Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni arkadaşlar, yani benim gidişimden sonra -şu iki hafta içerisinde- takıma dahil olan arkadaşlar da kendilerini tanıtırsalar çok memnun olurum

hoşgeldiin tuğbamm nasılsın napıyosun çok özledim valla

Meleğim hoşbuldumm ben de sizi çok özledim çoook

Şükürler olsun iyiym, son sınavımı oldum bugün, alttan dersimdi baya stresliydim ama hamdolsun sınav kolaydı baya da güzel geçti. Keyfim yerinde Sen nasılsın bakim? Bu aradaaaaa.. Yani ayakta alkışlıyorum.... Buse aradı bugün konuştuk, sonuçlardan bahsetti,mükemmelsin! Diyecek bişey bulamıyorum bebeğim sana

beğenmedim ben bu menüyü cerencim yaa :26: zeytinleri çok abartmışsın, suyun az, sporun yok ama anlıyorum yarın yükleneceksin ve 2 dilim ekmek de akşam olduğu için çok geldi bana daha güzel menüler bekliyorum

canım ben de iyi ki bu takımdayım burayı bu kadar sevmesem böyle bir sonuç alamazdım hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

emoşuuum harikasıııııııınnnnnnn, sen de iyi ki varsııın

çok geçmiş olsun tatlım ya iyi geceler

emoş doğru söylemiş canım, meyveler o saatte olmamış spor da göremiyorum ve suyu da yazmamışsın :26:

hurmalar abartı olmuş bence, sonuçta şekerli bir besin. ve börek de olmamış, sen de biliyorsun zaten suyun güzel ama onu sen 2,5 yapsan daha iyi olur, sporunu beğendim tatlım

kızlaaaar döndüm

ay ay ayyy tubişim gelmiş, hoş gelmiiiş

kizlaaaaaaaar canlanin nerelere kayboldu bu millet

listeyi hazırlamakla meşguldüm, mis gibi liste yaptım

Yeni arkadaşlar, yani benim gidişimden sonra -şu iki hafta içerisinde- takıma dahil olan arkadaşlar da kendilerini tanıtırsalar çok memnun olurum

merak etme tatlım, hepsi çok tatlılar, hepsini tanıtcaz sana

Kızlaaaarrr bende geldiimmmmmmm Ebruyu merak ediyorum dogum yaptı mı arayacagım ama dogum yaptıysa musait olmaz diye aramıyorum

sınavlarının bitmesine ve güzel geçmesine çok sevindim canım :) ben çok iyiyim tam gaz devam :) bu hafta hırs yaptım kaptana adadık diye sonucumu da aldım çok şükür :) fotoğraf koymuştum tuğbam bi ara bak bu hafta çekmedim çekince bu haftakilerden de koyacağım :)

Tuğbacım memnun oldum canım.Ben de Ayşe,edirnedeyim edebiyat öğretmeniyim ama çalışmıyorum.Evliyim 3,5 yaşında bir kızım var.28 yaşındayım.

benim menüm

12 de

2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
2 zeytin
2 imcir

akşam 6 da

1 tabak yumurtalı kısır
yoğurt

3,5 lt su

20 dk egzersiz

buseeee bi program yazdım listeyi şıp diye yapabilirsin otomatik sıralama yapıyo normalde ödevimdi ama biz de kullanabiliriz bunu

vay vay vay emoşa bak sen

sağol canım benim haftaya senide bomba gibi görelim inş.

emoşşşşşşşşşşşşşşşşş tebriklerrrr kızlar 1. mi olmuşuz yaaaa herley kaptanımız ve gülce için :124::124::124::124::124::124:

kızlaaaar döndüm

hoşgeldin cnm beni tanıomusun bilmiorum ben burcu hemşirelik 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım

Son düzenleme:
sabah (08:30)

2 dilim tam bugday arasına peynirli yağsız tost

1 bardak şekersiz çay

öğle(14:00)

1 porsiyon köfte (tabakta)

salata

ayran

ara(16:00)

3 çağla 3 çilek

akşam(19:00)

1 kaseden az tarhana çorbası

7 yemek kaşığı et sote az yağlı (kendim yaptım kaynanamda )

salata

2.5 litre su ama 3 olmak üzere

2 kupa yeşil çay

10 dk plates yarın walk at home a devam

börek cısss olmuş canım onun dışında güzel

akşamki ekmek fazla geldi bana da canım onun dışında güzel

canım ara öğününde, ana öğün olmuş. saat 21 de yediğin o meyveler önce şekere dönüştü sonra da yağ olarak depolandı haberin olsun.

çok beğendim canım afiyet olsun

Menü, su, spor gayet güzel

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah08:30)

domatesli yumurta(melemen oldu gibi :) )
1 dilim kepekli ekmek

ara10:30)

10 tane badem

öğle12:30)

1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
bolca yeşillik

akşam18:00)

1 ızgara çipura
salata
1 çay bardağı şalgam suyu:26:

3 lt su,3 fincan yeşil çay,1 bardak şekersiz çay

45 dk walk at home, 30 dk pilates, 24 dk karın bölgesi egzersizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…