Cok tesekkur ederim canim hasta gibide degilim hep yatmak istiyorum icimde skiliyor gercekten nazar mi acaba en iyisi dus alip dua okumak yoksa icimdeki skinti gitmeyecek ruh hastasi gibiyim durup dururken :))
3 mil lesliemide yaptım 35 dak sürdü yarım saatte yürüdüm akşamada bakalım biraz spor yaparım artık
gidip yemeklerimi yapıyım menümüde yazıyımda gecikmesin
sabah
1 kase nesfit süt
öğle
1 kepçe nohut
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
akşam
yumurtalı salata
yoğurt
3ltye su tamamlanır yatana kadar
şimdilik 2 fincan yeşil çay[/QUOTE
gayet güzel bir menü olmuş cnm afiyet olsun...
.
inş. canım gerçi şimdi regliyim ama cumaya kadar geçicek büyük ihtimal ama yinede inş. fazla çıkmam
senin menünde gayet güzel
arkadaşım sonuna kadar senin yanındayım sonuçta biz buraya kilo vermek adına bişeyler paylaşmak ve yarışarak bunu hızlandırmak adına geldik ama bazı arkadaşlar geldikleri günleri unutarak kırıcı konuşuyolar elimizden geldiğince paylaşımda bulunup diyet adına bişeyler yapıyoruz. her dakka pc başında olmayabiliriz bence köstek olmak yerine biraz yardımcı olsunlar ben yeni gelen tüm arkadaşların elinden geldiğini yaptığına inanıyorum.
Menum
16.00
Beyaz peynirli tost
17.46
Yesil elma
1 lt su
burda herkes zaten geregince bildigi dogrulari paylasiyor
deneyimlerini anlatiyor
yapilan sporlar hakkindada konusuluyor
kisaca yardimlasiliyor
kostek olacak kimseyi daha gormedim
takimin en sivri dillisi benim bende bugune kadar sunu yeme bunu sunun yerine ye demenin haricinde kostek olmadim tabi bu kosteklikse
kimseyede her dakika burda olun su mesaji yazin diye de bir mesajim yok cikarin karsima alninizdan opeyim
takima geldim gunu unutmadim hatta hicbirseyi unutmadim
hatta ben burda kac defa rica minnet takima girebilmek icin israrda bulundum ve alinmadim yer yoktu cok sonra girebildim ama bundan sonra kime ne yorum yapilacani dusunurum
sunu yeme yada olmamis derken sen yemede ben yeyim diye soylemiyorum tamamen sizin icin fikrimi ve deneyimimi anlatmaya calisiyorum dilim dondunce
bende bunu kisisel algiladim
haaaaaaaaaaaaa senden ve arzudan da ozur dilerim yazdiklarim boyle algilandigi icin
guzel olmus
ama yogurdu yiyebilirsin hemde kalsiyum yag yakmaya yarar
sanki aksam biraz az gibi ins.gece acikmazsin
acikirsan kesinlikle meyve yeme sut yada bir kucuk yogurt ye hatta icine tarcin atki insilun direncin artsin
ben burdaki kimseyi kişisel tanımıyorum buraya geldim ve tanıştım bişeyler paylaşıyorum ama sizinle daha iki klelam etmişken hemen kapalılık üzerine yapılan konuşmayı yanlış anlayıp konuşmayı kestiniz daha buraya yeni gelmişken böyle davranılması benim bile hevesimi kırdı oysa açıklamamı yapmışken daha fazla tartışmaya gerek duymadan kestim bende muhabbeti. ama böyle şeyler insanların motivasyonunu kırıyo şurda kaç kişiyizki neden birbirimizin sevinçleriyle sevinmeyelim hepimizin şuanki gayesi kilo vermek
ama lütfen özür dilemeyin ben birileri benden özür dilesin diye bu şekilde konuşmadım umarım yanlış anlaşılmam
arkadaşım sonuna kadar senin yanındayım sonuçta biz buraya kilo vermek adına bişeyler paylaşmak ve yarışarak bunu hızlandırmak adına geldik ama bazı arkadaşlar geldikleri günleri unutarak kırıcı konuşuyolar elimizden geldiğince paylaşımda bulunup diyet adına bişeyler yapıyoruz. her dakka pc başında olmayabiliriz bence köstek olmak yerine biraz yardımcı olsunlar ben yeni gelen tüm arkadaşların elinden geldiğini yaptığına inanıyorum.
iddalıyım arkadasım kesinlikle ne olursa olsun diyetime her zaman devam edecem ve 84.700 den 65 kıloma inecem sonuçda ben bir anneyim üç tane doğum yaptım.çok üzüntülü günler geçirdim deprasyon ilaçları çok içtim.onlarda müthis kilo yaptılar bana ben bu kiloları obez olduğum için almadımki.beni burda motıvasyon yapan tüm arkadaslarıma çok tşkler ediyorum.ve ben insanları çok seviyorum.hepinizide çok sevdim.lütfen biraz daha hoş görülü olalım.ve bu kilolardan bir an önce kurtulalım.benım niyetim manken olmak değil şeker hastası olmadan tansiyon hastası olmadan sağlıklı idael kıloma kavuşmak istiyorum.inş hep birlikde istediğimiz kiloya kavuşuruz.hepinizi öpüyorum iyiki tanımışım sizleri allaha emanet olun.
canım neden bu kadar az....
hala yatmıyosun demi tatlım....
tatlım valla az önce öylesine şakasına söyledim...yeni yeni tanışıyoruz şaka olrak söylüyorum ama umarım kızmazsınız
haaaaaa sizin alindiginiz yer baska
sizden bir gun oncede baska bir arkadas dini butun gibi bir laf etmistiiiiii
sanirim ertesi gunde beniki yarim felan diye yazmistim
neyse uzatmayim pespese ayni konu beni sikmisti ve tepki vermisim ne dedimide hatirlamiyorum gercide.burdaki konu diyet konusu arkadasim din tartisilmiyorki senin motivasyonunu kirmis olayim
hem konusmayi niye kestimki onunda farkinda degilim
kime ne gorursem yaziyorum
ozur dilemem size kendimi yanlis anlatmis olma ihtimalinden
hem bana beni yetistirenler ozur dilemenin erdem oldunu ogrettiler gerekirse 1000 kez ozur dilerim gocunmam ben
Kizlar cok uzgunum ama bazi sebeplerden dolayi artik burada olamayacagim gercekten uzgunum lutfen beni bagislayin cok alistim ama bazi sebepler var girmemem icin lutfen bana anlayis gosterin burda olamayacgim halde bosu osuna yer doldurmak kimsenin hakkinida yemek istemiyorum ins.benim yerime cok daha iyi bi arkadas edinirsiiz ben hepinizi cok sevdim kendinize cok iyi bakin sizleri edebildigim kadar disaridan takip eedicm lutfen bana kizmayin gercekten onemli sebepler olustu hepinz kendinze iyi bzkin bolbol kilo verin ben de vericem ozellikle beril ablacim senden ayrilmak zorunda oldugum icin cok kotuyum seni cok seviyorum gercekten cok uzgunum kizlar sizlericok seviyorum
çok haklısın arkadşım...galiba biraz hoşgörümüzü kaybettik...biraz hoşgörü...ozaman daha çok azimli olabileceğimize inanıyorum...gerçi hala azimliyiz ama bazı yorumlar gerçekten insanın hevesini kırıcı olabiliyor....
iddalıyım arkadasım kesinlikle ne olursa olsun diyetime her zaman devam edecem ve 84.700 den 65 kıloma inecem sonuçda ben bir anneyim üç tane doğum yaptım.çok üzüntülü günler geçirdim deprasyon ilaçları çok içtim.onlarda müthis kilo yaptılar bana ben bu kiloları obez olduğum için almadımki.beni burda motıvasyon yapan tüm arkadaslarıma çok tşkler ediyorum.ve ben insanları çok seviyorum.hepinizide çok sevdim.lütfen biraz daha hoş görülü olalım.ve bu kilolardan bir an önce kurtulalım.benım niyetim manken olmak değil şeker hastası olmadan tansiyon hastası olmadan sağlıklı idael kıloma kavuşmak istiyorum.inş hep birlikde istediğimiz kiloya kavuşuruz.hepinizi öpüyorum iyiki tanımışım sizleri allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?