Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar aranizda Mate cayi icen var mi?
Veya bu cayla ilgili bir tecrübesi veya bilgisi?

Birde benim cok yakin zamanda sömestr tatilim bitiyor, yeni döneme girecegim.
Diyetimi univ.deykende dvm etmem icin neler önerirsiniz?
Siz univ.deyken neler getirip yersiniz?
Univ.de bircok cafe, knatin ve büyük yemekhane var ama hergün gzl yemek cikmiyor.
Yemekhaneyi sadece baligini sevdim oda haftada tek 1 kez cikiyor ve kizartma disi unlu bir filet.

Bu konularda yardimlariniza ihtiyacim var kizlar.

Herkes yapmis bende, teker teker hepinizin üzerini örttüm konunun kapisini kapatip cikiyor cok gürültü yaptim bu satte

Iyi geceler citir adaylari :26:

Kizlar birde bir arkadas tam bugday ekmegi yazmis 100%bugday mi veya karisk ama adi tam bugday ekmegi mi?

neden soruyorum:
ben yedigim ekmegi tercüme edince kepek cikiyordu fakat arkadas tam bugday ekmegi yazmis ilgimi cekince almancasina bakmak istedim, yine kepek anlamina gelen kelime cikti.
kafam karisti bu iki seyin arasinda cok fark yokmu ayni sey ama 2 ismimi var?
benim yedigim ekmegin kepek mi tam bugdaymi oldugunu nasil anlarim?
ben cogu zaman Vollkornbrot yiyorum tercümesi kepek diye cikiyor.
tam bugdayli ekmek diye tercüme edincede yine Vollkornbrot cikti.
pöfff ne olaki bu simdi :26:

birde Vollkorn Toastbrot kullaniyorum, o daha beyaz oluyor, ama onunde tercümesi kepekli tost ekmegi, acaba odami yanlis.

sorma nedenim, ekmek yememeye calisiyorum ama kahvaltida genelde yiyorum, bu nedenle cok yanlis bir ekmek mi yiyorum yada iyi bir ekmek mi diyetim icin bilmek istiyorum

kizlar konuyla alakali olmayacak ama mutlaka siddetle izlemenizi tavsiye ediyorum bu belgeseli.
sizofreni hakkinda. aydinlanmamiz ve o tarz insanlara karsi daha sorumlu davranmamiz icin bu belgeselin milyonlara ulasmasi gerektigini düsünüyorum.
cok enteresan ve sohbetimsi bir belgesel kesinlikle izleyin derim.
bu linkten 5 parcalik (10ar dakikalik) belgeselin videolarin ulasabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/psiko...kinlari-paylasim-bilgilendirme-kosesi-12.html

günaydın canım bende üni okuyorum sabah kepekli yada tam bugday ekmeğinin arasın domates kıvırcık salatalık peynir filan 5 dkikada bi sandviç yada hemen arasına peynir koyup yağsız bi şeklde tost makinesine basıyorum suyu ya 1.5 alıp götürüorum yada eve küçük şişe almışlarsa 3 tane götürüroum öğle yemeğimi genelde okulda yiyorum ama yemek listesi aylık çıkıo beğenmiyorsam ya evden salata tarzı şeyler götürüorum yada kantinden tabakta olmak şartıyla köfte döner tarzı şeyler yiyorum.

canım tercümede sıkıntı olabilir şimdi kepek kepek unundan yapılıyor burda tam bugday tam işlemgörmemiş bugday unundan yapılıyor ama içinde kepek karışımıda oluyor rengi çok açık olmıcak böyle kakaolu kek gbi duruosa(kötü bi örnek oldu ama ) ona tambugday deniomuş ama beyaz ekmek yemediğin sürece istediğin ekmeği ye yani kepek bugday çavdar filan

gunaydın kızlar
suan kutuphanedeyim
yarım saat sonra sınavım var, haftasonu sabah sabah sınav olmasına gıcık oldum ama bu sonucusu, bitiyor insallah...

arkadasslar bu arada dun kızım telefonumu suya atmıs, suan calısmıyor.. onun icin ancak kutuphaneye geldiğimde buaraya yazabilicem, bir an once duzelir insallah telefonum, boyle cok zor telefonsuz...

sınavında başarılar canım bnm telefonun inş. düzelir

canlarım günaydıııııııııııııııııın geçmişe bakıyorum

Son düzenleme:

düşünceli buse'm benim

bebeğim şu an hangi işle uğraştığını bilmiyorum ben gittikten sonra bi gelşme oldu sanırım? Ama söylediğine göre bugün baya bi yoğunsun.. Allah yardımcın olsun kuzum benim.
Tuğba hoşgeldin ben zeliş 16 yaşındayım lise son öğrencisiyim 99 kiloyum sen tanitmissin kendini memnun oldum yorucu olmuş galiba son günlerin dinlen bi süre

Oy minnak yarışmacımız mı var biziiiiim :) Çok memnun oldum balım

Kuzum annenin nesi var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bi an önce..
Memnun oldum canim. cizelgene bakilirsa 3ayda cok güzel kilo vermissin masallah. hedef kilona ulasacagina inaniyorum
Ben nur, 21 yasindayim, yurtdisindayim, uni. ögrencisiyim.
Insallah hepimiz hedef kilomuza ulasacagiz

Çok memnun oldum nur'um :) Ne güzelmiş ismin maşallah.. Dediğin gbi inşallah hepimiz hedef kilomuza sağlıkla ulaşacağız

Bebeğim okulda yemek meselesini burcu'nun söylediği gibi halledebilirsin. Ben de öyle yapıyorum çünkü :) Yemekhanedeki yemekler sana uygun olsaydı süper olurdu tabi ama değilse de alternatif üretmek lazım.. Kantinlerde kafelerde salata varsa salata yiyebilirsin kendine uygun olnalarından. Ayran içebilirsin.. yağsız tost yaptırabilirsin. haftada 1 gün de balığını yersin yemekhanede. Ekmek konusunda da yne burcuya katılıyorum, beyaz ekmek olmadığı sürece çok da problem değil. Ama bildiğim kadarıyla tam buğday ekmeği kepek ekmeğinden daha iyi bi seçim.Eğer varsa ordaki Türk fırınlarına danışabilirsin belki bunu. Onlar bilirler bence.

Eğer iyi niyetle ve gerekli olduğunu düşünerek bişeyler paylaşıyosan, konuyla alakalı olması gerekmez kuzum.. İyi yapmışsın bunu bizimle paylaşmakla. Ben teşekkür ediyorum..

Sınavında başarılar canım, telefonun da düzelir inşallah

kızlar ben arkadaş listemde olmayanlarınıza istek gönderdim, kabul ederseniz seviniriiiim:109:

memnun değil misin ki cnm bu durumdan :44:

çok sıkıldım ya bu sene son zaten artık vermicem iyi oluo aslına harçlığım çıkıyor ama hava güzel çıkıp gezip dolancaktım ama olmadı şimdi oraya gidiyorm 2 saat ders anlatıyorum kafam bulanıo

hm anladım bi bakıma haklısın ama 2 saatcikten bişey olmaz bence, harçlığını çıkarman güzel bişey çünkü tabi olsa da olur olmasa da diyorsan başka :)

hm anladım bi bakıma haklısın ama 2 saatcikten bişey olmaz bence, harçlığını çıkarman güzel bişey çünkü tabi olsa da olur olmasa da diyorsan başka :)

yani oturduğum yerden 50 lira kazancam orasıda doğru neyse canım ben çıkıyım gidiyim bitsin bir an önce eve gelip spor yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…