günaydın kızlaar geçmişi okuyup geliyorum, hatta okumaya başlamışım buraya yazmadan
Emoşum çook tebrik ederim seni harika bir sonuç
Ebrum ben de başlıyorum bugün, birazdan ilk bardak cacığımı içeceğim
kızlar yeni bi video buldum karın bel bölgesi için
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube
ollley diyorum burcuuuuuuuukıyma yağsız kıyma olursa ağır olmaz çünkü fırında pişireceksin, fırında çok hafif oluyor, dene bence. hem proteini düşün biraz ayşenin de dediği gibi
poğaça yerine yağsız tost söyleseydin kantinden daha iyi olurdu tatlım, aklında bulunsunbir de tavuk ızgara ise daha fazla olmasında bir sakınca yok, haberin olsun
ooyy kıyamam canım noldu ki yaa, dersler yüzünden mii :26:
kız köy mü orası neresi
ay çok iyiymiş, keşke bunu yapsaymışım dedim şuaniflas ettim çünkü et balık tavuk almaktan ve gün boyu bunları yemekten masrafı bitirdi beni bu dukanın peki unlu şeyleri nasıl tüketiyoruz, ya da şekerli şeyleri? pasta yiyebiliyor musunuz mesela :26:
zeliş su da olmamış akşam yemeği de olmamış, 2 parça değil koca tavuk yemeliydin, en az 150 gr tavuk yemeliydin kilona göre, aç bırakmayacaksın kendiniyanında yarım kase yoğurt, ya da bir bardak ayran da çok iyi olurdu.
aaaaa yürü bakim dersinin başına
teşekkür ederim zelişimmmresmen kadınlıktan kızlığa terfi ettim vücut olarak
iyi geceler burcuum
anladım zelişcim, sana tavsiyem her gün para verip durma suya. şişeyi atma, büyük bir çanta kullan ve yanına 3 dolu şişe 500 ml su taşı evdenben dışarı çıkacaksam ve akşam eve geleceksem, 3 şişe su alıp çıkıyorum
benimki baskül hastalığı, senin yolun çok uzun. hergün tartılıp psikolojini bozma, benimki çılgınlık. başlarda çok moralim bozuluyordu ama direndim, az kaldı ha gayret vs. gibisinden. sonra dukana başladım, değişimlerimi görmek için tartılmam gerektiğini düşündüm ve her gün tartılmaya devam ediyorum. benim diyetim biraz karışık.
senin için en iyisi haftada 1, en fazla 2 tartılmak. ama en iyisi haftada 1 bence. keşke ben de yapabilsem ama elimde değil, illa çıkcam ben o tartıya :26:
sen böyle bir şeye hazır değilsin bence zeliş, bunu yapacaksan da şöyle bi 10 kg falan kaldığı zaman yap, yolun biraz uzun pes ettirebilir, diyetten soğutabilir bu hareket senibir anda tartıda +800 görmüşlüğüm var, üstelik diyetime full uyduğum halde.
ben sana önermiyorum hergün tartılmayı, haberin olsun
labneyi açıklamış, menü güzel. sonuçlar da şahane olacak bencee
baktım canııımpek tatlısın maşallah sanırım göbek ve göğüsünden alıyorsun kiloyu, öyle anladım fotodan ben. sarkması muhtemel olan yerin bence göbeğin, bol bol mekik lazım sana
canım kesinlikle haklısın hatta zelişin yaşında 2-3 yaşı geçmemeli yani, yoksa faydalanmak isteyen ergenler çıkabilir karşına
bence yaş farkınız güzel canım
dr. oetkerin light pudingi var, büyük migroslarda var canım. kendinden tatlandırıcılı. onlardan öneririm, 1 kase yiyebilirsin diyet kurtarırzaten karışımdan 2 kase puding çıkıyor, ötekini de ertesi gün yersin, ben öyle yapıyorum
kızlaaaarrrr ayran detoksu sonrası kilo bildirimimi yapayım :)
başlama kilom: 66,9
bugünkü kilom:65,8
fark: 1,100 gr.
ne çok toksin ve yağ varmış bende öğleden sonra diyetisyene uğrıycam ne kadarı yağdan gitmiş ölçtürcemyarın da 65,5 çıksam ne güzel olur
emoşşş bunu çok beğendim adetim biter bitmez yapıcam çok ağrım var
valla ağrım olmazsa busi yapıcam bakalım yağsız kıyma aldım ama çok ağrım var o yüzden menüyüde hafif tutmaya çalışıyorum hareket yok gbi
hafta sonu bnde yapıcam emoş gaza geldim
yap canım dikkatli yaparsan çok güzel sonuç alırsın :)
ağrım az hafiflesin yapcam emoş felaket bi ağrı çekiyorum acilde iğne vurdurdum bana mısın demedi doktor yürü dedi bakalım şimdi bi walk at home yapıcam biraz sınav zaten ağrıdan bildiğimide yapamadım 70 filan anca alcam sanırım
ayy çok şükür benim hiç ağrım olmuyo bazen regl olduğumu bile anlamıyorumben sınavlardan 70 alsam bölüm 1.si olurum bizde ortalama çok düşük
5 km ne kadar zamanda yürünür ayşee
afiyet olsun canım bende devam ediyorum bugün daha iyiyim şişliğim kalmadı ve hiç açlık hissetmiyorum. Bide tatlı krizim hiç kalmadı..
Bu arada yarın tartıda çıkıcak rakamı çok merak ediyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
bende haftaya regl olcam bu hafta bu kadar hırs yapmamın sebebi de o :) haftaya sonuç kötü olabilir
emoşşş bunu çok beğendim adetim biter bitmez yapıcam çok ağrım var
valla ağrım olmazsa busi yapıcam bakalım yağsız kıyma aldım ama çok ağrım var o yüzden menüyüde hafif tutmaya çalışıyorum hareket yok gbi
hafta sonu bnde yapıcam emoş gaza geldim
Canlar dünkü menüm
sabah (07:30)
2 dilim küçük kızarmış kepek ekmeği (yumurta yemediğim için 2 dilim yedim)
k.k peynir
5 adet zeytin
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt
saat 12 ye kadar bişey yiyemedim yani ayranıda içemedim sabah çok doymuştum.
12 den sonra akşam 8 e kadar 2 saatte bir ayran karışımı içtim.
Kaçamak sıfır
12 bardak su
2 kupa yeşil çay
spor olmadı malesef bu akşam acısını çıkarıcam ama
ağrım az hafiflesin yapcam emoş felaket bi ağrı çekiyorum acilde iğne vurdurdum bana mısın demedi doktor yürü dedi bakalım şimdi bi walk at home yapıcam biraz sınav zaten ağrıdan bildiğimide yapamadım 70 filan anca alcam sanırım
canım 1 saate.ben geçen 40 dk bisiklete binmiştim,20 dk dans etmiştim 7500 adım 5 km olmuş.
tatlandırıcı göründüğü kadar masum değil busecim karaciğer yağlanması yapıyor.sonuç olarak yapay ve işlem görmüş çooook zararlı.incir ve ceviz benim tatlı ihticamı karşılıyor.mesala doğal kaymak bulablirsen incir yeda kayısının içine cevizle birlikte sür al sana süper bir tatlı hem doğal hem kg vermene engel değil.2 hafat da bir 1 çikolata yada 1 dilim kek ye.yada sporuna güveniyorsan haftada 1 ye ama mutlaka o yediğin yağ olarak depolanmadan sporunu yap.
ay ne güzeelhadi bakalım ebru
heey böyle düşünme emoşum ya, düşünce gücünü unutmaaaaa
tamam canım kendini zorlama, çok geçmiş olsun
yumurta yemediğinde peyniri 2 katı yiyebilirsin diye biliyorum canım ben, ekmeği değil. zeytinleri de söylüyorum ama yemeye devam ediyorsun. 2 kilocuk bir şeyin var ama 3 e dahi indiremedin, ne zeytin sever bir şey çıktın yaa, hiç yeme duramıyorsanben aylardır yemedim 2 hafta sabret kurtul sonra yersin ebruş
o ne biçim ağrıymış canım yaa :26: ben de benimkini bir şey sanıyordum
çook geçmiş olsun tekrar, uzan dinlen
ya aslında iyiymiş yaa, karatayı ben zor sanıyordum. çünkü kadın doğa tereyağ, doğal doğal dedi durdu. ben de nerden bulayım da yiyeyim bu kadar doğal şeyi dedim, hiç yeltenmedim yanineyse artık dukana başladım bir kez, güçlendirme evresi de 3,5 ay sürecek, sonra rahatım
Haklısın Busişim, bu hafta anca bu kadar oluyor. Bir sınavlarım bitsin de...öyleyse z.yağında yüzen fasulye çok çok kötü olmuş canım, dışardaysan alatayla yoğurtla geçiştir, yağsız tost bile daha iyidir. 1 gr yağ 9 kalori sakın unutma bunuu
canım dikkat ediyorsun,ama bu son menün olmamış. hadi bakalım ben de merak ediyorum açıkcası sonuçlarınıdikkat edersen 8 bile verirsin valla
ya aslında iyiymiş yaa, karatayı ben zor sanıyordum. çünkü kadın doğa tereyağ, doğal doğal dedi durdu. ben de nerden bulayım da yiyeyim bu kadar doğal şeyi dedim, hiç yeltenmedim yanineyse artık dukana başladım bir kez, güçlendirme evresi de 3,5 ay sürecek, sonra rahatım
ay ne güzeelHadi bakalım ebru
Heey böyle düşünme emoşum ya, düşünce gücünü unutmaaaaa
Tamam canım kendini zorlama, çok geçmiş olsun
Yumurta yemediğinde peyniri 2 katı yiyebilirsin diye biliyorum canım ben, ekmeği değil. Zeytinleri de söylüyorum ama yemeye devam ediyorsun. 2 kilocuk bir şeyin var ama 3 e dahi indiremedin, ne zeytin sever bir şey çıktın yaa, hiç yeme duramıyorsanben aylardır yemedim 2 hafta sabret kurtul sonra yersin ebruş
O ne biçim ağrıymış canım yaa :26: Ben de benimkini bir şey sanıyordum
çook geçmiş olsun tekrar, uzan dinlen
Ya aslında iyiymiş yaa, karatayı ben zor sanıyordum. çünkü kadın doğa tereyağ, doğal doğal dedi durdu. Ben de nerden bulayım da yiyeyim bu kadar doğal şeyi dedim, hiç yeltenmedim yaniNeyse artık dukana başladım bir kez, güçlendirme evresi de 3,5 ay sürecek, sonra rahatım
kızlaaaarrrr ayran detoksu sonrası kilo bildirimimi yapayım :)
başlama kilom: 66,9
bugünkü kilom:65,8
fark: 1,100 gr.
ne çok toksin ve yağ varmış bende öğleden sonra diyetisyene uğrıycam ne kadarı yağdan gitmiş ölçtürcemyarın da 65,5 çıksam ne güzel olur
kızlar, dünkü menüm:
sabah (08:00)
1 haşlanmış yumurta
1kk light beyaz peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmeği
salatalık-taze nane
ara(10:30)
3 kuru kayısı
öğlen(12:30)
ızgara çipura + salata
akşam(18:45)
taze pazılı yoğurtlu salata + ızgara kabak
ara(22:30)
1 dilim ananas
2 fincan yeşil çay
1,5lt su
(spor yok, biliyorsunuz gün aşırı yapıyorum hocayla :) )
canım menün güzelmil ama o saatte 1 dilimde olsa ananas olmamış direk şeker yedim say
evet ebru büyük ihtimalle doğum yapmıştır.inş. iyidir ikisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?