günaydın tatlım :) senin detoks nasıl gidiyo dün nasıl geçti :) ben bi daha yapmıcam ama sıkıldım çünkü :) 2 gün boyunca aynı şeyi yemek ve kahve içememek zor geldi
kızlaaaarrrr ayran detoksu sonrası kilo bildirimimi yapayım :)
başlama kilom: 66,9
bugünkü kilom:65,8
fark: 1,100 gr.
ne çok toksin ve yağ varmış bende öğleden sonra diyetisyene uğrıycam ne kadarı yağdan gitmiş ölçtürcemyarın da 65,5 çıksam ne güzel olur
canım benim iyi gidiyo yaaa sadece dün biraz tatlı krizine girdin ama çok şükür atlattım hiç fire vermedim sıfır kaçamak ve bugün süper hisseediyorum kendimi şişliğimde gitti yarını iple çekiyorum 1 kilo gitsin yeter. sıkılman çok doğal hep aynı şey tüketiyoruz çünkü. zaten ayda en fazla 1 kere yapılan bişey bidaha ihtiyaç duyacağımızı zannetmiyorum belki bi kaç ay sonra....
süper bi sonuç canım yaaa inş. bende yarın öyle çıkarım çok dikkat ediyorum umarım iyi bi sonuç alırım.
Haklısın canım, o an yiyebileceğim en masum ara öğün oydu...venüscüm çikolatalı wasa gözümden kaçmadı inş. kg na yansımaz.keşke olmasaydı ama sınav haftasında iradene hakim olmak daha da zorlaşıyor biliyorum.
İvit anladım bebitomçikolatalı wasaaaaa
Hemde saat 8 de
Anladın sen
Hahahaha çok güzel buuu
Zeytinyağlıyı dışarda yemek zorunda kaldım Busim, bir porsiyon diye koydular ama çoktu o yüzden 1.5 porsiyon yazdım. Kendim yapabiliyor olsam yağı çok az koyarım zaten de işte... Wasa'nın besin değerlerine bakacağım şimdiçikolatayı mideye indirmişsin, bir daha olmasın venüs, senden beklemiyorum böyle şeyler. hele bir de hepsini yemişsin, aşk olsun
o zeytinyağlı fasulye yağda yüzen fasulye cinsindense hiç olmamış venüsen fazla 2 yk z.yağı kullan yemeklere ve çikolatadan hiiç bahsetmek istemiyorum. kalorisini yazmışsın ama o mühim değil. şeker ve yağ depoladın vücuduna, yağ yakman gerekirken
ve 12 bardak su kaç lt ediyor, 2,5 a tamamlıyorsun dimi? sakın daha az içme
Haaaarikasın bebeğim yaaa ben de mi yapsam bunuuuukızlaaaarrrr ayran detoksu sonrası kilo bildirimimi yapayım :)
başlama kilom: 66,9
bugünkü kilom:65,8
fark: 1,100 gr.
ne çok toksin ve yağ varmış bende öğleden sonra diyetisyene uğrıycam ne kadarı yağdan gitmiş ölçtürcemyarın da 65,5 çıksam ne güzel olur
Haklısın canım, o an yiyebileceğim en masum ara öğün oydu...
İvit anladım bebitom
Hahahaha çok güzel buuu
Zeytinyağlıyı dışarda yemek zorunda kaldım Busim, bir porsiyon diye koydular ama çoktu o yüzden 1.5 porsiyon yazdım. Kendim yapabiliyor olsam yağı çok az koyarım zaten de işte... Wasa'nın besin değerlerine bakacağım şimdi
Haaaarikasın bebeğim yaaa ben de mi yapsam bunuuuu
Ay evet canım ya şu vizelerim bitsin dört elle sarılıyorum diyetime!!!yap venüsüm yap valla ben bu kadar beklemiyordum senin kilon benden fazla olduğu için sen 1,5 ve üzeri verebilirsin ben 1in üzerinde çıksın diye deli gibi tepindim dün
Bence gayet iyi canım çünkü menülerini daha yeni yeni düzeltmeye başladın. SÜPERKızlar bu gün tartılym dedim bi baktım misafirler mi artık yaptıysa pili düşmüş takıyorum ama çalışmıyor bende eski klasik tartıyla tartıldim 98 ve 99 arasında çıktı geçen hafta 99.9du yani 1 kilo falan sizce ilk zamanlar için az değilmi
Kızlar bu gün tartılym dedim bi baktım misafirler mi artık yaptıysa pili düşmüş takıyorum ama çalışmıyor bende eski klasik tartıyla tartıldim 98 ve 99 arasında çıktı geçen hafta 99.9du yani 1 kilo falan sizce ilk zamanlar için az değilmi
yok yok ben bidaha yapmıcamöğlen yediğimi akşam yiyemezken 2 gün boyunca sürekli aynı şeyi yemek çok zor valla :) bu kadar vereceğimi düşünmemiştim ama 2 gündür sporumu baya bi arttırdım. Normalde otobüse binerken ve inince 2 durak yürürken dün neredeyse 4 duraklık mesafe yürüdüm :)
wasa çikolatalının besin değerleri
1 sandviçte (15 gr.) not: 2 sandviç yedim. (30gr)
enerji 65 kcal
protein 1.5 gr.
Yağ 3.5 gr.
Karbonhidrat 7 gr.
Lif 1.5 gr.
mavi-yeşil mısır ve pirinç çıtırı'nın besin değerleri
1 pakette (40 gr.)
enerji 138 kcal
protein 3.69 gr.
Yağ 0.84 gr.
Karbonhidrat 28.5 gr.
Lif 2.86 gr.
ülker altınbaşak'ın besin değerleri
1 pakette (46 gr.)
enerji 177 kcal
protein 4.5 gr.
Yağ 3.8 gr.
Karbonhidrat 30.7 gr.
Lif 5.2 gr.
eti form yulaflı kepekli bisküvi'nin besin değerleri
1 pakette (45 gr.)
enerji 151 kcal
protein 3.7 gr.
Yağ 4.8 gr.
Karbonhidrat 19 gr.
Lif 5.71 gr.
Kızlaaar ben de Pazartesi diyetisyene gideceğim. Çok merak ediyorum sonucumu, umarım 1-1.5 kilo olmuştur. Bu ay 6 kilo vermek istiyorum yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:
busecim karatayın hiç bir zorluğu yok.yasak olan şeyler belli onun dışındakler serbest,her türlü et,kebap sakatat serbest.sebzelerde aynı şekilde.
şekerli unlu her gıdı yasak.patates,mısır,pirinç,üzerin ligt yada diyet yazan her türlü yiyecek,süt tozu,krema neskafe,tatlandırıcı,meyve yasak.
ekmek yerine kavrulmamış her türlü kuruyemişi tüketebilir 1 çay bardağı kadar.kuruyemişin kg aldırmadığını aksine verdirdiğini söylüyor canan karatay.kuruyemişlerde omega3,omega6 ve omega9 var. kuruyemişler sağlıklı tok kalori içerirler.kalorisi daha düşük gibi görünen (ekmek vb.) karbonhidratlar boş kaloridir,kan şekerini hızla yükseltir ve toksittir.
bizde öğün araları uzun olmalı 4-5 saat.leptin hormonunun çalışması için.canan karatay 2 öğün yemeği tavsiye ediyor 3. öğün hastalıktır diyor.ibni sina da böyle söylemiştir.zaten yediklerimiz bizi yeterince tok tutuyor 5 saat hatta benim 6 yı buluyor bazen geçiyor açıkmadan durabiliyorum.yaptığım sağlık ve sıkı kahvaltı mide de uzun süre kaldığı ve yavaş hazmedildiği için kan şekerim ve insilünim yavaş yavaş yükseliyor beynime tokluk sinyali gidiyor.
hayvansal yağlar,tere yağı ,soğuk sıkım zeytin yağı bunlar kullanılabilen sağlıklı yağlarımız.bakliyat yemekleri serbest ve yememiz önemli.mercimekli köfte,kısır,elezığ yöresinin içli köftesi bunlar serbest.sadece nohut sık yenilmeli.bezelyede aynı şekilde.yemeklerimizi de kısık ateşte pişirmemiz gerekiyor yüksek ısıda yağlar yanıyor ve direk tarans yağa dönüşüyor. yumurtada aynı şekilde katı pişmemeli.katı pişen yumurta trans yağa dönşüyor.kayısı kıvamında olmalı.
biraz uzun oldu busecim.sormak istediğin bişey varsa sor canım.
İnternetten kopyala yapıştır yaptım yahucanım yaa hiç üşenmeden yazmışsın hepsini. Ama zaten bunların hepsi hazır gıda o yüzden zaten tavsiye etmiyoruz kimseye ama neyse seninkinin kalorisi düşükmüş. Ama sen yinede diyet boyunca yeme canım diyetten sonra ödüllendirirsin kendini ok
Ben de bu ay için 6 düşünmüştüm yine iyi gitti. Umarım bu ay da böyle oluuur:18::18::18:inşallah canım :) 1 ay için 6 kilo iyi bir hedef bende 6 diye hedeflemiştim 7 ye yakın verdim :)
kızlar bu gün tartılym dedim bi baktım misafirler mi artık yaptıysa pili düşmüş takıyorum ama çalışmıyor bende eski klasik tartıyla tartıldim 98 ve 99 arasında çıktı geçen hafta 99.9du yani 1 kilo falan sizce ilk zamanlar için az değilmi
kızlaaar ben de pazartesi diyetisyene gideceğim. çok merak ediyorum sonucumu, umarım 1-1.5 kilo olmuştur. Bu ay 6 kilo vermek istiyorum yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:
internetten kopyala yapıştır yaptım yahu
Ben de bu ay için 6 düşünmüştüm yine iyi gitti. Umarım bu ay da böyle oluuur:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?