kızlar ,
dosbam melisim aslında gün içinde gelip yazdıklarınızı okuyorum ama hiç bir şey.yazamıyorum..çünkü kendimi kötü hissediyorum.hala konsantre olamadım.yiyip duruyrum..basküle bile çıkmadım bugün normalde sürekli tartılırım mafoldumben:bbo:
kızlar bugün de biraz yoğunum yarınki dersimi hazırlayacağım akşam düğün var bahsetmiştim onun için kuaför falan hazırlanmalıyım. öpüyorum gün içinde uğrayabilirsen ığrarım öptüm herkesi.
kaç gündür doru düzgün uğrayıp iki kelime bişeyler yazamadım,özledim sizi kızlarhaftasonu bi arkadaşıma gittim aslında öle bi niyetim yoktu ama birden oldu işte,neyseki arkadaşımda ol kalorili şeyler yapsamda sadece tadına bakmak amaçlı yedim,ekmek uzun süredir yemiyorum yani beyaz ekmek,dünden beride hasta oldum aksırmak burun akıntısı ve halsizlik hepsi beni çok yordu,bu sabah tartılayım dedim biraz çok çıktım ama sebebi adet zamanım geçti bikaç gün ona bağlıyorum şişliğimi,bu sabah normal kahvaltımı yaptım akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum ama canım bol limonlu güzel bir salata çekiyo,akşama hayırlısı bakalım...bu arada su içmeye devama.s
aramıza yeni katılan fikriye arkadaşımıza da hoşgeldina.s.
kızlar fotolarımı ekledim merak ederseniz bakarsınız zemuszemus
canim ben fotoraflai goremedim nerden pakabilirim?
baharcığım allah nazarlardan korusun çok güzelsin
baharcım harikasın canım... sen ne kadar güzelmişsin öyle... boyun kaç hiç 80 gibi değilsin
ayyy niye benim oğlum yokki(
canım benim çok teşekkür ederim ah bi de şu kilolar başıma bela olmasa..yüzden pek belli etmiyorum canım çünkü daha çok kalça basen sorunum var ilk üst bölgemden veriyorum kaydirigubbakcemile3
canım bunun için spor yapmamız lazım benimde üst beden daha sorunlu( basen çalıştıran hareketler var onları yapmaya başla istersen çünkü harika bi güzelliğin var eminim kilo sorunun kalmadığında manken gibi olcaksın
bizim takımın en büyük sorunu spor bu konuda acil bişiler yapmamız lazım
canım kusura bakma bugün net çok düşüyo yüzüne kapamış gibi oldum bişey demeden..evet spor hepimizin sorunu aslında her gün mutlaka yapmamız gereken hareketler belirlesek belki o zaman zorunlu hissedip yaparız en önemlisi ama yürüyüş..bu arada çok teşekkür ederim hayatım benim de tek hayalim eski kotlarımın içine girmek bıktım artık klasik giyinmekten kot ve tişört giyip spor ayakkabılarımla dışarı çıkmak istiyorum..bak şimdi birden gözümde canlandı :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?