Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoş geldin emooş

sen beğendiysen sıkıntı yok busiii sana beğendirmek zor oluo

Dünkü menüm

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir

ara 12.00
yoğurt

öğle 13.45
tavuk
yoğurt

akşam 18.30
tavuk
yoğurt

ara 21.00
2 yk yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
20'şerden 6 set popo ve bacak egzersizleri

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim hindi füme

öğle 13.30
tavuk
yoğurt
2 yaprak marul

akşam 18.30
tavuk
yoğurt
2 yaprak marul

ara 21.15
1 yumurtadan yağsız omlet

3 kupa yeşil çay
2,5 lt su
20'şerden 6 set popo ve bacak egzersizleri

dipnot: akşamki ara biraz geç oldu ama acıkmıştım, en hafif o şekilde atlattım.
bu arada sebze günümdü ama evde sebze yoktu. olanları annem yemeklere kullanmış. o yüzden sebzem maruldu bu kez

Son düzenleme:
ben kola sevmediğim için sıkıntı yok yani aramam ben soda ve ayrancıyım

ben de kola normalde pek sevmem ama dukanda hiç tatlıya izin yok, light kolaya izin var. o yüzden 1-2 haftada bir içiyorum, iyi geliyor. tercihim ice tea oluyor genelde lakin onun da light ı pek hoşuma gitmedi

bu aradaaaaaaaaaaa

müjdemi isterim kızlaaar sabah ki kilom 51.8

ben de kola normalde pek sevmem ama dukanda hiç tatlıya izin yok, light kolaya izin var. o yüzden 1-2 haftada bir içiyorum, iyi geliyor. tercihim ice tea oluyor genelde lakin onun da light ı pek hoşuma gitmedi

ben ice tea hiç sevmiorum ya garip gelio kırk yılda bi kere içmişimdir

Selam kizlar yaa bu ne boyle haftasonuda buralar cok hareketliymis, ben hfta sonlari iptal oluyorum:))
Bugun kizimi tiyatroya goturdum, ordan da aylardir gitmedigim babanneme gittik akrabala toplandik... Menulerimin saatleri hic duzenli olmadi aklimda degil bile, hafta sonu pek istedigim gibi olmuyor, hafta ici iyi yapabiliyorum ama..

Arkadaslar cok uykum var zor dayandim gecmisi okuyana kadar, ben yatiyorum yarin sabah gorusururzz

meyveli sodaları çok severim ama diyetime uygunu yok ayran da severim. ama mesela gazoz ve sprite falan hiç sevmeeem

ben ayran soda kola çok nadir ice tea asla sprite şekerli oldukça içemiyorum zaten en ideali soda ya hem hazmı kolaylaştırır

bir zamanlar burda bir emoş vardı, geçmişi okumaya gitti gelemediiiiiii

heey ben yatıyorum. dün 00.30 da uyuyabildim, büyük başarıydı. şimdi daha erkene almaya çalışcam.

yatmadan bir bardak suyunuzu içmeyi unutmayııın

iyi geceler kızlaar

kocaman kızmışsın sen

seni hınzır venüüs

aynen canım kısmeeettt

olsun tabi kızım o kadar, olsun

senin kaynana cadaloz bence emoş benden söylemesi çekeceğin var

ay buse hemde ne cadaloz sorma bi tanısa sevicek de işte bi tanışsak ah ahhhh

kaynana
kayar adama

buse yaaaa öldüm gülmekten
ben de şimdi suyumu içip yatıyorum kızlaar

bu saatte yatmış olamazsın buseeeee yeme beni şimdi

Selaaam kilzar, dun aksam gelemedim , misafirim vardi, biraz kacti yaa, bu hafta cok iyi olucam ama, akilli cocuk olucam:)
Aksam burda kaynana muhabbetleri olmus bakiyorum:))
Kayin ana :) cok sukur benim kayinvalidem dunya tatlisi:)

kolay gelsin canım. kaynana benim yaram benimki azcık cadaloz daha tanışmadan başladı laf etmeleri beni tanıması lazım önce tanıdığı zman da en çok beni sevicek biliyorum

çok iyi düşünmüşsünüz canım :) bizde esadın her maaşıyla bozabildiğimiz kadar altın bozuyoruz azar azar birikiyo. bizde anne babalarımıza masraf yaptırmadan yapalım diyoruz eşya almaktansa birikim yapalım dedik hayırlısı bakalım :)

evet canım emoşun kaynanası cadı çıkmış diolar

burcuuuu nazar boncuğu tak kaynanana valla nazarım değcek
Günaydın 13. takımın fıstıkları Ben iyiyim merak etmeyin demeye geldim. İşlerim var biraz onları halledeyim gelirim. Öpüyorum hepinizi

kaptancım kolay gelsin dikkat kendine öpüyorum kocaman :)

maşallah canım sana da diyorum bi nazar boncuğu tak Allah bozmasın :)

Emoooşşşş, kırma venüs'ün bacaklarını, noolcak cnm kız karıştırmış :) olur ööle

kırarmıyım canım hiç hepiniz canlarımsınız benim

Oooooooooooooo kimsecikler uğramamış bugün? Buse nerelerde, Emine'de gelmemiş. Gerçi onun kesin kursu vardır. Şiştt toparlanın bakim çıtırlar

ebrucum internetim yoktu bütün gün giremedim bi türlü kursum da vardı evet son 2 haftam kursum da bitiyo

ben alışverişe her türlü giderdim kaptancım süslenip püslenip eve geri dönünce moralim bozuluyo benim :)

Ben kaçamak yaptım, bugün hayatımda en değer verdiğim insanlardan birini kaybettim. Ne yapacağımı şaşırdım az önce ağzıma ne bulursam attım. Yarın sabah diyetisyene gideceğim...

tatlım sıkma canını. herşey geçiyo bu günler de geçicek inşallah sen hiç moralini bozma canım biz yanındayız anlatmak istersen seve seve dinleriz :)

çok şükür atlatmışsın canım :) 2 sınavın daha iyi geçer inşallah iyi geceler

arkadaşlar,
ben hamileymişim , teşekkür ederim şimdiye kadarki yorumlarınız desteğiniz için,
doğumdan sonra gelirim artık
inşallah hepiniz hedeflerinize en kısa zamanda ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…