Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anladım kaptanım, istanbulda mısın sen? ben de yrn izinliyim.. bi ihtiyacın varsa sööle, ben de bakar yollarım sana olmadı :)
bu arada kendin nasıl yaptın doğuma bu kadar az kala yaa, aman dikkatli ol, riske etmayadeğmez:)

İstanbul da değilim canım, maalesef Konya'dayım Düşünmen bile yeterli çok teşekkürler. Temizlik içinde birisini alayım dedim. Sonra orayı toparlayayım burayı toparlayayım derken bi baktım kendim yapıyorum temizliği. Önceden de böyle bi yapmıştım. Bi kız aldım onunla birlikte bende temizledim. Daha doğrusu en az onun kadar temizlik yaptım. Ama sonunda da ona para verdim. Sanırım tuhafım ben biraz bu temizlik konusunda. Öyle dip köşe bucak yapmadım zaten. Mesela camlara dokunmadım. Zaten iki güne bir yağmur yağıyor, silmeye kalksam iki gün sonra yine aynı şekle dönecek. Eşimde yardım ediyor sağolsun yavaş yavaş hallediyorum. Aslında başkası yapsa çok daha iyi olacak ama alışkanlık işte yaptıramıyorum.

Oooooooooooooo kimsecikler uğramamış bugün? Buse nerelerde, Emine'de gelmemiş. Gerçi onun kesin kursu vardır. Şiştt toparlanın bakim çıtırlar

Oooooooooooooo kimsecikler uğramamış bugün? Buse nerelerde, Emine'de gelmemiş. Gerçi onun kesin kursu vardır. Şiştt toparlanın bakim çıtırlar

öğrenciler sınav telaşında kaptancım bende hala ödev yapıyorum hala

öğrenciler sınav telaşında kaptancım bende hala ödev yapıyorum hala
Ne ödeviymiş bu Burcu'cum bitiremedin sabahtan beri? Allah kolaylık versin hepinize. Bende giyindim süslendim püslendim alışverişe çıkayım dedim. İndim aşağıya bir baktım arabanın aküsü bitmiş. Tekrar çıktım eve Hevesim kursağımda kaldı. Güya bitirecektim bugün bütün alışveriş işini

Ben kaçamak yaptım, bugün hayatımda en değer verdiğim insanlardan birini kaybettim. Ne yapacağımı şaşırdım az önce ağzıma ne bulursam attım. Yarın sabah diyetisyene gideceğim...

Ben kaçamak yaptım, bugün hayatımda en değer verdiğim insanlardan birini kaybettim. Ne yapacağımı şaşırdım az önce ağzıma ne bulursam attım. Yarın sabah diyetisyene gideceğim...
Venüs'cüm nasıl kaybettin bilmiyorum ama lütfen otur düşün ve kendine gel. Bunca emeğin boşa gidecek. Olan olmuş artık ama bundan sonra lütfen kendine hakim ol ve anlatmak istediğin bişey varsa buraya yaz canım. Biz seninle birlikteyiz.:26:

Herkese merhaba :) sınavım iyiydi ama son bir aydır çalışmadığım için biraz düşük geldi yarın burdayım tekrar ders çalışıcam ikinci sınav için ama burdan ayrılmadan şimdi uyuyorum herkese iyi geceler :)

Hoş geldin Zeliş'cim tebrik ederim sınav için. İnşallah ikincisinde daha iyi sonuç alırsın.

Ben iyi değilim sadece kaptancığım. Ama kendime ve sizlere söz veriyorum, yarından itibaren en iyi şekilde diyet yapacağım. Diyetimi bozmak beni de çok mutsuz ediyor.

ahhh kıyamam ben kaptanıma ya böbrek hastası bi çocuga neler yapabilirim diye bi plan hazırlıyorum ablacım bitti ama şükürler olsun

venüzzzzzzzzzzzzzz yapma bak emeklerine bak geçmişine bakma lütfen geleceğin daha güzel olcak ona odaklan

iyi geceler canım çok sevindim senn adına

Sabah(10:00)

2 dilim tam bugday arasına yarım yağlı peynir domatesle tost

3 zeytin

tere roka maydanoz

4 bardak şekersiz çay 5 te olabilir :d

ara(12:30)

1 portakal

öğle(14:30)

bi kase yayla çorba salata

ara(16:30)

1 tane kepekli galeta

akşam(19:30)

fırında balık buğulama 1.5 balık

salata

2.5 litre su

45 dk ev temizliği.
30 dk walk at home

herkese merhaba ben takımın eski üyelerinden
ebrucum takımda yer var mı ben dnmek istiyorum kış ayında epey kg aldım azimli ve kararlıyım canan karatayın kitabını aldım onu uyguluyorum.çok güzel gidiyor şimdilik haber bekliyorum canım

kızlaaar çok yorgunuuum sabah çıktım evden pazara gittim, gezdim bir şeyler aldım param bitti, ama gezmeye devam ettim bi sürü şeyde gözüm kaldı haftaya tekrar gitcem

sonra eve geldim oh be derken annem hee ben de seni arayacaktım yürü yine duaya gidiyoruz dedi haydee bir de duaya gittik, geldim eve biraz acıkmıştım. 21.15 de 1 yumurta yedim

dün de menümü paylaşmayı unuttum o da yeni aklıma geldi, onu da paylaşıcam ama öncee geçmişi okumaya gidiyorum

ben geldiim :) sonunda kavuştum internete dün akşam internetimiz gitti ne olduğunu anlamadım baya uğraştırdı. modem bozulmuş akşama kadar da uğraştım bugün telefon elimden düşmedi ttnet müşteri hizmetleriyle kanka oldum bugün idareten arkadaşımdan eski modemini aldım artık. aniden olunca haber veremedim kusura bakmayın :) bi geçmişe bakayım menülerimi de paylaşacağım :)

he valla ecişim ya yemeyin kardeşim, canımız çıkıyor bizim
sen aç kalarak verdin, ben de gözüm her şeyde kalarak millet zannediyor ki bir gecede bu hale geldik, kolaydı sanki kilo vermeek

Kızlaarr cerkezköydeyiiiiz biz bugun yedim cok fenaa :)

ya ama olur mu yaa, 1.6 kalmışken hedefe olur muuuuuu

Selaaam kilzar, dun aksam gelemedim , misafirim vardi, biraz kacti yaa, bu hafta cok iyi olucam ama, akilli cocuk olucam:)
Aksam burda kaynana muhabbetleri olmus bakiyorum:))
Kayin ana :) cok sukur benim kayinvalidem dunya tatlisi:)

ohh böyle kayınvalideler de var demek, sizden duydukça hoşuma gidiyor valla

suuuuuuu :26:

light kola için kızmışlar ama bir dukancı olarak bence sorun yok. zaten 1 kalori sırf kötülüğü asitli olması ve selülit, içmemek de fayda var. haftada 2 ye indir çok içiyorsan

kaptan napıyorsun gözünüs seveyim dikkat et yaaaaaa ne temizliğiiiiiii

ay kaptanım beni sormuş pek sevindim geldim ebruuum

kaybettim derken, öldü mü yoksa canım? eğer öyleyse başın sağ olsun öyle değilse, mecazen ise kendine gel derhal, moralini bozma bi çaresi bulunur canım

tebrik ederim zelişcim, 2. ye toparlarsın

pek beğendim

merhaba canım, hoş geldin. kaptanımızın doğumu yaklaştı, gördüğünde cevap verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…