Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü Menüm

sabah09:30)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
2 çeri domates
1 salatalık

ara11:00)

10 badem

öğle12:30)

4 yk pırasa yemeği(1 tatlı kaşığı yağla)
salata
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara(16:45)

1 kivi

akşam18:30)

4 yk etli kabak yemeği
1 kase cacık
salata

3 lt su,4 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı

30 dk walk at home, 24 dk karın bölgesi egzersizleri,55 squats

süpersin emoşummmmm

burcuuuu yarın ödev kontrolüm var vizenin %70i olcak ben hala uğraşıyorum yaaa kimse bitirememiş ama sağ gösterip sol vururlar kesin morallerim kendinden geçiyiii

ay kızlaaar söylemeyi unuttum tubiş mesaj attı bana, geç gelcem akşam diye haber vermişti. gelemeyecek herhaldeee

caniiiiiimmm busenin söylediklerine katılıyorum mercimek çorbasının 200ml si yani yaklaşık 1 tabağı 195 kalori tüketirken dikkatli olmak lazım canım

ebru nasıl kızlar doğum yaptımı haberi olan var mı
buse sen nasılsın maşallah kiloları vermişsin aman nazar değmesin

sporla toplanacak gibi değil cnm yaa

ameliyat şart ama o yürek bende yok

kızlar oğlumu doyurdum uyuttum ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun haftaya eve döneceğim o zaman bolca yazarım kızlar
2 güne kadar hastaneden çıkacağız

Kızlar bugun pt yapmadık, bodypump dıye bır ders var 1 saat ona gırdım, squat var ıcınde bol bol ) sonra da 30dk yurudum.. Yrn pt yapcaz, bugunku ekstra spor oldu )

Kocişşle ilgilenmem lazım birazz, kızıo ) ben kaçar güzelleeerrrr ) mucuuukkksss

emoşş 55 i yaptım bi ağrı var kaslarımda

Kızlar ben dizi izleyip yatıyorum, yarın iş var herkesi çok öpüyorum.

Kızlar sınavlarım ve ev işleri yüzünden paylaşımım düştü farkındayim geçmişi okuyamadım uyumam gerekiyor iyi geceler demek istedim hepinize

*** ayşeciim çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle ebru 4 nisan da yaptı doğumunu, her şey yolundaydı en son, merak edilecek bir durum yok Allah a şükür

*** ay emineeeee mercimek çorbası neymiş öyle kıızz fena bir şeymiş, normalde de yemem artık onu ben
şu kavitasyon da iyi fikirmiş gerçekten menün de her zaman ki gibi enfestoo

*** azrasilam ne demek kız kendime güvenim varda iradem sıfır ne demek bilmiyorum bence uzun sürede verdim kilolarımı ama sağlıklı verdim. geri alacağımı sanmıyorum. zaten çok azim gösterdim bu kezü kaçamağım yok aylardır

menündeki kahke ve ice tea olmamış. kahke çok yağlı ve unlu bir şey, kahvaltı da direkt depo edilmiştir, ice tea de şeker. olmamış canım, lütfen venüsün, emoşun menülerine falan bak

*** cerencim canım idare ederiz merak etme sen bir de sakın dukan mukan yapma bir dahaa ne olmuş sana öyleeee
ben ve bu kiloları geri almak sözü yanyana dahi gelemeyiz bence artık, canım feci yandı benim bu kez, almam geri meri senin sporun da süper bu arada cereenn, maşallaah

ben de bugün regl oldum ama bi görünüp kaçtı valla

*** burcuum benim toto pek acımadı squats sırasında :26: acaba benim popo ve bacak egzersizlerine alışık olduğum için olabilir mii

*** venüscüm menündeki 21.30 daki kivi olmamış, gece yediğin muhallebi de hiç olmamış :26: menülerin biraz bozulmuş gibi geldi bana, toparlan bebikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…