Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mesaj alındı kaptan sen merak etme her şeyi aynen dediğin gibi yaparız, gözün arkada kalmasın. ayy gülce geliyor çok heyecanlııı ben de öpüyorum çook

ebruuuuuuuuu :26: o öğlenki 2 dilim ekmek olmamış, etin budun ne 2 dilimi nasıl yiyon sen yaa yeme yeme 1 dilim yap onu, akşamki ekmeği de komple kes o mısır dediğin de işlenmiş gıda ne de olsa, onu bırak 2 kuru kayısı ye ya da 1 elma ye, yeme onu yeme. bakalım böyle yaparsan neler değişceek

canım annemlerde kaldığım için sabahları k-flks yiyorum cıslara dokunmamak için hem kolay oluyo hazırlayıp yemek
öğlen de ise iş yerinde lokma kızarttılar ben ona dokunmamak için ekmekle kahvaltılık yedim
mısır patlağıda formun iş arkadaşım ikram etti öyle yani evet ekmek biraz fazla olmuş dün. Inasan yerken farketmiyo ama yazınca anlıyosun

canım emoşada anlattım ekmeğin nedenini yaaaa ben iki gün önce artık ekmek yemicem demiyomuydun
tamam dediklerinizi kazıdım aklıma ekmek yok yok yok
Hurmaya devam mısır patlağıda yok

genel itibariye güzel ama akşam yemeği saati 7 olsa daha iyi olur.

burda hava kapalı açtım müziği tempolu temizliğe devam

ebrucum merak etme canım elimden geldiği kadar yardımcı olurum cuma günü de listeleri yayınlarım canım merak etme

Liste derken genel sonuç listesinden bahsediyorum Ayşe'cim. Bu arada karar defteri değişti yenisini okudun mu bilmiyorum ama artık bildirim saatlerimizde değişti. En geç cuma günü saat 18:00 de yapıyoruz bildirimi. Sonuç listeleride en geç cumartesi saat 12:00 ye kadar yayınlanıyor. Buse daha önce yapmadığı için sana söyledim. Diğer cuma listesini (takım listesini) halledersiniz zaten. Önemli olan genel sonuç listesii.

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızları.

evet canım biraz geç oldu annemlerle işimin arası 1,5 saat ben gidene kadar 7,30 oluyo yiyene kadar 8 tabi
yaaa aslında hiçbişey bahane değil işten çıkmadanda yiyebilirdim ama bu sefer onlara saygısızlık olurdu oğlumda annemlerde benim gelmemi bekliyolar yemek için. Evde olduğumda bu kadar geç yemiyorum canım

kolay gelsin canım sana

kızlar listemizi bi kontrol edebilirmisiniz. Rapunzel arkadaşı biraz daha beklemek istiyorum fakat bildirimde bulunmadı olarak hesabı yaptım en azından hazır olsun istedim gelirse ortalamayı değiştiririm

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 75,2/74,9 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (63/60,9 /2,1 /3,33 % )
pokemon51 69,2/68.5/ 0.7/1.01 % )
wuwum : ( 75 /75 /0 /0 %)kilosu aynı
eftelya_blue: ( 66,0 /65,3 / 0,7/ 1,06%)
RrapunzelL 75,6/ / / %) bildirimde bulunmadı
Ausencia 65,6 /65,3 /0,3 /0,46 %)
bahar2106 64,2 /63,7 /0,5 /0,78 %)
ambitious_girl93 /92,7 / 0,3/0,32 %)
buyumeyenbaby73,6 /73,4 /0,2 /0,27 %)
zeynep_canan 78 /76,5 /1,5 /0,64 %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 0.75

tamam canım ben de onu kasdetmiştim zaten

Listeniz doğru canım sorun yok. Tebrik ediyorum hepinizi

Listeniz doğru canım sorun yok. Tebrik ediyorum hepinizi

teşekkür ederim, bir de biraz önce zeynep arkadaşım kilosunu değiştirdi. Sebep dün sporda tartıldığı kilosunu geç kalmamak için yazmış fakat bugün spora gidip tekrar tartılınca daha az çıkmış biz de listeyi henüz paylaşmadığımız için değiştirdim, sorun olmaz di mi?

Sorun olmaz canım. Sonuçta liste hala sizde. Düzenleme yapabilirsin. Saat 18:00 e kadar zamanınız var zaten. Kendi beyanına dayanarak gerekli düzenlemeyi yapmanda bir sakınca yok bence.

Sorun olmaz canım. Sonuçta liste hala sizde. Düzenleme yapabilirsin. Saat 18:00 e kadar zamanınız var zaten. Kendi beyanına dayanarak gerekli düzenlemeyi yapmanda bir sakınca yok bence.

bugün seni yakaladım sen nereye ben peşinden koşturuyorum paylaşım alanına mesaj bırakmıştım topiğe bak diye sen gelmişsin bile:)))

teşekkür ederim

Kabul ediyorum :)) Takma isim olarakta merve diyebilirsiniz kocaman öpüyorum :))))

canım emoşada anlattım ekmeğin nedenini yaaaa ben iki gün önce artık ekmek yemicem demiyomuydun
tamam dediklerinizi kazıdım aklıma ekmek yok yok yok
Hurmaya devam mısır patlağıda yok

ay bu kendine kızma olayına bayılıyorum hadi bakalım

canlarım ben çıkıyorum 5te sınavım her hafta olduğu gibi öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz

tamam emoşum, başarılar sanaa

Kabul ediyorum :)) Takma isim olarakta merve diyebilirsiniz kocaman öpüyorum :))))

aramıza hoş geldin merveciim

kızlaaaarrrr sizi çok özledim Bugün ebru'ya kilo bildirimimi mesaj attım. Takım ne durumda bilmiyorum bakmaya vaktim yok malesef :\ benm telefonum külüstür oldğu için internet paketmden faydalanamıyoru. Ben şu anneannemlerde kalıyorum burda net yok ormanlık bi yer zaten burası. Kuzenim geldi de onun telefonuna taktım hattımı sırf uzun zaman sonra buraya yazabilmenin tadını çıkarayım, size kendimi hatırlatayım diye. Önümüzdeki salı aranızdayım yine inşallah. Şimdi hiç vaktim yok kuzenim birazdan dayılarımla beraber gidicek. Kendinize çok çok çok iyi bakın. Sizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun.....

canlarım ben çıkıyorum 5te sınavım her hafta olduğu gibi öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz
İnşallah güzel geçer canım sınavın, başarılar

Tamam o zaman Merve'cim hoş geldin yeniden aramıza. Şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazmamışsın.

Tuğba'cım aşağıda görüyorum seni hoş geldin canım. Arayacaktım seni ama ne zaman müsaitsin kestiremediğim için aramadım. Duaların için çok teşekkürler canım benim

sabah (07:30)

3/4 kepekli ekmeğe kıvırcık maydanoz az yaglı peynir domates salatalık 3 zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara yok

öğle(12:45)

tarhana çorba

3 tane köfte

salata

ara(15:00)

sade kahve

akşam(18:30)

6 yemek kaşığı etli türlü

salata

2.5 litre su

3 bardak bitki çayı içicem

45 dk walk at home yapıcam

15 dk karın egzersizi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…