Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben çıkıyorum herkese iyi geceler çok yorgunum uyumak istiyorum hemen :)

çok güzel canım afiyet olsun.

dipnot :Menümun kahvaltısını hatırlamıyorum bile o yüzden peynir zeytin yazdım sayıları aklımda yok :)

anladım cnm o zaman bende bu hafta 10 gitsin haftaya 12 yaparım sonra 15 te kalırım zaten anamı ağlattı 10 ar yaptım kaslarım yanıo şu an

yanıyosa süper dmekki doğru yapıyosun
ben ilk kasım ayında başladım 2 günde bir gidiyodum spor salonuna bi gün kas ağrısından yatıyodum çok zor gelmişti sonra alışınca da hergün gitmek istiyodum en ideali 2 günde 1 yapmak sende öyle yap canım :)

bugünkü menüne bişey demiyorum canım ama bundan sonra düzenli olacak olmazsa ağır eleştirim bakkk
:)

tamam canım 2 günde bir yaparım o değilde bugün ben walk at home 5 mil yaptım 3 milde bile sıkma su oldum normalde olmuodum o kadar

tamam canım 2 günde bir yaparım o değilde bugün ben walk at home 5 mil yaptım 3 milde bile sıkma su oldum normalde olmuodum o kadar

bende sabah 3 mil yaptım 1 lt su içmiştim onun öncesinde ayne 1 litre çıktı resmen pilateste de çok terliyosun ben zıplaya zıplaya odaları geziyorum inanılmaz ter attırıyo

bende sabah 3 mil yaptım 1 lt su içmiştim onun öncesinde ayne 1 litre çıktı resmen pilateste de çok terliyosun ben zıplaya zıplaya odaları geziyorum inanılmaz ter attırıyo

benmde içtiğim 2.5 tamamıyle ter ve idrar olarak gitti bugün ya bizim ev kçk o yüzden oda gezemiorum ama olduğum yerde tepiniyorum otobüste filan ayakta gidip geliyorum 2 durak önce inip yürüorum 2 gündür

Busecim yanlışlıkla alıntıyı sildim. Konserve balık ve yoğurtu sürekli yiyorum valla. Bir çözüm bulmam lazım ona

Teşekkür ederim canım. Haftada bir gün pilav yedim ya bilmiyorum ne kadar etkisi olmuştur. Bundan sonra daha stratejik davranacağım bakalımm..
Afiyet olsun canımmmm
Ay canım biz de seni özledik. Bir an önce dön yahu...
Afiyet olsun canım, menün de sporun da gayet güzel.

Ooooooooooo Betül kaçağı gelmiş. Hoşgeldin canım

akşamdan beri ağlıyorum yine kardeşimi acile kaldırmışlar vucut dirençsiz kalmış tabi enfeksiyon kapmış eve çıkarmış annemgil çok kötüyüm kızlar ya gitsem olmuyo çocuklar ev gitmesem aklım onda ne yapacağımı bilemedim sesini duydum da rahatladım biraz
neyse sizinde kafanızı ağrıttım geçmişi okuyum da menümüde yazıyım zaten bugün neredeyse bişey yemedim

Kızlar bende yatar iyi gecelerrrrr öptüm
iyi geceler
iyi geceler kızlar
iyi geceler ayse nasılsın edirnedesin herhalde sende nasıl sevdin mi buraları

maşallah ne güzel spor yapıyorsunuz

benmde içtiğim 2.5 tamamıyle ter ve idrar olarak gitti bugün ya bizim ev kçk o yüzden oda gezemiorum ama olduğum yerde tepiniyorum otobüste filan ayakta gidip geliyorum 2 durak önce inip yürüorum 2 gündür
çok güzel olmuş 2 durak önce yürümen arkadaşım yürüyüş en yararlı spor bide açık havadaysa mis
Kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceleeer
iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…