Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaslar derse giricem simdi, arada gelip gelip gecmisi okumaya calisiyorum ama alintilamaya vaktim olmuyor, vizeler bitsin eskisi gibi devam insallah, beni mazur gordugunuz icin tesekkurlerr:)
Sen özverini göster Tuba cım biz seni idare ederiz. Ama diyetinden kesinlikle şaşma. Zaten bu hafta kızdım sana geçmişte okumuşsundur. Haftaya iyi bir kilo bekliyorum senden. Sen böyle boş kaldıkça gel, aklın burda olsun. Bu arada ne zaman bitecek vizeler? Ayyy kızlar yaaa bidaha takıma öğrenci almayacağım diyomuşum Vizesi var, finali var, ygs, dgs, yds ooooooooooo Şaka bi yana inşallah hepiniz iyi sonuçlar alırsınız sınavlarınızdan.

Ben menülerde hep 20:00-20:30 yazısını gördüğüm için öyle söyledim canım. Biliyorsun saatler önemli.

Hadi bakalım inşallah haftaya doğum yapmış olacağım inşallah ama cuma özellikle bakmayı istiyorum buraya. Sizlerden de bir birincilik bekliyorum bu haftaki birinciliği haftaya saklayın. Duydu mu herkes beni

kaptancım kontrol ettim ortalamamız ve bütün yüzdeler doğru

çok teşekkür ederim canım

ebrucum sen ne yaptın toplam kaç kg oldu canım aldığın
Ahhhh sorma canım benim. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde 63 kilo civarındaydım. Çok aldım ama kendimde çok yok nedense. Ödemim çok fazla zaten kilonun 2 kilosu ödem büyük ihtimal. Bu sabah tartıldım 83,2 kiloydum. Bu arada çarşamba doktora gittiğimde bebiş için 3900 gr dedi ama adamda şaşırdı. Karnın o kadar büyük durmuyor belki cihaz hata yapmıştır dedi Çünkü ondan 10 gün önce gittiğimde 3200 dü. Bakalım doğumdan sonra kaç kilo olacağım. Açıkçası son zamanlarda hiç dikkat etmedim yediklerime. Oda doğal olarak artırdı kilomu. Nasıl olsa verebileceğim biliyorum yaaa çok kasmadım

5.Takım 302. Etap
*JUJU* ( 85,80 / 85,00 / 0,80 / % 0,93 )
aysunayy ( 63,90 / 63,90 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
biricikoglumertug ( 74,20 / 73,60 / 0,60 / % 0,81 )
ZES ( 77,90 / 77,90 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
garfield06 ( 66,10 / 65,50 / 0,60 / % 0,91 )
birsen-deniz ( 64,70 / 64,50 / 0,20 / % 0,31 )
cornella ( 65,80 / 65,20 / 0,60 / % 0,91 )
ukyo ( 69,50 / 69,30 / 0,20 / % 0,29 )
Gamze_M ( 64,80 / 65,20 / -0,40 / % -0,62 )
busramnmn ( 61,90 / 61,50 / 0,40 / % 0,65 )
chentiq ( 59,40 / 59,70 / -0,30 / % -0,51 )
rabyas ( 79,00 / 79,00 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
toplight ( 74,20 / 73,70 / 0,50 / % 0,67 )
Sevda_M ( 73,60 / 73,60 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,31 )

kendinde çok yoksa ödemdir canım.ben de 21 kg almıştım.doğumun ertesi günü 10 gitmişti 3 ay olmadan 16 kg su gitti hem de diyetsiz. 6 ay içinde hepsini vermiştim dikkat etmeden hemde emzirdikce gitti ve 3. ayda adetin başladı ve ödemim tamamen gitti çok faydası oldu.hayırlısıyla kucağına al canım gerisi kolay daha önce yaptın yine yaparsın

Ay çok haklısınız. İYİKİ VARSINIZ CANIM ARKADAŞLARIM BENİM. Siz olmasanız ben kendimi nasıl kontrol ederim, bu işi nasıl en doğru şekilde yaparım bilmiyorum. ÇOK SEVİYORUM SİZLERİ!!!

ooy ooyyy sen de iyiki varsın tatliş

dün yapmıştım canım buseb e 260.etapta 62,6 ayrlmışım takıma giriş kg 72

canım bu sabah ki tartını soruyor, dijitaldir sanırım tartın, onu soruyor ebru

ebrunun yorumuna katılıyorum canım. bir de yoğurtla konserve ton balığını nasıl yedin cesarete baak

evet kaptan 50 de mezun olmayı düşünüyorum, yeter bu kadar dur demeyi bilmeliyim

ortalamanız doğru canım :) bütün kilo verenlere kucak dolusu tebrikler :)

Canim kaptancim kizmakta cok haklisin, insallah haftaya guzel olur sonucum.. Bu arada ben listedemiyim?
Aklim hep burda inanin, gelip yazamasam bile kar kardir deyip gecmisi okuyorum:) vizelerim haftaya full hafta olucak, haftaya cuma bitmis olucak insallah, ay dua edin yaa

başladığım diyet daha haftasına varmadığı için başladığım kg yu yazmıştım canıım

başlangıc kg 72
bugün 70,7
giden 1,3

tebrik ederim canıım

mesaj alındı kaptan listeye baktım yanlışlık yook

eee bu işte ustasın, rahatsın tabi o yüzden ben de rahatım valla senin için, 100 kg a da çıksan verirsin sen

emoşcuğum da kontrol etmiş sağ olsun, ben de baktım. doğru canım ortalamaa kilo veren herkesi tebrik ederiim

evet canım tabiki listedesin yahu haftaya cuma dan sonra iyice buralardasın o zaman yehuu dualarımız seninle kuzuum, başarılar

kızlar ben yemeğimi yapmaya gidiyorum. 14.00 gibi yerim, sonra da komşuya geçeceğim, kaptan burda bana ihtiyaç yok değil mi? sorun yok yanii :26:

Listede hiç bir sorun yok Juju cum tebrikler.

Ödem çok fazla canım. Çok takmıyorum zaten. Önemli olan bebişin emmesi. Çünkü kızım hiç emmedi. Taş çatlasa 15 gün emmiştir. O hala içimde. İnşallah bu emer.

Bencede canım. Zaten daha çok uzun zamanın var bunu koruyabilmek için. Doğru bir karar.

ortalamanız doğru canım :) bütün kilo verenlere kucak dolusu tebrikler :)
Ellerine sağlık canım benim

Listedesin tabiiki ama mesaj sayılarını menülerini ihmal etme olur mu?

olsun canım ama bence sen diyetisyeninle konuş değiştirsin listeni şunuda söyleyeyim bukadar çabuk duraklama evresine gireceğini sanmıyorum. Ben 72 ile başladım 58 den sonra duraklamaya başladım. O yüzden biraz daha dikkat etmen lazım canım pilav felan cııısssss
Anladın sen onu

şekerim yaaa seni kırcama dişimi kırarım sonra yemek yiyemem veeeeeee zayıflarııımmm oleyyyyyyyy
şaka bi yana tamam yapıcam bu hafta :18::18:

​tatlım spora da ağırlık vermeye başla artık en azından walk at home yap baya faydası oluyo :)

walk at home nedir diye sorcaktım tam anlatmışsın zaten okudum. Bide ben bakayım şuna. Ama önce interneti açtırmam gerek iş yerinde yapamam tabiiii

güzel menü Ama hazır çorbalara dikkat şekerim

başladığım diyet daha haftasına varmadığı için başladığım kg yu yazmıştım canıım

başlangıc kg 72
bugün 70,7
giden 1,3

süper vermişsin canım sen 2 öğün yiyodun demi mantıklı aslında :44:

arkadaslar derse giricem simdi, arada gelip gelip gecmisi okumaya calisiyorum ama alintilamaya vaktim olmuyor, vizeler bitsin eskisi gibi devam insallah, beni mazur gordugunuz icin tesekkurlerr:)
hadi canlar başarılar hepinize mezun olduğunuzu görelim inş.

bu listeden 1. Lik çıkmaz ama yinede fena değil 2. Yada 3. Olabiliriz.

canım bende kontrol ettim sorun yok ama haftaya daha iyi olmalıyız.

kızlar ben yemeğimi yapmaya gidiyorum. 14.00 gibi yerim, sonra da komşuya geçeceğim, kaptan burda bana ihtiyaç yok değil mi? sorun yok yanii :26:
Sorun yok canım. Afiyet olsun. Bende kaçıyorum artık. Listeyi yayınladım. Birazda işlerime bakayım. Ayrıca sen gitmeden de yazayım. Kızlar ben bugünden sonra artık bu şekilde gelemeyeceğim. Artık son hazırlıklarımı yapayım. Tuğba mesajında salı günü döneceğini yazmış. Tuğba gelene kadar takımın bütün yetkisi Buse'ye ait. Ayşe'cim sen çok tecrübelisin canım daha önce kaptanlık yaptığın için yardımcı olursan Buse'ye sevinirim. Ayrıca Emine'cim sende süpersin her konuda. Kısacası kızlar herkes birbirine yardımcı olursa nasıl güzel bir takım olduğumuz çıkar ortaya. Haftaya bugün inşallah doğum yapmış olacağım. Ayrıca haftaya liste yapma sırası bizim takımda kızlar. Ben yine cuma gelmeye çalışırım akşama. Ama gelemezsem Ayşe'cim sonuç listesi hazırlamayı sen biliyorsun canım. Hazırlarsan sevinirim. Hiç olmadı başka bir takımdan yardımda isteyebilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Buse'cim takıma artık başka kimseyi çağırmayın canım. Dönüşte bende geleceğim büyük ihtimal. Zeliş var bekleyen. Onun haricinde söyleyeceğim başka bişey yok. Telefon numaram var biçoğunuzda herhangi bir sorunda çekinmeden arayabilirsiniz. Bugün gelirim yine. Buse'cim merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Haftaya listeye girecek kimse yok zaten. Çünkü tahminimce Zeliş bu hafta çok yoğun olacak. Madamkaramel in ise deneme süresi var. Duruma göre konuşuruz yine. Bu arada Madamkaramel cim şuanki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazar mısın canım? Not almamız lazım. Mesaj sayılarınıza dikkat diyorum tekrar. Gerçi Buse işi sıkı tutacaktır. Güveniyorum ona. Öpüyorum hepinizi.

evet ebrucum 2 öğün yiyorum canım hem çok sağlıklı öğünlerim hem de tıka basa doyuyorum

kaptan ebrucum pozitif düşün canım inş. bol bol sütün olur ve bebişinde emer.

ben temizliğe girişiyorum kızlar çok şim var çooooook

Ben dünkü menümüde paylaşayım da yorumları alayım

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

2 dilim ekmek
k.k peynir
5 adet zeytin
yarım domates

ara (16:00)

1 hurma
2 mısır patlağı

akşam (08:00)

tavuk yemeği (ama sadece tavuğundan yedim derisiz)
1 dilim ekmek
ayran

12 bardak su
2 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı

spor yapmadım malesef eve döneyim ip atlamaya devam

ne dmek kaptancım yardımcı olabildiysem ne mutlu :)matematiği severim sayılarla aram iyi hesap yapmak da hoşuma gidiyo :)

canım allah sağ salim kurtarsın ikinizide biz buralardayız aklın burda kalmasın şuan sorun çıkaran kimsede yok herkes çok iyi bence busede emoşta çok iyi kaptanlık yapıcaklardır takıma. Sende kendine iyi bak öpüldün canım

kolay gelsin sanada canım sen nerdesin bilmiyorum ama bursada hava mis gibi günlükgüneşlik tam temizlik havası var bende pazar günü yeni aldığımız evde temizlik yapmayı planlıyorum inş.

gözün arkada kalmasın ebrucum buse üstesinden gelecektir ben de takım arkadaşlarım da elimizden geleni yaparız :) inşallah doğumm sıkıntısız geçer canım sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın
gülce su muzu bekliyoruz 4 gözle

kolay gelsin canım ben de başlayacaktım bugün ama akşam sınavım var çok yorulmayayım dedim :) yarına artık :)

sabah ve öğle hafif olmuş canım akşamı da sadece ekmek bozmuş onun dışında mısır patlağını anlayamadım afiyet olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…