ben geldiim :) sonunda kavuştum internetedün akşam internetimiz gitti ne olduğunu anlamadım baya uğraştırdı. modem bozulmuş akşama kadar da uğraştım bugün telefon elimden düşmedi ttnet müşteri hizmetleriyle kanka oldum bugün idareten arkadaşımdan eski modemini aldım artık. aniden olunca haber veremedim kusura bakmayın :) bi geçmişe bakayım menülerimi de paylaşacağım :)
he valla ecişim yayemeyin kardeşim, canımız çıkıyor bizim
sen aç kalarak verdin, ben de gözüm her şeyde kalarakmillet zannediyor ki bir gecede bu hale geldik, kolaydı sanki kilo vermeek
ya ama olur mu yaa, 1.6 kalmışken hedefe olur muuuuuu
ohh böyle kayınvalideler de var demek, sizden duydukça hoşuma gidiyor valla
suuuuuuu :26:
light kola için kızmışlar ama bir dukancı olarak bence sorun yok. zaten 1 kalorisırf kötülüğü asitli olması ve selülit, içmemek de fayda var. haftada 2 ye indir çok içiyorsan
kaptan napıyorsun gözünüs seveyim dikkat et yaaaaaane temizliğiiiiiii
ay kaptanım beni sormuş pek sevindimgeldim ebruuum
kaybettim derken, öldü mü yoksa canım? eğer öyleyse başın sağ olsunöyle değilse, mecazen ise kendine gel derhal, moralini bozma bi çaresi bulunur canım
tebrik ederim zelişcim, 2. ye toparlarsın
pek beğendim
merhaba canım, hoş geldin. kaptanımızın doğumu yaklaştı, gördüğünde cevap verecektir.
sen beğendiysen sıkıntı yok busiii sana beğendirmek zor oluo
hiç farkında değilim öyle olduğunun yaaaksine bak light kola içenlere bile sorun değil diyorum burcuuuu
ben kola sevmediğim için sıkıntı yok yani aramam ben soda ve ayrancıyım
ben de kola normalde pek sevmem ama dukanda hiç tatlıya izin yok, light kolaya izin var. o yüzden 1-2 haftada bir içiyorum, iyi geliyor. tercihim ice tea oluyor genelde lakin onun da light ı pek hoşuma gitmedi
ben ice tea hiç sevmiorum ya garip gelio kırk yılda bi kere içmişimdir
bu aradaaaaaaaaaaa
müjdemi isterim kızlaaarsabah ki kilom 51.8
ben ice tea hiç sevmiorum ya garip gelio kırk yılda bi kere içmişimdir
meyveli sodaları çok severim ama diyetime uygunu yokayran da severim. ama mesela gazoz ve sprite falan hiç sevmeeem
hayırlı olsunnnnnnn
Arkadaslar cok uykum var zor dayandim gecmisi okuyana kadar, ben yatiyorum yarin sabah gorusururzz
ben ayran soda kola çok nadir ice tea asla sprite şekerli oldukça içemiyorum zaten en ideali soda ya hem hazmı kolaylaştırır
kocaman kızmışsın sen
seni hınzır venüüs
aynen canım kısmeeettt
olsun tabi kızım o kadar, olsun
senin kaynana cadaloz bence emoş benden söylemesi çekeceğin var
kaynana
kayar adama
ben de şimdi suyumu içip yatıyorum kızlaar
Selaaam kilzar, dun aksam gelemedim , misafirim vardi, biraz kacti yaa, bu hafta cok iyi olucam ama, akilli cocuk olucam:)
Aksam burda kaynana muhabbetleri olmus bakiyorum:))
Kayin ana :) cok sukur benim kayinvalidem dunya tatlisi:)
gerçekten o konuda çok şanslıyım canım ya melek gbi kadın kendi çok çekmiş kaynanasından bana çok iyi davranıo şükür. dün işte et çorba filan yaptım orda bayıldılar ya sanki 40 yıllık aşçıyım öle yediler yanikaynanamında eli lezzetli aama bilmiorum neyse eşyalarda biz şöle düşündük canım şimdi herkes düğüne yakın alıp çok borçla evlennce bizim gözümüz korktu o yüzden şimdiden yavaş yavaş başlayalım evlenene kadar en azından borçlar ödensin baktık beğenmedik üzerine 300 400 fazla koyup değiştirirz aldığımız yerden dedik öle anlaştık yani bide bnmki tai de yani şu uçak yapılan firmada çalıştığı için lojman hakkımız var istediğimiz evi almak ve istediğimiz düğünü yapmak için neredeyse sıfır borçla evlenmemiz lazım yani iyi oldu benm zaten çeyiz neredeyse tamam mutfak eşyalarım filan oda başlasın bi yerden dedik
evet canım emoşun kaynanası cadı çıkmış diolar
Günaydın 13. takımın fıstıklarıBen iyiyim merak etmeyin demeye geldim. İşlerim var biraz onları halledeyim gelirim. Öpüyorum hepinizi
ben de cnm yaa, benim kayunvalidem de dünya tatlısıdır.. ancak bu kadar sevebilirdim yani :) haksız olsam bile beni korur herkesin yanında, sonra ayrı söyler lafını, seviyorum yani.. bu arada dedikoduları görmedim, dur okucam merak ettim şimdi neler olmuş..
kaptanların güzeli hoş geldin, doğuma da az kaldı, hazırlıkların tamam mı?
cnm hem çorba hem pilav hafiften bozmuş sanki, çünkü bildiğim kadarıyla çrba da ekmekten sayılıyor.. ama onun dışında çok iyi, akşam hafif olmuş, dengelemişsin
Emoooşşşş, kırma venüs'ün bacaklarını, noolcak cnm kız karıştırmış :) olur ööle
Oooooooooooooo kimsecikler uğramamış bugün? Buse nerelerde, Emine'de gelmemiş. Gerçi onun kesin kursu vardır. Şiştt toparlanın bakim çıtırlar
Ne ödeviymiş bu Burcu'cum bitiremedin sabahtan beri? Allah kolaylık versin hepinize. Bende giyindim süslendim püslendim alışverişe çıkayım dedim. İndim aşağıya bir baktım arabanın aküsü bitmiş. Tekrar çıktım eveHevesim kursağımda kaldı. Güya bitirecektim bugün bütün alışveriş işini
Ben kaçamak yaptım, bugün hayatımda en değer verdiğim insanlardan birini kaybettim. Ne yapacağımı şaşırdım az önce ağzıma ne bulursam attım. Yarın sabah diyetisyene gideceğim...
Herkese merhaba :) sınavım iyiydi ama son bir aydır çalışmadığım için biraz düşük geldi yarın burdayım tekrar ders çalışıcam ikinci sınav için ama burdan ayrılmadan şimdi uyuyorum herkese iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?