Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada akşam ne yediğimi yazayım bir tabak patlıcan yemeği az yağlı ve bol salata,yeşil çayım bittiği için bu akşam içemedim )):

kızlar ne yediğimi yazmıcam
çok kötü çünkü...
hepinizi öpüyorum
baharcım harikasın canım.hiç de 80 kil gibi değilsin sen yaaaaa...ben ne kadar versem de yusyuvarlak yüzüm,tombul yanaklarım var..çok sinir

günaydın kızlar 1de uyumuş biraz şarap kaçırmış biri olarak şu an çok uyukusuzum (şimdi uyandığımı sanmayın, 6.30da kalktık) ama melis...
dün düğüne gittik ilk defa melisi akşam bıraktım ben yedirip uyutmadım ve meme emmeden uyudu. Gündüz bir mücadele vardı annem ve ablam arasında ablam kazandı ve onlara bıraktık biraz yolumuz uzadı ama olsun çok güzel vakit geçirmişler. Hiç sorun çıkarmamış benimki yemeğini güzel yemiş, bezini vermiş teyzesine yatmış altımı değiştir demiş kendince sonrada teyzesinin kucağına girmiş uyumuş. Sevindim ilk denememiz başarıyla sonuçlandı.
Gelelim düğüne ve yediklerime. Tek kelimeyle harikaydı. Ceylan oteldeydi menü harikaydı yemek kısmını çok yemedim ordövr tabağına dokunmadım ana yemek azdı zaten (pilav et ve brokoli vardı ama çok azdı ceylan hep böyle yapar, eskiden eşimle çok giderdik dünyanın parasını verir aç kalkardık :)) ama tatlı ve pastadan yedim çok güzellerdi pişman değilim ama utangaçım:kedi: neyse artık yok kaçamak.

gelelim baharıma tatlım çok güzelmişsin benim 80 kiloluk öğrencilerim var öyle zannetmiştim seni, ama yüzünde bir gr et yok kilon nerede anlamadım. Bayıldım tek kelimeyle.
fikriyecim üzüm diyetine başlıyormuşsun hadi bakalım sıfır kaçamak.
dosbam, melzeyitim, melankolim ve patborim de yazmışlar ben yokken sevgiler sizede. Benim bugün biraz derslerim var akşama yada arada zaman bulursam buralardayım. öpüldünüz.

günaydın arkadaşlar dün aslında kaçamaksız gidiyorum derken akşam doğum yapan arkadaşıma geçmiştim çooook güzellllll su böreği vardı el yapımı ayyyyyyy nasıl yemeyim 3 dilim küçük ama olsun üçdilim yedimmi yedim mutlumuyum mutlu tartıda yansıması 1.1 kilomu evet cumaya çok var hedefim 76.6 mı evet nadi bakalım ozaman neyapaıyoruz hoooooooooooppppppppppppppppp zıplıyoruz şaka şaka herkes otursun yeşil çayını içsin ben yeşil çay içiyorum kahaltıyı hafif atlattım öğlenide hafif atlatırsan akşama yeşil fasulye var bayılırım

afiyet olsun canım haftada bir kaçamak yerine sayarsın... hem arada eğlenmek lazım gecenin güzel geçmesine sevindim

afiyet olsun canım senin de bu haftaki kaçamağn olsun :))
ben kaçamak yapmadım ama baskülle aram i değil
herkes bayrama temizlik yapar ben bayramda gezdim şimdi temizlik yapıyorum ( neyse çoğunluğunu hallettim ama bugün bitirebilirsem koşu bandımı terar açacağım

günaydınnnn nasılsınız bugün arkadaşlar a.s.

resimlerine baktım hayatım maşallah çok tatlısın,benim bi arkkadaşıma çok benzettima.s

teşekkür ederim canım resim eklemeyen arkadaşları da merak ediyoruz ama aklında bulunsun yerimseniben

saol canım benim evet yüzden belli etmiyorum şu kalça basen sorununu çözmem lazım ne kadar zayıf olursam olayım benim de o bölgem hep daha iri duruyo :gitme:

canım çok teşekkür ediyorum ben 80 derken bile utanıyorum zaten çevremdeki kimse 80 olarak bilmiyo söylemiyorum kiii kaydirigubbakcemile3 yüzümün bu toplanmış hali canım zaten eski resimlerinden 2 tane bulup koydum yüzden bile belli oluyo aldığım kilolar inşallah verdikten sonra öncesi ve sonrası şeklinde ekliycem boydan resimlerimi de yerimseniben
bu arada sen de çok güzel bi gün geçirmişsin çok sevindim arada bir böyle şeyler insanın kendine gelmesini sağlıyo fazla da kaçırmamışsın o daha da güzel kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun canım ama yaramasın kaydirigubbakcemile3

canım ben de yürüyüş bandımı kullanmayı düşünüyorum artık çünkü dışarıda yürüyecek bi ortamım yok tabi arada bir alışveriş için çıktığımda epey yürüyorum ama her gün aynı yerlerde dolaşmak da sıkıyo bari kendimi sıkıp evdekini kullanayım vereliniortak

bhrcım ben balgatta oturuyorum malum ankaranın yokuşları... eee yürüyüşe çıkıyorum aşağıya doğru yürüyorum gelirken dolmuşa biniyorum :1rolleyes: ee terli terli binmekte hiiiç hoş olmuyo... en iisi evde bandıma çıkıyorum hemen duşumu alıyorum en rahatı diyorum... zaten kışın hiç dışarı çıkamıyorum

niye kimsecikler yok (
ben öğle yemeğimi yedim yeşil çayımı içiyorum
menümde et ürünleri vardı ama canım hiç çekmedi artık sıkılmaya başladım ve tartı da yerinde sayıyor bu hafta (
bende 1 kase pırasa çorbası 25 gr ekmek yedim

selam fıstıklar....opuyorumnanaktan
canlarım nasılsınız?
baharcımmmm sen ne kadar da güzelmişsin öyle ya..nazar bncukları gönderiyorum cnm sanavee ayrıca hiç kilolu durmuyorsun..uzun boylu olmanın avantajı di miŞeniz

ankaranın her yeri öyle canım nereye gidersen git bi yokuş ya da merdiven bulursun çıkacak kaydirigubbakcemile3 ben de yanıma yürüyüş arkadaşı bulamıyorum yoksa bir sürü park var aslında yürüyüş yolu olan ama tek başına hiç çekilmiyo en iyisi dediğin gibi evdekini kullanmak akannehir

çok teşekkür ederim canım ama boydan fukarayım demiştim sana yüzden çok belli etmiyorum kilomu gerçi bu yüzümün tombişleşmiş hali kaydirigubbakcemile3
bu arada dedenin durumu nasıl oldu canım uzun zamandır göremedim seni o yüzden sorma fırsatı olmadı fisfisfis

slm kızlar.umarım herkesler iyidir.benim çok uykum var.pazar geceleri ne hikmetse uyumakta zorluk çekiyorum.sabah herzamanki saatimde uyanıyorum 6.30 da.zaten daha geç uyanmama oğlum izin vermiyor. o yüzden malesef çok uykum var.kafamı toparlayamıyorum akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum.
geçmişi okudum ama inanın yazacak halim yok diye okumakla yetindim kusura bakmayın.
bugün yediklerimi yazayım.sabah kahvaltı yok 1 bardak çay.
öğlen; 1 kepçe çorba.2 çorba kaşığı pilav,2 çorba kaşığı orman kebabı.yarım lt su. bugün tekrar gelemem sanırım.ay çok fenayııım. bu arada bhr cım çok güzelsin canım maşallah.Rabbim şansınıda bahtınıda güzel eylesin dilerim. hepinizi öpüyorum.hoşçakalın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…