Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaaaarrrr ayran detoksu sonrası kilo bildirimimi yapayım :)

başlama kilom: 66,9
bugünkü kilom:65,8
fark: 1,100 gr.

ne çok toksin ve yağ varmış bende öğleden sonra diyetisyene uğrıycam ne kadarı yağdan gitmiş ölçtürcem yarın da 65,5 çıksam ne güzel olur

bi de şunu söyleyeyim tuvalete 2 günde 1 yada en fazla günde 1 kez çıkıyodum 2 gündür günde 2 kere çıkıyorum sabah da çıktım. sanırım bağırsakların çalışmasını da sağlıyo :)

günaydın tatlım :) senin detoks nasıl gidiyo dün nasıl geçti :) ben bi daha yapmıcam ama sıkıldım çünkü :) 2 gün boyunca aynı şeyi yemek ve kahve içememek zor geldi

canım benim iyi gidiyo yaaa sadece dün biraz tatlı krizine girdin ama çok şükür atlattım hiç fire vermedim sıfır kaçamak ve bugün süper hisseediyorum kendimi şişliğimde gitti yarını iple çekiyorum 1 kilo gitsin yeter. sıkılman çok doğal hep aynı şey tüketiyoruz çünkü. zaten ayda en fazla 1 kere yapılan bişey bidaha ihtiyaç duyacağımızı zannetmiyorum belki bi kaç ay sonra....

süper bi sonuç canım yaaa inş. bende yarın öyle çıkarım çok dikkat ediyorum umarım iyi bi sonuç alırım.

yok yok ben bidaha yapmıcam öğlen yediğimi akşam yiyemezken 2 gün boyunca sürekli aynı şeyi yemek çok zor valla :) bu kadar vereceğimi düşünmemiştim ama 2 gündür sporumu baya bi arttırdım. normalde otobüse binerken ve inince 2 durak yürürken dün neredeyse 4 duraklık mesafe yürüdüm :)

venüscüm çikolatalı wasa gözümden kaçmadı inş. kg na yansımaz.keşke olmasaydı ama sınav haftasında iradene hakim olmak daha da zorlaşıyor biliyorum.
Haklısın canım, o an yiyebileceğim en masum ara öğün oydu...
çikolatalı wasaaaaa
Hemde saat 8 de

Anladın sen
İvit anladım bebitom

Hahahaha çok güzel buuu
Zeytinyağlıyı dışarda yemek zorunda kaldım Busim, bir porsiyon diye koydular ama çoktu o yüzden 1.5 porsiyon yazdım. Kendim yapabiliyor olsam yağı çok az koyarım zaten de işte... Wasa'nın besin değerlerine bakacağım şimdi
Haaaarikasın bebeğim yaaa ben de mi yapsam bunuuuu

Wasa Çikolatalının Besin Değerleri
1 sandviçte (15 gr.) Not: 2 sandviç yedim. (30gr)
Enerji 65 kcal
Protein 1.5 gr.
Yağ 3.5 gr.
Karbonhidrat 7 gr.
Lif 1.5 gr.
Mavi-Yeşil Mısır ve Pirinç Çıtırı'nın Besin Değerleri
1 pakette (40 gr.)
Enerji 138 kcal
Protein 3.69 gr.
Yağ 0.84 gr.
Karbonhidrat 28.5 gr.
Lif 2.86 gr.

Ülker Altınbaşak'ın Besin Değerleri

1 pakette (46 gr.)
Enerji 177 kcal
Protein 4.5 gr.
Yağ 3.8 gr.
Karbonhidrat 30.7 gr.
Lif 5.2 gr.

Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi'nin Besin Değerleri
1 pakette (45 gr.)
Enerji 151 kcal
Protein 3.7 gr.
Yağ 4.8 gr.
Karbonhidrat 19 gr.
Lif 5.71 gr.

Son düzenleyen: Moderatör:

yap venüsüm yap valla ben bu kadar beklemiyordum senin kilon benden fazla olduğu için sen 1,5 ve üzeri verebilirsin ben 1in üzerinde çıksın diye deli gibi tepindim dün

Günaydın :) busi gerçekten daha fazla yemem gerektiğini mi düşünüyorsun dediğin gibi hergün tartılmiycam benim için iyi olmaz ve evet kiloyu göbekten alıyorum maalesef orda sarkma olabilir biraz veriym sonra sıkılaşmak için egzersizlere başlıycam senin resimlerinide kaydedicem sonra :)

Kızlar bu gün tartılym dedim bi baktım misafirler mi artık yaptıysa pili düşmüş takıyorum ama çalışmıyor bende eski klasik tartıyla tartıldim 98 ve 99 arasında çıktı geçen hafta 99.9du yani 1 kilo falan sizce ilk zamanlar için az değilmi

Bence gayet iyi canım çünkü menülerini daha yeni yeni düzeltmeye başladın. SÜPER

yok tatlım az değil normal yemek düzenin oturmadı daha oturunca dikkatli davranınca daha çok fark göreceksin hem tartı farkı da var bunu da göz önünde bulundur canım

Kızlaaar ben de Pazartesi diyetisyene gideceğim. Çok merak ediyorum sonucumu, umarım 1-1.5 kilo olmuştur. Bu ay 6 kilo vermek istiyorum yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:

tamam canım yapma sen zaten diyetini çok güzel bi şekilde yapıyosun.
Spor çok iyi yaaa ben hala platese başlayamadım bakalım bu akşam niyetindeyim. önce ütülerimi halledip sonra yapabilirim halim kalırsaaaa
Yarın

canım yaa hiç üşenmeden yazmışsın hepsini. Ama zaten bunların hepsi hazır gıda o yüzden zaten tavsiye etmiyoruz kimseye ama neyse seninkinin kalorisi düşükmüş. Ama sen yinede diyet boyunca yeme canım diyetten sonra ödüllendirirsin kendini ok

Aklima cok yatiyor bu diyet, tek sorun seker olmamasi, kriz zamaninda ne yapicaz peki? Ne bileyim kacamak yaparsak ne olcak? Haftaya insallah denicem

İnternetten kopyala yapıştır yaptım yahu
inşallah canım :) 1 ay için 6 kilo iyi bir hedef bende 6 diye hedeflemiştim 7 ye yakın verdim :)
Ben de bu ay için 6 düşünmüştüm yine iyi gitti. Umarım bu ay da böyle oluuur:18::18::18:

ben geldim kızlarrr

busecim unlu gıda ve pasta türü şeyler hiç yok canım yasak.bu yeme düzenini oturttuktan sonra nadir olarak yiyebilirsin ama 5 km yürür yada sıkı bir eğzersiz yaparsan.

ebrucum evet aslıda bu bir beslenme düzeni yaşam biçimi.sağlıklı yaşamak için uygulamak lazım.

1 kilo çok güzel bi rakam ama senin kilon biraz fazla daha çok verebilirsin yani canım biraz daha gayret et menülerini bozma bide spora ve suya yüklen. Daha iyi sonuçlar alıcaksın eminim. Ama şimdi sakın moralinide bozma daha yeni düzelttin menünü

kızlaaar ben de pazartesi diyetisyene gideceğim. çok merak ediyorum sonucumu, umarım 1-1.5 kilo olmuştur. Bu ay 6 kilo vermek istiyorum yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:

hadi bakalım canım iyi habeler bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…