Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canın sıkıldığında çekil bir kenara kendini dinle içinde ertelediğin ötelediğin birşey vardır ansızın can sıkıntısı iç sıkıntısı ve moral bozukluğu olarak sana kendini hatırlatır..
bu durumda elinizd eher ne iş vars abırakıp bir kenara oturmalısınız..derin drin nefes alıp verin ve iç sesinize kulak verin..bastırdığın bir duygu bir düşünce seni rahatsız ediyordur..ve bu durumların en büyük kurtarıcısı YA BASİT ZİKRİDİR..ve inşirah suresi..
bir agirlik var adini koyamadim bir sey canim istemiyor birsey
tam iki kera banda yuruyuse ciktim indim
umutsuz,mutsuz,sanki canim cikacak gibi sikintili bir halim var

anın farkına var beril nefesini takip et balkona çık ve derin nefes almayı dene..5 dk yeter..ve dediğim gibi okursan eğer YA BASİT YA BASİT OKU sayısı yok ..ve inşirah suresi..

aslinda ben bugun kaplama alani disindayim burnum segiriyor ne zaman olsa kotu birsey olur
yada ben buna inandim
soyle bebem ne yapayim ya cok garibim ben
nasil oldumu bile bilmiyorum

eğer burnun seyiriyorsa bu bir işaretttir ki sen bunu keşfetmişsin..seyirdikçe hayra hayra diye söyle..ki illa kötü birşey olacak diye beklem sakın.. enerjini olumlu yöne çevir seni ne mutlu eder..bri eker üstünü mutlaka değiş kalk makyaj yapıyormuşsun yap..modunu değiş kuzu..evi havalandır müzik aç enerjin o kadar düşükki şu an ..

hoş geldın canım.menünde güzel afiyet olsun.

selam arkadaslarım bende buğünkü menümü yazayım.

sabah:bir dilim cavdar ekmeği
bir tane suda pişmiş yumurta.
ıkı tane yeşil zeytin
iki catal peynir.
közlenmiş kırmızı biber köslenmiş patlıcan çok az.
sekersiz cay

ara öğün. doğadan form cayı.

öğlen:
yarım kase corba.
kücük tabak ispanak yemeği.
3 kaşık yoğurt.
bir izgara köfte
salata (ekmek yok)

akşam:
bir kase corba salata yarım dilim cavdar etmeği.

gün içinde iki litre su

sağol canım
diyetimde bütün aburcuburlardan vazgeçtim ama meyveden geçemiyorum. tek yaptığım önceden yatmadan önce yerdim mutlaka şimdi mümkün olduğunca sabahtan yemeye çalışıyoum çünkü meyvesin günüm geçmez.
ip konusunda evet haklısın sarkma yapabilirmiş ama bana iyi geliyo ip atlamak hep basit hem yorucu gerçi güzelleşeyim derken göğüslerimdende olmak istemem

sevgili arkadaşım haklısın diyorum.ama üzerimede alındım.eğer yeni katılanlardan razı değilsen biriside benım.ben ilk diyete başladığımda 4 çü haftaya girdim.84.700 düm. size guruba katıldığımda.82.700 düm.iki hafta oldu.şimdi 80 kilodayım.vermeye gayret ediyorum.eğer sizlere engelsem cıkabilirim gurubunuzdan kimseye rahatsızlık vermek istemem ben diyetime yine hep devam edebilirim.allaha emanet olun.

Ecem'cim nasıl oldun şimdi? Eğer hala kötü hissediyorsan kendini doktora git derim.

bakalım yarınada gecmezse yatmakla olmuyor okul var yarın gidicem doktora cok tesekkürler canım :)

canım istemiyo kii (

Derya cım cooook tesekkurlerr canım benim bu yazddıgını gordugumden beri okuyorum

bendee iste berill hastalıktan ziyade icimde de aynı bu sıkıntıdan var birine patlasam rahatlarım gibi geliyor telefonlara bile cıkmıyorum bi kerem ararsa acıyorum yoksa ben kafayımı yiyorum :)

Son düzenleme:
taaaaaaa oradan sen bile hissettin degilmi?
evet acayip negatifim
uzerimi degistim esofman giydim daha salaslastim
muzik araba haricinde dinlemem
benim kuzumunda bana inadi tuttu uyudukca uyudu bugun
bakalim bugun gazabimdan kim nasibini alacak mumkun mertebe kizlara yaklasmamam lazimmmmm
sonra kendimi affetmem uzun suruyor

sanirim begendim diye yazdigim ilk menuu bugun
kim demis ip atlamak sarkma yapiyor diye
yapsaydi sanirim bi rdunya sporcu var onlarinki yapardi msallah tas gibiler

bende absurt bir menu yazayim
sabah
yumurta+sebze kozlemesi+galeta
ogle
yarim ayva+elma(hepsini yedimmi hatirlamiyorum)
ara
bir kase yayla corbasi
aksam
bir kase yayla corbasi+bir por.guvec(yagsiz)

yuruyemedim ama iki kere denedim ama yokkkkkkkk

bu yazi tarihr bakarsan ebrunun yeniler icin fikirlerimizi sordugu gun yazilmisti
listeleme sorusuydu
ogun hepimiz birseyler yazdik
buda benim yazim bunun uzerinden gunler gecti sizler listede yer aldiniz
konu kapandi
bu ne oldu simdi anlamdim
anlayabilecegimide sanmiyorum
takim benim degil canim
seninde bana bir zararin yok
ama neden o kadar yorum icinden benim yazim buda merak konum
diyetinin iyi gitmesi beni memnun eder ama kisisel yazilim yok genelden yazdim
haaaaaaa senden bir sikayetim olsaydi inan bana bunuda yazacak kadar dobraciyimdir
kisisel anlamani hala anlamadimiki kez daha okudum

Bu arada Gül yanlıs anlamadıysam İstanbuldasın sanırım bu aralar istedigin müsait oldugun herhangi bir an görüsebiliriz canım agırlarım seni İstanbulda :) Daha önce Betül ede yazmıstm okulum var ama engel degil istedigin zaman haber etmen yeter :)

ben kizlarin odaya bile girmiyom onlara patlarim diye
bende habire deryanin dedigi zikri cekiyorum ama nafile hala delidumrulum
ben patlayinca rahatlarim ama sonrada onun ne sucu vardi diye vicdan azabi cekerim bu seferde onu takarim
insallah uyuyabilirim

İşte benüm menüm

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
1 domates
yarım yumurtanın beyazı
1 yemek kaşığı közlenmiş yağsız patlıcan
yarım biber ( kırmızı )

Ara: yok (kahvaltıyı geç yaptık)

Öğle: yarım porsiyon susuz ıspanak
yarım porsiyon haşlanmış karnıbahar
1 yemek kaşığı yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

Ara: yok

Akşam: 1 dilim kepek ekmeği
2 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
2 küçük acı biber
1 adet yeşil biber

Ara: yok

Su: içiyorum ama tamamlandı sayılır

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş, 100 mekik

ayşecim saat 19:35 sanırım bitmiştir işlerin....:18::18::18::18::18::18:

guzel olmus
ama yogurdu yiyebilirsin hemde kalsiyum yag yakmaya yarar
sanki aksam biraz az gibi ins.gece acikmazsin
acikirsan kesinlikle meyve yeme sut yada bir kucuk yogurt ye hatta icine tarcin atki insilun direncin artsin

hala yatmıyosun demi tatlım....

arkadaşım sonuna kadar senin yanındayım sonuçta biz buraya kilo vermek adına bişeyler paylaşmak ve yarışarak bunu hızlandırmak adına geldik ama bazı arkadaşlar geldikleri günleri unutarak kırıcı konuşuyolar elimizden geldiğince paylaşımda bulunup diyet adına bişeyler yapıyoruz. her dakka pc başında olmayabiliriz bence köstek olmak yerine biraz yardımcı olsunlar ben yeni gelen tüm arkadaşların elinden geldiğini yaptığına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…