Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım bende devam ediyorum bugün daha iyiyim şişliğim kalmadı ve hiç açlık hissetmiyorum. Bide tatlı krizim hiç kalmadı..
Bu arada yarın tartıda çıkıcak rakamı çok merak ediyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

emoşşş bunu çok beğendim adetim biter bitmez yapıcam çok ağrım var

valla ağrım olmazsa busi yapıcam bakalım yağsız kıyma aldım ama çok ağrım var o yüzden menüyüde hafif tutmaya çalışıyorum hareket yok gbi

hafta sonu bnde yapıcam emoş gaza geldim

Canlar dünkü menüm

sabah (07:30)

2 dilim küçük kızarmış kepek ekmeği (yumurta yemediğim için 2 dilim yedim)
k.k peynir
5 adet zeytin
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt

saat 12 ye kadar bişey yiyemedim yani ayranıda içemedim sabah çok doymuştum.
12 den sonra akşam 8 e kadar 2 saatte bir ayran karışımı içtim.
Kaçamak sıfır

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

spor olmadı malesef bu akşam acısını çıkarıcam ama

yap canım dikkatli yaparsan çok güzel sonuç alırsın :)

yap canım dikkatli yaparsan çok güzel sonuç alırsın :)

ağrım az hafiflesin yapcam emoş felaket bi ağrı çekiyorum acilde iğne vurdurdum bana mısın demedi doktor yürü dedi bakalım şimdi bi walk at home yapıcam biraz sınav zaten ağrıdan bildiğimide yapamadım 70 filan anca alcam sanırım

ayy çok şükür benim hiç ağrım olmuyo bazen regl olduğumu bile anlamıyorum ben sınavlardan 70 alsam bölüm 1.si olurum bizde ortalama çok düşük

ayy çok şükür benim hiç ağrım olmuyo bazen regl olduğumu bile anlamıyorum ben sınavlardan 70 alsam bölüm 1.si olurum bizde ortalama çok düşük

bizim sınıf yardırıo ya zaten fazla çalışmamıştım ya artık nasip finallere içimden hiç çalışmak gelmio bu dönem okumaktan çok sıkıldım sanırım yarın son sınavım var inş. ondanda bi 70 filan alsam yeter

5 km ne kadar zamanda yürünür ayşee

canım 1 saate.ben geçen 40 dk bisiklete binmiştim,20 dk dans etmiştim 7500 adım 5 km olmuş.

tatlandırıcı göründüğü kadar masum değil busecim karaciğer yağlanması yapıyor.sonuç olarak yapay ve işlem görmüş çooook zararlı.incir ve ceviz benim tatlı ihticamı karşılıyor.mesala doğal kaymak bulablirsen incir yeda kayısının içine cevizle birlikte sür al sana süper bir tatlı hem doğal hem kg vermene engel değil.2 hafat da bir 1 çikolata yada 1 dilim kek ye.yada sporuna güveniyorsan haftada 1 ye ama mutlaka o yediğin yağ olarak depolanmadan sporunu yap.

ay ne güzeel hadi bakalım ebru

bende haftaya regl olcam bu hafta bu kadar hırs yapmamın sebebi de o :) haftaya sonuç kötü olabilir

heey böyle düşünme emoşum ya, düşünce gücünü unutmaaaaa

tamam canım kendini zorlama, çok geçmiş olsun

yumurta yemediğinde peyniri 2 katı yiyebilirsin diye biliyorum canım ben, ekmeği değil. zeytinleri de söylüyorum ama yemeye devam ediyorsun. 2 kilocuk bir şeyin var ama 3 e dahi indiremedin, ne zeytin sever bir şey çıktın yaa, hiç yeme duramıyorsan ben aylardır yemedim 2 hafta sabret kurtul sonra yersin ebruş

o ne biçim ağrıymış canım yaa :26: ben de benimkini bir şey sanıyordum

çook geçmiş olsun tekrar, uzan dinlen

ya aslında iyiymiş yaa, karatayı ben zor sanıyordum. çünkü kadın doğa tereyağ, doğal doğal dedi durdu. ben de nerden bulayım da yiyeyim bu kadar doğal şeyi dedim, hiç yeltenmedim yani neyse artık dukana başladım bir kez, güçlendirme evresi de 3,5 ay sürecek, sonra rahatım

öle bi ağrı işte cnm teşekkür ederim

Haklısın Busişim, bu hafta anca bu kadar oluyor. Bir sınavlarım bitsin de...

evet doğAL diyor bulabildiğin kadar,bulamayınca mecbursun.

burcucum geçmiş olsun

sana bişey itiraf edeyimmi buse ben hiç zeytin sever biri değildim hatta eve bile almazdım. Nasıl diyete başladım zeytin yemeyede başladım. çünkü önceden hep simit poğaça yerdim şimdi normal kahvaltı ediyorumya zeytinde yiyorum tamam söz yarından itibaren 3 e indiriyorum hatta belki yemem bile......

emooşş süpersin cnmmmm :)

kızlar, dünkü menüm:

sabah (08:00)
1 haşlanmış yumurta
1kk light beyaz peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmeği
salatalık-taze nane

ara(10:30)
3 kuru kayısı

öğlen(12:30)
ızgara çipura + salata

akşam(18:45)
taze pazılı yoğurtlu salata + ızgara kabak

ara(22:30)
1 dilim ananas

2 fincan yeşil çay
1,5lt su
(spor yok, biliyorsunuz gün aşırı yapıyorum hocayla :) )

kızlaaaar bugün ayın 4ü kaptanımız doğum yapmış olabilir küçük melek Gülce Su dünyaya gözlerini açmış olabilir inşallah Ebru da Gülce de çok sağlıklıdır çok merak ediyorum ya

canım menün güzelmil ama o saatte 1 dilimde olsa ananas olmamış direk şeker yedim say

evet ebru büyük ihtimalle doğum yapmıştır.inş. iyidir ikisi de

kızlar, bugünkü menümü de şimdiden yazıyorum :)

sabah (08:00)
2 dilim kepek ekmeği arasına labne
1 fincan neskafe(sütsüz)

ara(10:30)
10 kuru üzüm

öğlen(12:30)
ızgara tavuz+ salata + yoğurt

ara(15:00)
1 küçük elma

ara(16:30)
kepek ekmeğine tost (beyaz peynirli yaptırıcam, akşama spor var ya )

akşam(22:00)
1 bardak ayran + 1 meyve olacak (meyve ya armut ya ananas olur kızlar evde onlar var) spordan sonra yemek yemiyoruz ya :)

1 fincan yeşil çay
çok suu (şu ana kadar 1 lt ama spordan önce spor zamanı ve sonrasında çok içiyorum yani 3ü bulur)

1,5saat PersonalTraining olacak (PT yazarım bundan sonra çıtırlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…