Kızlar ben bugün acaip yoruldum yatıyorum şimdi haber vereyim dedim. Öpüyorum herkesi iyi geceler
Ya yatmistim uykum acildi, aklima buse geldi resimlerine bakayim diye aldim yine teli elime:))
Gece kalkamam artik , yarin ders arasinda kutuphanede calisirm
Kizlar ayran detoksunu basariyla tamamlamis bulunuyorum, yalniz 2 gun boyunca zirt pirt o karisimi icmek de cok usandiriyor, ama dayandim ve tamamladim:))
aramıza hoş geldin öyleyseeeburada paylaşımda olursan hedefine kesinlikle ulaşırsın, tabi kendin de çok kararlı olmalısın. sakın yolundan dönme, pes etme. çıtır hatunlardan hiçbir farkımız yok onlar çıtırda biz niye böyleyiz
ve sana naçizane önerim, bundan sonra kendine üst baş alma, taki hedefine ulaşana dek, eşofman ve lastikli etek vs ile geçiştir, ziyan olmasınlar. ben başladığım gibi kendime 36 beden pahalı bi pantolon aldım ve onu odamdaki sandalyemin üzerinde tuttum, sürekli ona bakıp yapacağım dedim, ara ara denedim, az kaldı dedim, çok var ama yapacağım dedim. beni çok motive etti ve şuan o pantolon bana bol gelmeye başladı.
kendimi de tanıtayım, sen de ismini yaz bir dahakine canım.
adım buse, 23 yaşındayım, bekarım. 1,58 boyunda şuan 52.3 kiloyum. diyetime 68.3 ile başladım.
hoş geldin canımyanlış hatırlamıyorsam burada bir konuda adın geçmişti, kaptanımız nickinden bahsetmişti, herkesin canı çekiyormuş benim de çekti gerçekten, bir dukancı olarak ekstra çekti şaka yapıyorum, zorlasam da canım çekmiyor, öyle bir azim var ben de
Kuzummmmmmmmmmmm Turtimmmmmmmmm hoş geldin canım. Brokoliyi görünce zaten bahsettim senden. Canım turta istiyor diye. Nereye kayboldun özledim seni sık sık gel olur mu
oooo aminler işe yaramış 300 gr kaldı hadi buseeee :124:
merhaba hoşgeldin :) kendimi tanıtayım sana : ismim emine , 23 yaşındayım, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim :) ismini de yaz bir sonraki mesajında yakından tanıyalım seni :)
selaaaam turta :) bende brokoliismim emine :) ilk geldiğim hafta kaptanımız bahsetmişti senden bende çok merak ediyodum seni tanıştığımıza çok memnun oldum :)
merhaba hoşgeldin :) kendimi tanıtayım sana : ismim emine , 23 yaşındayım, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim :) 2 tuğbamız oldu takımda :) ne okuysun canım?
hahaaaaaay dedikodum yapılmış baya :)) maş. maş. ben de azimliydim senin gibüü sonra bir saldım, aldım kiloları ama neyseki şimdi verdim istediğim kilodayım inş. herkes istediği kiloya ulaşır
canuuuuuum uyuz oldum ya ne güzel bilmem kaç bin mesajlı nickim vardı gitti neyse kısmet buna artık.
Selam teşekkürler canım bende memnun oldum =)
Sabah 09:30
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusundan az peynir
1 tane orta boy domates
5 zeytin
4 bardak şekersiz
1 dilim çavdar ekmeği
ara 12:00
yarım kivi yarım galeta (yarısına anam çöktü)
öğle 14:00
1 kase yayla çorbası
salata(yağsız)
ara 16:00
yarım galeta
akşam 18:00
1 kase yayla çorbası
salata
2 tane közlenmiş köy biberi üzerine yogurt
şu ana kadar su 2.5 litre
40 dk walk at home
20 dk mekik ve bacak hareketleri
2 bardak 9 lu çay
saygılar efendim :d (bu hafta umarım 1 kilo vermişimdir)
ayy çok merak ettim busecim sonucu bildir :)kızlaar bu arada saç boyamı dün değiştirdim, loreal preference serisi 7.1 küllü sarı aldım. bu sarı olarak yazıyor ama açık kumralmış esasında, hatta çok da açık olmayacakmış bana. orda bilen kızla konuştum boya hakkında. şimdi girip boyayım diyoruum
Kizlar ayran detoksunu basariyla tamamlamis bulunuyorum, yalniz 2 gun boyunca zirt pirt o karisimi icmek de cok usandiriyor, ama dayandim ve tamamladim:))
bugün bol bol wc ye gittim yeşil çaylar sağ olsun, umarım akşamki balık tartıya artı yansımaz. zaten geçen günlere göre şuan +200gr durumundayım
kimse yok ben de yatıyorum kızlar, yarın görüşürüüüz
öpüldünüz
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
yarım orta boy domates
maydonoz+bol yeşillik
1 dilim kepekli ekmek
ara11:00)
1 ayran
öğle13:30)
yarım kase ezogelin
1 bardak yoğurt
1 kase salata
ara15:45)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk türlü(suyunu ve yağını süzdüm)
1 kase salata
2 kaşık yoğurt
ara21:00)
sade türk kahvesi
++++
3 lt su,3 fincan yeşil çay,2 bardak çay,1 fincan nescafe
++++
30 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz(pilates hareketleri ve mekik)
kızlar bende yatıyorum artık öptüm hepinizi :) sabah erken kalkmam lazım ödevlerimi bitirip rahat bir nefes alayım :) iyi geceler tatlı rüyalar herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?