Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet haklisin degmez. aynen küfür sahibine aittir dedigim gibi.
ben refleks olarak kücükken ögrendigim cümleyi bagirdim (ellerinizi üzerimden cekin, bana dokunmayin).
kadin cok fena affalladi bu iteklemedende agir oldu galiba
hic beklemezdim bu etkiyi

özür dilerim canim ya canin cekmesin ama tadi cok aciydi yani elmayi sevmem zaten
suan sis'e kaz gecirdim, ceviriyorum
buyrun gelim yiyelim

Son düzenleme:

venüscüm senin paylaşımların zaten normalde çok iyi trip atmamın nedeni de bu

yerim seni ben yaa, sahalara geri dönmeni bekliyorum

mercimek çorbası bence sabah olmamış canım, ekmekler yeterliymiş yani. mercimek çorbasına yüklenmişsin ama onun kalorisi nedir? bir de hiçbir şeyi 1,5 porsiyon tüketme. 1 porsiyon ye bırak. çorba bazen doyurucu olmaya biliyor, o yüzden bugün durmadan yemek yemek isteyeceksin bence sen haşlanmış yumurta ye mercimek çorbası yerine acıkırsan, farkı göreceksin. limonlayıp baharatlandırıp, yanınada biraz kuru soğan rendeleyip yiyebilirsin. tadı çok güzel oluyor hem de çok güzel doyacaksın

canım çok taktir ettim seni süpersin

neyse kizlar görüsürz yine. ben gideyim menüdede belirttigim gibi 19:00da aksam yemegim var. 3 dakikam kaldi

tamam canım görüşürüz afiyet olsun

ya harika bir tepki olmuş gerçekten, aklıma kazıdım bunu. biri bana dokunmaya, itmeye kalkarsa, aynen bunu haykıracağım

sağol emoşcummm evet 250 ye kadar yapıoruz tam sonucu alıyoruz ama 45 dk tempolu yürüyüş sonrası daha yararlı oluomuş

al al kocaman bi bardak al kendine

Elbette canım, küçükken boş kaset gibi herşeyi kaydediyor insanın beyni. Sonra gerektiğinde böyle böyle çıkarıp kullanıyor...
venüscüm senin paylaşımların zaten normalde çok iyi trip atmamın nedeni de bu

yerim seni ben yaa, sahalara geri dönmeni bekliyorum
Hihihi tımam! Şimdi yazıyorum aşağıya mesajlarımı canım.

:26:MESAJ SAYILARIM:18:​
31 Mart: 10
1 Nisan: 0
2 Nisan: 4
3 Nisan: 7
4 Nisan: 8
5 Nisan: 1
6 Nisan: 1
7 Nisan: 6
8 Nisan: 2

sabah olmamis mi hakikaten beni baya tok tuttu aslinda. hatta okul günleri yemek yemeye sabah midem bulandigi icin aksamdan corba hazirlayip sabah isitip yiyip gitmeyi düsünüyordum :26:

az önce yedim.
1 tabak mercimek corbasi
limonlu brokoli (emineye coook tesekkürler)
2 dilim kabak (kizartmaydi, peceteyle yagi alinmisti ama yinede az yeim) üzerine 1 kasik yogurt (3,5% yag)

kendimi suan cok tok hissediorum insallah acikmam.
yoksa dediigni yapip yumurta haslayacagim.

tamam canım görüşürüz afiyet olsun

ya harika bir tepki olmuş gerçekten, aklıma kazıdım bunu. biri bana dokunmaya, itmeye kalkarsa, aynen bunu haykıracağım

tsk ederim canim.
insallah basina öyle bisey gelmez ama gelirsede insallah isa yarayacak

caniiiiiimmm busenin söylediklerine katılıyorum mercimek çorbasının 200ml si yani yaklaşık 1 tabağı 195 kalori tüketirken dikkatli olmak lazım canım

pazar günleri izinli günümüz canım, onları listeye almıyoruz

2 dilim de olsa kızartma kesinlikle olmamış

bak nurcum sen şuan benim anladığım kadarıyla kafana göre dikkat edip kilo vermeye çalışıyorsun ama bu yanlış. bu şekilde yol kat edemezsin, bir süre sonra da kilo veremezsin. lütfen emoşun, burcunun, dontpanic (tuba) nın listelerine bir göz at ve fikir edin.

buse haklı cnm bnde işte bi kaşık pilav 2 patates kızartması derken ilk hafta kilo veremedim bncede kendine bi düzen oturt devam et ama sağlıklı bi düzen bn patates kızartması manyağı olarak kızartmayı bıraktım bol tereyağlı omlet ve pilava bayılırım bıraktım ve şu an çok rahatım cnm çekmio olayı beyinde bitirceksin bnce ve bundan sonra hayatım böle istediğim kiloya gelince sporu aksatmıcam haftada 1 2 yapıcam

kızlar sizi çok özledim inşallah herkes iyidir ben yine memleketteyim kardeşimin durumunu biliyorsunuz 1 hafta sonra eve döneceğim haftaya inşallah aranıza gelirim şimdi biraz dinlenip hastaneye gitmem lazım bugün ben kalcağım yanında annem biraz dinlensin istiyorum oğlumu uyutunca giderim 1 saate daha buralardayım

spor diyince tüylerim diken diken oluyor

7 ayda çok iyi vermişsin ve kilo başlangıcında çok yüksek değil

bu senin için dezavatajdır ama sen bunu avantaja çevirmişsin

insan istedikten sonra herşeyi yapar

ben ise kendime güvenim varda irade sıfır

ebru nasıl kızlar doğum yaptımı haberi olan var mı
buse sen nasılsın maşallah kiloları vermişsin aman nazar değmesin

bugün kü menüm

saat 10:30 1 nescafe 1 kahke (çaytabağı kadar içi boş tuzlu )

saat 11:00 6 adet fındık t.kahvesi

saat 12:30 limonlı ıcetea

saat 14:00 4 kaşık tavuklu mantarsote

saat: 16:30 1 nescafe

saat 19:00 1 kepçe k.fasulye 2 kaşık pilav

saat 19:30 t.kahvesi

ben kendime kızayım hmn felaket kafein tüketmişim be

evet çok kafein olmuş bide nescafe şekerli mi? bide fazla nescafe sellülit yapar bnce nescafe yarine yeşil çay daha sağlıklı ve zayıflamaya yardımcı

kahke yazmışsın canım tam olarak anlayamadım ne olduğunu. kendine kızmakta haklısın bu kadar çok kahve içme sağlığına zarar canım. kahvaltı da yok sağlıklı olmaz canım böyle

evet çok kafein olmuş bide nescafe şekerli mi? bide fazla nescafe sellülit yapar bnce nescafe yarine yeşil çay daha sağlıklı ve zayıflamaya yardımcı

eskiden 3ü1 arada ya bile 2 küp şeker atardım
şimdi 3ü1 arada bile bal gibi geliyor şekerleri kestim
kısacası şekersiz içiyorum artık
t. kahvesini de öyle
ama maalesef çay ve hiç bir çay türevini (bitki,meyve,ot...) şekersiz içemiyorum
onun faydasından çok zararını düşündüğüm için içmiyorum

selülit konusuna girmeyim şuan zaten yüksek kilo verimim den dolayı sarkıklarım var selüliti gözüm görmüyor bile

o zaman spor şart

kahke yazmışsın canım tam olarak anlayamadım ne olduğunu. kendine kızmakta haklısın bu kadar çok kahve içme sağlığına zarar canım. kahvaltı da yok sağlıklı olmaz canım böyle

kahke antep yöresine ait çay tabağı altı çapında içi boş simit gibi tuzlu kurabiye diyim
onu yedim diye kahvaltı yapmadım

yok yok yazınca bnde anladım kahveyi çok tüketiyorum bnde diyorum geceleri niye uyayamıyorum diye ortada sebebi yarın itibariyle kestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…