Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet haklısın bacaklar icin cok etkili yazzz geliyoo gelsin taş gibi bacaklar :)) ben nasıl atlanmalı ve ip nereleri calıstırır diye arastırmıstım mesela ayakları cok kaldırmadan ritmik olarak atlamanın pek faydası yokmus hatta hürriyette bir yazı var göbek eritmek cok zor degil baslıgıyla yayınlanmıs orda ip atlamak yazıyor ve birde ip atlamak göbek ve karın kaslarını gerdiği için bölgesel yağ yakımını hızlandırır böylelikle ip atlamak göbek eritir yazıyor. baska bir sitede alt karın kaslarını çalıştırır diyor faka iki ayakla atlamak bunların hepsi..

bu arada ip atlamaya baslamak isteyenler için bir spor sitesinden buldugum yazıyı bu vesile ile paylasıym öyle bisey okumustum sanırım gecmişte..

İlk Hafta: İpsiz 50-100 defa sıçrama (her iki ayakla) ve daha sonra 50 ip atlama hangi hızla yapılırsa yapılsın, ilk başlangıç yavaş olmalı ve her gün 10 arttırılarak ip atlama bir hafta sonra 90'a çıkartılabilir.

İkinci Hafta: Isınma amacıyla yavaş olarak 50 sıçrama yapılır. İkinci hafta da ip atlama yapılabilir. İlk gün 100 son gün 140'a çıkartılabilir.

Üçüncü Hafta: Genel ısınmayı yaptıktan soma ara vermeksizin 100 defa ip atlanılabilir. 15-30 saniye dinlendikten sonra ikinci 100 defa ip atlama yapılabilir.

Dördüncü Hafta ve Daha Sonra: Şu ana kadar dayanıklılığın gelişimine bağlı olarak daha az enerji ile daha fazla sıçrama gerçekleştirilebilir.

En Son Hedef:İp atlamayı hızlandırarak, günde 5 dakika içerisinde 500 ip atlama oluncaya kadar atlama ve dinlenme işlemi yapılır. Ulaşılan bu seviye ile uzun yıllar fiziksel uygunluk devam ettirilebilir.

hazaaal

eceeeem

hoş geldiniz kızlaaar

hosbuldumm kuzucummmmm nasılsn :)

Kızlar geldim ama gidiyorum hem yorgunum cokkk hemde ip atlamak istiyorum biseyler yaparım artık :)

ip atlama işine bende gircem ya atlayabildiğim kadar atlarım çocukken bu yüzden zayıftım belkide çok ip atlardım annem hatırlattı o günleri şimdi duygulandım

merhaba kizlar,bisey soracaktim
topige resim ekledigimiz zaman geri kaldirabiliyormuyuz,alinti yapilmamis resim yani,cevaplar icin tesekkürler

canım iki kilo bir şeyin var ama çikolata yediğinden bahsediyorsun. böyle yaparsan o iki kiloyu bile çok zor verirsin sen. sanırım 2 kilocuk diye düşündüğün için böyle yapıyorsun. ama kendini bi süre tut ve şu 2 kilodan kurtul rahatla derim

ben kotlardan bahsediyorum canım yaa neden gitti ki, yapamaz mı terzi kotları da :18: dünya para verdim levi's vs. kotlarım var

canım ben 21 yaşındayım şu an 73 kiloyum 160 boyundayım 60 kilo olmak istiorum benm tickerım var görünmüyor mu ?

canım görünüyormuş senin ki :26: mutsuzmutlu nun ticker ı yok, sanırm karıştırdım

olmamış canım bu menü. kaşar peyniri olmamış, pilav hadi neyse 2 kaşık ama aslında o da olmamış. bence haşlama da olsa patatesten uzak durmalısın bu süreçte ve çikolatalardan bahsetmiyorum bileeeee

ne kadar su içtiğini ve spor yaptıysan sporunu da eklemelisin. bir de menünün saatlerini de yazmalısın yanına, kaçta yediysen yani

hoşbulduk canım nasılsın

iyiyim canım da şu çikolata olayını napcaz biz senin yaa

eceeem canım çok faydalı olmuş bu bilgiler, ben de atalamaya başlayacağım yavaş yavaş

Kızlar geldim ama gidiyorum hem yorgunum cokkk hemde ip atlamak istiyorum biseyler yaparım artık :)

tüh gitmişsin yaa hadi atla bakalım ama sonra bacak kası yapıp bacağında bi yumrukla gezmek zorunda kalma eceem bak ben çok kol çalıştım sağ kolum biraz kas oldu dikkat et

canım varmış ama yanlış yapmışım biraz önce düzelttm

ya ama normalde o yediğim çikolatanın 3 katını yiyordum bu bile bi başarı yavaş yavaş azaltacağım söz...ya benimde kotlar gitti olmuyo hiç biri büyük bilmiyorum ki kot güzel olur mu daraltılıncaama bi dakka sen bana öl diyorsun o zaman=) ben karbonhidrat almadan yaşayamam çok acıkırım ki=)tamam patates de yemicimmm=)hmmm saatlerimi yazmadım yarın onu da yazarım..ya ben çok su içiyorum o yüzden sayamam bile 2 litrenin çok üstünde yani..spor yok benim su an p.tesiden itibaren olacak ama başliyorum spora pilates konuştum bugun ...bu arada 14. takımdaykende sürekli nutella yiyordum adım nutella hazaldı=)allahtan unuttum nutellayı almıyorum bile bıktım demek ki o kadar yiyince=)))

kızlaar sıcak bir şeyler istiyor canım. şimdi kendime kocaman bi kupa yeşil çay yapcam

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah08:30)

1 avtivia kahvaltım

ara11:00)

1 avuç kadar kuru üzüm

öğle14:00)

1 derisiz haşlanmış but
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara16:00)

2 kuru kayısı

akşam18:30)

4 yk kabak sote
1 kase salata
2 yk yoğurt

ara21:30)

1 sade Türk kahvesi

+++

3 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe

45 dk yürüyüş, mekik çekemedim bugün karnım ağrıyo

kızlar bu arada bu kadar yoğurt yemek bana yaramadı. alerjimi tetikledi akşamları yeme dedi doktor. akşam menümden bi süre yoğurdu çıkarmak zorundayım

Son düzenleme:

canım sen bilirsin ama bana birden yemeyi bırakmak daha mantıklı geliyor cünkü sen zaten 2 kilo verene kadar sabredeceksin ama yapamıyorsan da ye o zaman yani :26:

öl demiyorum canım, patates yeme diyorum. karbonhidratı patates, mısır ve bezelye hariç diğer sebzelerden dilediğince alabilirsin, ölmüş de olmazsın suyu da mesela tahmini yaz. 2,5 lt içiyorum ben genelde, çok içmişsem o gün 3 lt yazıyorum. dilerim bir an önce 2 kg dan da kurtulursun da istediğin forma kavuşursun canım

menün pek güzel olmuş eminecim, afiyet olsuun vee çok geçmiş olsun canım. alerjin falan varsa aman dikkat et, boş ver yoğurdu falan tabi kiii, onun yerine yarım elma falan diyebilirsin ya da ebru bi alternatif sunar sana çok acıktığında seni kurtaracak kalorisiz bir şey söyler

çok seviyorum yoğurdu bugün akşam yiyemedim sindiremediğim için dün geceden beri karnım ağrıyo geçmedi hala doktorumu aradım bi saydım bi gün atlamadan yemişsin dedi. akşamları yemicem artık bi kase kadarda probiyotik yoğurt yemem lazım (activia gibi)

anladım canım, olsun sağlık olsun. en azından komple yasak değil, bunun için sevin en azından

anladım canım, olsun sağlık olsun. en azından komple yasak değil, bunun için sevin en azından

evet canım yoğurda o kadr alıştım ki yoğurtsuz yaşayamam diyebilirim :)
çok uykum var ev arkadaşlarım korkudan uyutmuyolar beni ya bi kere yarım kilo yoğurt yemiştim hastanelik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…