Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim diyetisyenimde o büyüklükte 2 taneye izin verio valla :d ben sana daha abuk sabuk bulurum ama bugün migrenim tuttu hiç iyi değilim ya

21.3.13

Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı

Öğle (13:00 - 13:30)
6-8 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,15 yağlı)

Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa domates çorbası
Yağsız tonbalığı (80gr)
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

3 kuru kayısı

6-8 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,15 yağlı)

Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa domates çorbası
Yağsız tonbalığı (80gr)
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

söz kaptanım, paylaşım eksilmicek artıcak, kilolar yerinde saymıcak eksilicek.. :) ama benim tiroidim var, veriş hızım yavaş olabilir, kızmayın yani :)

Ay kıyamam canııım. Migren küçüklükten beri gerçekten çok korktuğum bir hastalık, umarım bir an önce ağrın geçer.

valla öle bi başladım öldürdü bugün beni ya klinikte çok kalabalıktı bugün ölen hastada oldu filan iyice fena oldum bugün kötü bigün yani

Bu arada kaptişkom ve varislerine sesleniyorum;
BENİM BİR DİYET ARKADAŞIM, SIRDAŞIM, BEBİŞİM VAR. O DA BİZİM TAKIMA GELEBİLİR Mİİİ?

Çok iyi dengelemişsin, menün süper canım. Afiyet olsun :)
valla öle bi başladım öldürdü bugün beni ya klinikte çok kalabalıktı bugün ölen hastada oldu filan iyice fena oldum bugün kötü bigün yani
Allah rahmet eylesin. Evet sıkıntılı bir günmüş, ilacını alıp biraz dinlensen yavaş yavaş geçer herhalde

Çok iyi dengelemişsin, menün süper canım. Afiyet olsun :)

Allah rahmet eylesin. Evet sıkıntılı bir günmüş, ilacını alıp biraz dinlensen yavaş yavaş geçer herhalde

amin canımm

dengeledim de yarın evde yokum bakalım nası beslencem

Menüm
sabah 1.5 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık

akşam
3 dilim kepekli ekmek
5-6 kaşık tavuk sote
salata
ara yarım portakal

ekmek çok diyeceksiniz biliyorum ama kiloma göre normal sanırım yinede çok derseniz azaltırm kadayıf ve fıstıklı çikolata reddettim yememek için çok direndim ama yemedim :) su hiç içmedim şimdi 2 litre doldurdum sürahiye bitirmeden uyumam :)

diyet evdeyken güzel
Çok doğru bir tespit

Canım aslına bakarsan bir yerde kadayıf ve fıstıklı çikolatayı reddetmek senin, benim, bizlerin görevimiz. Bu övünülecek bir şey olmamalı, bu hayatımızın gerçeği olmalı. Mesela ben en az 6 ay daha diyet yapacağım, aynı şekilde sen... Dolayısıyla onları reddetmek zaten boynumuzun borcu, kimse bunun için bize madalya takmaz. Sağlıklı ve düzenli beslenirsen böyle dalgalanan menülerin olmaz, hiç bir besini de abartmadan yemiş olursun bence. Öğle yemeğini atladığın için belkide o kadar canın çekti. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım kiloma göre normal diyip kilonun arkasına sıgınma ekmek ne kadar az o kadr iyi ve ögün atlamak sana kilo verdirmez

40 dk yürüyüş yaptım bide :) bu arada menüleri alıntılayamiyorum telefonum uzun yazıları almıyo haftaya bilgisayarda söz yorum yapmaya barlarım :)

canım kiloma göre normal diyip kilonun arkasına sıgınma ekmek ne kadar az o kadr iyi ve ögün atlamak sana kilo verdirmez

tamam ekmek fazla oldu biliyodum :) bu gün geç uyandığım için böyle öğlen yemeğini çıkardım yoksa öğün atlamam bundan sonra :)

22.3.13

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

3 kuru kayısı

6-8 yemek kaşığı yaprak döner yemeği
1 porsiyon mevsim salatası (lahana, havuç)
1 kase mercimek çorbası
1 kutu ayran

3 kuru kayısı
1 bardak süt (%0,15 yağlı)

Akşam (20:00 - 20:30)
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
1 kase k-flex (tepeleme)

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Venüs ebru abla ilk takıma geldiğim zamanlarda reddettiğin şeyleri söylersen seni motive eder demişti ordan kalma bi şey yani :) zaten önümde uzun bi süreç var reddetmem gereken çok şey olacak bunun farkındayım :)

tamam ekmek fazla oldu biliyodum :) bu gün geç uyandığım için böyle öğlen yemeğini çıkardım yoksa öğün atlamam bundan sonra :)

geç kalktığını ve öğün birleştirdiğini belirt canım o zaman

merhaba kızlar,
bugün yoğun bir gündü hep koşturmaca yazamadım pek

menüm,
sabah 09:00
2 dilim ekmek, tek şekerli çay, peynir zeytin, bir iki lokma sucuk

öğle 12:00
bir buçuk kase düğün çorbası

12:30 bir türk kahvesi

ara 15:00 yarımdan az portakal
çok az fındık fıstık

17:30 akşam
bir tabak yağsız makarna yoğurt, yeşillik, yarım kase kayısı hoşafı (şekersiz)

bir litre yeşil çay
spor, merdiven inip çıkma bütün gün :)

Haklısın, mantıklı bir fikir tabiki ama onu reddettim bunu yesem mi diye düşünmemeliyiz diye dedim canım. Benim sürecim de uzun boşver, daha buralardayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…