BUGÜNKÜ MENÜM
sabah08:30)
domatesli yumurta(melemen oldu gibi :) )
1 dilim kepekli ekmek
ara10:30)
10 tane badem
öğle12:30)
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
bolca yeşillik
akşam18:00)
1 ızgara çipura
salata
1 çay bardağı şalgam suyu:26:
3 lt su,3 fincan yeşil çay,1 bardak şekersiz çay
45 dk walk at home, 30 dk pilates, 24 dk karın bölgesi egzersizleri
Kızlaaaarrr bende geldiimmmmmmm Ebruyu merak ediyorum dogum yaptı mı arayacagım ama dogum yaptıysa musait olmaz diye aramıyorum
sınavlarının bitmesine ve güzel geçmesine çok sevindim canım :) ben çok iyiyim tam gaz devam :) bu hafta hırs yaptım kaptana adadık diye sonucumu da aldım çok şükür :) fotoğraf koymuştum tuğbam bi ara bak bu hafta çekmedim çekince bu haftakilerden de koyacağım :)
Tuğbacım memnun oldum canım.Ben de Ayşe,edirnedeyim edebiyat öğretmeniyim ama çalışmıyorum.Evliyim 3,5 yaşında bir kızım var.28 yaşındayım.
teşekkür ederim cnm bu sporun az hali
BUGÜNKÜ MENÜM
1 dilim kepekli ekmek
10 tane badem
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
bolca yeşillik
1 ızgara çipura
salata
benim menüm
12 de
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
2 zeytin
2 imcir
akşam 6 da
1 tabak yumurtalı kısır
yoğurt
3,5 lt su
20 dk egzersiz
vay vay vay emoşa bak sen
sağol canım benim haftaya senide bomba gibi görelim inş.
emoşşşşşşşşşşşşşşşşş tebriklerrrr kızlar 1. mi olmuşuz yaaaa herley kaptanımız ve gülce için:124::124::124::124::124::124:
hoşgeldin cnm beni tanıomusun bilmiorum ben burcu hemşirelik 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım
sabah (08:30)
2 dilim tam bugday arasına peynirli yağsız tost
1 bardak şekersiz çay
öğle(14:00)
1 porsiyon köfte (tabakta)
salata
ayran
ara(16:00)
3 çağla 3 çilek
akşam(19:00)
1 kaseden az tarhana çorbası
7 yemek kaşığı et sote az yağlı (kendim yaptımkaynanamda )
salata
2.5 litre su ama 3 olmak üzere
2 kupa yeşil çay
10 dk platesyarın walk at home a devam
spor harikamenü nazarlık
BUGÜNKÜ MENÜM
1 dilim kepekli ekmek
10 tane badem
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
bolca yeşillik
1 ızgara çipura
salata
ah benim meleğiiiim seni çok özledim.. Ebru doğum yaptı evet
Dün biz konuşmuştuk yani o konuda sıkıntı yok ama bu saatte belki uyumuş olabilir :44:
Bu haftayı kaptana adama fikri her kimden çıktıysa tebrik ederim.. Eminim Ebru bundan dolayı çok ama çok mutlu olmuştur.. Hemen bakıyorum fotoğrafına da kuzucuğumm
Ben de memnun oldummm :) Meslektaş olucaz yani yakında inşallahKızını da Allah bağışlasın Ayşe abla Ben de Ayşe abla diye hitab etsem bi mahsuru olmaz inşallah? Şimdi kaptanımıza Ebru diyorum ama, Burcu sana hitaben abla demiş ya ben de ister istemez öyle söyleme ihtiyacı hissettim
canlarım ciğerlerim güzellerim.. Uyku zamanım geldi benim, cuma akşamları geç uyumayı çok seven biri olmama rağmen son 1 haftanın uykusuzluğu ve yorgunluğuna dayanamicam daha fazla sanırım. Çünkü bu süre zarfında günde 4 saatten fazla uyuyamadım hiç.. Ve dee 1 haftadır ilk kez sabah erken kalkmak zorun da değilimSizi seviyorum yarın görüşmek üzere inşallah.. Allah'a emanet olun hepiniz..
ayşeciğim yumurtalı kısır nasıl bişey çok merak ettim :) afiyet olsun canım :)
kızııııım yaptık oldu 1. olucaz dedik olduk :124:
yine harikasın canım :) kaynanaya da yemekler yapılmış ohh miss
insan boşta olunca ne yapacağını şaşırıyo işteoturdum kalktım spor yaptım bugün
canım kaptanımıza ebru diyorsan bana da Ayşe diyebilirsin,içnden nasıl geliyorsa abla da diyebilirsin
emoş ortalık çok karışıktı bugün kaynanamın babası kalçadan bacağını kırmış bn gezcez die gittim acil ameliyata aldılar yemek filan yaptım evi topladım gelenler olur diye bildiğin ev kızıydım bugün
kızlar ben de yatıyorum yarın erken kalkma alıştırması yapıcam :) pazar günü yds var 8 de evden çıkmış olmam lazım. hepinize iyi geceler öpüyorum kocamannn
Kızlaaaarrr bende geldiimmmmmmm Ebruyu merak ediyorum dogum yaptı mı arayacagım ama dogum yaptıysa musait olmaz diye aramıyorum
benim menüm
12 de
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
2 zeytin
2 imcir
akşam 6 da
1 tabak yumurtalı kısır
yoğurt
3,5 lt su
20 dk egzersiz
sabah (08:30)
2 dilim tam bugday arasına peynirli yağsız tost
1 bardak şekersiz çay
öğle(14:00)
1 porsiyon köfte (tabakta)
salata
ayran
ara(16:00)
3 çağla 3 çilek
akşam(19:00)
1 kaseden az tarhana çorbası
7 yemek kaşığı et sote az yağlı (kendim yaptımkaynanamda )
salata
2.5 litre su ama 3 olmak üzere
2 kupa yeşil çay
10 dk platesyarın walk at home a devam
teşekkür ederim ayşe abla ama felaket susuyorum ya ağzım burnum birbirine yapışıo şekerimde normal
BUGÜNKÜ MENÜM
1 dilim kepekli ekmek
10 tane badem
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
bolca yeşillik
1 ızgara çipura
salata
ah benim meleğiiiim seni çok özledim.. Ebru doğum yaptı evet
Dün biz konuşmuştuk yani o konuda sıkıntı yok ama bu saatte belki uyumuş olabilir :44:
Bu haftayı kaptana adama fikri her kimden çıktıysa tebrik ederim.. Eminim Ebru bundan dolayı çok ama çok mutlu olmuştur.. Hemen bakıyorum fotoğrafına da kuzucuğumm
Ben de memnun oldummm :) Meslektaş olucaz yani yakında inşallahKızını da Allah bağışlasın Ayşe abla Ben de Ayşe abla diye hitab etsem bi mahsuru olmaz inşallah? Şimdi kaptanımıza Ebru diyorum ama, Burcu sana hitaben abla demiş ya ben de ister istemez öyle söyleme ihtiyacı hissettim
canlarım ciğerlerim güzellerim.. Uyku zamanım geldi benim, cuma akşamları geç uyumayı çok seven biri olmama rağmen son 1 haftanın uykusuzluğu ve yorgunluğuna dayanamicam daha fazla sanırım. Çünkü bu süre zarfında günde 4 saatten fazla uyuyamadım hiç.. Ve dee 1 haftadır ilk kez sabah erken kalkmak zorun da değilimSizi seviyorum yarın görüşmek üzere inşallah.. Allah'a emanet olun hepiniz..
emoş ortalık çok karışıktı bugün kaynanamın babası kalçadan bacağını kırmış bn gezcez die gittim acil ameliyata aldılar yemek filan yaptım evi topladım gelenler olur diye bildiğin ev kızıydım bugün
kızlar ben de yatıyorum yarın erken kalkma alıştırması yapıcam :) pazar günü yds var 8 de evden çıkmış olmam lazım. hepinize iyi geceler öpüyorum kocamannn
çıtırlarrrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
hoşbuldum canım :) Gerçekten yorucu bi dönemden geçtim..
Hemen bahsedeyim kısaca, beni uzun süredir tanıyanlar var, az çok tanıyanlar ve bi de benim de onları tanımadığım gibi, hiç tanımayanlar var :)
Ben İstanbul'da yaşıyorum, ismim Tuğba, 21 yaşındayım. Üniversite son sınıf öğrencisiyim, Okulöncesi Öğretmenliği bölümünde okuyorum. Ocak ayının başından beri bu takımdayım. 2 haftalık bi ayrılık dönemi oldu takımdan. Annemler umreye gittiğinden dolayı evde kalmadık, anneannemlerde de internetim yoktu. Sonra annemler geldi ama eve bi misafir akını oldu bu sefer.. Aynı zamanda sınav haftama da denk gelince
Öyle işte..Çok özledim burayı, eksikliğinden kaynaklanan sorunlar yaşadığım da oldu ama şimdi yine aranızdayım. Takımla ilgili çok güzel şeyler duydum. Ben gittiğimden beri biçok yeni arkadaş gelmiş ve gidişat da çok iyi bildiğim kadarıyla. Ne diyim harikasınız :13: Hep beraber devam edicez aynı şekilde inşallah..
Yeni arkadaşlar, yani benim gidişimden sonra -şu iki hafta içerisinde- takıma dahil olan arkadaşlar da kendilerini tanıtırsalar çok memnun olurum
hurmalar abartı olmuş bence, sonuçta şekerli bir besin. ve börek de olmamış, sen de biliyorsun zatensuyun güzel ama onu sen 2,5 yapsan daha iyi olur, sporunu beğendim tatlım
bugün çok yorucu bir gündü kızlar, yine arge çalışmamı yapamadımyarın 800 tane kontak listesi girmem lazım, hepsi son güne kaldı :18: haftada 1000 girmem şart sabah erkene saat kurup durmadan yapmaya başlayacağım, dakikada 1 mail bulup girebiliyorum, artık 800 maili yapmak kaç saatimi alır siz hesap edin
hepinizi öpüyorum kızlar, bana bol şans dileyin, yarın pek olamayacağım
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?