canın sıkıldığında çekil bir kenara kendini dinle içinde ertelediğin ötelediğin birşey vardır ansızın can sıkıntısı iç sıkıntısı ve moral bozukluğu olarak sana kendini hatırlatır..ay tam beni anlatiyonnnn aynen oyleyim
sanki hasan beni aldatti,sanki bir sevdigimi kaybettim,sanki 7 cocukla bir magarada ac kalmis gibiyim
ya niye boyleyim
aglamak istiyorum ama ben aglayamamda
ebru ne yapiyim,yada bazen niye boyle oluyom.birde ben boyleyken kesin satasirim birilerine oda kesin esim olur
demin beri deryanin dedini soyluyom ya hay ya hay
sagol canim
bu durumda elinizd eher ne iş vars abırakıp bir kenara oturmalısınız..derin drin nefes alıp verin ve iç sesinize kulak verin..bastırdığın bir duygu bir düşünce seni rahatsız ediyordur..ve bu durumların en büyük kurtarıcısı YA BASİT ZİKRİDİR..ve inşirah suresi..Bazen bende de olur böyle Beril'cim sıkıntı etme kendine. Durduk yere mutsuz olurum, huzursuz olurum, canım hiç bişey yapmak istemez. Nedenini bende bilmiyorum arada bir olur. Nasıl geçirdiğimi düşündüm şimdi onuda hatırlamıyorum ama çabuk geçiyor takma kafana. Şuan seni neyin mutlu edeceğini düşün. Onu yap, yoksada oturup geçmesini bekleyeceksin başka çaresi yok. :26:
Bu arada Beril'cim seni kaptan yardımcısı olaraka bildirdim. Artık resmi olarak yardımcımsın
bir agirlik var adini koyamadim bir sey canim istemiyor birsey
tam iki kera banda yuruyuse ciktim indim
umutsuz,mutsuz,sanki canim cikacak gibi sikintili bir halim var
aslinda ben bugun kaplama alani disindayim burnum segiriyor ne zaman olsa kotu birsey olur
yada ben buna inandim
soyle bebem ne yapayim ya cok garibim ben
nasil oldumu bile bilmiyorum
selam kızlar cumartesi bi gittim anca gelebildim ananem rahatsızlanmıştı onun yanına hastaneye gittik ordanda annemlere o yüzden hafta sonu giremedim malesef artık hafta içi telafi edicem.
ama yediklerime çok dikkat ettim sporumuda yaptım kaçamak yok artık bu haftada bunun sonucunu alıcam inş.
cumartesi sabah
2 çatal sahanda yumurta
peynir domates
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
1 portakal
1 muz
akşam
ızgara köfte 3 adet
salata
pazar sabah
haşlanmış yumurta 1 adet
peynir
domates
ekmek 1 dilim
1 kaşık kadar tahin pekmez
öğle
vişne suyu evde yapılmış
2 dilim ekmek le peynirli tost
akşam
şehriye çorbası
salata
yoğurt
Menum
16.00
Beyaz peynirli tost
17.46
Yesil elma
1 lt su
Annene geçmiş olsun Ebru'cum. Menüye gelince cumartesi öğlen yediğin muz harici gayet güzel bir menü. Ayrıca meyve sularını ev yapımıda olsa içmiyoruz. Daha önce yazmıştım sebebini. Meyve bize çok masum gibi geliyor ama meyve şekeri hiçte göründüğü kadar masum değil. Meyvenin kendisini yememiz suyunu içmekten daha faydalı. Sporunda güzel olmuş. İp atlarken göğüslerine dikkat et ama, sonra kötü sonuçlar yaşama.Paylaşımlarıda telafi edeceğine inanıyorum. Çünki bu hafta bu konu oldukça önemli.
Gerekenleri yazdım Gül'cüm. Sakın diyetini bozma, dikkat et kendine. Bizi de habersiz bırakma.
Menün gayet güzel olmuş Gülçin'cim. Bu arada kaç kilosun tartıldın mı hiç? Büyük ihtimal fazlalığın var ama yinede sorayım dedim
Nihal'cim akşam yemeğini en geç 18:00 ye ve bu saatten sonra hiç bişey yeme. Gülçin henüz yemedi sanırım sadece yiyeceklerini yazdı. Ama sen eşin gecikecekse biran önce ye akşam yemeğini.
hoş geldın canım.menünde güzel afiyet olsun.
dusuncelerimin ne kadar onemi oldunu bilemiyorum ama yinede yazacam
ben pek olumlu dusunmuyorum iki hafta oldu ve hicbir seyin ogrenme yolunda bir adimi yok
en basiti ben bugun mesajlari bana yolluyorsunuz diyorum ama ya okunmuyor ya tinlanmiyor
menulerimizi bile yazamiyoruz kac arkadas alt alta yazilirsa guzel yorumlanir diyor ama yine icraat yok
ben recime basladim ilk haftalarda 2,5 kilolarda verdim zaten coguda su oluyor bakiyorumda onca yeni uye var yanliz tik yok
daha simdiden kacamaksiz gunde yok
hep bir mazaret var zaten katilim eksikliginden dolayi
benimde basta olmak uzere sebepler takim ruhunu oldurmemeli
simdi farkina vardim yazarken bunlar bosuna hic okumamis sayin
herkes kendine zayiflar kizlar
kacamaklar kendinize yag olarak doner
eger bir takim ruhu yoksa takima girip zayiflamaninda bir anlami yok
tamam kendimiz zayifliyoruz ama alinan ve verilen her kiloda takim yuzdesini hesapliyor
simdiden bukadar gevseksek listede oldugumuzda tahmin bile edemiyorum
bana gore hava hos mezun olacam zaten 3 ayda idealledim yerin cok daha altindayim cunku
mesela tugba kimse birsey soylemedi kiza kiz mesaj saymayida,menuyude ,kacamaksizligiyla benim goz bebegim
insan isterse yapar
bu kilolar sizin,siz tasiyorsunuz,siz memnun degilsiniz belki dilim biraz agir oldu ama niyette tamamen biraz dusunmenizi istedigim icin yazdim
hersey sizin elinizde takimda,listede bos kilo vermek icin kararlilik lazim
lutfen bir dusunun ne kadar kararlisiniz
ebru burdan ne anladinsa kararim o yonde
Ecem'cim nasıl oldun şimdi? Eğer hala kötü hissediyorsan kendini doktora git derim.
keske bir kahveyle uzun uzun dertlessek
frenlesen beni
akil versen
ne bileyim birseyler yapsanda kendime gelsemmmmmmmmmmm canim
bune menu nerde ecem hastasin ve bunlari yedin
duzgun ama saglikli birseyler ye bol bol su ic ve dinlen baska caresi yok bu gribin canim
kuzucuklar iyileşse daha iyi olacağım oğlumun odasını ayırdım ama olan bana oldu nerdeyse 1 ay olacak kendi odamda toplasam 5 saat uymuşluğum yoktam oğlum iyileşti odmada uyuam planlarım vardı kızım ateşledi peişne tekrar oğlum..oy oy ..tayin işi zaten başlı başın a sıkıntı..gitsekmi kalsakmı hergün bir değişik fikir ..net birşey olsa sorun yok..ebrucum kuzum sıkıntı burda yani..
leslie 3 mil 45 dk değilmi :44: bendeki tam 45 dk sürüyor..menü güzel..
hoş geldin diyeti bozma..
oo spor harika..
hastalık gelmden insna bu şekil oluyor acil önlem almalsın b ence bol c vitamini ve fırsatta buldukça dinlenme öneririm..geçmiş olsun..güç kazanmak içinde YA HAY oku YA HAY YA HAY ŞEKLİNDE AYAKLANDIRIR..
su iç en iyisi su olmadı kemsedi ayran yada sür iç..içine tarçın kat sütün..
amin amin gülçin..kurtardım çamaşırı biraz fazlaca buruşmuşlar ama küçülen çeken yok..
bol sıvı tüketeni öneririm.şimdi nasılsın.
ay tam beni anlatiyonnnn aynen oyleyim
sanki hasan beni aldatti,sanki bir sevdigimi kaybettim,sanki 7 cocukla bir magarada ac kalmis gibiyim
ya niye boyleyim
aglamak istiyorum ama ben aglayamamda
ebru ne yapiyim,yada bazen niye boyle oluyom.birde ben boyleyken kesin satasirim birilerine oda kesin esim olur
demin beri deryanin dedini soyluyom ya hay ya hay
sagol canim
taaaaaaa oradan sen bile hissettin degilmi?eğer burnun seyiriyorsa bu bir işaretttir ki sen bunu keşfetmişsin..seyirdikçe hayra hayra diye söyle..ki illa kötü birşey olacak diye beklem sakın..enerjini olumlu yöne çevir seni ne mutlu eder..bri eker üstünü mutlaka değiş kalk makyaj yapıyormuşsun yap..modunu değiş kuzu..evi havalandır müzik aç enerjin o kadar düşükki şu an ..
sanirim begendim diye yazdigim ilk menuu bugunselam arkadaslarım bende buğünkü menümü yazayım.
sabah:bir dilim cavdar ekmeği
bir tane suda pişmiş yumurta.
ıkı tane yeşil zeytin
iki catal peynir.
közlenmiş kırmızı biber köslenmiş patlıcan çok az.
sekersiz cay
ara öğün. doğadan form cayı.
öğlen:
yarım kase corba.
kücük tabak ispanak yemeği.
3 kaşık yoğurt.
bir izgara köfte
salata (ekmek yok)
akşam:
bir kase corba salata yarım dilim cavdar etmeği.
gün içinde iki litre su
kim demis ip atlamak sarkma yapiyor diyesağol canım
diyetimde bütün aburcuburlardan vazgeçtim ama meyveden geçemiyorum. tek yaptığım önceden yatmadan önce yerdim mutlaka şimdi mümkün olduğunca sabahtan yemeye çalışıyoum çünkü meyvesin günüm geçmez.
ip konusunda evet haklısın sarkma yapabilirmiş ama bana iyi geliyo ip atlamak hep basit hem yorucu gerçi güzelleşeyim derken göğüslerimdende olmak istemem
çok az yemissin arkadasım.
sevgili arkadaşım haklısın diyorum.ama üzerimede alındım.eğer yeni katılanlardan razı değilsen biriside benım.ben ilk diyete başladığımda 4 çü haftaya girdim.84.700 düm. size guruba katıldığımda.82.700 düm.iki hafta oldu.şimdi 80 kilodayım.vermeye gayret ediyorum.eğer sizlere engelsem cıkabilirim gurubunuzdan kimseye rahatsızlık vermek istemem ben diyetime yine hep devam edebilirim.allaha emanet olun.
bakalım yarınada gecmezse yatmakla olmuyor okul var yarın gidicem doktora cok tesekkürler canım :)
canım istemiyo kii(
Derya cım cooook tesekkurlerr canım benim bu yazddıgını gordugumden beri okuyorum
bendee iste berill hastalıktan ziyade icimde de aynı bu sıkıntıdan var birine patlasam rahatlarım gibi geliyor telefonlara bile cıkmıyorum bi kerem ararsa acıyorum yoksa ben kafayımı yiyorum :)
geçmiş olsun deyacım sıkma canını inşallah hep güzel şeyler dökülür önünede çok mutlu olursun
insanın aklı karışık olmasın neler yapıyor son anda kurtarmışsın ama sanırsam
saol tatlım ama hala işlerimi halletmedim uyuşukluk var üzerimde sadece kova kızın okulu fatura gibi işleri hallettim bulaşık ve çamaşırlar yolumu gözlüyorlar öyle
sabah yapamadım ama en az yarım saattir yollarda hızlı hızlı yürüdüm çamaşırları asıyım şimdide ne kar yapabilirsem leslie yapacağım
sabah plates yapamadım sabah kursunu bu yüzden sevmiyorum spor aksıyor ev işi aksıyor başka bir günde yokki bu kurs zaten kayıtlı değilim öğrenene kadar gidiyim sonra bırakacağım
ortim motiven azalmasın o sarhoşluk edaları bende de var hele bi karnım açki hiç sorma ortim geçecek alışacağım diye d,ireniyorum
-bir elimde yeşil çay
-bir elimde su bidonu nasıl geçecek bugünler midem alış artık yorma beni ben senden daha azimliyim deyip duruyorum
İşte benüm menüm
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
1 domates
yarım yumurtanın beyazı
1 yemek kaşığı közlenmiş yağsız patlıcan
yarım biber ( kırmızı )
Ara: yok (kahvaltıyı geç yaptık)
Öğle: yarım porsiyon susuz ıspanak
yarım porsiyon haşlanmış karnıbahar
1 yemek kaşığı yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
Ara: yok
Akşam: 1 dilim kepek ekmeği
2 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
2 küçük acı biber
1 adet yeşil biber
Ara: yok
Su: içiyorum ama tamamlandı sayılır
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş, 100 mekik
Kizlaarr herkese merhaba dunku halsizligim devam ediyor kendimi oyle siskin hissediyorum ki acikmadim hala hic bisey yemedim birakin bisey yemeyi yatagimdan bile cikamadim birazdan kalkicam artik saat 3.30 oldu ben hala yatiyorum :) cok tembelimm cookk
sevgili arkadaşım haklısın diyorum.ama üzerimede alındım.eğer yeni katılanlardan razı değilsen biriside benım.ben ilk diyete başladığımda 4 çü haftaya girdim.84.700 düm. size guruba katıldığımda.82.700 düm.iki hafta oldu.şimdi 80 kilodayım.vermeye gayret ediyorum.eğer sizlere engelsem cıkabilirim gurubunuzdan kimseye rahatsızlık vermek istemem ben diyetime yine hep devam edebilirim.allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?