Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

busiiiiiiiiiiiiii allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Tartıldım ben bugün sabah

eee kaç geldin ne kadar gitmiş

canım öncelikle allah rahmet eylesin yakınına.
Resimlerini bekliyorum
sarma işine gelirsek akşam annemlerdeydik sarma ve makarna yapmış alternatifim yoktu dün hiç ara yapmadığım için acıkmıştım sarma masum geldi ama hiç yağlı değildi minikti ve kıymalıydı zaten biraz yoğurtla ondan yedim sanırım makarnadan iyidir.

okudum,anladımmmmm)

ya maşallahh ben de bu takımda başlayacağım serüvenime inşallah da
nasl başarıyorsunuz bu kadar az yemeyi yaaa maşallahh

evet yağlı makarnadan masum göründü bana da

okudum,anladımmmmm)

canım merhaba. o çok eski kural listesi. kaptanımız ebru geldiğinde sana cevap verecektir. takımımız şuan dolu olabilir, onun cevabını beklemelisin. davet edilmediysen öncelikle kendini, adını, yaşını, boyunu, kilonu, medeni halini, hedefini vs. yazıp bize kendini tanıtman gerekiyor. buna göre kaptanımız seni takıma uygun görürse, 3 haftalık deneme sürecimiz var. paylaşımın bol olursa, takıma kabul edilirsin.

ben buse bu ara, şuan geçici kaptan yardımcısı gibi bir şeyim kaptan yardımcımız tuba şuan izinde

Buse'cim canım arkadaşı ben çağırdım. Arada bir katılmak isteyenler topiğine bakarsan eğer yazdıklarımı görebilirsin canım. :26:

Evet eskilerdenim üniversite sınavı için ayrıldım yaşım 16 hepinize abla diycem o yüzden :) adım zeliş kilom şu an 100 kendimi tanıtmak için kaptani bekledim ama çok yoğun ebru abla üzüntüden aldım bütün kiloları ama vermek zorundayım artık

Tartilma gunumuz cuma degilmiydi? Persembemiydi yoksa?
Arkadaslar ben bu ayran detoksuyla 1,5 kilo verdim iki gunde.. Kendimi cok iyi hissediyorum,:) cuma gunu tartilip bu hafta toplan kac kilo verdigimi soylicem artik:)

çok iyi canım :) detoksla kaç kilo gittiğini öğrenmek için bugün tartıl demiştik. cuma yarışması için cuma günü 11:30 a kadar tartılıp bu hafta kaç kilo verdiğini bildirim olarak yazıyosun. örnek olarak yazayım:

Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60

yüzde hesaplama:
kilo farkını,
Geçen haftaki kilona bölüp, 100 ile çarpıyorsun. yani: (2,5/73,1)*100=yüzde

günaydın tatlım :) başınız sağolsun mekanı cennet olsun..

ya maşallahh ben de bu takımda başlayacağım serüvenime inşallah da
nasl başarıyorsunuz bu kadar az yemeyi yaaa maşallahh
hoşgeldin canım :) zamanla alışıyoruz canım az yemek değil de ara öğünler de var acıktığımı hissettiğimde bi meyve yiyorum mesela yemeklerden önce de 1 yada bardak su içiyorum bu sayede fazla kaçırmıyorum yemeği. sende zamanla alışacaksın

kaptanımız da söylemiş kendini kısaca bi tanıt. ben emine bu arada öğrenciyim 23 yaşındayım :)

memnun oldum zeliş bende emine emoş de sen :) bana abla deme kendimi yaşlı hissediyorum o zman 3 tane abla diyen var zaten :)
16 yaşındayım demişsin üniversite sınavı için biraz küçük değil mi yaşın benim kardeşim geçen yıl girdi sınava 18 yaşındaydı da kafam karıştı :26:

Menün gayet güzel olmuş. Kaçamak deyince bende saldırdın tatlılara sanmıştım. Olmasa iyiymiş ama telafi edilemeyecek bir kaçamak değil canım afiyet olsun.

ahhh canım yaaa kıyamam sana dondurmanın erimiceni bilsem yollarım konyaya ama bende şeker isterim ona göre
Şeker göndereyim ben sanada önce bi mezun ol. Utanmadan bi de kaptandan şeker istiyor

Olumlu düşünmeyi ve sabretmeyi öğreneceğim Ebrucuğum artık başka çarem yok zaten
Olumlu düşünmek çok ama çok faydalı. Düşünce gücüne inanan insanlardanım. Nasıl düşünürsen hayatını o şekilde yönlendirirsin. Takımda ki herkese söylüyorum gerçekten inanırsanız başaramayacağınız hiç bişey yok. Beyin çok ama çok güçlü bir organ. Yeterki onu yönlendirmeyi bilin.

Canım fotolar süper. Tebrik ediyorum yeniden. Bide bu vesileyle herkese söylüyorum. Mutlaka her hafta, her hafta olmasa bile iki haftaya bir fotoğraflarınızı çekin. İlerde çok ama çok motive edecek sizi.

Ebru abla mobilim alıntı yapamıyorum evet 4 gunum var bu pazar sınav var aslında uzun süredir kilomu koruyordum ama son bi ayda 5 kg aldım
Zeliş'cim sınavında başarılar diliyorum canım. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ama yanlış hatırlamıyorsam bundan hariç bir sınav daha var dimi? Bu arada aldığın o fazla kiloları vermeden listeye giremezsin biliyorsun dimi Karşılıklı denk gelemedik konuşalım bu konuyu.

Menün gayet güzel Burcu'cum. İnşallah yarın listedesin canım. Ama tabii ki böyle devam etmek şartıyla. Anlaştık mı? Paylaşımların azalırsa listeden sonra kızarım.

hazalcııım ben kendi adıma iyiyim, sağ ol. sen nasılsın? platesin hayırlı olsun

gelip gidiyorsun arada ama geçmişi de okuyorsun değil mi canım?
Tatlım Hazal takımda değil. Onun kilosu çok az olduğu için takıma girmesi olmazdı. O nedenle o bizim misafir oyuncumuz. O nedenle kurallar onun için geçerli değil. Biz motivasyonu için ona yardımcı olacağız. Oda sohbetleriyle bize.

Bide yazıyor yaaaa çikolata diye. Kız Hazal takımı baştan çıkartırsan kızarım sana. Bu arada kimse bu menüyü örnek almasın Sen bu çikolataları yemeyee devam edersen eğer imkanı yok gitmez o 3 kilo. Bakalım yarın kaç kilo vermiş olacaksın.

kızlar yaa ben yine 3 gündür tuvalete çıkamıyorum her gün çorba içiyorum ama tık yok kayısı da yedim. bugün de çıkamazsam yarın çok iyi bi sonuç çıkmayacak

Kızlar aslında yapılacak çok işim var ama geçmiş iyice birikmeden okuyayım biraz dedim. Okumadan içim rahat etmiyor Biraz daha buralardayım. Okuyabildiğim kadar okuyayım.

canım yaaa kıyamam ben sana daha çok ufaksın. 100 kilo çok fazla ama gençliğinin verdiği enerjiyle çabuk verebilirsin bu kiloları. çünkü yaş ilerledikçe metabolizmada yavaşlıyo şuan senin çok hızlı çalışıyordur yalnız biraz azmetmen hırs yapman lazım canım ozaman başarıcana eminim.

Ebru ablacim veririm zaten 98 olarak ayrılmıştım sanırım iki kilo ilk zamanlarda kolay gider diye düşünüyorum bu arada evet sınav için küçüğüm 1 sene erken yazılmışım ve okuma yazma bildiğim için 1. Sınıfı okumadım :)

kızlar yaa ben yine 3 gündür tuvalete çıkamıyorum her gün çorba içiyorum ama tık yok kayısı da yedim. bugün de çıkamazsam yarın çok iyi bi sonuç çıkmayacak

canım bide bitki çayı denesen ben ondan içiyorum şuan ama tuvalete çıkmak için değil siyah çay içmemek için ama müthiş tuvalete çıkartıyo günde iki bardak iç akşam tuvaletten çıkamazsın hatta bazen günde 2 defa çıkıyorum ben

hıııımmmm biraz üstün zekalıyız yani tebrik ediyorum seni

inşallah ilk katıldığımda azimli değildim ama artık çok istiyorum ve burdan ayrılmayı düşünmüyorum

Bu arada kendinizi tanıtsaniz ama isimleri kolay unuturum karıştırabilirim :) ve sürekli mobil girmek zorundayım bu günlerde alıntı yapamıyorum :)

Buse'cim canım arkadaşı ben çağırdım. Arada bir katılmak isteyenler topiğine bakarsan eğer yazdıklarımı görebilirsin canım. :26:

tamam ebrucum, neden orası hiç aklıma geldi ben de şaştım şuan

ah canım benim ya 16 yaş gençliğinin baharı vay kuzum benim. seni mezuniyete güzel bir şekilde hazırlamalıyız zeliş birlikte başaracağız buna emin ol tatlım. yaşın genç ebrunun da dediği gibi metabolizman canavar gibi çalışıyor şuan. sana yardıma hazırız, ne istersen sor, yaz paylaş

evet kaptancım düşünce gücü kesinlikle var, mesela dün artı bekliyordum bugün +200 gördüm. ondan önceki günlerde eksi bekledim eksi gördüm

fotoğraf yorumların için çook sağ ol kaptancıım ben de fotoğraflarımın azlığını fark ettim. boydan foto çekmeyi bi süre ihmal etmişim. ama artık 2 haftada bir çekileceğim

ah canım ya, yeşil çayda mı fayda etmiyor, bilemedim, lifli bir şeylere yönel :26: activia ye bir de sabah

inşallah ilk katıldığımda azimli değildim ama artık çok istiyorum ve burdan ayrılmayı düşünmüyorum

ayrılma burdan canım, mezuniyete kadar seni şöyle bir 80-85 yapalım sonra da boyuna göre idealini buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…