kızlaaaarrrr sizi çok özledimBugün ebru'ya kilo bildirimimi mesaj attım. Takım ne durumda bilmiyorum bakmaya vaktim yok malesef :\ benm telefonum külüstür oldğu için internet paketmden faydalanamıyoru. Ben şu anneannemlerde kalıyorum burda net yok ormanlık bi yer zaten burası. Kuzenim geldi de onun telefonuna taktım hattımı sırf uzun zaman sonra buraya yazabilmenin tadını çıkarayım, size kendimi hatırlatayım diye. Önümüzdeki salı aranızdayım yine inşallah. Şimdi hiç vaktim yok kuzenim birazdan dayılarımla beraber gidicek. Kendinize çok çok çok iyi bakın. Sizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun.....
sabah (07:30)
3/4 kepekli ekmeğe kıvırcık maydanoz az yaglı peynir domates salatalık 3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara yok
öğle(12:45)
tarhana çorba
3 tane köfte
salata
ara(15:00)
sade kahve
akşam(18:30)
6 yemek kaşığı etli türlü
salata
2.5 litre su
3 bardak bitki çayı içicem
45 dk walk at home yapıcam
15 dk karın egzersizi yapıcam
Ya kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim ortalamamız düşük bu hafta ama gelecek hafta artacağına inanıyorum busim ve emoş sizi ayrı tebrik ederim çok güzel vermişsiniz :)
sabah (07:30)
3/4 kepekli ekmeğe kıvırcık maydanoz az yaglı peynir domates salatalık 3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara yok
öğle(12:45)
tarhana çorba
3 tane köfte
salata
ara(15:00)
sade kahve
akşam(18:30)
6 yemek kaşığı etli türlü
salata
2.5 litre su
3 bardak bitki çayı içicem
45 dk walk at home yapıcam
15 dk karın egzersizi yapıcam
12 gibi
2 yumurtadan omlet
2zeytin
peynir,ceviz
salatalık
akşam 6.30
tavuk
salata
yogurt
3,5 lt su
ay tubişiimçok özledim seniiiiii salıyı iple çekiyorum vallahi tebrik ederim bu hengamenin arasında 500 gr vermişsin ben de seni çoook seviyorum takım bu hafta pek iyi değil, ama haftaya çok daha iyi olacağız. ben uzun zaman sonra ilk kez bu hafta. 1.200 kg verdiiim onun mutluluğu içerisindeyiim
sen de kendine çook iyi bak tatlım, görüşmek üzereeeeee
canım menün de protein de karbonhidrat da var, çok beğendim. afiyetler olsun
sağ ol tatlımmevet önümüzdeki hafta bomba gibi olacağız
sen bildirimde bulunmadın sanırım :26:
afiyet olsun canım güzel olmuş
ayşeciim afiyet olsuunpeynir ve cevizin miktarı ne kadar canım? karatay'dan biraz bahseder misin? miktar kısıtlaması var mı? suyun çok iyi olmuş, ama spor göremedim yapmıyor musun hiç?
bu arada aramıza tekrar hoş geldiiin
canım serbest olan gıdaları doyana kadar yiyebiliyorsun.kahvaltıda avuç içi kadar peynir,1 çay bardağı ceviz öneriyor karatay hocam.öğün aralarında 4-5 saat olması önemli.akşam 8 den önce de yenmiş olması gerekiyor.kuru myve serbest.sabah kahvaltısını çokm erken yapanlar 1 adet muz ve cevizle yapabiliyorlar vs.
spor hergün 40 dk tempolu bisiklet sürüyorum ama bugün yapmadım temizlik yordu beni bide reglim yakın kırıklık var üzerimde
Evet bildirim yapamadım ya geç olsada cuma gununde bildireyim kilomu :)
geçen hafta 102.2
bu hafta 99.9
giden 1.3
Kızlarrr :) Yazmam gereken bilgiler varmış galiba hemen yazıyorum :))
Şu anki kilom :100
Hedef:57
Boyum 1.68
Yaşım :17
ben geldiiiiimmgeçmişe bakıp geliyorum
Busim bu gün yollardaydim hastanedeydim o yüzden geç oldu bildiririm
Ya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe
hoş geldin emooş
ay aklımdan çıkmış, tamam tatlım tamam
canım üzülme o da hastalığın bir evresi, düzelecek Allah'ın izniyle. annene belli etme, moral ver kadına
anladım canım, muz yiyebilmenize şaşırdım vallahi :44: çok da severim yani
bildirim önemli zeliş, takımdaymış gibi bildirimini yapman gerekiyorduneyse hadi kilo vermişsin bu seferlik affettim tebrik ederim tatlım, dediklerimize uyarsan, menülerini düzeltirsen rahat haftada 2 kg vereceksin
bence hedefini şimdilik 60 olarak alalım. benim boyum 1.58 hedefim 47 idi ama 50 olarak yazmıştı eski takımımdaki kaptanım hedefimi, iyiki de 50 yazmış. şuan 51.6 kg ım, 47 olsam tahta kurusu gibi olabilirimo yüzden 50 de kalmaya karar verdim. bi 60 ol eğer istersen 57 ye inersin canım ama isteyeceğini sanmam, 34 beden olayım dersen inmek isteyebilirsin, o zaman memiş falan kalmaz haberin olsun
yok belli etmiyorum canım ama içimden üzülüyorum ben :)
Benim memeler gitmiyo 20 kilo vermeden öncede aynıydı verdim yine aynı amaama senin dediğin gibi yapalım bi 60 a iniyimde istersem 3 ünüde veririm zaten
Karamel hedefin çok iyi canım inşallah ulaşırsın hatta beraber ulaşırız o rakamlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?