busiiiiiiiiiiiiii allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunTartıldım ben bugün sabah
1 saate boya işlemine girişeceğim, sizi de haberdar ederim kızlar. öncesi sonrası foto çekerim hatta. Görmüş olursunuz. Benim altta kızıllar olduğu için bu boyayı esasında kızıllardan kurtulmak için aldım. Küllü boyalar kapatıyormuş sadece kızılııı, kurtulcam inşallaah o kızıllıklardaaan
Hepsi güzel ama 5-6 adet yaprak sarma hakkımda tam bir şey diyemiyorum, çok yağlı oluyor sarmalar :26: Hatta dibine bakın tencerenin vıcık vıcık yağ yani yağ havuzu resmenKilolar gidene kadar uzak dur bence ebrucum
Sağ ol tatlım
Eee tartıldım deyip bırakmış söyle bakim kaç kilodan kaça düştüün
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
13.Takım Kaptanı UZAYIM
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
yarım orta boy domates
maydonoz+bol yeşillik
1 dilim kepekli ekmek
ara11:00)
1 ayran
öğle13:30)
yarım kase ezogelin
1 bardak yoğurt
1 kase salata
ara15:45)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk türlü(suyunu ve yağını süzdüm)
1 kase salata
2 kaşık yoğurt
ara21:00)
sade türk kahvesi
++++
3 lt su,3 fincan yeşil çay,2 bardak çay,1 fincan nescafe
++++
30 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz(pilates hareketleri ve mekik)
eee kaç geldin ne kadar gitmiş
canım öncelikle allah rahmet eylesin yakınına.
Resimlerini bekliyorum
sarma işine gelirsek akşam annemlerdeydik sarma ve makarna yapmış alternatifim yoktu dün hiç ara yapmadığım için acıkmıştım sarma masum geldi ama hiç yağlı değildi minikti ve kıymalıydı zaten biraz yoğurtla ondan yedim sanırım makarnadan iyidir.
okudum,anladımmmmm)
Okuyup, anlayıp kabul ettiğine göre hoş geldin aramıza. Kendini tanıtırsan sevinirim. Şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazarsan eğer not almam gerekiyor.okudum,anladımmmmm)
Tartilma gunumuz cuma degilmiydi? Persembemiydi yoksa?
Arkadaslar ben bu ayran detoksuyla 1,5 kilo verdim iki gunde.. Kendimi cok iyi hissediyorum,:) cuma gunu tartilip bu hafta toplan kac kilo verdigimi soylicem artik:)
günaydın kızlarben şimdi kahvaltıya gidicem. geçen gün bahsetmştim yoğun bakımdaki komşumuzdan, dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin
günaydın canım, süpersinnözleriz tamaaam
cuma da ben detoksla ne kadar gitti onu net bilelim diye öyle demiştim, yoksa bildirim cuma tubacım
günaydıınsen de harikasın canım, maşallah bizim kızlaraaa
burcu açıklamış cerencim. leslie sansone diye bi kadının evde yürüdüğü bir spor programı, yapabilirsin sen de çok faydalı
evet canım günaydıınbu takımda eskilerdensin yanlış okumadıysam, karıştırmıyorsam. bana kendini tekrar tanıtır mısın, hafızam pek iyi değil ben buse, 23 yaşındayım, bekarım, 1.58 boyunda, şuan 52.7 kiloyum (kızlar dünkü balık +200 olarak tartıya yansıdı) şuan çalışmıyorum, bol bol geziyorum. yapacak bir şey yok
günaydın ebrucum, beğenmene sevindim.haklısın kilo insanı yaşlı gösteriyor. ben gencim ama beni görenler 18 lik kız gibi duruyorsun, en az 5 yaş gençleşmişsin. çocuk gibi kalmışsın diyorlaar ben bile hayret ediyorum böyle etekle elbiseyle kendime aynada bakıncaa gerçekten daha genç görünüyorum. bir de minyon tipli olduğum için uzun insanlardan daha da genç duruyoruum
umarım umduğumuz gibi motive etmiştir. ecem, tuba falan da görsün bakim onlar ne diyecek
hoşgeldin canım :) zamanla alışıyoruz canım az yemek değil de ara öğünler de var acıktığımı hissettiğimde bi meyve yiyorum mesela yemeklerden önce de 1 yada bardak su içiyorum bu sayede fazla kaçırmıyorum yemeği. sende zamanla alışacaksınya maşallahh ben de bu takımda başlayacağım serüvenime inşallah da
nasl başarıyorsunuz bu kadar az yemeyi yaaa maşallahh
Evet eskilerdenim üniversite sınavı için ayrıldım yaşım 16 hepinize abla diycem o yüzden :) adım zeliş kilom şu an 100kendimi tanıtmak için kaptani bekledim ama çok yoğun ebru abla üzüntüden aldım bütün kiloları ama vermek zorundayım artık
Menün gayet güzel olmuş. Kaçamak deyince bende saldırdın tatlılara sanmıştım. Olmasa iyiymiş ama telafi edilemeyecek bir kaçamak değil canım afiyet olsun.19.3.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
Öğle (13:00 - 13:30)
6 yemek kaşığı kereviz yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
Ara (16:00 - 16:30)
5 fındık
8 altın çilek
1 kutu süt (%0,15 yağlı)
Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa kremalı tavuk
Yağsız tonbalığı (80gr)
Kaçamak (21:00 - 22:00)
5 Fındık
1 kuru kayısı
2 kutu (240 gr) kayısılı light yoğurt
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Şeker göndereyim ben sanada önce bi mezun ol. Utanmadan bi de kaptandan şeker istiyorahhh canım yaaa kıyamam sana dondurmanın erimiceni bilsem yollarım konyaya ama bende şeker isterim ona göre
Olumlu düşünmek çok ama çok faydalı. Düşünce gücüne inanan insanlardanım. Nasıl düşünürsen hayatını o şekilde yönlendirirsin. Takımda ki herkese söylüyorum gerçekten inanırsanız başaramayacağınız hiç bişey yok. Beyin çok ama çok güçlü bir organ. Yeterki onu yönlendirmeyi bilin.Olumlu düşünmeyi ve sabretmeyi öğreneceğim Ebrucuğum artık başka çarem yok zaten
Canım fotolar süper. Tebrik ediyorum yeniden. Bide bu vesileyle herkese söylüyorum. Mutlaka her hafta, her hafta olmasa bile iki haftaya bir fotoğraflarınızı çekin. İlerde çok ama çok motive edecek sizi.onunla ugrasıyorum sabahtan beri kesip biçiyorum. bir de foto aradım şişman halimi ama en şişman halim yok malesef. 2-3 kg aşağısını buldum.
kaptancım geçmişi komple okuyorum tek tek hiç atlamam ama bir anda çok kişi katıldı takıma ve okusam da aklımda kalmadı, kafam karıştı yani :26: benim hafızam senin gibi iyi değil pek, hatta çok kötü
kilo konusunda başarın yadsınamaz zatenin dream olayına da artık dikkat ediyorum. pantolon degil tayt aldım en son
vee fotolar çok ugrastırdı şimdi geliyoorr
linki kaydettim kaptancım detaylıca inceleyeceğim, çook sağ oldediğin gibi yaparız her şeyi, arkadaşlar bana yardımcı olurlar tuba geldiğinde de dediğin gibi yaparız
burcucum, kaptanımız hala burda görevde. kaptanımıza atacaksınız o gidene kadar mesajları, kaptanımız gittikten sonra bana atacaksınız. ben zaten burdan bildiricem size yetki bana geçince
Zeliş'cim sınavında başarılar diliyorum canım. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ama yanlış hatırlamıyorsam bundan hariç bir sınav daha var dimi? Bu arada aldığın o fazla kiloları vermeden listeye giremezsin biliyorsun dimiEbru abla mobilim alıntı yapamıyorum evet 4 gunum var bu pazar sınav var aslında uzun süredir kilomu koruyordum ama son bi ayda 5 kg aldım
Menün gayet güzel Burcu'cum. İnşallah yarın listedesin canım.Sabah 09:30
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusundan az peynir
1 tane orta boy domates
5 zeytin
4 bardak şekersiz
1 dilim çavdar ekmeği
ara 12:00
yarım kivi yarım galeta (yarısına anam çöktü)
öğle 14:00
1 kase yayla çorbası
salata(yağsız)
ara 16:00
yarım galeta
akşam 18:00
1 kase yayla çorbası
salata
2 tane közlenmiş köy biberi üzerine yogurt
şu ana kadar su 2.5 litre
40 dk walk at home
20 dk mekik ve bacak hareketleri
2 bardak 9 lu çay
saygılar efendim :d (bu hafta umarım 1 kilo vermişimdir)
Tatlım Hazal takımda değil. Onun kilosu çok az olduğu için takıma girmesi olmazdı. O nedenle o bizim misafir oyuncumuz. O nedenle kurallar onun için geçerli değil. Biz motivasyonu için ona yardımcı olacağız. Oda sohbetleriyle bize.hazalcııım ben kendi adıma iyiyim, sağ ol. sen nasılsın?platesin hayırlı olsun
gelip gidiyorsun arada ama geçmişi de okuyorsun değil mi canım?
Bide yazıyor yaaaa çikolata diye. Kız Hazal takımı baştan çıkartırsan kızarım sana. Bu arada kimse bu menüyü örnek almasındünkü menümü yazamıyorum çünkü unuttum hehehe=) bugunumu yazayım
sabah
sandviç ekmegine 1 kk beyaz peynir yarım domates 1 marul
sekersiz çay
ara
sade türk kahvesi
öğle
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
ara
80 kakorilik çikolata
akşam
2 yemek kaşiği nohut
2 yemek kaşiği pilav
2 yemek kaşiği yoğurt
2 dilim ekmek
ara
yeşil çay içmeyi düşünüyorum=)
su 7 bardak ama yatmaya daha çok var 12 ye tamamlarım.
spor 1,5 saat pilates yaptık her kasım çalişti valla=)
akşam ki ekmeğin fazla olduğunun çok farkındayım ama hemen açıklalayım öğlen spora gidecektim son dersim boştu eve geldim uyduruktan bi temizlik yaptım o aceleyle çorbayı içiverd,m tabi ki doyurmadı..yarım saat önce de yemeök yedim ekmeksiz..baktım midem bulanıyo 2 dilim ekmek yedim=(((((sporum boşa gitti resmen ya sinir oldum kendimee
Evet eskilerdenim üniversite sınavı için ayrıldım yaşım 16 hepinize abla diycem o yüzden :) adım zeliş kilom şu an 100kendimi tanıtmak için kaptani bekledim ama çok yoğun ebru abla üzüntüden aldım bütün kiloları ama vermek zorundayım artık
Menün gayet güzel olmuş. Kaçamak deyince bende saldırdın tatlılara sanmıştım. Olmasa iyiymiş ama telafi edilemeyecek bir kaçamak değil canım afiyet olsun.
Şeker göndereyim ben sanada önce bi mezun ol. Utanmadan bi de kaptandan şeker istiyor
Olumlu düşünmek çok ama çok faydalı. Düşünce gücüne inanan insanlardanım. Nasıl düşünürsen hayatını o şekilde yönlendirirsin. Takımda ki herkese söylüyorum gerçekten inanırsanız başaramayacağınız hiç bişey yok. Beyin çok ama çok güçlü bir organ. Yeterki onu yönlendirmeyi bilin.
Canım fotolar süper. Tebrik ediyorum yeniden. Bide bu vesileyle herkese söylüyorum. Mutlaka her hafta, her hafta olmasa bile iki haftaya bir fotoğraflarınızı çekin. İlerde çok ama çok motive edecek sizi.
Zeliş'cim sınavında başarılar diliyorum canım. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ama yanlış hatırlamıyorsam bundan hariç bir sınav daha var dimi? Bu arada aldığın o fazla kiloları vermeden listeye giremezsin biliyorsun dimiKarşılıklı denk gelemedik konuşalım bu konuyu.
Menün gayet güzel Burcu'cum. İnşallah yarın listedesin canım.Ama tabii ki böyle devam etmek şartıyla. Anlaştık mı? Paylaşımların azalırsa listeden sonra kızarım.
Tatlım Hazal takımda değil. Onun kilosu çok az olduğu için takıma girmesi olmazdı. O nedenle o bizim misafir oyuncumuz. O nedenle kurallar onun için geçerli değil. Biz motivasyonu için ona yardımcı olacağız. Oda sohbetleriyle bize.
Bide yazıyor yaaaa çikolata diye. Kız Hazal takımı baştan çıkartırsan kızarım sana. Bu arada kimse bu menüyü örnek almasınSen bu çikolataları yemeyee devam edersen eğer imkanı yok gitmez o 3 kilo. Bakalım yarın kaç kilo vermiş olacaksın.
kızlar yaa ben yine 3 gündür tuvalete çıkamıyorumher gün çorba içiyorum ama tık yok kayısı da yedim. bugün de çıkamazsam yarın çok iyi bi sonuç çıkmayacak
Ebru ablacim veririm zaten 98 olarak ayrılmıştım sanırım iki kilo ilk zamanlarda kolay gider diye düşünüyorum bu arada evet sınav için küçüğüm 1 sene erken yazılmışım ve okuma yazma bildiğim için 1. Sınıfı okumadım :)
canım yaaa kıyamam ben sana daha çok ufaksın. 100 kilo çok fazla ama gençliğinin verdiği enerjiyle çabuk verebilirsin bu kiloları. çünkü yaş ilerledikçe metabolizmada yavaşlıyo şuan senin çok hızlı çalışıyordur yalnız biraz azmetmen hırs yapman lazım canım ozaman başarıcana eminim.
hıııımmmm biraz üstün zekalıyız yani tebrik ediyorum seni
Buse'cim canım arkadaşı ben çağırdım. Arada bir katılmak isteyenler topiğine bakarsan eğer yazdıklarımı görebilirsin canım. :26:
Menün gayet güzel olmuş. Kaçamak deyince bende saldırdın tatlılara sanmıştım. Olmasa iyiymiş ama telafi edilemeyecek bir kaçamak değil canım afiyet olsun.
Şeker göndereyim ben sanada önce bi mezun ol. Utanmadan bi de kaptandan şeker istiyor
Olumlu düşünmek çok ama çok faydalı. Düşünce gücüne inanan insanlardanım. Nasıl düşünürsen hayatını o şekilde yönlendirirsin. Takımda ki herkese söylüyorum gerçekten inanırsanız başaramayacağınız hiç bişey yok. Beyin çok ama çok güçlü bir organ. Yeterki onu yönlendirmeyi bilin.
Canım fotolar süper. Tebrik ediyorum yeniden. Bide bu vesileyle herkese söylüyorum. Mutlaka her hafta, her hafta olmasa bile iki haftaya bir fotoğraflarınızı çekin. İlerde çok ama çok motive edecek sizi.
Zeliş'cim sınavında başarılar diliyorum canım. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ama yanlış hatırlamıyorsam bundan hariç bir sınav daha var dimi? Bu arada aldığın o fazla kiloları vermeden listeye giremezsin biliyorsun dimiKarşılıklı denk gelemedik konuşalım bu konuyu.
Menün gayet güzel Burcu'cum. İnşallah yarın listedesin canım.Ama tabii ki böyle devam etmek şartıyla. Anlaştık mı? Paylaşımların azalırsa listeden sonra kızarım.
Tatlım Hazal takımda değil. Onun kilosu çok az olduğu için takıma girmesi olmazdı. O nedenle o bizim misafir oyuncumuz. O nedenle kurallar onun için geçerli değil. Biz motivasyonu için ona yardımcı olacağız. Oda sohbetleriyle bize.
Bide yazıyor yaaaa çikolata diye. Kız Hazal takımı baştan çıkartırsan kızarım sana. Bu arada kimse bu menüyü örnek almasınSen bu çikolataları yemeyee devam edersen eğer imkanı yok gitmez o 3 kilo. Bakalım yarın kaç kilo vermiş olacaksın.
kızlar yaa ben yine 3 gündür tuvalete çıkamıyorumher gün çorba içiyorum ama tık yok kayısı da yedim. bugün de çıkamazsam yarın çok iyi bi sonuç çıkmayacak
inşallah ilk katıldığımda azimli değildim ama artık çok istiyorum ve burdan ayrılmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?