Sen özverini göster Tuba cım biz seni idare ederiz. Ama diyetinden kesinlikle şaşma. Zaten bu hafta kızdım sana geçmişte okumuşsundur. Haftaya iyi bir kilo bekliyorum senden. Sen böyle boş kaldıkça gel, aklın burda olsun. Bu arada ne zaman bitecek vizeler? Ayyy kızlar yaaa bidaha takıma öğrenci almayacağım diyomuşumArkadaslar derse giricem simdi, arada gelip gelip gecmisi okumaya calisiyorum ama alintilamaya vaktim olmuyor, vizeler bitsin eskisi gibi devam insallah, beni mazur gordugunuz icin tesekkurlerr:)
Ben menülerde hep 20:00-20:30 yazısını gördüğüm için öyle söyledim canım. Biliyorsun saatler önemli.
Kaptancığım akşam yemeklerini işten çıkmadan yiyorum yemeğimi. Dün geç oldu biraz. Ofisteyken çıkmadan yiyorum. Menüleri blogumdaki eski menülerden kopyala yapıştır yapıp düzenlediğim için bazılarının saatlerini düzeltmeyi unutuyorum, gözümden de kaçıyor falan.. Ama ofiste olduğum her gün 17:50 - 18:10 arası akşam yemeği yiyorum. Tamam kaptancığım tarçınlı sütü deneyeceğim.
Hadi bakalım inşallah haftaya doğum yapmış olacağım inşallah ama cuma özellikle bakmayı istiyorum buraya. Sizlerden de bir birincilik bekliyorum bu haftaki birinciliği haftaya saklayın. Duydu mu herkes benioleyyyyyyyyy listedeyim haftaya çok çok daha iyi olacak inş.takımdan bu kadar uzak kalmam en azından yüzdemin düşmesinde işe yaradı hiç olmasa,takım için felaket olmadıhafta ben ve kg sabit olan arkadaşlarım çok iyi yüzdelerle geleceğiz eminim..
***13. TAKIM 302. ETAP ***
buseb (52.8/51.6/1.2/%2.27)
burcugncy (72 / 72 /0/%0) Kilosu Sabit
dontpanic (103.7/103.2/0.5/%0.48)
limonlubrokoli (69/67.8/1.2/%1.74)
mavera87 (70.5 /70.5/0/ %0) Kilosu Sabit
mid_night_sun (77/76 / 1 /%1.30)
prensesss016 (56/55.7/0.3/%0.54)
UcukMavi (62.6/70,7/-0.19/%-0.30) 260. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 43 e bölündü.
venuskadini ( 81.2/81.2/0/%0) Kilosu Sabit
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.67
Ahhhh sorma canım benim. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde 63 kilo civarındaydım. Çok aldım ama kendimde çok yok nedense. Ödemim çok fazla zaten kilonun 2 kilosu ödem büyük ihtimal. Bu sabah tartıldım 83,2 kiloydum. Bu arada çarşamba doktora gittiğimde bebiş için 3900 gr dedi ama adamda şaşırdı. Karnın o kadar büyük durmuyor belki cihaz hata yapmıştır dediçok teşekkür ederim canım
ebrucum sen ne yaptın toplam kaç kg oldu canım aldığın
Ellerine sağlık canım.
kaptancım kontrol ettim ortalamamız ve bütün yüzdeler doğru
Ahhhh sorma canım benim. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde 63 kilo civarındaydım. Çok aldım ama kendimde çok yok nedense. Ödemim çok fazla zaten kilonun 2 kilosu ödem büyük ihtimal. Bu sabah tartıldım 83,2 kiloydum. Bu arada çarşamba doktora gittiğimde bebiş için 3900 gr dedi ama adamda şaşırdı. Karnın o kadar büyük durmuyor belki cihaz hata yapmıştır dediÇünkü ondan 10 gün önce gittiğimde 3200 dü. Bakalım doğumdan sonra kaç kilo olacağım. Açıkçası son zamanlarda hiç dikkat etmedim yediklerime. Oda doğal olarak artırdı kilomu. Nasıl olsa verebileceğim biliyorum yaaa çok kasmadım
Ay çok haklısınız. İYİKİ VARSINIZ CANIM ARKADAŞLARIM BENİM. Siz olmasanız ben kendimi nasıl kontrol ederim, bu işi nasıl en doğru şekilde yaparım bilmiyorum. ÇOK SEVİYORUM SİZLERİ!!!
dün yapmıştım canım buseb e 260.etapta 62,6 ayrlmışım takıma giriş kg 72
28.3.13
MENÜM
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
5 yemek kaşığı k-flex
Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
Öğle (13:00 - 13:30)
1 kase tutmaç çorbası
1 porsiyon pırasa yemeği
2 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 porsiyon mevsim salatası
Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase hazır domates çorbası
80 gr tonbalığı (yağsız)
1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve
Hadi bakalım o zaman. Ben sana acaip gaz olurum ama ben bi süre daha bebiş emzireceğim için inşallah yavaş giderim diye düşünüyorum. Duruma bakacağım. İnşallah emer benim miniş. :26:
Bahane yok bahane yok. İsteyince yapamayacağın hiç bişey yok bunu unutma. Bu herşey için geçerli.
Ben inanıyorum sana böyle devam edersen tatlandırıcı almaz, akşamları yemeyi erken kapatır suyuna ve yeşil çayına dikkat edersen iki haftaya bile kalmaz gör bak. Bu arada 50 de mezun olacak mısın?
Bizde seni seviyoruz Venüs cüm
Takıma giriş kilonu değil canım bugün sabah tartıldın mı onun kilosunu istiyorum. Hemde acil
5.Takım 302. Etap
*JUJU* ( 85,80 / 85,00 / 0,80 / % 0,93 )
aysunayy ( 63,90 / 63,90 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
biricikoglumertug ( 74,20 / 73,60 / 0,60 / % 0,81 )
ZES ( 77,90 / 77,90 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
garfield06 ( 66,10 / 65,50 / 0,60 / % 0,91 )
birsen-deniz ( 64,70 / 64,50 / 0,20 / % 0,31 )
cornella ( 65,80 / 65,20 / 0,60 / % 0,91 )
ukyo ( 69,50 / 69,30 / 0,20 / % 0,29 )
Gamze_M ( 64,80 / 65,20 / -0,40 / % -0,62 )
busramnmn ( 61,90 / 61,50 / 0,40 / % 0,65 )
chentiq ( 59,40 / 59,70 / -0,30 / % -0,51 )
rabyas ( 79,00 / 79,00 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
toplight ( 74,20 / 73,70 / 0,50 / % 0,67 )
Sevda_M ( 73,60 / 73,60 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,31 )
ortalamanız doğru canım :) bütün kilo verenlere kucak dolusu tebrikler :)
Sen özverini göster Tuba cım biz seni idare ederiz. Ama diyetinden kesinlikle şaşma. Zaten bu hafta kızdım sana geçmişte okumuşsundur. Haftaya iyi bir kilo bekliyorum senden. Sen böyle boş kaldıkça gel, aklın burda olsun. Bu arada ne zaman bitecek vizeler? Ayyy kızlar yaaa bidaha takıma öğrenci almayacağım diyomuşumVizesi var, finali var, ygs, dgs, yds ooooooooooo Şaka bi yana inşallah hepiniz iyi sonuçlar alırsınız sınavlarınızdan.
Ben menülerde hep 20:00-20:30 yazısını gördüğüm için öyle söyledim canım. Biliyorsun saatler önemli.
Hadi bakalım inşallah haftaya doğum yapmış olacağım inşallah ama cuma özellikle bakmayı istiyorum buraya. Sizlerden de bir birincilik bekliyorum bu haftaki birinciliği haftaya saklayın. Duydu mu herkes beni
başladığım diyet daha haftasına varmadığı için başladığım kg yu yazmıştım canıım
başlangıc kg 72
bugün 70,7
giden 1,3
Kızlar listemiz yukardaki şekilde. Kontrol ederseniz sevinirim bir yanlışlık var mı diye?
Ayşe'yi bu hafta listeye dahil ettim. Bunun en önemli sebebi daha önce onunla yarıştığım için paylaşımlarının çokluğunu, menülerinin güzelliğini iyi biliyorum. O nedenle daha fazla bekletmek istemedim. Bide sizde farketmişsinizdir diyet konusunda oldukça ciddi ve kararlı. Bu hafta 3 kişi kilo veremedi. Listemizin durumu çok iyi değilken ekledim. Zeliş'i bilerek bekletiyorum. Onun menülerinin oturması ve paylaşımının daha iyi olmasını bekliyorum. Bu hafta paylaşımları çok iyiydi ama haftaya annesi eve geleceği için durumu daha farklı olacak. Çünkü evin en büyük çocuğu bildiğim kadarıyla misafirleri onun ağırlaması gerekecek. Dünde yazdım sanırım yine listedeymiş gibi devam edecek Zeliş ama listeye herşeyi düzeldiği zaman girecek.
Ahhhh sorma canım benim. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde 63 kilo civarındaydım. Çok aldım ama kendimde çok yok nedense. Ödemim çok fazla zaten kilonun 2 kilosu ödem büyük ihtimal. Bu sabah tartıldım 83,2 kiloydum. Bu arada çarşamba doktora gittiğimde bebiş için 3900 gr dedi ama adamda şaşırdı. Karnın o kadar büyük durmuyor belki cihaz hata yapmıştır dediÇünkü ondan 10 gün önce gittiğimde 3200 dü. Bakalım doğumdan sonra kaç kilo olacağım. Açıkçası son zamanlarda hiç dikkat etmedim yediklerime. Oda doğal olarak artırdı kilomu. Nasıl olsa verebileceğim biliyorum yaaa çok kasmadım
5.Takım 302. Etap
Canim kaptancim kizmakta cok haklisin,insallah haftaya guzel olur sonucum.. Bu arada ben listedemiyim?
Aklim hep burda inanin, gelip yazamasam bile kar kardir deyip gecmisi okuyorum:) vizelerim haftaya full hafta olucak, haftaya cuma bitmis olucak insallah, ay dua edin yaa
Listede hiç bir sorun yok Juju cum tebrikler.5.Takım 302. Etap
Ödem çok fazla canım. Çok takmıyorum zaten. Önemli olan bebişin emmesi. Çünkü kızım hiç emmedi. Taş çatlasa 15 gün emmiştir. O hala içimde. İnşallah bu emer.kendinde çok yoksa ödemdir canım.ben de 21 kg almıştım.doğumun ertesi günü 10 gitmişti 3 ay olmadan 16 kg su gitti hem de diyetsiz. 6 ay içinde hepsini vermiştim dikkat etmeden hemde emzirdikce gitti ve 3. ayda adetin başladı ve ödemim tamamen gitti çok faydası oldu.hayırlısıyla kucağına al canım gerisi kolay daha önce yaptın yine yaparsın
Bencede canım. Zaten daha çok uzun zamanın var bunu koruyabilmek için. Doğru bir karar.ooy ooyyysen de iyiki varsın tatliş
canım bu sabah ki tartını soruyor, dijitaldir sanırım tartın, onu soruyor ebru
ebrunun yorumuna katılıyorum canım.bir de yoğurtla konserve ton balığını nasıl yedin cesarete baak
evet kaptan 50 de mezun olmayı düşünüyorum, yeter bu kadar dur demeyi bilmeliyim
Ellerine sağlık canım benimortalamanız doğru canım :) bütün kilo verenlere kucak dolusu tebrikler :)
Listedesin tabiiki ama mesaj sayılarını menülerini ihmal etme olur mu?Canim kaptancim kizmakta cok haklisin,insallah haftaya guzel olur sonucum.. Bu arada ben listedemiyim?
Aklim hep burda inanin, gelip yazamasam bile kar kardir deyip gecmisi okuyorum:) vizelerim haftaya full hafta olucak, haftaya cuma bitmis olucak insallah, ay dua edin yaa
haklısın canım ama sanırım bir anda fazla fazla verdim diye yada sağolsun diyetisyenim 1 aydır aynı menüyü verdiği için olabilir. Napalım artık bir hafta kaybettik olsun
Yok bebişim başka kaçamak yok. Ama sanırsam duraklamaya girdim bana öyle geliyor. Ne kadar sürer sence bu? :44:
Ay sen hiç konuşma kolum kadar kalmışsın bir de alınganlık yapıyon diyon
vay yavrım beniiiiiiiiimmmm
evet dimi kol kadar kaldım olleeeyyDuraklamaysa 1 aya kadar sürebiliyor, yenmek için benim diyetimde her gün 1 saat yürüyüş ve en az 3 fincan yeşil çay öneriliyor. Ama korkma senin durumun duraklama değil bence bu listenin oyunu
EbruuuuuuErteleyip durmaaa 1 gün dahi olsa yap şunuu, öteki hafta da 1 gün yaparsın olur biteer çok faydasını görceksin duacım olacaksın bak
Hilaaal kız o sosların arkasına bi bak hele şeker olması lazım onlardaKilo vermeni durdurur valla hiç olmaz. Onları kesinlikle kulllanmaaa, yasaaak :18:
​tatlım spora da ağırlık vermeye başla artık en azından walk at home yap baya faydası oluyo :)
28.3.13
[sıze=2]menüm[/sıze]
sabah (07:30 - 08:00)
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
5 yemek kaşığı k-flex
ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
öğle (13:00 - 13:30)
1 kase tutmaç çorbası
1 porsiyon pırasa yemeği
2 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 porsiyon mevsim salatası
ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
akşam (20:00 - 20:30)
1 kase hazır domates çorbası
80 gr tonbalığı (yağsız)
1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve
başladığım diyet daha haftasına varmadığı için başladığım kg yu yazmıştım canıım
başlangıc kg 72
bugün 70,7
giden 1,3
hadi canlar başarılar hepinize mezun olduğunuzu görelim inş.arkadaslar derse giricem simdi, arada gelip gelip gecmisi okumaya calisiyorum ama alintilamaya vaktim olmuyor, vizeler bitsin eskisi gibi devam insallah, beni mazur gordugunuz icin tesekkurlerr:)
***13. Takım 302. Etap ***
buseb (52.8/51.6/1.2/%2.27)
burcugncy (72 / 72 /0/%0) kilosu sabit
dontpanic (103.7/103.2/0.5/%0.48)
limonlubrokoli (69/67.8/1.2/%1.74)
mavera87 (70.5 /70.5/0/ %0) kilosu sabit
mid_night_sun (77/76 / 1 /%1.30)
prensesss016 (56/55.7/0.3/%0.54)
ucukmavi (62.6/70,7/-0.19/%-0.30) 260. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 43 e bölündü.
venuskadini ( 81.2/81.2/0/%0) kilosu sabit
13.takım ortalaması:% 0.67
[ı]kızlar listemiz yukardaki şekilde. Kontrol ederseniz sevinirim bir yanlışlık var mı diye?
Ayşe'yi bu hafta listeye dahil ettim. Bunun en önemli sebebi daha önce onunla yarıştığım için paylaşımlarının çokluğunu, menülerinin güzelliğini iyi biliyorum. O nedenle daha fazla bekletmek istemedim. Bide sizde farketmişsinizdir diyet konusunda oldukça ciddi ve kararlı. Bu hafta 3 kişi kilo veremedi. Listemizin durumu çok iyi değilken ekledim. Zeliş'i bilerek bekletiyorum. Onun menülerinin oturması ve paylaşımının daha iyi olmasını bekliyorum. Bu hafta paylaşımları çok iyiydi ama haftaya annesi eve geleceği için durumu daha farklı olacak. çünkü evin en büyük çocuğu bildiğim kadarıyla misafirleri onun ağırlaması gerekecek. Dünde yazdım sanırım yine listedeymiş gibi devam edecek zeliş ama listeye herşeyi düzeldiği zaman girecek.[/ı]
Sorun yok canım. Afiyet olsun. Bende kaçıyorum artık. Listeyi yayınladım. Birazda işlerime bakayım. Ayrıca sen gitmeden de yazayım. Kızlar ben bugünden sonra artık bu şekilde gelemeyeceğim. Artık son hazırlıklarımı yapayım. Tuğba mesajında salı günü döneceğini yazmış. Tuğba gelene kadar takımın bütün yetkisi Buse'ye ait. Ayşe'cim sen çok tecrübelisin canım daha önce kaptanlık yaptığın için yardımcı olursan Buse'ye sevinirim. Ayrıca Emine'cim sende süpersin her konuda. Kısacası kızlar herkes birbirine yardımcı olursa nasıl güzel bir takım olduğumuz çıkar ortaya. Haftaya bugün inşallah doğum yapmış olacağım. Ayrıca haftaya liste yapma sırası bizim takımda kızlar. Ben yine cuma gelmeye çalışırım akşama. Ama gelemezsem Ayşe'cim sonuç listesi hazırlamayı sen biliyorsun canım. Hazırlarsan sevinirim. Hiç olmadı başka bir takımdan yardımda isteyebilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Buse'cim takıma artık başka kimseyi çağırmayın canım. Dönüşte bende geleceğim büyük ihtimal. Zeliş var bekleyen. Onun haricinde söyleyeceğim başka bişey yok. Telefon numaram var biçoğunuzda herhangi bir sorunda çekinmeden arayabilirsiniz. Bugün gelirim yine. Buse'cim merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Haftaya listeye girecek kimse yok zaten. Çünkü tahminimce Zeliş bu hafta çok yoğun olacak. Madamkaramel in ise deneme süresi var. Duruma göre konuşuruz yine. Bu arada Madamkaramel cim şuanki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazar mısın canım? Not almamız lazım. Mesaj sayılarınıza dikkat diyorum tekrar. Gerçi Buse işi sıkı tutacaktır. Güveniyorum ona. Öpüyorum hepinizi.kızlar ben yemeğimi yapmaya gidiyorum. 14.00 gibi yerim, sonra da komşuya geçeceğim, kaptan burda bana ihtiyaç yok değil mi? sorun yok yanii :26:
Listede hiç bir sorun yok Juju cum tebrikler.
Ödem çok fazla canım. Çok takmıyorum zaten. Önemli olan bebişin emmesi. Çünkü kızım hiç emmedi. Taş çatlasa 15 gün emmiştir. O hala içimde. İnşallah bu emer.
Bencede canım. Zaten daha çok uzun zamanın var bunu koruyabilmek için. Doğru bir karar.
Ellerine sağlık canım benim
Listedesin tabiiki ama mesaj sayılarını menülerini ihmal etme olur mu?
canım allah sağ salim kurtarsın ikinizide biz buralardayız aklın burda kalmasın şuan sorun çıkaran kimsede yok herkes çok iyi bence busede emoşta çok iyi kaptanlık yapıcaklardır takıma. Sende kendine iyi bak öpüldün canım[ı]sorun yok canım. Afiyet olsun. Bende kaçıyorum artık. Listeyi yayınladım. Birazda işlerime bakayım. Ayrıca sen gitmeden de yazayım. Kızlar ben bugünden sonra artık bu şekilde gelemeyeceğim. Artık son hazırlıklarımı yapayım. Tuğba mesajında salı günü döneceğini yazmış. Tuğba gelene kadar takımın bütün yetkisi buse'ye ait. Ayşe'cim sen çok tecrübelisin canım daha önce kaptanlık yaptığın için yardımcı olursan buse'ye sevinirim. Ayrıca emine'cim sende süpersin her konuda. Kısacası kızlar herkes birbirine yardımcı olursa nasıl güzel bir takım olduğumuz çıkar ortaya. Haftaya bugün inşallah doğum yapmış olacağım. Ayrıca haftaya liste yapma sırası bizim takımda kızlar. Ben yine cuma gelmeye çalışırım akşama. Ama gelemezsem ayşe'cim sonuç listesi hazırlamayı sen biliyorsun canım. Hazırlarsan sevinirim. Hiç olmadı başka bir takımdan yardımda isteyebilirsiniz. şimdilik aklıma gelenler bunlar. Buse'cim takıma artık başka kimseyi çağırmayın canım. Dönüşte bende geleceğim büyük ihtimal. Zeliş var bekleyen. Onun haricinde söyleyeceğim başka bişey yok. Telefon numaram var biçoğunuzda herhangi bir sorunda çekinmeden arayabilirsiniz. Bugün gelirim yine. Buse'cim merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Haftaya listeye girecek kimse yok zaten. çünkü tahminimce zeliş bu hafta çok yoğun olacak. Madamkaramel in ise deneme süresi var. Duruma göre konuşuruz yine. Bu arada madamkaramel cim şuanki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazar mısın canım? Not almamız lazım. Mesaj sayılarınıza dikkat diyorum tekrar. Gerçi buse işi sıkı tutacaktır. Güveniyorum ona. öpüyorum hepinizi.
[/ı]
evet ebrucum 2 öğün yiyorum canım hem çok sağlıklı öğünlerim hem de tıka basa doyuyorum
kaptan ebrucum pozitif düşün canım inş. Bol bol sütün olur ve bebişinde emer.
Ben temizliğe girişiyorum kızlar çok şim var çooooook
Sorun yok canım. Afiyet olsun. Bende kaçıyorum artık. Listeyi yayınladım. Birazda işlerime bakayım. Ayrıca sen gitmeden de yazayım. Kızlar ben bugünden sonra artık bu şekilde gelemeyeceğim. Artık son hazırlıklarımı yapayım. Tuğba mesajında salı günü döneceğini yazmış. Tuğba gelene kadar takımın bütün yetkisi Buse'ye ait. Ayşe'cim sen çok tecrübelisin canım daha önce kaptanlık yaptığın için yardımcı olursan Buse'ye sevinirim. Ayrıca Emine'cim sende süpersin her konuda. Kısacası kızlar herkes birbirine yardımcı olursa nasıl güzel bir takım olduğumuz çıkar ortaya. Haftaya bugün inşallah doğum yapmış olacağım. Ayrıca haftaya liste yapma sırası bizim takımda kızlar. Ben yine cuma gelmeye çalışırım akşama. Ama gelemezsem Ayşe'cim sonuç listesi hazırlamayı sen biliyorsun canım. Hazırlarsan sevinirim. Hiç olmadı başka bir takımdan yardımda isteyebilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Buse'cim takıma artık başka kimseyi çağırmayın canım. Dönüşte bende geleceğim büyük ihtimal. Zeliş var bekleyen. Onun haricinde söyleyeceğim başka bişey yok. Telefon numaram var biçoğunuzda herhangi bir sorunda çekinmeden arayabilirsiniz. Bugün gelirim yine. Buse'cim merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Haftaya listeye girecek kimse yok zaten. Çünkü tahminimce Zeliş bu hafta çok yoğun olacak. Madamkaramel in ise deneme süresi var. Duruma göre konuşuruz yine. Bu arada Madamkaramel cim şuanki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazar mısın canım? Not almamız lazım. Mesaj sayılarınıza dikkat diyorum tekrar. Gerçi Buse işi sıkı tutacaktır. Güveniyorum ona. Öpüyorum hepinizi.
evet ebrucum 2 öğün yiyorum canım hem çok sağlıklı öğünlerim hem de tıka basa doyuyorum
kaptan ebrucum pozitif düşün canım inş. bol bol sütün olur ve bebişinde emer.
ben temizliğe girişiyorum kızlar çok şim var çooooook
Ben dünkü menümüde paylaşayım da yorumları alayım
sabah (07:30)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
2 dilim ekmek
k.k peynir
5 adet zeytin
yarım domates
ara (16:00)
1 hurma
2 mısır patlağı
akşam (08:00)
tavuk yemeği (ama sadece tavuğundan yedim derisiz)
1 dilim ekmek
ayran
12 bardak su
2 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
spor yapmadım malesef eve döneyim ip atlamaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?