kızlarrr bendedi totoş sizde olsa 400 de yaparsınız hani ata demirer 2 yi izlediyseniz orda dio ya o kendi başına bir cumhuriyet kendi bayrağı var benden ayrı takılıo die aynen öyle
yine süper ama karatay
günaydın cnm
günaydınnn gülden abla
hoşgeldin ebru ablaaaaa günaydın
günaydın emoş ödev konusunda harikasın
Diyetisyene arkadasımla gittim evde tartılıp gittik fakat evdeki tartı 5 kilo az tartıyomuş evde 103 tüm diyetisyende 108 çıktım oda evde 87 idi diyetisyende 92 çıktı tek kötü bu
İyileri sölüyorum metabolizma hızım dzenli spor yapan sporcularla aynı degerdeymiş kas kemik agırlığım 52ymiş bunlar mükemmel dedi
Bu metabolizmayla ayda en az 6-7 kilo verirsin dedi en az mi dedim evet dedi mutlu gibiyim
kızlar ben okula geçiyorum şu ödevi bi göstereyim de rahata kavuşayımöpüyorum hepinizi
Evet canım kesinlikle! Bir çok konu ile ilgili yazacağım çok psikolog öneriyor bakalım... Buraya da yazarım telkin cümlelerimien güzeli bak yap bunu çünkü ne kadar yediklerimize dikkat etsek de bu iş bilinçaltında bitiyo bilinçaltına kabul ettirmek lazım.
Ay ben çok sevindim bu duruma okadar mutlu oldum ki anlatamam her şey çok güzel olacak canım arkadaşım çooookDiyetisyene arkadasımla gittim evde tartılıp gittik fakat evdeki tartı 5 kilo az tartıyomuş evde 103 tüm diyetisyende 108 çıktım oda evde 87 idi diyetisyende 92 çıktı tek kötü bu
İyileri sölüyorum metabolizma hızım dzenli spor yapan sporcularla aynı degerdeymiş kas kemik agırlığım 52ymiş bunlar mükemmel dedi
Bu metabolizmayla ayda en az 6-7 kilo verirsin dedi en az mi dedim evet dedi mutlu gibiyim
o zaman tamam canımmmm
en güzeli bak yap bunu çünkü ne kadar yediklerimize dikkat etsek de bu iş bilinçaltında bitiyo bilinçaltına kabul ettirmek lazım.
korkulcak bişey yokmuş dimiii :) arkadaşın 97 idi heralde 87 den 102 ye diyince bi şaşırdımayda 6-7 kilo da çok iyi canım beslenme düzenini nasıl ayarladınız?
ahahah bayıldım atademirel in bu lafınabenimki de eskiden ayrı bir cumhuriyetti
evet burcum karatay oldu yaa :26: menüleri 2 ye indirdim, o açıdan memnunum ama işte kaymak olmamalıydı yine de ama niyeyse hala içim rahattabi bir daha yapmayacağım zaten onu da yaparsam karataycı olmuş oluyorum direkt
karamelcim senin de arkadaşının da kilosunun üstüne tartı 5 koyduğuna göre, büyük ihtimal diyetisyeninizin tartısında asıl hata, sizin tartılar doğru. 5 kilo çok büyük fark çünkü, hiç moralinizi bozmayın
Evet canım kesinlikle! Bir çok konu ile ilgili yazacağım çok psikolog öneriyor bakalım... Buraya da yazarım telkin cümlelerimi
Ay ben çok sevindim bu duruma okadar mutlu oldum ki anlatamam her şey çok güzel olacak canım arkadaşım çooookSadece sabretmemiz gerek
kızlar ben okula geçiyorum şu ödevi bi göstereyim de rahata kavuşayımöpüyorum hepinizi
ahahah bayıldım atademirel in bu lafınabenimki de eskiden ayrı bir cumhuriyetti
evet burcum karatay oldu yaa :26: menüleri 2 ye indirdim, o açıdan memnunum ama işte kaymak olmamalıydı yine de ama niyeyse hala içim rahattabi bir daha yapmayacağım zaten onu da yaparsam karataycı olmuş oluyorum direkt
karamelcim senin de arkadaşının da kilosunun üstüne tartı 5 koyduğuna göre, büyük ihtimal diyetisyeninizin tartısında asıl hata, sizin tartılar doğru. 5 kilo çok büyük fark çünkü, hiç moralinizi bozmayın
Ayyy ibit yanlış yazmışım ihihiihi
Haftada 3 gün sporum var sabah normal kahvaltı öğlen protein akşam sebze aralarda meyve ve yoğurt şeklinde ayarladık :)))
Yok yavrum onunki doğruymuş bizimki dijital yere düşmüştü ondan yanlış tartıyo galiba bugün yeni alıcam :))))
inş.yüksek çokçok yüksek alırsın kuzum benm
o yüzden bana az geldi busio değilde ben tartıldım bugün ama tok karnına ya sabah kahvaltı hazırdı kalktım oturdum hemen kahvaltıdan sonra tartıldım
diyet listen hayırlı olsun canım, umarım harfiyen uyar ve istediğin sonuçları alırsıntartıyı da değiştir evet, düşmüşse dediğin gibi bozulmuştur o
yok kuzum o sayılmaz, bir daha tok karnına tartılma, moralini bozma boş yere
kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. gaz sorunu varmış, sancıları varmışnazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki
kaptanımıza takım hakkında durum raporu verdim, ve mezuniyetimden bahsettimmezun olsam dahi takımı bırakmamamı rica etti :26: mezun olduktan sonra ebru gelene kadar yine başınızdayım yani, rahat rahat koçluğumu yaparım artık
2 dilim de olsa kızartma kesinlikle olmamış
bak nurcum sen şuan benim anladığım kadarıyla kafana göre dikkat edip kilo vermeye çalışıyorsun ama bu yanlış.bu şekilde yol kat edemezsin, bir süre sonra da kilo veremezsin. lütfen emoşun, burcunun, dontpanic (tuba) nın listelerine bir göz at ve fikir edin.
kızlar sizi çok özledim inşallah herkes iyidir ben yine memleketteyim kardeşimin durumunu biliyorsunuz 1 hafta sonra eve döneceğim haftaya inşallah aranıza gelirim şimdi biraz dinlenip hastaneye gitmem lazım bugün ben kalcağım yanında annem biraz dinlensin istiyorum oğlumu uyutunca giderim 1 saate daha buralardayım
bugün kü menüm
saat 10:30 1 nescafe 1 kahke (çaytabağı kadar içi boş tuzlu )
saat 11:00 6 adet fındık t.kahvesi
saat 12:30 limonlı ıcetea
saat 14:00 4 kaşık tavuklu mantarsote
saat: 16:30 1 nescafe
saat 19:00 1 kepçe k.fasulye 2 kaşık pilav
saat 19:30 t.kahvesi
ben kendime kızayım hmn felaket kafein tüketmişim be
kızlar 10 dk sonra diyetisyene giricem tedirginim(((
kızlaaar herkese tünaydın ben de ofisteyim şimdi özlemişim sayılır yahu çalışmayı hihihiumarım bu hafta yine kilo verebilirim çok korkuyorum veremeyeceğim diye:18::18::18:
notumu aldım ebrucum400 gr sonra mezunum kızlaar, bu hafta mezunum sanırım beeen
diyetisyene arkadasımla gittim evde tartılıp gittik fakat evdeki tartı 5 kilo az tartıyomuş evde 103 tüm diyetisyende 108 çıktım oda evde 87 idi diyetisyende 92 çıktı tek kötü bu
iyileri sölüyorum metabolizma hızım dzenli spor yapan sporcularla aynı degerdeymiş kas kemik agırlığım 52ymiş bunlar mükemmel dedi :d
bu metabolizmayla ayda en az 6-7 kilo verirsin dedi en az mi dedim evet dedi mutlu gibiyim
kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. Gaz sorunu varmış, sancıları varmışNazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki
Kaptanımıza takım hakkında durum raporu verdim, ve mezuniyetimden bahsettimMezun olsam dahi takımı bırakmamamı rica etti :26: Mezun olduktan sonra ebru gelene kadar yine başınızdayım yani, rahat rahat koçluğumu yaparım artık
valla canımcım moralim bozuldu denilemez çünkü 69.5 çıktım
Inş. Iyilrşir bir an önce
Sen başımızda olmasan naparız biz
emoşum öpüyorum ben de, hoca sorun çıkarmaz her şey yolunda gider dilerim
Ayyy ibit yanlış yazmışım ihihiihi
Haftada 3 gün sporum var sabah normal kahvaltı öğlen protein akşam sebze aralarda meyve ve yoğurt şeklinde ayarladık :)))
inş.yüksek çokçok yüksek alırsın kuzum benm
o yüzden bana az geldi busio değilde ben tartıldım bugün ama tok karnına ya sabah kahvaltı hazırdı kalktım oturdum hemen kahvaltıdan sonra tartıldım
kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. gaz sorunu varmış, sancıları varmışnazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki
kaptanımıza takım hakkında durum raporu verdim, ve mezuniyetimden bahsettimmezun olsam dahi takımı bırakmamamı rica etti :26: mezun olduktan sonra ebru gelene kadar yine başınızdayım yani, rahat rahat koçluğumu yaparım artık
sabah (07:30)
k-fleks 1 kase
öğle (12:00)
1 dilim ekmek
k.k peynir
4 adet zeytin
ara
3 hurma
akşam(19:30)
çok az zeytin yağında kavrulmuş biber
üzerine yoğrt döktüm
1 dilim ekmek
12 bardak su
2 kupa yeşil çay
100 adet mekik
sabah (07:30)
k-fleks 1 kase
öğle (12:00)
1 dilim ekmek
k.k peynir
4 adet zeytin
ara
3 hurma
akşam(19:30)
çok az zeytin yağında kavrulmuş biber
üzerine yoğrt döktüm
1 dilim ekmek
12 bardak su
2 kupa yeşil çay
100 adet mekik
çok geçmiş olsun inş. düzelir bir an önce.mezun oluyorsun ne güzel busecim darısı başımıza inş.kaymak için kendini şuçlu hissetme tatlım bişey olmaz.yanında karbonhidrat yemediğin sürece.kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. gaz sorunu varmış, sancıları varmışnazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki
ne güzel veriyorsun tatlım bozma moralini,kafana takma.Kızlaaar herkese tünaydın ben de ofisteyim şimdi özlemişim sayılır yahu çalışmayı hihihiUmarım bu hafta yine kilo verebilirim çok korkuyorum veremeyeceğim diye:18::18::18:
günaydın güzeller, dünkü menümü yazıyorum:
sabah(08:00)
yağı azaltılmış labneyle çavdar ekmeğine sandviç(2 dilim tost ekmeği arasına yani)
ara(11:00)
2fındık+2 badem+1ceviz+5 kuru kara üzüm
öğlen(12:30)
yarım kaseden az domates çorbası
sebzeli tavuk
cacık
ara(15:00)
2fındık+2 badem+5 kuru kara üzüm
ara(16:30)
10 kuru kara üzüm
akşam(21:00)
1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı bal (spordan sonra çok yoruldum, bi de regl durumundan tatlı istedim)
2lt su
1 yeşil çay
50dk bodypump + 30 dk yürüyüş
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr deprem oldu az önce dışarı çıkıyoruz şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?