canım ben de 82 kiloyum aslında ama bana çok geldi bilmiyorum. Benim diyetisyenim de 90 gram kadar köfte diyor, buradan bakınca onlar 150 gramı geçermiş gibi geldi. Bana yanlış geliyor olabilir canımcım.
Teşekkür ederim canişko (ne abuk subuk sevgi sözcükleri buluyorum değil mi?)
benim diyetisyenimde o büyüklükte 2 taneye izin verio valla :d ben sana daha abuk sabuk bulurum ama bugün migrenim tuttu hiç iyi değilim ya
Kızlar şimdi şöyle bişey sormak istiyorum size. Haftaya ben büyük ihtimal olmayabilirim. Bu nedenle Tuba ve Ceren'in bir süre daha takıma girmesi zorlaşabiliyor. Yeni çağırdığım üyeler arasında takıma kısa zamanda adapte oldukları için onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Tabiikii paylaşımlarını artırıp, menülerini düzeltme sözü verirlerse. Eğer bu hafta listeye giremezlerse yaklaşık bir 2 hafta daha giremeyecekler. Bu da motivasyon kaybına sebep olabilir. Takımdaki herkesten bu mesaja yorum istiyorum. Ona göre hazırlayacağım listeyi.
***13. TAKIM 301. ETAP ***
buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) Yeni üye Hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) Yeni üye Hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) Yeni üye Hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
Venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.32
Kızlar listemiz bu şekilde olacak. Kontrol edebilirseniz sevinirim. Ayrıca saat 11:30 olmadan herkes bildirimini yaptığı içinde teşekkürler. Süper bir takımız. Dediğim gibi Tuba ve Ceren hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum. Kendilerinden de söz istiyorum. Şimdilik çıkmam lazım kızımı okula göndereceğim. Gelirim yine
Ay kıyamam canııım. Migren küçüklükten beri gerçekten çok korktuğum bir hastalık, umarım bir an önce ağrın geçer.
Çok iyi dengelemişsin, menün süper canım. Afiyet olsun :)Sabah(07:30)
yarım kepekli sandviç ekmeği kıvırcık maydanoz biber peynir domates zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara(11:00)
kivi+galeta
öğle(13:00)
1 kase mercimek çorbası
1 tabak nohut
1 tane salatalık turşusu
ara(15:00)
kivi+galeta
akşam(18:00)
1 kase yogurtlu çorba
salata
sabah 25 dk tempolu yürüyüş
biraz önce 30 mekik
şu ana kadar 2 lt su
öğle 1 tane soda
kızlar bugün çok yorgunum o nedenle sporum bu kadar bu yüzden akşamı hafif tuttum
valla öle bi başladım öldürdü bugün beni ya klinikte çok kalabalıktı bugün ölen hastada oldu filan iyice fena oldum bugün kötü bigün yani
Çok iyi dengelemişsin, menün süper canım. Afiyet olsun :)
Allah rahmet eylesin. Evet sıkıntılı bir günmüş, ilacını alıp biraz dinlensen yavaş yavaş geçer herhalde
amin canımm
dengeledim de yarın evde yokum bakalım nası beslencem
Ay ben de yarın ofiste olmayacağım, bir düzenleme yapmam lazım bakalımm
Çok doğru bir tespitdiyet evdeyken güzel
Menüm
sabah 1.5 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
akşam
3 dilim kepekli ekmek
5-6 kaşık tavuk sote
salata
ara yarım portakal
ekmek çok diyeceksiniz biliyorum ama kiloma göre normal sanırım yinede çok derseniz azaltırm kadayıf ve fıstıklı çikolata reddettim yememek için çok direndim ama yemedim :) su hiç içmedim şimdi 2 litre doldurdum sürahiye bitirmeden uyumam :)
Menüm
sabah 1.5 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
akşam
3 dilim kepekli ekmek
5-6 kaşık tavuk sote
salata
ara yarım portakal
ekmek çok diyeceksiniz biliyorum ama kiloma göre normal sanırım yinede çok derseniz azaltırm kadayıf ve fıstıklı çikolata reddettim yememek için çok direndim ama yemedim :) su hiç içmedim şimdi 2 litre doldurdum sürahiye bitirmeden uyumam :)
canım kiloma göre normal diyip kilonun arkasına sıgınma ekmek ne kadar az o kadr iyi ve ögün atlamak sana kilo verdirmez
tamam ekmek fazla oldu biliyodum :) bu gün geç uyandığım için böyle öğlen yemeğini çıkardım yoksa öğün atlamam bundan sonra :)
Venüs ebru abla ilk takıma geldiğim zamanlarda reddettiğin şeyleri söylersen seni motive eder demişti ordan kalma bi şey yani :) zaten önümde uzun bi süreç var reddetmem gereken çok şey olacak bunun farkındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?