Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar :) bugün yine daldım alıntılara selam vermeyi unuttum sabah kalktım kahvaltılıklarım bitmiş koşa koşa markete gittim. kahvaltı yaptım odamı toparladım ders notlarımı ayırdım derken saat 11 olmuş :)

ebrucum dünkü mesaj sayımı atmamıştım sana atıyorum o zman şimdilik

afiyet olsun venüs :) protein hiç yok benim menülerimde size imreniyorum böyle menüleri görünce

ben 50 de mezun olacağım sanırım kızlar. %100 yapınca yani. aşağısına inmeyeceğim gibi görünüyor, çünkü kilom iyi duruyor :26:

Bence de boyle kal busecim, kendini en iyi sen biliyorsun, simdiden sonra vucudunu hareketlerle bicimlendirmeye bak canimcim :)

Hosgeldin canim:)

evet ekmek bozuyor zaten menülerimi sizce günde kaç dilim yiyebilirim ona göre ayarlıyim

Zeliscim bence ekmegi sabah yiyip aksami ekmeksiz atlatmalisin, gunde iki ikibucuk dilim iyi olur senin icin

Afiyet olsuun menun super:)

Gençler burcu kaçar daha çalışmam gereken 250 sayfa var okucam sabaha kadar inat ettm öptüm hepiniziiii

Ay ya kolay gelsin benimde vizeler haftaya, buraya gelislerimde azalma olucak oyuzden

Activia kahvalti zamani nasil bise canim?

Busecim ya cok guldum burnumda kemikliymis demene:)) ben de ikinci dogumumdan sonra ya benim burnum kuculdu diyordum, meger yanaklarim sistiginden burnum ortada minik kalmis:))

Gubaydin kizlarr gecmise daldim alintilamaktan selam veremedim:)
Dun aksam kizimi uyuturken uyumusum bende gelemedim oyuzden hemen menumu yazayimm

Ebru abla uzun uzun yazdığın için alıntılayamadim tamam simit yok su ve proteini arttırıyorum dediğin gibi öğrendim aslında nasıl beslenmem gerektiğini :)

Sabah 6:30

2 lokma ekmek
Azicik peynir
Azicik recel
(Yumurta yoktu yiyemedim)

Oglen 12:30
1 kepce corba
4 kasik pilav
4-5 kasik kuru fasulye
1 kase yogurt
(Yemekhanede bunlar vardi)

Arada canim cok cikolata istedi ama almadim:)

17:00
2 tane kuru incir (kucuk)

Aksam 19:00
2 kasik kereviz yemegi
2 kasik nohut
2 kasik pilav

İki ogunde pilav olmus oldu ama ben nohutu da kuru fasulyeyi de pilavsiz yiyememki onun icin aksamkini cok az tuttum

Su 1,5 lt

Mesajlarimi hemen sayayim

hepinizi çok merak ediyorm

bebeğim ekle arkadaş olarak bizi. görebilirsin fotoğrafları :) benim yok şimdilik ama koyacağım yakında :)

activia kahvaltı zmanı probiyotik yoğurt üzerinde de mısır gevreği meyve parçacığı falan oluyo k-flex gibi çok da doyurucu oluyo benim laktoz alerjim var süt ve süt ürünlerini sindiremiyorum gün aşırı 1 tane yiyorum iyi geliyo

Ebru abla uzun uzun yazdığın için alıntılayamadim tamam simit yok su ve proteini arttırıyorum dediğin gibi öğrendim aslında nasıl beslenmem gerektiğini :)

Hmm bi bakayim bende ,arada ondan yiyebilirim belki:)

Mesajim 4 tane olmus

Bu arada dun alintilamistim telefonla yine aksilik oldu yazamadim, busecim sen yazmistin birisi daha yazmisti benim okulda yemek yemekle ilgili, ya ben yanimda yemegimitasimam cok zor, bircok nedeni var:) seni tebrik ediyoum bu acidan:) ben en iyisi okulda yiyip akdami hafif atlatayim bakalim bu yontem islenezse degistirir baska biseler dusunuruz artik...

Mavera hem reçel hemde iki ogün pilav olmamış sanki afiyet olsun :)

bilgisayarda olmadığım için ekleyemiyorum haftaya eklerim bende resim :)

canım pilavdan uzak duruyoruz hem öğlen hem akşam yemişsin pilav yerine salata yoğurt falan ye öğlen bizim yemmekhanede de yememem gereken yemekler çıkıyo ben hiç dokunmuyorum.azaltarak başla zamanla alışırsın sen de. suyunu da arttırmaya çalış :)

merhaba kızlarrr.

canım pilav fazla olmuş kg verme döneminde pilava hiç dokunmamak gerek aslında

ebrucum bn de dün göremeyince doğum yaptın sandım çok yaklaşmış çünkü

listeye gelince ebrucum aslında bu cuma 72 ile girmem tamamen stratejik canım eğer bu cuma girersem haftaya takıma iyi bir yüzde getireceğim ama haftaya girersem bu yüzdenin etkisi olmayacak.

ebrucum aslında devamlı uygulamak o kadar kolay ki bu diyeti,diyet değil gerçekten yaşam biçimi. inan kendimi o kadar iyi hissediyorum ki sabah çok yorgun uyanırdım gün içinde de enerjim düşük oluyordu inan karatay beslenmesine başladığımdan beri çok iyi dinlenmiş şekilde uyanıyorm.

Arkadaslar bende karatay diuetini arastirdimda guzel gibi gorunuyor ya ona baslyabilirim arastirayim azcik daha ogreneyim:)

Psikolog randevusu alacağım o halde canım. İnan ben de düşünüyordum. Düzgün bi yerden yada devletten bulayım bir randevu.
ben daha başlamadım ödeve venüsüm bugün başlıyorum artık :) benim perş. cuma boş olunca inanılmaz bi rahatlık var üzerimde :)
Ay ben daha yeni bir dersin notlarını bitirebildim. Bugün bir tane daha bitircem bakalım :)
afiyet olsun venüs :) protein hiç yok benim menülerimde size imreniyorum böyle menüleri görünce
Protein tok tutması açısından çok işine yarar bebişim öneririm

Pilav kuru fasulye ve pilav nohut aynı anda yemememiz gereken şeyler canımcım. Ben de çikolatasız kahve içemem mesela ama görevimiz bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…