Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlım ananas'ı öneriyor ama diyetisyenler, ödem söktürücü diye üzüldüm şimdiiiii

canım ödem söktürücü mü bilmiyorum ama meyve = şeker bunu kabul etmek lazım önce ve saati çok yanlış öğlen yemiş olsaydın etkilemezdi ama 22.30 yemen çok yanlış olmuş

menün güzel olmuş canım afiyet olsun

evet yaaa bugündü demi onun doğumu inş. Sağ salim kurtulmuşturda iyi haberlerini alırız.
karatayda zeytin serbest çok tuzlu olmayacak

eee süpermiş o zaman tuttum ben bu karatayı canım

menün güzel olmuş canım afiyet olsun

evet yaaa bugündü demi onun doğumu inş. Sağ salim kurtulmuşturda iyi haberlerini alırız.

eee süpermiş o zaman tuttum ben bu karatayı canım

karatay her türlü free ya diyet yapmayıp baya bi yiyosun bnde bilmeden yapıomuşum ya çok güldüm

menün güzel canım. Evet meyve yeme akşamları onun yerine ayran yoğurt ye süt iç mesela
sporsa süper ötesi kolay gelsin canım

sabah(09:45)

2 dilim tam bugdaya peynirli yağsız tost

sade kahve 2 bardak (ayılamadım başka türlü)

öğle(14:00)

1 kase kara lahana çorbası (1 kg karalahana 3 litre suda haşlanıyor içine 1 yemek kaşığı mısır unu koyuluyor sosu için 1 y.kaşık tereyağı 1 soğan 1 y.kaşık salça)

akşam(17:30)

1 kase tarhana çorbası

3 yemek kaşığı yogurt

2 litre su ama 3 ü rahat bulur çünkü çok susuyorum sanki yaz aylarındaız gbi

15 dk walk at home (spor az biliorum ama regl çok ağrım var)

1 bardak kiraz sapı çayı

afiyet olsun burcum güzel menü olmuş :) sporunu da açıklamışsın zaten yarın senden güzel bi sonuç bekliyorum :)

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah09:00)

1 dilim çavdarlı ekmeğe tost
domates, salatalık, peynir, marul, hindi salam

ara11:00)

1 kutu activia sade

öğle13:30)

1 kase domates çorbası
150 gr haşlanmış tavuk göğsü
biraz salata

ara15:10)

yarım orta boy elma

akşam(17:30)

1 kase domates çorbası
1 kase salata

+++++
3 lt su(olacak), 3 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
++++++
45 dk walk at home, 30 dk pilates

çok beğendim emoş şimdi geçen haftadan beri kaç kilo verdin :26:

inş. cnm benim akşama kadar bildirim yapabilioruz dmi sabah tartılcam bilgisayar başına hemen geçip yazamayabilirim

canım bildirimi yarın en geç 11-12 gibi yapman lazım

çok güzel canım afiyet olsun

çok beğendim emoş şimdi geçen haftadan beri kaç kilo verdin :26:

2 kilo vermişim canım detoksun etkisinden midir nedir bugün doğru düzgün yiyemedim akşam yemeğini zorla yedim yemesem olurdu yani.
sabah tuvelete çıkıp öyle tartılıcam belki biraz daha vermiş olrum 300 gr daha vermiş olsam süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…