Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaptı canım minik kuş 5 günlük planlandığı günde oldu

bu aradaa canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
saol canım amin inşallah bari biraz düzelse en çok ihtiyacımız olan şey dua
dualarınızı esirgemeyin
ebrumada kızına da maşallahAllah analı babalı büyütsün

kızlar oğlumu doyurdum uyuttum ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun haftaya eve döneceğim o zaman bolca yazarım kızlar
2 güne kadar hastaneden çıkacağız

kızlar oğlumu doyurdum uyuttum ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun haftaya eve döneceğim o zaman bolca yazarım kızlar

görüşürüz cnm geçmiş olsun Rabbim şifasını versin

sporla toplanacak gibi değil cnm yaa

ameliyat şart ama o yürek bende yok

ameliyat değil de bazı yerlerde kavitasyon benzeri aletler var sıkılaşma için araştırıp ona gitsen. benim diyetisyenimin zayıflama merkezinde var mesela bana da önerdi ama ben şimdilik düşünmüyorum aylık 350 liraya haftada 3 seans makinanın adını bilmiyorum ama sarkmalara iyiymiş bi arkadaşşım gidiyo sürekli onunki haftada 1 seans 200 lira 30 kilo vermişti spor yapmadan şimdi sıkılaşmaya başlamış vücudu

Cnm merak etme sen, + yok tartıda, hep - var ınsallah...
Dukan yaparken, yumurtayı abarttım heralde, kırmıxı mınık döküntuler oldu, sonra yumurta yemedım ama gecmedı.. 3-4 ay sonra gectı cnm... Oole ıste.. Bu arada aıpadden yazıyorum, zor oluo, ıdare edın...

Bak yaaa, bana ne aferin var ne azar... Busebu sarkı sana gelsın : " gıtsem de biiirrrr, kalsam da biiiiirrr, enin için yok bir farkııııı, ühüüüüü( ağlamakta efekti bu )

aaa bu arada soylemeyi unuttum, dun aksam yemeginde sosisli makarna vardı, yemedim ben

birdeee esim gidip eti karam cikolata almıs (bir kere yiyip bayılmıstım) , ve hiç elimi bile surmedim
hani benim alkıslarıımmm

Tebrikleeeeerrrr cnm...

zlaaaaaaaaarrrr

100 gr. daha verdiğimde toplamda 18 kg. vermiş olacağıııımmmmmm

tutmayın beniiiiiiiğğğğğğğğğğ

Supersın sen , başka denecek bı sey yok.. Sakın sonra salma tamam mı!!

Kızlar bu videoyu daha ızlemedım ama benım ptde de squat yaptırıo hoca, haberiniz ola )
Yapın yani ii bısey...

Cok gecmıs olsun güzelim ya, inan gün içimde aklıma geldikçe iyi dileklerimi, kabul olursa dualarımı yolluyorum...

Kızlar bugun pt yapmadık, bodypump dıye bır ders var 1 saat ona gırdım, squat var ıcınde bol bol ) sonra da 30dk yurudum.. Yrn pt yapcaz, bugunku ekstra spor oldu )

Ben hala hastalanamadım bu arada, karnım agrıo ama tık yok, yrn sabahtan olsam barıııı, cumaya kadar ınmem lazıııımmmm.. Gercı yrn bakıcam, +m yok , olmaması lazım ama frk ıstıyorum artık... Ay agrım arttı mı ne

pazar günleri izinli günümüz canım, onları listeye almıyoruz
Ay pardon canımcım
Ayşeciğim, kolay gelsin sana umarım huzurlu bir şekilde dönersin aramıza
Canım kafeinlerin pek de önemli değil aslında ICETEA gibi bir cıs var oracakta. Ama diğerleri süper, afiyet olsun
Hoşçakal canım, haberlerini bekliyoruz.

9.4.13

Sabah
4 - 5 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (0,15 yağlı)

Ara
Yok

Öğle (13:30 - 14:00)
3 köfte
1 porsiyon yeşillik (salatalık, dereotu, soğan)
1 kase yoğurt (%0,15 yağlı)
1 kase mercimek çorbarsı

Ara (16:30 - 17:00)
1 ceviz
1 günkurusu

Akşam (19:30 - 20:00)
1 kase mercimek çorbası
6 - 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
3 - 4 yemek kaşığı yoğurt (%0,15 yağlı)

Ara (21:30)
1 kivi
* 3 lt su
2 kupa yeşil çay

8.4.13

Sabah
Yok

Ara
Yok

Öğle (13:30 - 14:00)
4 - 5 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
8 çilek
2 büyük boy kivi

Ara (16:30 - 17:00)
1 dilim kepekli ekmek (39 Cal)
1 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)

Akşam (18:30 - 19:00)
1 kase hazır mercimek çorbası
6 - 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
3 - 4 yemek kaşığı yoğurt (%0,15 yağlı)

Ara (23:00)

Light muhallebi (75gr - 95 Cal - %3 yağlı)
* 2 lt su
1 kupa yeşil çay

ımmm şey muhallebi ve gece 23 biraz sıkıntı ama diğerleri iyi cnm

Kızlar ben dizi izleyip yatıyorum, yarın iş var herkesi çok öpüyorum.

iyi geceler canım

emoşş 55 i yaptım bi ağrı var kaslarımda

ay sorma benim de ben bi ara dalmışım sayıyı unuttum hatırladığım yerden tekrar saydım 55i geçti sanırım

venüsüm bugünkü menün çok güzel ama dün geceki muhallebiyi gündüz yeseydin daha iyi olurdu 23:00 çok geç olmuş afiyet olsun canım
Kızlar ben dizi izleyip yatıyorum, yarın iş var herkesi çok öpüyorum.

iyi geceelr canım görüşürüz öpüyorum

benm gündzden 100var emoş bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…