canım ben 6 öğün besleniyorum ama 6 aydır hiç bu kadar acıkmıyordum :))
ramazandan sonra nooldu anlamadım ama benimde çok düzenim yok... yarın bi de tartılacağım(
canım bak gördün mü çoook sevindim inan... hem aldığın karar çok güzel ve etkili.... insan önce sağlık demeli ve sonra yine kendi için zayıflamalı... başkası için yapılan şeyler uzun sürmüyor...
tebrik ediyorum seni kararlarından dolayı....
geldim nihayet geçmişi okuyamadım hiç enerjim yok, kızım grip çok iştahsız akşam zorla 2-3 kaşık birşeyler tepiştirdim ağzınailaç içsin diye ilaçlar dahil hepsini kustu. Burnu tıkalı ateşi var fitil koydum ne yapayım. Canım sıkkın enerjim yok.
bayram yorucuydu canım ya birde kçük hanım hastalandı enerjim sıfıra indi. Fotoğraf çekmedik ne kendimi ne onu gıcık oldum ama en kısa zamanda çekeceğim.
bu gününn en güzel haberiydi enerjim yükseldi. Çok sevindim canım. Sen şimdi bu hevesle ne kilo verirsin ama kaydirigubbakcemile3
meliscim acil şifa diliyorum... bütün dengelerini bozmuş... dönem başında ii olmadı bu hastalık... umarım havalar düzelir ve bu hastalıklar hepimizden uzak durur özellikle bebişlerden(
sabah erken girmeye çalışırım tartılır yazarım ama sanırım bi 300 gr gitmiş ama yinde sabah olsun bakalım
canım bejn ramazanın etkisinden kurtulamadım ki. Mesela bugün kahvaltı yapmayı unutmuştum işe gitmem 10.30 oldu bir tost söyledim sonra akşam evde yedim yani yine 2 öğün.
canım ben yatıyorum yarın sabah görüşürüz
erken kalkamam lazım
seni ve cimcimeyi öpüyorum
ii geceler
iyi geceler canım. Ben de öpüyorum. Tatlı rüyalar.
baharcım bu hafta böyleyiz takımck haftaya iyi oluruz inşallah. Ben kendi adıma söz öyle olcağım. Derslerimin çok yoğun olduğu günler biraz yemelerim cızz oluyor patborinin tabiri ile :)
sana da güzel motivasyon oldu tatlım artık önünde sağlık engeli yok kafan rahat kiloları verebilirsin.
fotoğraflarımı attım bakın bakalım kısa saçlarım ve yeni gözrengim nasıl olmuş bu arada sen nerene zayıflıyosun falan demeyin arkadaşlar gayet iyisinde demeyin unutmayın boyum 167 kilom 77:))))
ama ben bir heyecanla yeni halimi görün istedim ama k,msecikler yok haksızlık bu(((
kızlar zaten reglim karnm şiş 1 kilodan fazla çıkıyorum bugün jinekoloğuma gittim hani geçen aybahsettiğim malum iş için, dayanamamıştım ya hastanede uyutup yapacağız dedi karar vermeliyim yarın yada öbürgün halletmemiz lazım. Ben istemiyoum bu kadar zahmete ama eşim ve doktorum çok baskı yapıyor. İhmal et yarın öbür gün kürtaj diye gelirsin ben de yapmam daha birini büyütmeden bir tane daha olur diye korkutuyor beni offff yaaa.
kızım da hasta.
yarın yeni ümitlerle başlar inşallah.
mesela tartı gülse bana ne mutlu olurum :)
canım bejn ramazanın etkisinden kurtulamadım ki. Mesela bugün kahvaltı yapmayı unutmuştum işe gitmem 10.30 oldu bir tost söyledim sonra akşam evde yedim yani yine 2 öğün.
ramazan sonrası hep böyle o luyor canımcanım ben 6 öğün besleniyorum ama 6 aydır hiç bu kadar acıkmıyordum :))
ramazandan sonra nooldu anlamadım ama benimde çok düzenim yok... yarın bi de tartılacağım(
ben utanarak kilomu yazıyorum..76.1
melisciğim malesef bu sıkıntı çoğumuzda var aynı sorunu uzun bir dönem bende yaşadım iğnelerle başladım her ayıma tam birkiloya tekabül etti eşime güvendim yine olmadı en iyisi ve en sağlıklısı o günü asla unutmayacam ama şuan çok rahatım eğer vücudun kabul ederse inan hem senin için hemde kızın için en sağlıklısı bu o nezaman hazır olursa ozama nbir kardeşi hakediyor bence ben böyle düşünüyorum
ayrıca küçük kuzuma geçmiş olsun umarım bugün biraz daha iyi olur eğer evde kuşburnu marmelatın varsa sulandır meyve suyu gibi içir bol bol yoksada ev yapımı hemen gönderebilirim bir kargoya bakar yeterki o iyi olsun(ayrıca bu konuda ciddiyim)
seninde hayatım sağol. Şeniz bu arada deden nasıl,umarim morali iyidir. sizin ilginiz ve mutluluğunuz ona yansıyacaktır emin ol hayatım. aynı sıkıntıları yaşadık biliyorum. :çok üzgünüm:günaydın arkadaşlar...geçmiş bayramlarınız mübarek olsunnopuyorumnanaktan
canım sağol.asıl sen nasılsın ağrıların devam ediyormu.umarım yoktur. yavruma şifa diliyorum canım benim. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin inşallah. kocaman öpüyorum yavrunu ve seni. opuyorumnanaktanmerhaba kizlar nasisiniz benim kizim biraz rahatsiz evde onun icin bende ise gitmedim is yapiyorum
kendinize iyi bakin sonra tekrar gelirim
haklısın hayatım bu sıralar boşladık.ama boşuna değilmil herkesin telaşesi varmış,kaçamak yapma telaşesi :roflol: dolayısı ile kimse cesaret edemedi gelmeye. :roflol: (ay çok güldüm) canım senin adına nasıl sevindim anlatamam.ne güzel oldu bak diyetisyenede gittin bu sayede. diyet ve spor harika ikili ama bunları yapmak için çok önemli birşeye ihtiyaç var. AZİM. oda sende var hayatım evet bu sefer yapacaksın.süper valla okurken ben bile etkilendim. hadi başla hayatım. opuyorumnanaktannasılsınız arkadaşlar kimsecikler yok yine burayı böyle ihmal etmeyin amaaa mafoldumben
ben bugün tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıkmış tiroidim de normal değerlerde sanırım bi anlık bi stresle değerlerimde değişme olmuş demekten başka bişey gelmio aklıma çünkü size de söylemiştim bu tahlillerden 2 ay kadar önce aynı tahlil yapılmıştı ve herşey normaldi demek ki neymiş öyle herşeye can sıkmak kafaya takmak yokmuşşşşlmaz:
neyse doktorum kilo verirsen hormon değerlerinde düzene girer bir ay sonra yanıma kilo vermiş olarak gel dedi ve beni diyetisyene yönlendirdi diyetisyenin yağ kas su oranını ölçen cihazı yoktu ama nasıl beslenmem gerektiğini uzun uzun anlattı ömür boyu bu şekilde beslenirsen bir daha kilo almazsın dedi tabi ki spor da şart yarın sabah verdiği listeye tam anlamıyla sadık kalıcam ve her gün spor yapmaya özen göstericem bakalım cidden etkili olacak mı olursa eğer sürekli devam edicem zaten yarın sabah tartı günümüz bayramda kilo aldım mı bilmiyorum tatlıyı biraz fazla kaçırdım sanki
bugün bi silkelendim ve kendime geldim kızlar her şeyin başı sağlık ve ben kaybetmeden artık tedbirimi alıcam yarın bambaşka bi bahar olarak başlıycam güne hep çevremdeki insanlar kilo aldın dediği için üzüldüğümden hırs yapıyodum ama bu defa kendim için sağlığım için kararlıyım yapıcam ve başarıcam :lepi:
bayramda hava berbattı bizim burda yağmur dinmek bilmedi. bizim zibidide grip eşikten döndü.çok endişelendim olacak diye,sürekli aksırdı tıksırdı ama çok şükür gerisi gelmedi.gerçi heran olabiliriz garantimiz yok. Allah kolaylık versin hayatım,inşallah hayırlısı ile atlatır prenses.kızlar eve geldim kızım grip olmuş ee bayramda bu kadar gezdirirsen çocuğu bnu olur. Ağlıyor haber vereyim dedişm uyuyunca gelirim.
:teselli: offf ya onlar hasta olmasın çok üzülüyor insan.geldim nihayet geçmişi okuyamadım hiç enerjim yok, kızım grip çok iştahsız akşam zorla 2-3 kaşık birşeyler tepiştirdim ağzınailaç içsin diye ilaçlar dahil hepsini kustu. Burnu tıkalı ateşi var fitil koydum ne yapayım. Canım sıkkın enerjim yok.
canım hayırlısı ile yaptır çıksın aradan uzadıkça seni daha çok sıkıntı basar. Rabbim kürtajı nasip etmesin inşallah. istediği vakitte, sağlıklı dünyaya gelecek evlatlar nasip eylesin inşallah. ama kalırsanda kötü değil be yaw.kızlar zaten reglim karnm şiş 1 kilodan fazla çıkıyorum bugün jinekoloğuma gittim hani geçen aybahsettiğim malum iş için, dayanamamıştım ya hastanede uyutup yapacağız dedi karar vermeliyim yarın yada öbürgün halletmemiz lazım. Ben istemiyoum bu kadar zahmete ama eşim ve doktorum çok baskı yapıyor. İhmal et yarın öbür gün kürtaj diye gelirsin ben de yapmam daha birini büyütmeden bir tane daha olur diye korkutuyor beni offff yaaa.
kızım da hasta.
yarın yeni ümitlerle başlar inşallah.
mesela tartı gülse bana ne mutlu olurum :)
13.TAKIM 123.ETAP
ad1 ( 52.5
dosba (66.7
melankoli_84(71.6/71,6/0,0/0,0)
shopaholic (73,9
bhr.87 (81.1
melis08 (59.5
melzeyit (77.7 / 77.0/0,7/0,90)
patbori (74,1 / 76.1/-2,0/-2,70)
13. TAKIM TOPLAM KİLO (557,1
bayramda hava berbattı bizim burda yağmur dinmek bilmedi. bizim zibidide grip eşikten döndü.çok endişelendim olacak diye,sürekli aksırdı tıksırdı ama çok şükür gerisi gelmedi.gerçi heran olabiliriz garantimiz yok. Allah kolaylık versin hayatım,inşallah hayırlısı ile atlatır prenses.
:teselli: offf ya onlar hasta olmasın çok üzülüyor insan.
canım hayırlısı ile yaptır çıksın aradan uzadıkça seni daha çok sıkıntı basar. Rabbim kürtajı nasip etmesin inşallah. istediği vakitte, sağlıklı dünyaya gelecek evlatlar nasip eylesin inşallah. ama kalırsanda kötü değil be yaw.ablasıyla büyüyüverir ne olcekki. :sm_confused: Rabbim sağlık versin yeterki. a.s.
önceden ne kadar kalabalığız diyordum şimdi bakıyorum azalmışız.bazılarımız izinli gerçi ama yinede ne varsa eskilerde var yaw.
gülizgul,poly,zenim,emirel, başka olmayan varmı hatırlaymadım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?