Sabah(08:00)
yarım kepekli hamburger ekmeğine kıvırcık domates peynir maydanoz 3 tane zeytin
ara(10:00)
bir kivi
öğle(12:00)
1 kase ezogelin
2 parça haşlanmış tavuk
yoğurt
ara(16:00)
2 tane kepekli galeta
akşam(19:00)
1 tane haşlanmış yumurta
bolca roka tere kuzu kulağından salata
yarım kibrit kutusu peynir (az yağlı)
3 zeytin
2 litre su
5 bardak şekersiz çay
30 dk tempolu yürüyüş
eveeet işte bu :) çok beğendim akşamları kahvaltı tadında geçirmeye ben de bayılıyorum :)
Kendime geldim canım, çok haklısın . Bir daha duygularıma yenik düşmeyeceğim
Afiyet olsun canım. Menün ve sporun süper
Suyu
Afiyet olsun canımmmm
Oyhhh maşallaaah 
Canım hiç sorma ya. Aşk sorun aşk. Ama yoksaymaya karar verdim boşver
Süper menün bebeğim. Afiyet olsun. Sporunda çok iyi.
Ay özeniyorum sana, resmen benim yapmam gereken menüler aslında
Simit 4 -5 dilim ekmek ediyormuş galiba canım. Şu brokolimin activia kahvaltı zamanlarını deneyebilirsin ben de sıkışınca yapacağım 
Maşallah çok güzel vermişsin canım. Zaten tecrübelisin tekrar hedeflediğin kiloya düşersin. Ben de 21 yaşındayım, 1.70 boyundayım. Daha önceden nickini hatırlıyorum. Okuyordum takımlardan 
Sadece haftada üç gün kahvaltıda k-flex verdi canım yaa
Afiyet olsun Ayşeciğim süper görünüyor 
Hihihi teşekkür ederim, sana da nazar değmesin 
Afiyet olsun bebişkom sana olmayan yerleri söylemişler zaten sporun süper
Tişikkürleeer hihiih 
Afiyet olsun canımcuuum
venüsüm sorun aşksa zaten salla gitsin zamana bırak. ben bıraktım zmanında sonucu 3 yıldır devam eden ilişkim oldu. ve hayatıma mutluluğa getiren ilişkime kavuştum :) sen sadece kendine güvenini kaybetme :) insan kendine güvenince yapamayacağı şey olmuyo :)
Canlarım şuan vizelere çalışıyorum. Menülerimi yarın yazacağım, hepinizi çok öpüyorum :)
kolay gelsin tatlım :) benimde haftaya yetişecek ödevim var ama bugün başlamıcam:) öpüldün venüsüm :)
dediğin gibi suyu arttır, onun harici şuan kilona göre normal bir menü, aç kalma ama tam doyma. akşamki kuru fasulyeyi bence de ekmeksiz yiyebilirsin. ya da yarım dilim ekmekle olabilir. umarım ekmek beyaz ekmek değildireğer kahvaltı yapamazsan da simit yiyeceksen bence susamlarını ayıkla da ye susam çok kalorili
emooş geçmişi dikkatli okumadın mııinemeyeceğim değiiil, inmeyeceğiiim bak altta ecemle olan konuşmamı kopyaladım senin için, orada nedeni yazıyoor
hiç bilgim yok şu karatay diyeti hakkında bir araştırayım ben dee
iyiyim emooş, yorgunum tüm gün evi temizledik canım çıktı
canım her öğün 1,5 dilim ekmek yiyebilirsin bence sen. yeter ki ekmek yerine geçen başka bir şey yeme o öğünde. mesela unla hazırlanmış çorba, ya da bakliyat. yani sebze yemeklerinin yanında ekmek olabilir. ya da ızgara etlerinpatetes, bezelye ve mısırdan uzak dur bu arada diyet boyunca. onların nişasta oranı çok yüksek ve glisemik indeksi yüksek. kana çabucak şeker olarak karışıyor ve açlık hissi veriyor insana. fazla kalorileri de cabası
lütfen siz de yukarıdaki alıntımı okuyunuz sayın burcu hanım
kahvaltı çok önemli. mutlaka yumurta ye sabahları, tok tutsun istersen haşlanmış ye. ben haşlanmış sevmediğim için yağsız omlet olarak yiyorum. ama tok tutmuyor o şekilde orası ayrıdukan yaptığım için yulaf kepeği kullanıyorum o yeterince tok tutuyor, sorun olmuyor o yüzden. ama bugün ben de haşlanmış yedim. annem yapmış yiyeyim bari dedim
vaay vaay vaaaayy burcu ya baaak
afiyet olsun tatlım
buse ya Allah canını almasın
Buse önerilerini dikkate alıcam yumurta erken uyanırsam haşliyorum tok tutuyor suyu sevmiyorum ya onuda zamanla arttırıcam :)
tatlım bak benim yaptığım yöntemi uygulayabilirsin: sabah uyanır uyanmaz ocağa koyuyorum yumurtayı o haşlanırken de üzerimi giyiyorum lavaboya gidiyorum işim bittiğinde hazır oluyo domates peynir ıvır zıvırı da akşamdan kahvaltılıklara hazırlıyorum hemen yiyip çıkıyorum çok vaktimi de almıyo. eğer hiç yapamıyosam da activia kahvaltı zmanı alıyorum mısır gevrekli oluyo inanılmaz doyurucu oluyo otobüste falan yiyorum ben onu