Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet tatlım ,spor yapıyorum ve sevmeye bile başladım yani bu işkenceyi.. planımı ona göre yapar oldum... güzel olacak inşallah.. kızlar bu arada hala regl olmadım, ama sabah 75,9-76,0 gidip geldim yine... yani eğer ben her zamanki bensem, 1 kilo şişliğim varsa , bu 1 kg verdim demek... hadi bakalım görcez... bi olsam...
bir de resimde görmüştünüz, yağlar gidiyor ama kaz yapıyorsam ağırlığım değişmiyor ama insanlar farketmeye başladı şirkette :)

ayrıca, şu kavitasyon için söyleyeceklerim var.. evet çok etkili bi şey, ben gittim, 6 seans falan, yanında çok katı bir diyet veriyorlar.. 0 yağ, ve o kadar az yemek ki anlatamam... 6 haftada 7-8kg vermiştim ama sonra hemen aldım, çünkü öyle yemeye devam edemezsiniz, hep açtım.. spor daha sağlıklı inanın.. hatta benim 2 seansım daha vardı, annemle kuafördeyken bir kadın geldi, bir rahatsızlığı oldu belli, meğer 5-6kez ameliyat olmuş.. bağırsakları yanmış. bildiğinz yanmış, neden bir tahmin edin! kavitasyona gitmiş bir yere... artık onların bilinçlisliği tabi ama bunlar riskleri yani. ben de çok iyi 1 yere gitmeme rağmen bıraktım.. benden söylemesi canlar... boşverin... spor + normal diyet en güzeli..

günaydın güzeller, dünkü menümü yazıyorum:

sabah(08:00)
yağı azaltılmış labneyle çavdar ekmeğine sandviç(2 dilim tost ekmeği arasına yani)

ara(11:00)
2fındık+2 badem+1ceviz+5 kuru kara üzüm

öğlen(12:30)
yarım kaseden az domates çorbası
sebzeli tavuk
cacık

ara(15:00)
2fındık+2 badem+5 kuru kara üzüm

ara(16:30)
10 kuru kara üzüm

akşam(21:00)
1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı bal (spordan sonra çok yoruldum, bi de regl durumundan tatlı istedim )

2lt su
1 yeşil çay
50dk bodypump + 30 dk yürüyüş

ımmm şey muhallebi ve gece 23 biraz sıkıntı ama diğerleri iyi cnm

iyi geceler canım
Evet canım çok haklısın, Beyoğlunda konsere gitmiştim. Konser çıkışı hatta konsere girmeden de arkadaşlarım yediler de yediler. En sonra eve dönerken Bolulu Hasan Usta'ya uğradık. Diyet muhabbeli görünce yarısını yiyeyim dedim zor tuttum o gün kendimi canımcım anca işte
venüsüm bugünkü menün çok güzel ama dün geceki muhallebiyi gündüz yeseydin daha iyi olurdu 23:00 çok geç olmuş afiyet olsun canım

iyi geceelr canım görüşürüz öpüyorum
Haklısın canımcım dikkat edeceğim düzeltirim hemen zaten
*** venüscüm menündeki 21.30 daki kivi olmamış, gece yediğin muhallebi de hiç olmamış :26: menülerin biraz bozulmuş gibi geldi bana, toparlan bebikom
Busişim diyetisyenim 21:00'e kivi koymuş hem şeker oranı çok az hem de meyve ihtiyacımı gidersin diye. Ben de bir yiyeyim dedim. Kiviyi çok seviyorum yahu
Biz de seni çok seviyoruz canım benimmmm

hakkaten karatay olmuş bugün afiyet olsun canım

kolay gelsin tuğbişim benim de işim başımdan aşkın valla akşama görüşürüz o zaman
hala yatmadım yaaaaaaa

buseeeee naptın sen o saatte hala ayakta mıydın uyku düzenin yine bozuldu dimi

günaydın tatlım
Günaydın 13. takımın güzelleri

cerenimo o neymiş ya öyleee benim diyetisyenim menümü o kadar kısıtlamıyo yağ hücrelerinin yakılması için önerdi ama ben gitmicem zaten yeterince spor yapıyorum zaten

sporuna bayıldım canım menün de gayet güzel akşam yemeği yok sadece afiyet olsun canım

Günaydın 13. Takımın çıtır hatunları

ben geldim

günaydın ebrum

Kızlaaar herkese tünaydın ben de ofisteyim şimdi özlemişim sayılır yahu çalışmayı hihihiUmarım bu hafta yine kilo verebilirim çok korkuyorum veremeyeceğim diye:18::18::18:

evet Emoş, yaptırma cnm sen.. akşam yemekleri spor olduğu zaman yok cnm.. aslında hoca ağır yeme diyor ama ben yoğurt ayran falan yapıyorum cnm... :) çok da acııkmıyorum zaten, halim olmuyor yemeğe :)

günaydın bebikolaar

ay felaket bir şey olmuş öyleyse bırakmakla iyi etmişsin, ben de diyordum sıkılaşmak için olabilir diye, ama artık kesinlikle gitmeeem

bence regl şişkinliğidir, ve spordan kas yaptın bebeğim. harika ilerliyorsun, tartılara aldanma

günaydın cerenimooooo menüyü beğendim, 16 daki ara ve 21 deki akşam yerine 19:30 a kadar yenmiş bir akşam yemeği olsa daha iyiymiş ama sanırım spor yüzünden yapamadın bunu zaten sporun mükemmeeellllllll

aaa demek light muhallebisi varmış bunu aklıma notladım venüs kivi'yi de diyetisyen verdiğine göre vardır bir bildiği ama saati yine de bana uygun görünmedi, onun yerine ceviz, kuru kayısı falan daha masum gibi geliyor :26: amaaaaaa kivi hakkındaki bu bilgiyi de aklıma yazdım, çook severim. dukan bitince yiyceem afiyet olsuun

ben geldim

günaydın bebişlerim sonunda ödevim bitti derin bir oh çektim ama çok uykum var geçmişi okuyayım biraz

günaydın bebikolarrrrr ohh bee bitti şu ödev emoş, hayırlı olsun

evet karatay oldu :26: aslında onu yememem gerekiyordu ama ayşenin dedikleri aklıma gelince rahat bir şekilde yedim valla sonra da biraz korktum, tamamen doğaldı, o beni rahatlattı. tartıldım bugün, kilom aynı 50.4 buna şükür valla, ben yine de bir daha yemiycem kaymak ama ev yapımı doğal yoğurduma devam edeceğim sağlıklı şekilde, p.tesi günleri sütcü süt getiriyor, annem o sütten yapıyor, tadı da enfes

uyku düzenimden hiç bahsetmeyelim emoş

Kızlar 10 dk sonra diyetisyene giricem tedirginim (((

Kızlaaar herkese tünaydın ben de ofisteyim şimdi özlemişim sayılır yahu çalışmayı hihihiUmarım bu hafta yine kilo verebilirim çok korkuyorum veremeyeceğim diye:18::18::18:

a aaa noluyor size kankigiller, yapmayın etmeyin, duymamış olayım boğazları tutuyoruz kiloları veriyoruz, tedirginliğe lüzum yok tabiiiiiii kaçamak yapmamış ya da porsiyonları abartmamışsanııızzzzz

hemen itiraflarınızı edin, haftalık öz eleştirinizi yapın bakayım. anlayalım biz de bu tedirginlik niyeymiiiiiiişşşşş

ağzım kuruyor seviniyorum artık, ağız kuruluğu yağ yakımını gösteriyor diye

aynen canım benimde 1 haftadır ağzım sürekli kuruyo ve yağdan zayıflıyorum diye seviniyorum kendi kendime sonra daha çok su içiyorum

evet sayın seyirciler, kıymetli misafirleeeeeeeeerrrrr

sabah tartıldım ve kilom 50.4

kutluyorum canım

şu saat oldu su içmedim
içemiyorum naapcaam bn :26:

canım su içmediğin gün zayıflayamadığın gündür unutma bence alıştır kendini zaten alışınca bidaha bırakamıcaksın emin ol. bende önceden hiç su içmezdim aklıma bile gelmezdi hamileyken idrar yollarımda enfeksiyon oldu doktor dediki bol bol su iç atarsın. yoksa erken doğum yapıcaksın dedi korkuma hergün 2-3 litre su içtim iyileştim ama bidaha suyu bırakamadım şimdi hep içerim

canım ben herhalde 03,04,2013 teki bildirimimi yapmamışım söylüyorum canım 8 adet kusura bakma

aaa bu arada soylemeyi unuttum, dun aksam yemeginde sosisli makarna vardı, yemedim ben

birdeee esim gidip eti karam cikolata almıs (bir kere yiyip bayılmıstım) , ve hiç elimi bile surmedim
hani benim alkıslarıımmm

canım tekrar geçmiş olsun umarım bidaha yaşamazsın böyle bi olay

ııımmmm ağzım sulandı çok severim elmalı şeyleri mutlaka denicem hemde çok hafif gözüküyo içinde şekerde yok sağol canım

günaydın herkeseeeeeeee

kızlaar lütfen mesaj sayılarına dikkat ettiğiniz gibi menü paylaşımına da dikkat edin, aranızda menü paylaşmayı unutanlar var, inceden duyurulur...

diyet koçunuz iş başında

notumu aldım ebrucum 400 gr sonra mezunum kızlaar, bu hafta mezunum sanırım beeen

emoş bizde bir şey yok çünkü burcu maşallah coşmuş anaaaam 200 ü geçmiş hatun

ben de sayıyı unutup çok yaptım heralde diyodum hatun hızlı çıktı

kızlarrr bendedi totoş sizde olsa 400 de yaparsınız hani ata demirer 2 yi izlediyseniz orda dio ya o kendi başına bir cumhuriyet kendi bayrağı var benden ayrı takılıo die aynen öyle

yine süper ama karatay

günaydın cnm

günaydınnn gülden abla

ben geldim

hoşgeldin ebru ablaaaaa günaydın

günaydın bebişlerim sonunda ödevim bitti derin bir oh çektim ama çok uykum var geçmişi okuyayım biraz

günaydın emoş ödev konusunda harikasın

Diyetisyene arkadasımla gittim evde tartılıp gittik fakat evdeki tartı 5 kilo az tartıyomuş evde 103 tüm diyetisyende 108 çıktım oda evde 87 idi diyetisyende 92 çıktı tek kötü bu

İyileri sölüyorum metabolizma hızım dzenli spor yapan sporcularla aynı degerdeymiş kas kemik agırlığım 52ymiş bunlar mükemmel dedi
Bu metabolizmayla ayda en az 6-7 kilo verirsin dedi en az mi dedim evet dedi mutlu gibiyim

Son düzenleme:
evet Emoş, yaptırma cnm sen.. akşam yemekleri spor olduğu zaman yok cnm.. aslında hoca ağır yeme diyor ama ben yoğurt ayran falan yapıyorum cnm... :) çok da acııkmıyorum zaten, halim olmuyor yemeğe :)

o zaman tamam canımmmm
Ay bilmiyorum canım ya. Kendime her gün okuyacağım telkin cümleleri yazacağım, her sabah öğle akşam okuyacağım.

en güzeli bak yap bunu çünkü ne kadar yediklerimize dikkat etsek de bu iş bilinçaltında bitiyo bilinçaltına kabul ettirmek lazım.

korkulcak bişey yokmuş dimiii :) arkadaşın 97 idi heralde 87 den 102 ye diyince bi şaşırdım ayda 6-7 kilo da çok iyi canım beslenme düzenini nasıl ayarladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…