sikintidan elim yemege gidiyor
Kizlar malum dun menumu yazamadim hemen dunki menumude yazayim
Sabah:1 dilim ekmek az bi parca peynir domates salatalik yesillik
Ogle: 3 kasik patlican 1 kasik pilav salata
Aksam : misafirlikteydik 2 catalcik yaspasta
2.5 litre su
50 mekik
okuyorum okuduğumu anlamıyorum kafa karışık 40 dercede yıkanacak renklileri 60 derece yıkamışım son anda fark ettim..çamaşırları bekliyorum..geçmişe bakamdım ..
Kizlaarr herkese merhaba dunku halsizligim devam ediyor kendimi oyle siskin hissediyorum ki acikmadim hala hic bisey yemedim birakin bisey yemeyi yatagimdan bile cikamadim birazdan kalkicam artik saat 3.30 oldu ben hala yatiyorum :) cok tembelimm cookk
bende gidip yuruyeyim bari
gerci elifi uyutup kahvemi yapip buyuk bir sevkle gelmistim ama olsun
kahvede sogusun iste
selam kızlar cumartesi bi gittim anca gelebildim ananem rahatsızlanmıştı onun yanına hastaneye gittik ordanda annemlere o yüzden hafta sonu giremedim malesef artık hafta içi telafi edicem.
ama yediklerime çok dikkat ettim sporumuda yaptım kaçamak yok artık bu haftada bunun sonucunu alıcam inş.
cumartesi sabah
2 çatal sahanda yumurta
peynir domates
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
1 portakal
1 muz
akşam
ızgara köfte 3 adet
salata
pazar sabah
haşlanmış yumurta 1 adet
peynir
domates
ekmek 1 dilim
1 kaşık kadar tahin pekmez
öğle
vişne suyu evde yapılmış
2 dilim ekmek le peynirli tost
akşam
şehriye çorbası
salata
yoğurt
kızlarrrrrrrr ben geldim çok özledim sizi ama hala istanbuldayım çocukları gönderdik işlerimiz uzadı etüt yapıyoruz ebrucum nolur kızma izinli de yazma 2,3 günden gelicem en kötü ihtimal cuma zaten kilomu yazıcam ama burda pek düzenim kalmadı şimdi otelden giriyorum yine sizi haberdar ederim kendinize iyi bakınnnnn
sabah
1 kase nesfit süt
öğle
1 kepçe nohut
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
akşam
yumurtalı salata
yoğurt
Ay ben öğleni nerdeyse yeni yedim bakıyım 3 saat olmuş ama akşam yemeğin erken biraz sanki belki senin ki idealdir ben 1-2 saate anca yerim eşim daha gelmediama süper menü afiyet olsun yağların eriye inşallah :)
keske bir kahveyle uzun uzun dertlessekGayet güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.
Uyma sakın sen ona.Başkası olsa destek verir senin ki köstek olmaya çalışıyor desene
İnşallah diyete uygun yiyecekler hazırlarsın diyecektim. Öyle yapmışsın zaten
Sen yoğurdu normal ye Nihal'cim. Herşeyin normali makbuldür. Diyet yapmayı bıraktığın zaman normal hayata daha rahat dönebilmen için en normal şekilde beslenmen lazım. Light ürünlerin hiçbirisini önermiyorum.
Ooooo maşallah Betül'cüm ablan gayet güzel gidiyormuş. Daha doğrusu kaç kiloyla hamile kalmıştı? Bu arada senin kilondan az ve 5 aylık hamile farkındasın dimiBu arada senin bu hafta mutlaka ama mutlaka kilo vermen lazım.
Menünü yazmamışsın? Kaçamak yoktur umarım.
Açelya'cım menün olmamış canım. Akşam ki yaşpasta hiç ama hiç olmamış. Pilavdan da uzak duruyoruz diyet boyunca. Ayrıca kaçamak görmeyeceğim demiştim dimi size
Oyy kuzum benim yaaaa geçmiş olsun yeniden. Artık kendine gel birazcık Derya'cım. Sen böyle yazdıkça bende çok üzülüyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda takma lütfen artık. :26:
Bencede kalk birazcık bişeyler atıştır. Oda çok önemli hastalıkta. C vitamini al biraz. Meyve ye ve mutlaka ıhlamur kaynat kendine.
Soğumasın soğumasın benden yaptım şimdi kahve gel beraber yudumlayalım canım benim
bune menu nerde ecem hastasin ve bunlari yedinMenum
16.00
Beyaz peynirli tost
17.46
Yesil elma
1 lt su
Menum
16.00
Beyaz peynirli tost
17.46
Yesil elma
1 lt su
keske bir kahveyle uzun uzun dertlessek
frenlesen beni
akil versen
ne bileyim birseyler yapsanda kendime gelsemmmmmmmmmmm canim
bune menu nerde ecem hastasin ve bunlari yedin
duzgun ama saglikli birseyler ye bol bol su ic ve dinlen baska caresi yok bu gribin canim
Hayırdır canım benim söyle bakim neyin var?
kuzucuklar iyileşse daha iyi olacağım oğlumun odasını ayırdım ama olan bana oldu nerdeyse 1 ay olacak kendi odamda toplasam 5 saat uymuşluğum yok]
Oyy kuzum benim yaaaa geçmiş olsun yeniden. Artık kendine gel birazcık Derya'cım. Sen böyle yazdıkça bende çok üzülüyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda takma lütfen artık. :26:
Soğumasın soğumasın benden yaptım şimdi kahve gel beraber yudumlayalım canım benim
leslie 3 mil 45 dk değilmi :44: bendeki tam 45 dk sürüyor..menü güzel..3 mil lesliemide yaptım 35 dak sürdü yarım saatte yürüdüm akşamada bakalım biraz spor yaparım artık
sabah
1 kase nesfit süt
öğle
1 kepçe nohut
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
akşam
yumurtalı salata
yoğurt
hoş geldin diyeti bozma..kızlarrrrrrrr ben geldim çok özledim sizi ama hala istanbuldayım çocukları gönderdik işlerimiz uzadı etüt yapıyoruz ebrucum nolur kızma izinli de yazma 2,3 günden gelicem en kötü ihtimal cuma zaten kilomu yazıcam ama burda pek düzenim kalmadı şimdi otelden giriyorum yine sizi haberdar ederim kendinize iyi bakınnnnn
oo spor harika..sporumda
cumartesi 200 ip atlama 100 mekik
pazar 200 ip atlama 100 mekik
sabak akşam 100 er ip atlama 50 şer mekik şeklinde yapıyorum
ipimde çamaşır ipi bu arada
eee napalım spor olsunda
hee bide pazar günü 80 dakika sahilde yürüyüş tabi bunun yarısı oğlum kucağımdayken oldu düşünün kaç kalori gitmiştir.
hastalık gelmden insna bu şekil oluyor acil önlem almalsın b ence bol c vitamini ve fırsatta buldukça dinlenme öneririm..geçmiş olsun..güç kazanmak içinde YA HAY oku YA HAY YA HAY ŞEKLİNDE AYAKLANDIRIR..Cok tesekkur ederim canim hasta gibide degilim hep yatmak istiyorum icimde skiliyor gercekten nazar mi acaba en iyisi dus alip dua okumak yoksa icimdeki skinti gitmeyecek ruh hastasi gibiyim durup dururken :))
su iç en iyisi su olmadı kemsedi ayran yada sür iç..içine tarçın kat sütün..burdayım beya ortim
ayyyyyy ecemcim hastada olsan çok yatma iyice kötü olursun bence kalk bi duş al bişeyler ye iç
canım benim çok geçmiş olsun nazarlara mı geldin ne bolca dua oku
sogumasın içde öyle git yap sporunu bende de yeşil çay var ben asla neskafe falan içemem anca türk kahvesi orta şakerli
kızlar açlık hissim var bişeyler yedim ara öğün yaptım geçmiyor ne yapıyım sizce yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm edin ipucu söyleyin yemiyeceğim işte kalkıp spor yapıyım en iyisi
amin amin gülçin..kurtardım çamaşırı biraz fazlaca buruşmuşlar ama küçülen çeken yok..geçmiş olsun deyacım sıkma canını inşallah hep güzel şeyler dökülür önünede çok mutlu olursun
insanın aklı karışık olmasın neler yapıyor son anda kurtarmışsın ama sanırsam
Kizlaarr herkese merhaba dunku halsizligim devam ediyor kendimi oyle siskin hissediyorum ki acikmadim hala hic bisey yemedim birakin bisey yemeyi yatagimdan bile cikamadim birazdan kalkicam artik saat 3.30 oldu ben hala yatiyorum :) cok tembelimm cookk
bir agirlik var adini koyamadim bir sey canim istemiyor birsey
tam iki kera banda yuruyuse ciktim indim
umutsuz,mutsuz,sanki canim cikacak gibi sikintili bir halim var
kuzucuklar iyileşse daha iyi olacağım oğlumun odasını ayırdım ama olan bana oldu nerdeyse 1 ay olacak kendi odamda toplasam 5 saat uymuşluğum yoktam oğlum iyileşti odmada uyuam planlarım vardı kızım ateşledi peişne tekrar oğlum..oy oy ..tayin işi zaten başlı başın a sıkıntı..gitsekmi kalsakmı hergün bir değişik fikir ..net birşey olsa sorun yok..ebrucum kuzum sıkıntı burda yani..
leslie 3 mil 45 dk değilmi :44: bendeki tam 45 dk sürüyor..menü güzel..
hoş geldin diyeti bozma..
oo spor harika..
hastalık gelmden insna bu şekil oluyor acil önlem almalsın b ence bol c vitamini ve fırsatta buldukça dinlenme öneririm..geçmiş olsun..güç kazanmak içinde YA HAY oku YA HAY YA HAY ŞEKLİNDE AYAKLANDIRIR..
su iç en iyisi su olmadı kemsedi ayran yada sür iç..içine tarçın kat sütün..
amin amin gülçin..kurtardım çamaşırı biraz fazlaca buruşmuşlar ama küçülen çeken yok..
bol sıvı tüketeni öneririm.şimdi nasılsın.
Bazen bende de olur böyle Beril'cim sıkıntı etme kendine. Durduk yere mutsuz olurum, huzursuz olurum, canım hiç bişey yapmak istemez. Nedenini bende bilmiyorum arada bir olur. Nasıl geçirdiğimi düşündüm şimdi onuda hatırlamıyorum ama çabuk geçiyor takma kafana. Şuan seni neyin mutlu edeceğini düşün. Onu yap, yoksada oturup geçmesini bekleyeceksin başka çaresi yok. :26:
Bu arada Beril'cim seni kaptan yardımcısı olaraka bildirdim. Artık resmi olarak yardımcımsın
nasilsin canim,alistinmi biraz gitme duygusuna
belki gittigin yerde yeni bir kapi acilacak,belki hersey cok guzel olacak,belki orda devamli kalmayi isteyeceksin
ne olur +enerji gonder evrene
her ne kadar ben bugun yanlis bir gundeysemde
ay tam beni anlatiyonnnn aynen oyleyim
sanki hasan beni aldatti,sanki bir sevdigimi kaybettim,sanki 7 cocukla bir magarada ac kalmis gibiyim
ya niye boyleyim
aglamak istiyorum ama ben aglayamamda
ebru ne yapiyim,yada bazen niye boyle oluyom.birde ben boyleyken kesin satasirim birilerine oda kesin esim olur
demin beri deryanin dedini soyluyom ya hay ya hay
sagol canim
iyim canım saol..gitme işine ben alışığım eşim hergün bir değişik fikirle geliyor..hakkımızda hayırlısı..kuzum ben kendim şifacı enerjstim hatta bu konuda öğrenci yetiştiriyorum pozitif enerjinin gücünü oldukça iyi bilenlerdenim..ama bu ay herşey üst üste geldi vardır bundada bir hayır..normalde çocuklarım ve ben bu derece hasta olmayız olsakta ertesi gün biter bu sefer baya uzun sürdü bud abeni yıpratıyor..ve uzun zamandır bana manevi anlamda büyük değişim olacağından bahsediliyordu ki taşınma oldukça büyük değişim ..sadece beni ilgilendirse oldukça sakin vede relax moddayım ama çocuklar ve eşim işin içine girince herşey farklılaşıyor..
Sen varya dolaş şöyle formları mutlaka hıncını alacak bir konu bulursun, bütün sinirini at orda, Hasan'ada bulaşma sakın garibimin ne suçu var. Sen yine şöyle güzel bir kahve yap kendine, kahveden önce güzel bir duş al, uzan bir koltuğa yada otur Elif'le oyna. Bunları yapamadın dışarı çık biraz açık hava al. Yada ne bileyim aklını dağıtacak bişeyler bul. Uzun zamandır konuşmadığın bir arkadaşını ara, valla şuan aklıma bunlar geliyor. Aslında çok şey yapabilirsin birazcık otur sakinleş önce. Yada git uyu hiç bişey yapmadan. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?