canım gerçekten çok hafif olmuş afiyet olsun
bakalım yarın gerçekten neler olacak tartıda bizi :uhm: bende çok merak ediyorum
herkesin kilosunu çok merak ediyorum.
ben bu hafta pek iyi değilim bugün iftar öncesi geçen haftayla aynı çıktı morwalim bozuldu yarına bari 200 gr fala gitmiş olsa.
va bende tartıldım 72,5 çıktım çok sinir oldum bakalım yarına bişey değişecek miCADIARZU
dosbacim sana hayirli yolculuklar aman fazla kacirma bayramda tatlilar börekler cok olurselam kızlar toparlandım ev de yapılacak iş bırakmadım valizimi hazırladım
bi duşumu da alırsam tamam ... bu hafta kilo veremedim sadece 200gr gitmiş... umarım tatilde kilo almam... erken gitmek işime gelmiyor ama mecburen... kesin bişiler yerim ama önemli olan kilo almadan diyet listemin çok tersine gitmeden geri dönebilmek...
bu akşam giremem ama yarın inş. bi ara uğrarım... işin kötü tarafı kendi tartımdan başka tartıda tartılamam... eve gelince büyük bi şok yaşamak istemiyorum
hepinizi kocamaaannnn öpüyorum
dosbacim sana hayirli yolculuklar aman fazla kacirma bayramda tatlilar börekler cok olurselam kızlar toparlandım ev de yapılacak iş bırakmadım valizimi hazırladım
bi duşumu da alırsam tamam ... bu hafta kilo veremedim sadece 200gr gitmiş... umarım tatilde kilo almam... erken gitmek işime gelmiyor ama mecburen... kesin bişiler yerim ama önemli olan kilo almadan diyet listemin çok tersine gitmeden geri dönebilmek...
bu akşam giremem ama yarın inş. bi ara uğrarım... işin kötü tarafı kendi tartımdan başka tartıda tartılamam... eve gelince büyük bi şok yaşamak istemiyorum
herkese günaydın dün yorgundum baya epey zaman sonra ilk defa o kadar yürüdüm hamlamışım o yüzden nete girmeyi gözüm almadı valla :kedi: bugün tartı günü bakalım ben haftada bir kez tartıldığım için merak ediyorum neler değişmistir
:utanga:
merhaba canim nasilsin ohhhnne guzel yürümüsünde insallah vermisindir
herkeze selalm kızlar,gece sahura kalkamadık ailece ama gece 1lt yakın su içmiştim,karnımda şişlik hissediyorum,iftarda ereğlideyiz ailecek ablamda bakalım orda tartılırım gecede yazarım,inş. biraz eksilmiştirCADIARZU
bu arada karamanli nasılsın hayatım?
selam kızlar toparlandım ev de yapılacak iş bırakmadım valizimi hazırladım
merhaba kizlar ben geldigim saatlerde kimsecikler olmuyor sanirim öglen herkese bir rehavet cöküyor haliyle ramazan bende ramazan olunca öglen yemegi yok onun icin girebiliyorum yani haftaya ancak aksam isten geldikten sonra girerim ama biralardayim
ya kizlarr birsey duydum meksika biber hapi diye birsey varmis hatta klupte onunla ilgili birde topik var hic duyupta bilgisi olan varmi kullananlar guzel kilo vermis istahi kapatiyormus cok ca su icmeni sagliyormus
bende denemek istiyorum da bakalim biliayorsunuz suyu cok az iciyorum hele ramanzan da gireli iyice su özürlü oldum
canım burda yağış yok aksine bugün aşırı sıcak.inş. adcım ... sen nasılsın ...nasıl gidiyor... yağış var mı?? bugün burası hep kapalıydı ama yağmadı
kesinlikle hayatım toparlanma vakti. hihoyyytver coşkuyu ver coşkuyu vala acaip hoş oluyo,canım çok sağol ama dedim toparlanma zamanı geldi bu böyle devam edemez...kaydirigubbakcemile3
az daha sabret hayatım. psikolojin bir rahatlasında gerisini halledersin. :teselli:adcığım doğru söylüyosun sonradan katılan tuzla zaten yemeğin tadıda olmuyor ama ne yapalım iki günüm kaldı idare ediyorum ben yemeklerime az tuz kullanırım ama yemeğin tadı olur böyle kötü oluyor haftaya spora da başlarım başımda ki dert bir bitsinde kızlar sizler nasılsınız aşağıda gördüm hepinizi
gerçekten hafif olmuş hayatım tebrikler. inşallah istediğin kiloyu vermişsindir. :Saruboceq:merhaba arkadaşlar bugün kendimi daha huzurlu hissediyorum dışarı çıktım 1 saat falan dolaştım akşamım da oldukça hafif geçti yazayım:
1 kase çorba
3-4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı pilav
bol salata
yarın tartılacağım bakalım beni ne sürprizler bekliyor tartıda sositososito
canım ben işyerimde olduğum için fırsat buldukça geliyorum. meksika hapını duymadım ama melzeyit çok kötü diyor.kullanma hayatım boşver.merhaba kizlar ben geldigim saatlerde kimsecikler olmuyor sanirim öglen herkese bir rehavet cöküyor haliyle ramazan bende ramazan olunca öglen yemegi yok onun icin girebiliyorum yani haftaya ancak aksam isten geldikten sonra girerim ama biralardayim
ya kizlarr birsey duydum meksika biber hapi diye birsey varmis hatta klupte onunla ilgili birde topik var hic duyupta bilgisi olan varmi kullananlar guzel kilo vermis istahi kapatiyormus cok ca su icmeni sagliyormus
bende denemek istiyorum da bakalim biliayorsunuz suyu cok az iciyorum hele ramanzan da gireli iyice su özürlü oldum
canım sana iyi yolculuklar.kilo almadan gel emi hayatım. :gitme: :1hug:selam kızlar toparlandım ev de yapılacak iş bırakmadım valizimi hazırladım
canım nerelerdesin.epeydir gelmeyince ayrıldın sandım. sorun yok dimi. :uhm:slm kızlar bu hafta uğrayamöadım hiç geçmişide bakamadım..nasılsınız..ben bu hafta aynı tempoyla devam etmekteyim..puanlama sistemine devam yani...bu arad regl olmam lazımdı ama olamadımmm..
canım sakın kullanma o hatayı ben yatım 10 gün yüzüm uyuşuk gezdim birkaçgün kullandım ilk önce dudaklarımın yarısı uyuştu felç geçirdim zannettim sonra bıraktım ilacı ama etkisi 10 gün sürdü ve yüzümün sağ tarafına yayıldı çok korktum konuşurken ağzım yamuluyor diye kimseyle konuşmamaya çalıştım sakın ama sakın kullanma
ayy gercek mi ne bileyim bana da görümcem söyledi o cok kilolu kullanmam o zaman yacanım sakın kullanma o hatayı ben yatım 10 gün yüzüm uyuşuk gezdim birkaçgün kullandım ilk önce dudaklarımın yarısı uyuştu felç geçirdim zannettim sonra bıraktım ilacı ama etkisi 10 gün sürdü ve yüzümün sağ tarafına yayıldı çok korktum konuşurken ağzım yamuluyor diye kimseyle konuşmamaya çalıştım sakın ama sakın kullanma
valla canim ben de tarftar degilim kullanmaa ama kilolar yapisti sanki üzerime bunun da hicnir yan etkisi yoktur tamamen bitkisel dediler onun icin kullanmak istemistim ama bunu duyduktan sonra kullanmam artik gercalmadim zaten önce bir fikir edin mek istedimcanım burda yağış yok aksine bugün aşırı sıcak.
kesinlikle hayatım toparlanma vakti. hihoyyyt
az daha sabret hayatım. psikolojin bir rahatlasında gerisini halledersin. :teselli:
gerçekten hafif olmuş hayatım tebrikler. inşallah istediğin kiloyu vermişsindir. :Saruboceq:
canım ben işyerimde olduğum için fırsat buldukça geliyorum. meksika hapını duymadım ama melzeyit çok kötü diyor.kullanma hayatım boşver.
canım sana iyi yolculuklar.kilo almadan gel emi hayatım. :gitme: :1hug:
canım nerelerdesin.epeydir gelmeyince ayrıldın sandım. sorun yok dimi. :uhm:
canım nasıl bişi o öyle. iyiki daha kötü etkilemedi.çok geçmişolsun.ne zaman kullanmıştın sen onu.burdan önce sanırıım.kızlar zayıflamak için yan ürünler kullanmayalım. biz doğal olarak zayıflayalım.satılan hapların çoğunun korsanı var.hiçbirine güvenilmez.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?