Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elma diyeti çok zor canım yaa... hem çabukta acıktırır elma ( iyisimi çorba ve salata da yemen... tanisyonuna dikkat et

canım haklısın çok acıktırıyor ve gerçekten zor çorba içeyim dedim içinden pişmiş sinek çıktı ya sormeyınnnnnnnnnn gitsin

böööğğ...
çok kötü olmuş ben bi daha aynı yerden yiyemem
ben de öğle yemeğimi yedim
1 cup patlıcan
1 cup yoğurt(1tk keten tohumu)
salata
50gr ekmek

şimdi yeşil çayımı yudumluyorum... her zaman ki gibi teklifim geçerli... arzu edene ikram edebilirim

merhaba kizlar nasisiniz benim kizim biraz rahatsiz evde onun icin bende ise gitmedim is yapiyorum
kendinize iyi bakin sonra tekrar gelirim

günaydın arkadaşlar...geçmiş bayramlarınız mübarek olsunnopuyorumnanaktan

saol canım nerelerdesin görünmyorsun hiç..

aman canım dikkat et bir kere ipin ucunu kaçırınca yakalamak o kadar zor oluyo ki..

canım zaten çok da sağlıklı görünmüyo gün boyu ekşi elma yemek mideyi de ekşitir sen hafif yemeklerden ye ara öğünlerinde elma tüket bence fayalı olacaktır..

canım haklısın çok acıktırıyor ve gerçekten zor çorba içeyim dedim içinden pişmiş sinek çıktı ya sormeyınnnnnnnnnn gitsin

ığğğğğ iğrençççç böyle yerler yüzünden dışarıda yemek yiyesi gelmiyo insanın kötükedihüso

merhaba kizlar nasisiniz benim kizim biraz rahatsiz evde onun icin bende ise gitmedim is yapiyorum

geçmiş olsun canım ciddi bişey değildir umarım..

nasılsınız arkadaşlar kimsecikler yok yine burayı böyle ihmal etmeyin amaaa mafoldumben
ben bugün tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıkmış tiroidim de normal değerlerde sanırım bi anlık bi stresle değerlerimde değişme olmuş demekten başka bişey gelmio aklıma çünkü size de söylemiştim bu tahlillerden 2 ay kadar önce aynı tahlil yapılmıştı ve herşey normaldi demek ki neymiş öyle herşeye can sıkmak kafaya takmak yokmuşşşş lmaz:
neyse doktorum kilo verirsen hormon değerlerinde düzene girer bir ay sonra yanıma kilo vermiş olarak gel dedi ve beni diyetisyene yönlendirdi diyetisyenin yağ kas su oranını ölçen cihazı yoktu ama nasıl beslenmem gerektiğini uzun uzun anlattı ömür boyu bu şekilde beslenirsen bir daha kilo almazsın dedi tabi ki spor da şart yarın sabah verdiği listeye tam anlamıyla sadık kalıcam ve her gün spor yapmaya özen göstericem bakalım cidden etkili olacak mı olursa eğer sürekli devam edicem zaten yarın sabah tartı günümüz bayramda kilo aldım mı bilmiyorum tatlıyı biraz fazla kaçırdım sanki
bugün bi silkelendim ve kendime geldim kızlar her şeyin başı sağlık ve ben kaybetmeden artık tedbirimi alıcam yarın bambaşka bi bahar olarak başlıycam güne hep çevremdeki insanlar kilo aldın dediği için üzüldüğümden hırs yapıyodum ama bu defa kendim için sağlığım için kararlıyım yapıcam ve başarıcam :lepi:

kızlar eve geldim kızım grip olmuş ee bayramda bu kadar gezdirirsen çocuğu bnu olur. Ağlıyor haber vereyim dedişm uyuyunca gelirim.

kızlar eve geldim kızım grip olmuş ee bayramda bu kadar gezdirirsen çocuğu bnu olur. Ağlıyor haber vereyim dedişm uyuyunca gelirim.

geçmiş olsun canım bayramda hava bi tuhaftı orda nasıldı bilmiyorum ama bi açtı bi kapadı çarpmıştır sürekli havanın değişmesi çocuğu :teselli:

canım bak gördün mü çoook sevindim inan... hem aldığın karar çok güzel ve etkili.... insan önce sağlık demeli ve sonra yine kendi için zayıflamalı... başkası için yapılan şeyler uzun sürmüyor...
tebrik ediyorum seni kararlarından dolayı....

geldim nihayet geçmişi okuyamadım hiç enerjim yok, kızım grip çok iştahsız akşam zorla 2-3 kaşık birşeyler tepiştirdim ağzınailaç içsin diye ilaçlar dahil hepsini kustu. Burnu tıkalı ateşi var fitil koydum ne yapayım. Canım sıkkın enerjim yok.

bence yeni göz rengin ve saçlarınla harika görünüyorsun canım. Kısa saç pek yakışmış. Yaaa ben de bayramda çok süslüydüm ama fotoğraf hiç çekmedik.

selam kıslar melzeyıt tatlım nasılsın
ben 15 haftalık oldum
herkesın gecmıs bayramını kutluyorum

hayırlısı canım ne çabuk geçiyor zaman bakarsın doğuma gidiyorsun.

canım yeme düzenini oturtmamız zaman alacak ben de alışamadım hala..bu arada bayramın güzel geçmiştir umarım pembiş prensesin fotolarını çektin mi yerimseniben

bayram yorucuydu canım ya birde kçük hanım hastalandı enerjim sıfıra indi. Fotoğraf çekmedik ne kendimi ne onu gıcık oldum ama en kısa zamanda çekeceğim.

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar...geçmiş bayramlarınız mübarek olsunnopuyorumnanaktan

senin de canım

toparlanmalıyız bence de :hulya:

inanmıyorum :1no2: çok fena

geçmiş olsun kuzuya

bu gününn en güzel haberiydi enerjim yükseldi. Çok sevindim canım. Sen şimdi bu hevesle ne kilo verirsin ama kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım bayramda hava bi tuhaftı orda nasıldı bilmiyorum ama bi açtı bi kapadı çarpmıştır sürekli havanın değişmesi çocuğu :teselli:

canım geçmiş olsun... havalar bozdu... en çabuk bebişler etkileniyor...

evet canlarım ya havalardan mı birilerinden mi. kaptı bilmiyorum ama kötü oldu.

kızlar zaten reglim karnm şiş 1 kilodan fazla çıkıyorum bugün jinekoloğuma gittim hani geçen aybahsettiğim malum iş için, dayanamamıştım ya hastanede uyutup yapacağız dedi karar vermeliyim yarın yada öbürgün halletmemiz lazım. Ben istemiyoum bu kadar zahmete ama eşim ve doktorum çok baskı yapıyor. ıhmal et yarın öbür gün kürtaj diye gelirsin ben de yapmam daha birini büyütmeden bir tane daha olur diye korkutuyor beni offff yaaa.
kızım da hasta.
yarın yeni ümitlerle başlar inşallah.
mesela tartı gülse bana ne mutlu olurum :)

meliscim acil şifa diliyorum... bütün dengelerini bozmuş... dönem başında ii olmadı bu hastalık... umarım havalar düzelir ve bu hastalıklar hepimizden uzak durur özellikle bebişlerden (
sabah erken girmeye çalışırım tartılır yazarım ama sanırım bi 300 gr gitmiş ama yinde sabah olsun bakalım

canım bu bayram haftası için harika bir haber.
ben şişim bu hafta ama reglden yoksa çok yemedim bayramda.

canım bejn ramazanın etkisinden kurtulamadım ki. Mesela bugün kahvaltı yapmayı unutmuştum işe gitmem 10.30 oldu bir tost söyledim sonra akşam evde yedim yani yine 2 öğün.

canım bejn ramazanın etkisinden kurtulamadım ki. Mesela bugün kahvaltı yapmayı unutmuştum işe gitmem 10.30 oldu bir tost söyledim sonra akşam evde yedim yani yine 2 öğün.

canım ben 6 öğün besleniyorum ama 6 aydır hiç bu kadar acıkmıyordum :))
ramazandan sonra nooldu anlamadım ama benimde çok düzenim yok... yarın bi de tartılacağım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…