Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

spor harika menü nazarlık

Kızlaaaarrr bende geldiimmmmmmm Ebruyu merak ediyorum dogum yaptı mı arayacagım ama dogum yaptıysa musait olmaz diye aramıyorum

ah benim meleğiiiim seni çok özledim.. Ebru doğum yaptı evet
Dün biz konuşmuştuk yani o konuda sıkıntı yok ama bu saatte belki uyumuş olabilir :44:

Bu haftayı kaptana adama fikri her kimden çıktıysa tebrik ederim.. Eminim Ebru bundan dolayı çok ama çok mutlu olmuştur.. Hemen bakıyorum fotoğrafına da kuzucuğumm

Tuğbacım memnun oldum canım.Ben de Ayşe,edirnedeyim edebiyat öğretmeniyim ama çalışmıyorum.Evliyim 3,5 yaşında bir kızım var.28 yaşındayım.

Ben de memnun oldummm :) Meslektaş olucaz yani yakında inşallah Kızını da Allah bağışlasın Ayşe abla Ben de Ayşe abla diye hitab etsem bi mahsuru olmaz inşallah? Şimdi kaptanımıza Ebru diyorum ama, Burcu sana hitaben abla demiş ya ben de ister istemez öyle söyleme ihtiyacı hissettim

teşekkür ederim cnm bu sporun az hali

Olsun kuzum az da olsa en azından yapmışsın. Düzeni oturtmak meselesi çok daha önemli çünkü

Başarının sırrı...

benim menüm

12 de

2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
2 zeytin
2 imcir

akşam 6 da

1 tabak yumurtalı kısır
yoğurt

3,5 lt su

20 dk egzersiz

ayşeciğim yumurtalı kısır nasıl bişey çok merak ettim :) afiyet olsun canım :)

kızııııım yaptık oldu 1. olucaz dedik olduk :124:

yine harikasın canım :) kaynanaya da yemekler yapılmış ohh miss
spor harika menü nazarlık

insan boşta olunca ne yapacağını şaşırıyo işte oturdum kalktım spor yaptım bugün

harika canım menünde sporunda

canım kaptanımıza ebru diyorsan bana da Ayşe diyebilirsin,içnden nasıl geliyorsa abla da diyebilirsin

canlarım ciğerlerim güzellerim.. Uyku zamanım geldi benim, cuma akşamları geç uyumayı çok seven biri olmama rağmen son 1 haftanın uykusuzluğu ve yorgunluğuna dayanamicam daha fazla sanırım. Çünkü bu süre zarfında günde 4 saatten fazla uyuyamadım hiç.. Ve dee 1 haftadır ilk kez sabah erken kalkmak zorun da değilim Sizi seviyorum yarın görüşmek üzere inşallah.. Allah'a emanet olun hepiniz..

iyi geceleer bebeğim yarın görüşürüz öpüyorum kocaman

emoş ortalık çok karışıktı bugün kaynanamın babası kalçadan bacağını kırmış bn gezcez die gittim acil ameliyata aldılar yemek filan yaptım evi topladım gelenler olur diye bildiğin ev kızıydım bugün

kızlar ben de yatıyorum yarın erken kalkma alıştırması yapıcam :) pazar günü yds var 8 de evden çıkmış olmam lazım. hepinize iyi geceler öpüyorum kocamannn

Kızlaaaarrr bende geldiimmmmmmm Ebruyu merak ediyorum dogum yaptı mı arayacagım ama dogum yaptıysa musait olmaz diye aramıyorum

hoş geldin ecemcim ben bugün akşam üzeri aradım bir kez, açmadı canım, dinleniyor belli ki diye bir daha da aramadım

benim menüm

12 de

2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
2 zeytin
2 imcir

akşam 6 da

1 tabak yumurtalı kısır
yoğurt

3,5 lt su

20 dk egzersiz

afiyet olsun kızlar, menüleriniz çok güzel

teşekkür ederim ayşe abla ama felaket susuyorum ya ağzım burnum birbirine yapışıo şekerimde normal

burcuuu susuyorsan yağ yakıyorsun demekmiiş

canım maşallah ya çok güzel menü

benden çıktı

haklısın tubacım, uyu tabi misler gibi iyi geceler fıstığım

ay hamarat burcuuuuu aferin aferiiin

kızlar ben de yatıyorum yarın erken kalkma alıştırması yapıcam :) pazar günü yds var 8 de evden çıkmış olmam lazım. hepinize iyi geceler öpüyorum kocamannn

iyi geceler emoşum, başarılar dilerim sanaa

çıtırlarrrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

iyi geceler burcucum

bugün çok yorucu bir gündü kızlar, yine arge çalışmamı yapamadım yarın 800 tane kontak listesi girmem lazım, hepsi son güne kaldı :18: haftada 1000 girmem şart sabah erkene saat kurup durmadan yapmaya başlayacağım, dakikada 1 mail bulup girebiliyorum, artık 800 maili yapmak kaç saatimi alır siz hesap edin

hepinizi öpüyorum kızlar, bana bol şans dileyin, yarın pek olamayacağım

iyi geceler

emoşşşş yumurtalı kısır şöyle

1 çay bardağı bulguru ıslatıyosun
1 yemek kaşığı salça ile yoğuruyorsun.
1 tane yumurtayı tereyağında çok katı olamayak şekilde pişiriyorsun.bulgura katıp yoguruyorsun.
yeşil soğan ve maydonuzu doğruyorsun bolca katıyorsun içine birazda tuz ve kimyon

ohh hazır

Kızlar 1. Olmuşsunuz tebrik ederim hepinizi haketmiştiniz ama bu hafta bomba gibiydik :)
emoş süpersin bireyselin birinciliğinide kapmisız ebru üzülme ya bence sonuç iyi bende uyguladığm hiç bir detoksdan fayda görmedim lahana limon sarımsak uğraştım ama sonuçlar berbat sen diyetine devam et gidecek o kilolar :)

Tuğba hoşgeldin ben zeliş 16 yaşındayım lise son öğrencisiyim 99 kiloyum sen tanitmissin kendini memnun oldum yorucu olmuş galiba son günlerin dinlen bi süre

Kızlar bütün geçmişi okudum ama aklımda kalanlar sadece bunlar tartıma yeni pil almama rağmen çalışmadı ona canım sıkıldı okuldanda 1 haftalık rapor aldım annemin yanındayım bu hafta yani anneme ben bakıcam misafirler falan zor olur biraz yemekleride ben pişiricem bu arada :)
vakit bulmakta zorlanabilirim mesaj sayılarım çok karıştı ama sonra düzenliycem şimdi çok uykum var herkese iyi geceler hepiniz çok iyisiniz motivasyon sıfır siz yokken iyi geceler herkese

Yeni arkadaşlar, yani benim gidişimden sonra -şu iki hafta içerisinde- takıma dahil olan arkadaşlar da kendilerini tanıtırsalar çok memnun olurum

Memnun oldum canim. cizelgene bakilirsa 3ayda cok güzel kilo vermissin masallah. hedef kilona ulasacagina inaniyorum
Ben nur, 21 yasindayim, yurtdisindayim, uni. ögrencisiyim.
Insallah hepimiz hedef kilomuza ulasacagiz

hurmalar abartı olmuş bence, sonuçta şekerli bir besin. ve börek de olmamış, sen de biliyorsun zaten suyun güzel ama onu sen 2,5 yapsan daha iyi olur, sporunu beğendim tatlım

evet hurmalarinda farkindayim aslinda evden cikip sinava giderken en kolay hurma getirmek geldi aklima.
yarin suyu cogaltirim insallah

abinin is yeri vardi sanirim, ama nasil bir is yapiyorsunz baya fazla kontaklar ilgimi cekti de
bol sanslar canim, kolay gelsin, pazar günü hepsini unutacaksin

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…