Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin tatlım günaydın :)

ya kutuphanedeyken rahatca sayıp yazayım dedimi busecim benim dunku mesaj sayım 4

Kızlar memnun olmanıza sevindim ya az dersiniz diyordum :) venüs bi ayda 6 kilo çok iyi inşallah verirsin bende öyle versem uçarım sevinçten :) hoşgeldin ayşe abla

kizlar heyecanim dorukta, bugün son calisma günüm.
sinav stresim hat safhada fazla su icemiyorum wcye gitmemek icin.

dün yazmayi unuttugum birsey vardi.
biri omlete sütmü koydun demisti.

aslinda o omlet yöresel biseydi daha dogrusu crepe tarzi biseydiama ben onu unsuz yapinca ortaya crepe yerine omlet cikti

selam kizlar,
bugün karsinizda 76,7kg olarak geldimm

hoşgeldin canım süper bi sonuç bu bayıldımmmm

Kızlar memnun olmanıza sevindim ya az dersiniz diyordum :) venüs bi ayda 6 kilo çok iyi inşallah verirsin bende öyle versem uçarım sevinçten :) hoşgeldin ayşe abla

zelişşş sınavın nasıl geçti

kızz ben sormuştum ama crepe dedğin bildiğimiz krep yani

bugünki menümü simdiden yazmak durumundayim

10:00
2 haslanmis yumurta
2 kepekli ekmek
2 seker kasigi bal

planlama 15:00
1 tabak ispanak yemegi 3 kasik yogurt veya ayran

19:20 gibi
saat 15:00dekinin aynisi

su azami sekilde tüketiyorum en fazla 6 bardak olur bugün
wc problemi yasamaya hakkim yok suan sinava 1 gün kala
hareket mümkün dgl odama kagitlara yapismis durumdayim

kizlar insallah yarin sinavdan güzel bir sonuc alip,
buraya moralim yüksek bir sekilde gelirim.
görüsmek üzere,
öpüldünüz

selam kizlar,

canım süper bi sonuç kutluyorum

menün güzel. Sınavın olsuğu için sporunu ve suyunu göemezden geliyoruz. Ama telafisini bekliyoruz sınavın bitince ona göre

günayydınnnnnnnn kimse yok mu huhuuu hadiii kalkın yataklarınızdan

günaydın kızlaar geçmişi okuyup geliyorum, hatta okumaya başlamışım buraya yazmadan

emoşum çook tebrik ederim seni harika bir sonuç

ebrum ben de başlıyorum bugün, birazdan ilk bardak cacığımı içeceğim

emoş harika canım sonuç almışsın detokstan

ben de çok merak ediyorum regl ken verebilecekmiyim verdiyesem ne kadar olacak

Aklima cok yatiyor bu diyet, tek sorun seker olmamasi, kriz zamaninda ne yapicaz peki? Ne bileyim kacamak yaparsak ne olcak? Haftaya insallah denicem

canım 2.haftam hiç kriz yaşamadım.kan şekeri dengesizliği yaşamadığın ve insülinin doğru çalıştığı için tatlı kırizi yaşamıyorsun.bu hafta çok gezdim arkadaşlarım ne tatlılar yapmışlardı,yaş pastalar,haşhaşlı revaniler bunlar benim bayıldığım tatlılar ne canım istedi ne de tadına baktım.kendimi zorlamadım asla.yemek istemedim.oldu da dayanamadım 5 km yürümeyi göze alacaksın

Son düzenleme:

öyleyse z.yağında yüzen fasulye çok çok kötü olmuş canım, dışardaysan alatayla yoğurtla geçiştir, yağsız tost bile daha iyidir. 1 gr yağ 9 kalori sakın unutma bunuu

ebrum doğru söylemiş. işlenmiş gıda tüketmemeye çalışıyoruz canım. ki kalorisi az dahi olsa, oturmuş diyet düzenini bozmuş oluyorsun bu şekilde. vücuda işlenmiş şeker aldın yağ depolattın. bence bir daha yapma. sen de kendine ayda 1 ödül verebilirsin, nur la böyle anlaştık. o gün 1 öğününde koca bir çikolatalı pasta ve gönlün ne isterse yersin, ama tüm gün, tüm öğünlerde değil ve mümkünse öğleden önce

dijital olmadığı için bu şekilde canım, menülerine göre de gayet iyi sonuç ve bence daha çok vermişsindir dijitale göre, iyi gidiyorsun su hakkında dediklerimi okudun mu? geçmişi takip ediyorsun dimi zelişcim :26: 3 şişe su taşı çantanda evden götür demiştim

Kızlaaar ben de Pazartesi diyetisyene gideceğim. Çok merak ediyorum sonucumu, umarım 1-1.5 kilo olmuştur. Bu ay 6 kilo vermek istiyorum yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:

canım dikkat ediyorsun,ama bu son menün olmamış. hadi bakalım ben de merak ediyorum açıkcası sonuçlarını dikkat edersen 8 bile verirsin valla

ya işte bu kötü oldu çünkü bende tatlandırıcıya izin var ama senin diyetinde o da yok nadir olarak yemekten kastın nedir mesela, ben hafta 2 gün falan tatlandırıcılı puding yiyorum kriz günlerimde mesela :26:

ya kutuphanedeyken rahatca sayıp yazayım dedimi busecim benim dunku mesaj sayım 4

tamam tubacım, notumu aldım menünü paylaşmadın yine, daha kaç kez uyarmam gerek canım seni?

selam kizlar,

harikasın tatlım maşallah, aldım notumu (yarın sınavı olduğu için, nur bildirimi bu sabah yaptı arkadaşlar)

su olayını yanlış yapıyorsun canım, geçmişte bu konu hakkında sana bir şeyler yazmıştım uzunca, birkaç arkadaş da yazdı. geçmişi okumuyor musun canım? alıntı görmek istiyorum bir de, bir mesajda aklında kalanlara cevap veriyorsun ama ben alıntı görmek istiyorum, lütfen bu konuya dikkat et, gözünden kaçan, aklında kalmayan şeyler oluyor çünkü.

su diyorum başka da bir şey demiyorum. bari 8 olsaydı :26: onun harici menü güzel, afiyet olsun

kizlar insallah yarin sinavdan güzel bir sonuc alip,
buraya moralim yüksek bir sekilde gelirim.
görüsmek üzere,
öpüldünüz

görüşürüz canım, umarım öyle olur, başarılar

emoş harika canım sonuç almışsın detokstan

ben de çok merak ediyorum regl ken verebilecekmiyim verdiyesem ne kadar olacak

regl ken daha iyi kilo veriliyor diye biliyorum canım ben, yap mutlaka. ben de cacık içmeye başladım

5 km ne kadar zamanda yürünür ayşee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…