aynen öyle tatlım, sadece listede yoksun.ayşe nin ve senin durumun ebrunun inisiyatifinde ben sadece takımın bu kuralının nedenini açıkladım ebru farklı bir karar da verebilir
okulda sıra altından yazıyorum yinede burdayım onlar yoğunluk falan diye bahane buluyor :)
ahaha sus kız böyle konuşup tartışmaya mı sebep olcan cimcime
aman telefonu kaptırma da zeliş, dersini dinle sen şimdi, yazacaksan tenefüslerde yazarsın
aman telefonu kaptırma da zeliş, dersini dinle sen şimdi, yazacaksan tenefüslerde yazarsın
50 gayet iyi boyuna gorede iyi kaç kilodan başladın buse
bencede mantıklı bir kural ben vermeye başlıyimde tek derdim liste olsun :)
68.3 le başladım, dün 51.8 i gördüm ama bugün yine 52 olmuşum. boyum da 1.58 canım
yediklerine dikkat edersen şöyle bir 65 e kadar jet gibi inersin zeliş. benden söylemesi. hatta 63 e kadar falan hızlıca inersin. ben 61 e kadar falan duraklamadan inebilmiştim, senin metabolizman ve yaşın diyet için çok büyük avantaj. istekli ol. zayıf insanlara bak sürekli ve moralini boz, hırslan
o kadar hızlı verebilirmiyim gerçekten istiyorum ama ya belki çok çocukça gelecek ama zayıflamadan aşk bile yasak bana sende iyi vermişsin canım düşünüyorum boyuna göre çok iyi
merhaba kızlarr,ben de aranıza katılmak istiyorum,son zamanlarda 5 kilo aldım acilen bu kiloları vermem lazım,çocukluğumdan itibaren hep kiloluydum ,evlenme arefesinde zayıfladım ,şimdi kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum...
67 kiloyum,boyum 1,69
ilk etapta inş. 62 kilo olmak istiyorum,sonra da bebiş hazırlığı için 59 kilo olmak hedefim,bu takıma davet edildiğimden beri günlük yediklerinizi takip ediyorum daa,maşallahh bu kadar az yiyebileceğimi sanmıyorum ben,ara öğüne bir çay bardağı ayran demiş biri,beni 1 lt anca kurtarır
şaka bir yana kararlıyım inş.
o kadar az yiyemem ama düzenli spor yapacağım kısmetse,
çok stresli bir işim var,istifa ettim,ihbar süresi kullandırmazlarsa,spora haftaya başlıyorum inşallah....
hepinizi kutluyorum azminizden ötürü
bu hedef kilo tablosunu nasıl oluşturuyoruz kızlar?
hoşbulduk canım,hatırlıyorumAyşe abla adını unutup hatice dedim :) hoşgeldin ablacim hatırlıyormusun beni bilmiyorum ama
ayşecim kaç ayda aldın sen bu 10 kiloyu :26:
tebrik ederim eciişbana da öyle geliyor, bu konuda aralarında en iyisi emoş gibi
kaçak oldun iyiceeeözlerim ben bananeee
ben 50 de mezun olacağım sanırım kızlar. %100 yapınca yani. aşağısına inmeyeceğim gibi görünüyor, çünkü kilom iyi duruyor :26:
hoşbulduk canım,hatırlıyorum
canım 1 seneye yakın oldu ama artık kararlıyım geri almak yok. bakalım ebru gelsin o ne diyecek ama şöylede bişey var dönen arkadaşların kg su + da olsa - olarakta gelse kaç hafta ayrı kaldıysa ona bölünüyor zaten ayrı kalanların dönüşü için böyle bir kural konulmuş.ama tabi karar sizin
bugünkü menüm
karatayla sağlık yaşamı uyguluyorum harika gidiyor
2 öğün yiyorum
öğleye doğru
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
peynir
1 çaybardağı ceviz
5 zeytin
akşam
fırında patlıcan oturtma
salata
yoğurt
45 dk sauna eşofmanıyla tempolu bisiklet
3lt su
Evet kuzucugum emos artik kidemli oldu venuste oyle bana gore hahaha :) kac kere kendimi tanittim onlara ama donup bir cevap veren dahi olmadi dikkatimi cekti buda
Yaaa buse kuzum bende oyle 55ten vazgecmek uzereyim alt tarafi 56,5 kiloyum arada az bir farkta olsa 57yle herkes bana artik durmami soyluyor annem bile artik ecem yeter dedi cirkinlestin iyice dedi ki bu annem yani arkadas flan degil birde evli arkadasimin kayinvalideside dun sabah naptn kendine dedi o beni en son 58 te gormustu o halimin tam ideal oldugunu soyledi kafam karisti demirbaslarda saniyorum ancak ski bir sporla gidicek zayfladkca degil ... Oyle olsa su an bile boyuma gore gobusun kalmamasi gerekirdi
ayran detoksunu sana göre düzenleyelim. Inşallah ters tepmez. Dukandan sonra böyle olması normal canım çünkü çok katı bir diyet. Ayrıca her zaman aynı şekilde yeme canım. Değiştir şekilleri. Bigün haşlanmış ye diğer gün pişmiş. Mesaj sayıları ve adaptasyonları iyi olduğu için önerdim zaten. Merak etme istediğin gibi konuşmaya hakkın var. Bu hak herkes için geçerli. çünkü takım hepimizin takımı.
Maşşallailon çok iyi ecem'cim. Tebrikler. Gzel dileklerin içinde teşekkürler. Betü içinde betül bu naparsınUmarım kilo almamıştır dicem ama kesin almıştır
Böyle olumsuz düşünürsen olmaz venüs'cüm. Böyle sözler duymak istemiyorum artık. Ben diyet yaptığım altı ay boyunca hiç sabit kalmadım. Duraklamadı 100 gr bile olsa hep verdim. Böyle düşün ve iyi sonucunu gör. Olumsuz düşünmek yok.
Insan kiloluyken resim çektirmeyi çok sevmiyor ama allahtan benim çok
Hadi bakalım inşallah zeliş'cim.
Dua oku bol bol ecem nazar değmesinler dikkat et.
Afiyet olsun canım. Kahvaltıyı açıklamışsın zaten. Ayrıca yeşil çayı çok içmişsin. Bişey olmadı dimi?
şiişşşştt kızcam artık sana venüs'cüm böyle düşünme
şuan sana uzun uzun yazamıyorum ama seni şuan çok kararsız ne yapacağını ve hedefini bilemeyen biri olarak görüyorum canım. Müsait bir anımdabu konuyu konuşalım seninle. Bazı düşüncelerin yanlış öncelikle sağlıklı beslenmek bizim amacımız. Onu tam olarak öğrenmek ve uygulamak içinde zaman lazım. Kızlar yazmış zaen biçoğunu ama daha söylenecek çok şey var.
Ebru'cum o tabak sana göre çok ama ceren'e göre normal. Kendinize göre yorumlamayın menüleri karşıdakinin boyuna ve kilosuna göre yapın yorumları. O tabağı sen yesen gün boyu bi daha bişey yiyemezsin. Anladın dimi?
baya şişkinlik yapmıştır, vücudun su toplamıştır canım. Tartıda biraz sorun çıkarabilir ama regl olunca geçer :)
afiyet olsun canım süper gidiyorsun :)
afiyet olsun buseceğim. :)
börek, kazandibi ve pilav aynı menüde çok cıs olmuş tubacığım :)
süpppeeer :) demekki cısların olmasa 3 kilo verecektin :d
ay maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz. Nazar değmesin canlarımmm
canım adetten sonra - 1 kg olur en az. Bu durum çok normal sakın moralini bozma
teşekkür ederim brokolimmm
ayh bi ben az vermişim resmen :d
sen gram gram versen de sabırla ve azimle devam etmeyi biliyorsun. Ben de bu daha yeni yeni oluştuğu için imreniyorum sana canım.
Teşekkür ederim buseciğim :)
yok kaptişkom sonra kızma diye öyle dedim. Sayı düşünerek mesaj atmıyorum ben sadece gün sonu bir düşünüyorum kaç mesaj attım diye :) teşekkür ederim ayrıca, bende çok sevindim.
Okadar zayıfsın ki artık bünyen zayıflamak istemiyor buseeeğğğ
benim için hiç bir sorun yok kaptancığım. Buralar boş kalmasın da :)
maşallah tuğbacım, yerim yaaa unutmamış bildirimini :)
herzamanki gibi en süper takım bizim takım! Nihihihahaha
ah şu regl yok muuuu? Hiç üzülme emelciğim zaten regl olunca normale dönersin :)
hayır ben bir tane de değil iki ayrı işte çalışıyorum busiş :d
evet canım hiç üzülmüyorum zaten hiç gitmeyecek sanıyordum 900 gitti süper :)
menün süper canım, hurma yerine normal kahvaltı yapsaymışsın daha iyiymiş tabisi ama :)
ay ben öyle hiç dayanamazdım, illa bir düzen olacak. :) bence de kesinlikle tatlı sorunu büyük problem benim için de.. üstüne düşmek lazım.
Ay bu köfteler benim 10 köftem kadar eder. Ben mi az yiyorum acaba :)
tımam kaptişko kızma yahu:d moralim yerinde merak etme :)
ay kızlar ikiniz de böyle söyleyince bi garip oldum, çok mu yiyorum ki yaa, ama diyetisyenim bana 4 köfte kadar diyordu ve köfteler avuçiçinin yarısı kadar diyordu.. Bunlar 1 parmak kalınlığında ve daha kısaaaaa...
Yani 8tanesi 4 köfte ya eder ya etmez... Korkutmayııınn beniiiiii... Ciddi misiniz ya, çok mu ki? Kaptanım demiş, ceren yesin demiş
şaka bi yana, 70 kilo için çok değil yaaa, 50 kilo diilim ki ben, ben de 50 olursam az yerim
annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)
canım çok sevindim bana rağmen 2. Olmamıza bu hafta inş. Benimde katkım olucak dereceye.kutluyorum tüm arkadaşları[ı]selam kızlar.öncelikle müjdeli haberi vereyim. Bu haftada 2. Olduk. Inşallah haftaya yine ilk üçte olacağız. Bunun için hepinizi tebrik ediyorum. Aslında şuan çok yorgunum ama bugün cuma olduğu için paylaşım alanına bakmam gerekiyor. Bu nedenle uğradım. Aşağıya paylaşım alanının linkini veriyorum. Ve takımdaki herkesten arada bir yeni mesaj gördükçe paylaşım alanına bakmasını istiyorum. Bizim takımla ilgili görüşlerde yazılabilir. Bu nedenle lütfen herkes arada bir oraya baksın. şimdilik çıkıyorum. inşallah ilerleyen saatlerde gelebilirim ama gelemezsem bile yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. Link aşağıda unutmayın ve lütfen bakın. özellikle buse ve emine sizlerin ilgilenmesi gereken konular olabilir ben yokken. çünkü kurallara göre eğer bir takım paylaşım alanında kendisine yöneltilen bir soruna açıklama getirmez ise takım ceza puanı alıyor. Ve bu ceza puanı ilerde tüm takım üyelerinin karne almasını engelliyor. Konu bu nedenle çok önemli. [/ı]
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
[sıze=3]tünaydın kızlaaar [/sıze]
Cumartesi diye kimse yok sanırım. Dün yine uyuyamadım. Gözümü bir açtım saat 10.00 hemen kahvaltıya koştum.Neyseee sonra bulaşıklar birikmişti, onlara giriştim, geçtim pc nin başına amaaaaa internette sorun vardı, bağlantım yoktu gelemedim buraya Halbukiiiiiiiiiiii buraya koşmak istiyorduuum çünküüüüüüü
[sıze=3]kızlaar dün 52.8 olan kilom bu sabah 52 çıktııııııııAllahııım çok mutluyum çooooooookkkkkkkkkk Resmen bir günde 800 gr gitti. Geçen hafta ortası 52.3 ü görmüştüm biliyorsunuz ama bu sefer onun da 300 gr altına indim [/sıze]
[sıze=3]
yehuuuuuuuuuu [/sıze]
[sıze=3]
ebrucuum [/sıze]spor konusunda haklısın ama dün öğleden sonra garson gibi ayakta çalıştım tüm gün mecalim kalmadı ve 15 dk anca egzersiz yaptım. Onun haricinde ayağımda yapısal sorun var fazla ovalmiş arka kısım, doktorluk oldum spora yüklendiğimde, doktor bana yürüyüşü yasakladıTekrar gideceğim 2 hafta sonra, durumuma göre tekrar başlayabilirim. :26: öncesinde jillian michaels le ben 30 days shred yapıyordum ve 20 günü bitirmiştim, 10 günüm kalmıştı. Ki çok ağır bir program terin suyun içinde kalıyordum. Bileğim patlak verdi doktorluk oldum. Bitiremedim 10 gün daha kalmıştı programı tamamlamama, sonra da sporuma yasak geldi işte. Bileğimi kullanacağım hiçbir spor yapamıyorum. Ben de popo bacak çalışıyorum. Kol çalışmıyorum çünkü jillian sağ olsun kolum kas oldu Ona da moralim bozuk. Düz dururken bir şey yok ama kolumu kırınca bile bir şişkinlik oluyor, hele sıkınca yumurta gibi nerdeyse, hiç hoş değil. Bu konuda bana bir önerin var mı kaptan
evet canım artık günde 3 bardak falan içmeyi düşünüyorum çünkü gerçekten hiçbişey olmadı daha önce 2 kez denemiştim felaket tansiyon düşüklüğü yapmıştı. Marka farkedermi bilmiyorum gerçi her ikiside doğadanın sallama yeşil çayıydı. şimdi içtiğim büyülü bohça yaseminli. Beğendim bitki çayını elimdekiler bitsin bırakıcam yeşil çaya devam.
sağol canım yaaa benim pes etmeye niyetim yok gram gram gitsede bende senin menülerine hayranım
canım yaaa kaptan doğru söylemiş herkes kilosuna göre yiyo tabi bize fazla ama sana karardır. Korkma yani....
canım çok sevindim iyi geçmesine tekrar geçmiş olsun
canım çok sevindim bana rağmen 2. Olmamıza bu hafta inş. Benimde katkım olucak dereceye.kutluyorum tüm arkadaşları
süpersin canımDarısı başıma tekrar
e vet canım o.kitabını da aldım okuyorum.hayran kaldım kadına 50 yıllık bir dr.Türkiye'ye ilkleri getiren, koroner anjiyoğrafiyi ilk kez ülkemizde uygulayan ülkemize getiren insan.canan hoca sık sık yemeği önermiyor insilün direnci için ve öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı kg verme de etkili olan leptin hormonu çalışsın.afiyet olsun tatlımbu nasıl bir diyet? karatay diyeti dedikleri mi bu? bir de neden 2 öğün?
:
anladım ayşecim. hiç dikkat etmemişsin sanırım. daha fazla da alabilirdin, buna da şüküüürevet canım ebru bir çaresine bakar, bir de 3 hafta deneme süresi var takımımızın, paylaşım bol olursa 1. haftada bile takıma alınabiliyorsunuz ama bu kural zeliş ve senin için de geçerli mi onu ben de bilmiyorum. :26:
e vet canım o.kitabını da aldım okuyorum.hayran kaldım kadına 50 yıllık bir dr.Türkiye'ye ilkleri getiren, koroner anjiyoğrafiyi ilk kez ülkemizde uygulayan ülkemize getiren insan.canan hoca sık sık yemeği önermiyor insilün direnci için ve öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı kg verme de etkili olan leptin hormonu çalışsın.
hiç dikkat etmedim tatlılar çikolatalar sıkıldıkça yedim işte.
Kizlaaarrr istanbulda havaa buzzzzz ama sinavim guzel gecti moralim hayli yerindeee :) gecmisi okuycam eve gdnceee amaa yeni geln citirlar pek gecmisi dkkatlice okumuyor sanirimm
Selam kızlar
bugün çok yoğunum bi gelemedim......
Vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum. Işim bitince gelicem inş.
tebrik ederim eciişbana da öyle geliyor, bu konuda aralarında en iyisi emoş gibi
kaçak oldun iyiceeeözlerim ben bananeee
ben 50 de mezun olacağım sanırım kızlar. %100 yapınca yani. aşağısına inmeyeceğim gibi görünüyor, çünkü kilom iyi duruyor :26:
merhaba kızlarr,ben de aranıza katılmak istiyorum,son zamanlarda 5 kilo aldım acilen bu kiloları vermem lazım,çocukluğumdan itibaren hep kiloluydum ,evlenme arefesinde zayıfladım ,şimdi kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum...
67 kiloyum,boyum 1,69
ilk etapta inş. 62 kilo olmak istiyorum,sonra da bebiş hazırlığı için 59 kilo olmak hedefim,bu takıma davet edildiğimden beri günlük yediklerinizi takip ediyorum daa,maşallahh bu kadar az yiyebileceğimi sanmıyorum ben,ara öğüne bir çay bardağı ayran demiş biri,beni 1 lt anca kurtarır
şaka bir yana kararlıyım inş.
o kadar az yiyemem ama düzenli spor yapacağım kısmetse,
çok stresli bir işim var,istifa ettim,ihbar süresi kullandırmazlarsa,spora haftaya başlıyorum inşallah....
hepinizi kutluyorum azminizden ötürü
bu hedef kilo tablosunu nasıl oluşturuyoruz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?