Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olabilir bebeğim ama ben 155 tane yapmışım bugün dün 60 yaptım bişi yoktu

burcuuuu yarın ödev kontrolüm var vizenin %70i olcak ben hala uğraşıyorum yaaa kimse bitirememiş ama sağ gösterip sol vururlar kesin morallerim kendinden geçiyiii

bitircem bitecek o ödev 100 alıp rahatıma bakıcam

işte böyle

tuğba nerde acaba diyodum kendi kendime bugün maç varmış kesin maç izliyodur o ronaldocuğum 1 gol atmış ama 3 tane de yemişler

söylemeyi unuttum tubiş mesaj attı bana, geç gelcem akşam diye haber vermişti. gelemeyecek herhaldeee

Kızlar sınavlarım ve ev işleri yüzünden paylaşımım düştü farkındayim geçmişi okuyamadım uyumam gerekiyor iyi geceler demek istedim hepinize

tamam canım özel durumun var biliyorum, iyi geceler sana da

buseeeeee alıntılara cevap yazmayı mı unuttun yoksa alıntılayıp alıntı yaptığını mı unuttun

tubayı sorunca sen, önden ona cevap vereyim dedim hemen

ıcetayı sevmiyordum kesinlikle bitmiştir benim için artık
varsa yoksa ayraan ona da arasıra soda karıştırım

çörçıl da yasak değil dimi ?:26:

canlarım iyi geceler seviliyosunuz öptüm hepinizi emoş o ödev bitecek o not güzel gelecek

bende iniyorum iniyorum bişey yok şaşırdım

çörçıla tuz koymak gerekiyo az koyarsan içebilirsin canım ben de yazın hep çörçıl içerim
canlarım iyi geceler seviliyosunuz öptüm hepinizi emoş o ödev bitecek o not güzel gelecek

iyi geceelr bebeğim yetiştiricem valla öğleden sonra dersim kahvemi koydum sabaha kadar yolu var

buse yazdıklarının hiç biri yok alıntı yapmışsın ama yorum yapmamışsın ben mi göremiyorum ki acaba

sonradan yazdım canım evet

olabilir bebeğim ama ben 155 tane yapmışım bugün dün 60 yaptım bişi yoktu

aaay ondan demek kiiiiii hey maşallah yüklenmişsin iyice totoya

çörçıldaki tuz ödem tutturur, dikkatli ol içerken emoşun dediği gibi canım

kuzum sana da iyi geceler, öpücükleeer

emoş bizde bir şey yok çünkü burcu maşallah coşmuş anaaaam 200 ü geçmiş hatun

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme

ara 12.30
yarım kase yoğurt
1 tatlı kaşığı halis süt kaymağı (karatay usülü oldu, aslında dukanda yapmamam gerek bunu) :26:

öğle ve akşam 16.30
ızgara dana kuşbaşı
1 kase yoğurt

ara 20.30
yarım kase yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
50 squats
10 dk genel egzersiz

kızlarr canlarım buseye söylemiştim geç geleceğimi, geldiyse iletmiştir mutlaka balım. Şimdi geçmişe bakamıyorum. Arkadaşımın evindeym maçı dışarda izledk daha yeni geldik ve sabah 8.30 da dersimiz var biraz uyuruz. Yarın akşama kadar dersim var, hatta sunumum var.. Akşam yazarım inşallah. Kendinize çok iyi bakın sizi çoooook seviyorum

söyledim tubişim de biraz geç söyledim, söyledim sanıyordum aklımdan gidivermiş. ama söyledim yani maçsız da duramamışsın yine sonuç pek iyi değil sanırım sevinç çığlıkları atmadığına göre

Allah zihin açıklığı versin kuzum, iyi dersler sana

sen de kendine çook iyi bak, mesaj sayılarını unutma, menünü de paylaşmadın sanırım :26:

öpüyorum

gözlerim böyle oldu bilgisayara bakmaktan ben yatıyorum şimd kızlar sabah erkenden kalkıp ödevi yetiştireyim. cevap veremediğim mesajlara da sabah bakıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…