BUGÜNLÜK MENÜM
sabah08:30)
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara11:20)
1 kivi
öğle12:30)
4 yk kabak yemeği
1 kase salata
yarım dilim kızarmış kepekli ekmek
ara15:30)
3 kuru kayısı
akşam16:30)
5 ızgara köfte
1 porsiyon salata
1 ayran
2,5 lt su (1 lt daha içicem büyük ihtimalle ),4 fincan yeşil çay, 2 fincan sade nescafe
45 dk walk at home, 30 dk mekik+pilates
anladım cnmo zaman bende bu hafta 10 gitsin haftaya 12 yaparım sonra 15 te kalırım zaten anamı ağlattı 10 ar yaptım kaslarım yanıo şu an
ama bu gün çok düzensiz oldu :) kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen yemedim
akşam
1 yuvarlak ekmek
çorba
yoğurtlu patlıcan
su ölçmedim
berbat bi menü kızmakta haklı olursunuz ama mecburdum gerçekten
Ben çıkıyorum herkese iyi geceler çok yorgunum uyumak istiyorum hemen :)
yanıyosa süperdmekki doğru yapıyosun ben ilk kasım ayında başladım 2 günde bir gidiyodum spor salonuna bi gün kas ağrısından yatıyodum çok zor gelmişti sonra alışınca da hergün gitmek istiyodum en ideali 2 günde 1 yapmak sende öyle yap canım :)
tamam canım 2 günde bir yaparım o değilde bugün ben walk at home 5 mil yaptım 3 milde bile sıkma su oldum normalde olmuodum o kadar
bende sabah 3 mil yaptım 1 lt su içmiştim onun öncesinde ayne 1 litre çıktı resmenpilateste de çok terliyosun ben zıplaya zıplaya odaları geziyorum inanılmaz ter attırıyo
Teşekkür ederim canım. Haftada bir gün pilav yedim ya bilmiyorum ne kadar etkisi olmuştur. Bundan sonra daha stratejik davranacağım bakalımm..olsun canım ama bence sen diyetisyeninle konuş değiştirsin listeni şunuda söyleyeyim bukadar çabuk duraklama evresine gireceğini sanmıyorum. Ben 72 ile başladım 58 den sonra duraklamaya başladım. O yüzden biraz daha dikkat etmen lazım canım pilav felan cııısssss
Anladın sen onu
güzel menüAma hazır çorbalara dikkat şekerim
Afiyet olsun canımmmmBen dünkü menümüde paylaşayım da yorumları alayım
sabah (07:30)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
2 dilim ekmek
k.k peynir
5 adet zeytin
yarım domates
ara (16:00)
1 hurma
2 mısır patlağı
akşam (08:00)
tavuk yemeği (ama sadece tavuğundan yedim derisiz)
1 dilim ekmek
ayran
12 bardak su
2 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
spor yapmadım malesef eve döneyim ip atlamaya devam
Ay canım biz de seni özledik. Bir an önce dön yahu...kızlaaaarrrr sizi çok özledimBugün ebru'ya kilo bildirimimi mesaj attım. Takım ne durumda bilmiyorum bakmaya vaktim yok malesef :\ benm telefonum külüstür oldğu için internet paketmden faydalanamıyoru. Ben şu anneannemlerde kalıyorum burda net yok ormanlık bi yer zaten burası. Kuzenim geldi de onun telefonuna taktım hattımı sırf uzun zaman sonra buraya yazabilmenin tadını çıkarayım, size kendimi hatırlatayım diye. Önümüzdeki salı aranızdayım yine inşallah. Şimdi hiç vaktim yok kuzenim birazdan dayılarımla beraber gidicek. Kendinize çok çok çok iyi bakın. Sizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun.....
Afiyet olsun canım, menün de sporun da gayet güzel.sabah (07:30)
3/4 kepekli ekmeğe kıvırcık maydanoz az yaglı peynir domates salatalık 3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara yok
öğle(12:45)
tarhana çorba
3 tane köfte
salata
ara(15:00)
sade kahve
akşam(18:30)
6 yemek kaşığı etli türlü
salata
2.5 litre su
3 bardak bitki çayı içicem
45 dk walk at home yapıcam
15 dk karın egzersizi yapıcam
Kızlar bende yatar iyi gecelerrrrr öptüm
Ben geldim herkes kaçmış yahu
iyi gecelerKızlar bende yatar iyi gecelerrrrr öptüm
iyi geceler ayse nasılsın edirnedesin herhalde sende nasıl sevdin mi buralarıiyi geceler kızlar
maşallah ne güzel spor yapıyorsunuzbende sabah 3 mil yaptım 1 lt su içmiştim onun öncesinde ayne 1 litre çıktı resmenpilateste de çok terliyosun ben zıplaya zıplaya odaları geziyorum inanılmaz ter attırıyo
çok güzel olmuş 2 durak önce yürümen arkadaşım yürüyüş en yararlı spor bide açık havadaysa misbenmde içtiğim 2.5 tamamıyle ter ve idrar olarak gitti bugün yabizim ev kçk o yüzden oda gezemiorum ama olduğum yerde tepiniyorum otobüste filan ayakta gidip geliyorum 2 durak önce inip yürüorum 2 gündür
iyi geceler canımKızlar ben yatıyorum herkese iyi geceleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?