Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eveeet işte bu :) çok beğendim akşamları kahvaltı tadında geçirmeye ben de bayılıyorum :)

venüsüm sorun aşksa zaten salla gitsin zamana bırak. ben bıraktım zmanında sonucu 3 yıldır devam eden ilişkim oldu. ve hayatıma mutluluğa getiren ilişkime kavuştum :) sen sadece kendine güvenini kaybetme :) insan kendine güvenince yapamayacağı şey olmuyo :)

Canlarım şuan vizelere çalışıyorum. Menülerimi yarın yazacağım, hepinizi çok öpüyorum :)

kolay gelsin tatlım :) benimde haftaya yetişecek ödevim var ama bugün başlamıcam:) öpüldün venüsüm :)

buse ya Allah canını almasın ben o aradaki e yi görememişim bende diyorum noldu bu kıza karamsar olmuş diyodum

Buse önerilerini dikkate alıcam yumurta erken uyanırsam haşliyorum tok tutuyor suyu sevmiyorum ya onuda zamanla arttırıcam :)

tatlım bak benim yaptığım yöntemi uygulayabilirsin: sabah uyanır uyanmaz ocağa koyuyorum yumurtayı o haşlanırken de üzerimi giyiyorum lavaboya gidiyorum işim bittiğinde hazır oluyo domates peynir ıvır zıvırı da akşamdan kahvaltılıklara hazırlıyorum hemen yiyip çıkıyorum çok vaktimi de almıyo. eğer hiç yapamıyosam da activia kahvaltı zmanı alıyorum mısır gevrekli oluyo inanılmaz doyurucu oluyo otobüste falan yiyorum ben onu bu aradaa tadı biraz garip gelebilir ilk yerken ama çok faydalı özellikle benim için :)

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah08:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

ara10:30)

2 kuru kayısı

öğle12:30)

1 kase domates çorbası
1 kepçe etli taze fasülyenin sadece etleri
(ben taze fasülye yiyemiyorum)
1 bardak yoğurt

ara15:00)

1 activia sade

akşam17:30)

4 ızgara köfte
4 közlenmiş mantar
1 kase salata

ara21:00-21:30)

1 çay bardağı ayran

+++
2,5 lt su, 2 fincan yeşil çay,2 fincan sade nescafe,2 bardak şekersiz çay
++++
20 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz

canım menün çok güzel afiyet olsun.sporunda çok iyi.
ebru nerde merak ettim şimdi

Kesinlikle haklı olduklarını düsünüyorum busecim cünkü benim gögüslerim aslında küçükmüş kilodan dolayı göğüslerm varmıs ve su an cok cok kücüldüler sütyenlerim resmen büyük geliyor bedenime göre yeni sütyen aldım cok cirkin duruyor bende hatlarımı kaybetmek istemiyorum ama su durumda kaybetmis haldeym sorunum mide ve göbek 55 olsamda gitmeyecek 1.5 kilo neyi farkettiricek göbektee tek care spor ama artık evde yaptıklarımda ise yaramıyor gibi geliyor benimde ic bacagı yok etmem gerekiyor nasıl bir spordan söz ediyorsun bende yapmak istiyorum istersen birlikte karar verelim sıkı spora baslayalım ve hergün paylasalım belki böyle iyice gaza geliriz normalde benim boyumda bu kiloda olanlar incecikler ama ben göbekten ve üst bacaktan dolayı öyle görünmüyorum bunu halletmem gerekiyor ama yüzümde ise burnum cok cıktı megerse burnumda kemikliymis (

Ahh kuzucum yaaa insallah darısı sana ve benim diger 8 sınavımaaa :))) bugün acılısı güzel yaptık :)

evde yemek yoktu canım ya ama iyi oldu hafif geçti en azndan sabah evde kahvaltı işini bende beceremiorum ama jhazırlama sıkıntısından deil uykum açılmıyor illa bi evden dışarı çıkıcam

görüşürüz tatlım kolay gelsin öpüldün :)

sağol canım bnm

Günaydın kızlaaarrrr,

dün izin almıştım işten ben, sabah 8de evden çıktım, akşam 20:30da girdim.. yemekti falan derken hiç yazamadım size...
bugün acısını çıkarırım inşallah :) geçmişi ara ara okur, yazarım... bu arada cumadan beri 500gr vermişiiimm...

25.3.13

Sabah ve Ara: Yok (Diyetisyene gittiğim için)

Öğle (13:30 - 14:00)
150 - 200 gr haşlanmış soslu tavuk
1 kase şehriyeli çorba

Ara (17:30 - 18:00)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0.1 yağlı)

Akşam (20:00 - 20:30)
1 porsiyon yeşil salata
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon haşlanmış brokoli
1 kutu yoğurt (%0.1 yağlı)

Ara (23:00 - 23:30)
2 kuru kayısı

* 10 bardak su

2 kupa yeşil çay

3 kupa sade kahve

inş. canım hep birlikte vereceğiz,teşekkür ederim canım
Aramıza hem diyette hem takımlarda oldukça tecrübeli birinin gelmesi iyi oldu. Takımımıza canlılık getireceğini inanıyorum canım.
bende vize çaışıyorum ya bayılcam artık kamburum çıktı

sağol canım bnm
Ay hiç bitmeyecek gibi.. Notlar uçuşuyor gözlerimin önündeee! Okadar birikmiş ki!
Aşk çoook büyük bir problem canım... ama dediğin gibi zamana bıraktım artık elimden bir şey gelmiyor. Kendime dönüyorum. Sen de halledebilmişsindir umarım ödevini :) Ben az sonra tekrar çalışmaya başlayacağım.
Afiyet olsun canım, menün ve spor mükemmel nazar değmesin :)

Günaydın canımmm :) Süpermiş koskoca 500 gr eksi çıkmışsın harikaaa!!!

Ooo kaptancığım buralardaymış, umarım iyisindir canım. Benim şimdi derse dönmem gerek, daha sonra uğrarım. Çok öpüyorummm

günaydın herkese
Günaydın Ayşe'cim hoş geldin canım.

Tebrik ederim Venüs'cüm kaçamak derken yazdın mı o kaçamağı merak ettim şimdi. Geçmişin o kısmına bakamamıştım ama sırf senin kaçamağın için bakacağım. Bu arada öyle kendini kaybedip kaçamak yapman gerçekten küçük bir durum. Bu konuda diyetisyenle beraber birde psikologdan yardım alsana? Yanlış anlama sakın hani ihtiyacın olduğu için söylemiyorum sadece o psikolojik açlık denilen olaya en başından el atabilmen için diyorum. Çünkü böyle her üzüldüğünde yemeğe saldırırsan eğer bir ileri iki geri yaparsın. Sonuç hüsran olur. Bu konuyu bir düşün derim.

Eskiden sen varken aynen senin dediğin gibi yapıyorduk Ayşe'cim. Sonra bi baktım bu durum suistimal ediliyor, Üye bir iki hafta izin alıyor iki kilo alıp dönüyor. Eeee doğal olarak kilosu listeyi azda olsa etkiliyor takımdaki diğer arkadaşların yüzdelerini etkiliyor. Sonrasında gelen bütün üyeleri ayrılış kilolarında kabul etmeye başladım takıma. Ama şöylede bir durum var izinden dönen üyelerin en az bir hafta paylaşımlarını takip ediyorum. Eskisi gibi paylaşımları ve menüleri yeterli olursa kilo almış dahi olsa listeye almaya çalışıyorum. Senin içinde böyle düşünebiliriz.

260.etapta 62,6 ile ayrılmışım
Oooooooooo çok almışsın Ayşe'cim yaaaa keşke dikkat edebilseydin. Senin için çok iyi olurdu. Çünkü 62 ile hedefe çok yaklaşmışsın. Şimdi çok gerilere gittin.

Yukarda söylediğin gibi yapalım canım. Bu cuma değilde haftaya cumaya paylaşımların yeterli olursa eğer alalım seni listeye.

ben 50 de mezun olacağım sanırım kızlar. %100 yapınca yani. aşağısına inmeyeceğim gibi görünüyor, çünkü kilom iyi duruyor :26:
Bencede doğru ve yerinde bir karar. Sen doktorunla şu spor olayını bir görüş. Gerekirse profesyonel bir spor hocasından yardım al derim.

Tatlım ben seni takıma çağırdım ama kaç gün oldu gelip, iki mesaj yazıp çıkmışsın sonrasında hiç uğramamışsın. Böyle aramıza katılman çok zor canım. Umarım geldiğinde bu mesajımı okursun. Çünkü burda bol paylaşım önemli.

Ayşe'cim afiyet olsun, bir dukancımız vardı şimdi karataycımız oldu. Menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun ama bana bir çaybardağı ceviz çok geldi. Her ne kadar karatay için ceviz çok önemli olsada dün Taylan KÜMELİ yağlı tohumlardan bahsederken yağların cinsinden de bahsetti. O nedenle cevizin miktarı çok göründü sadece.

Ben Canan Hoca'yı Doktorum programında izledim ve söylediklerinden sonra beyaz ekmek yemez oldum. Mümkün olduğunca ekmek yememeye çalışıyorum. Aslında ben hem dukandan hem karataydan bana uygun olanları alıyorum kendime göre bir beslenme şekli çıkıyor ortaya. Çokta iyi oluyor benim için. Ben sizin gibi asla rutin şekilde yapamam sanırım bu diyetleri. :26:

Bak artık menünün olmadığını sende farkediyorsun. Bu çok ama çok güzel bir olay Zeliş'cim. Bunun için tebrik ediyorum seni. Evet ekmeğin çok olmuş karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş ama senin yavaş yavaş azaltman lazım. Ama öncelikle akşamları kesinlikle ekmek yemeni istemiyorum. Kahvaltıda iki dilim (beyaz ekmek harici) Öğlen bir dilim. Akşamları yemek tabağını yemeğine göre bol tutarsın yanında salata ve yoğurtla ekmeksiz yemeye çalışırsın. Dene bakalım yapabilecek misin? Ama kahvaltı bahanesi istemiyorum simit olmamış. Bir daha menünde simit te görmek istemiyorum. Evden çıkarken iki dilim ekmeğin arasına biraz peynir, biraz domates, biraz salatalık yada herhangi bir kahvaltılık koyup götürebilirsin. Ama asla ve asla simit yeme. Kızarım

Seni kivici seni, menün çok güzel olmuş afiyet olsunda arada bir şu kiviyi başka meyveyle değiştir. Tempolu yürüyüşün çok güzel.

Canlarım şuan vizelere çalışıyorum. Menülerimi yarın yazacağım, hepinizi çok öpüyorum :)
Kolay gelsin Venüs'cüm inşallah güzel geçer vizelerin.
Buse önerilerini dikkate alıcam yumurta erken uyanırsam haşliyorum tok tutuyor suyu sevmiyorum ya onuda zamanla arttırıcam :)
Suuuuuuuuuuuu olmadan olmaz Zelişşşşşşşşşşşşş. Artık senden en az 2 litre su istiyorum menülerde. Tamam mı?

Gençler burcu kaçar daha çalışmam gereken 250 sayfa var okucam sabaha kadar inat ettm öptüm hepiniziiii
Aynı istek ve dileklerim senin içinde geçerli Burcu'cum. İyi çalışın derslerinize. İnşallah seninkiside güzel geçer.

Menün yine herzamanki gibi çok güzel Emine'cim afiyet olsun canım. Ama bişeyi merak ettim. Sen o akşam ki ayranı acıktığın için mi içtin?

canım menün çok güzel afiyet olsun.sporunda çok iyi.
ebru nerde merak ettim şimdi
Geldim canım geldim dün ani bir kararla alışveriş için çıktım evden. Geç dönünce uğrayamadım. Ama merak etmeyin doğum olursa eğer ilk haber vereceğim yer burası olacak Her an doğurabilirim de

busecim bu hafta mesaj sayılarını sana mı atıyoruz yoksa ebruya mı yine?
Ben birazdan listeyi yayınlayacağım. Ona göre söylerim bu hafta kime atılacağını. Bakalım atmayanlar ne alemde

Günaydın Ceren'cim. Çokta geç gelmemişsin aslında eve uğrasan daha iyi olurdu senin için.

Menün güzel olmuş canım ama akşam öğünün geç olmuş yine. Spor konusunda bişey demedimi diyetisyen?

Ooo kaptancığım buralardaymış, umarım iyisindir canım. Benim şimdi derse dönmem gerek, daha sonra uğrarım. Çok öpüyorummm
Geldim canım geldim. İyiyim çok şükür ama artık iyice ağırlaştım hareketlerim bile yavaşladı. Hayırlısıyla atlatsaydım şu doğumu. Kolay gelsin sanada.

Çok haklısın canım, şöyle beslenme psikologları falan varmış yoksa direk normal psikologa mı gitsem?

Çok haklısın canım, şöyle beslenme psikologları falan varmış yoksa direk normal psikologa mı gitsem?
Benim şahsi düşüncem norma psikoloğa gitmen. Her ne kadar hepimiz psikolojik açıdan kendimizi sağlıklı hissetsekte birilerine bişeyleri anlatmamız gerek. İnsan bazen bazı düşüncelerini kendine bile itiraf edemiyor. Buda bilinçaltında önemli bir şekilde etkiliyor bizi. Birçok konuda psikologun yardımının olacağını düşünüyorum.

Emossss cıkma dur resimlerime bak :)

şimdi baktım ecooş çok güzelleşmişsin kilo vermenle yüzünün güzelliği ortaya çıkmış çok beğendim canım süpersin inşallah bende senin gibi olacağım :)

tebrik ederim canım iyi gidiyosun. dün aklımdan geçirmiştim seni gelmeyince merak ediyoruz

ben daha başlamadım ödeve venüsüm bugün başlıyorum artık :) benim perş. cuma boş olunca inanılmaz bi rahatlık var üzerimde :)

Ebrucum bizim ailedeki en büyük gelenek akşam yenen meyve. canım istiyo akşamları. acıktığımdan değil de isteğim geçsin diye içiyorum. çok içmemem gerekiyo alerjimden dolayı ama kahve içiyodum o saatlerde uykumu çok kaçırmaya başladı ayranında uyumaya etkisi çok 1-2 gündür içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…