*** ayşeciim çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninleebru 4 nisan da yaptı doğumunu, her şey yolundaydı en son, merak edilecek bir durum yok Allah a şükür
*** ay emineeeeemercimek çorbası neymiş öyle kıızz fena bir şeymiş, normalde de yemem artık onu ben
şu kavitasyon da iyi fikirmiş gerçektenmenün de her zaman ki gibi enfestoo
*** azrasilam ne demek kız kendime güvenim varda iradem sıfır ne demekbilmiyorum bence uzun sürede verdim kilolarımı ama sağlıklı verdim. geri alacağımı sanmıyorum. zaten çok azim gösterdim bu kezü kaçamağım yok aylardır
menündeki kahke ve ice tea olmamış. kahke çok yağlı ve unlu bir şey, kahvaltı da direkt depo edilmiştir, ice tea de şeker. olmamış canım, lütfen venüsün, emoşun menülerine falan bak
*** cerencim canım idare ederiz merak etme senbir de sakın dukan mukan yapma bir dahaa ne olmuş sana öyleeee
ben ve bu kiloları geri almak sözü yanyana dahi gelemeyiz bence artık, canım feci yandı benim bu kez, almam geri merisenin sporun da süper bu arada cereenn, maşallaah
ben de bugün regl oldum ama bi görünüp kaçtı valla
*** burcuum benim toto pek acımadı squats sırasında :26: acaba benim popo ve bacak egzersizlerine alışık olduğum için olabilir mii
*** venüscüm menündeki 21.30 daki kivi olmamış, gece yediğin muhallebi de hiç olmamış :26: menülerin biraz bozulmuş gibi geldi bana, toparlan bebikom
Günaydin
Evet canım çok haklısın, Beyoğlunda konsere gitmiştim. Konser çıkışı hatta konsere girmeden de arkadaşlarım yediler de yediler. En sonra eve dönerken Bolulu Hasan Usta'ya uğradık. Diyet muhabbeli görünce yarısını yiyeyim dedim zor tuttum o gün kendimi canımcım anca işteımmm şey muhallebi ve gece 23 biraz sıkıntı ama diğerleri iyi cnm
iyi geceler canım
Haklısın canımcım dikkat edeceğim düzeltirim hemen zatenvenüsüm bugünkü menün çok güzel ama dün geceki muhallebiyi gündüz yeseydin daha iyi olurdu 23:00 çok geç olmuş afiyet olsun canım
iyi geceelr canım görüşürüz öpüyorum
Busişim diyetisyenim 21:00'e kivi koymuş hem şeker oranı çok az hem de meyve ihtiyacımı gidersin diye. Ben de bir yiyeyim dedim. Kiviyi çok seviyorum yahu*** venüscüm menündeki 21.30 daki kivi olmamış, gece yediğin muhallebi de hiç olmamış :26: menülerin biraz bozulmuş gibi geldi bana, toparlan bebikom
Biz de seni çok seviyoruz canım benimmmmkızlarr canlarım buseye söylemiştim geç geleceğimi, geldiyse iletmiştir mutlaka balım. Şimdi geçmişe bakamıyorum. Arkadaşımın evindeym maçı dışarda izledk daha yeni geldik ve sabah 8.30 da dersimiz var biraz uyuruz. Yarın akşama kadar dersim var, hatta sunumum var.. Akşam yazarım inşallah. Kendinize çok iyi bakın sizi çoooook seviyorum
MENÜM
sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme
ara 12.30
yarım kase yoğurt
1 tatlı kaşığı halis süt kaymağı (karatay usülü oldu, aslında dukanda yapmamam gerek bunu) :26:
öğle ve akşam 16.30
ızgara dana kuşbaşı
1 kase yoğurt
ara 20.30
yarım kase yoğurt
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
50 squats
10 dk genel egzersiz
kızlarr canlarım buseye söylemiştim geç geleceğimi, geldiyse iletmiştir mutlaka balım. Şimdi geçmişe bakamıyorum. Arkadaşımın evindeym maçı dışarda izledk daha yeni geldik ve sabah 8.30 da dersimiz var biraz uyuruz. Yarın akşama kadar dersim var, hatta sunumum var.. Akşam yazarım inşallah. Kendinize çok iyi bakın sizi çoooook seviyorum
hala yatmadım yaaaaaaa
Günaydin
Günaydın 13. takımın güzelleri
evet tatlım ,spor yapıyorum ve sevmeye bile başladım yani bu işkenceyi.. planımı ona göre yapar oldum... güzel olacak inşallah.. kızlar bu arada hala regl olmadım, ama sabah 75,9-76,0 gidip geldim yine... yani eğer ben her zamanki bensem, 1 kilo şişliğim varsa , bu 1 kg verdim demek... hadi bakalım görcez... bi olsam...
bir de resimde görmüştünüz, yağlar gidiyor ama kaz yapıyorsam ağırlığım değişmiyor ama insanlar farketmeye başladı şirkette :)
ayrıca, şu kavitasyon için söyleyeceklerim var.. evet çok etkili bi şey, ben gittim, 6 seans falan, yanında çok katı bir diyet veriyorlar.. 0 yağ, ve o kadar az yemek ki anlatamam... 6 haftada 7-8kg vermiştim ama sonra hemen aldım, çünkü öyle yemeye devam edemezsiniz, hep açtım.. spor daha sağlıklı inanın.. hatta benim 2 seansım daha vardı, annemle kuafördeyken bir kadın geldi, bir rahatsızlığı oldu belli, meğer 5-6kez ameliyat olmuş.. bağırsakları yanmış. bildiğinz yanmış, neden bir tahmin edin! kavitasyona gitmiş bir yere... artık onların bilinçlisliği tabi ama bunlar riskleri yani. ben de çok iyi 1 yere gitmeme rağmen bıraktım.. benden söylemesi canlar... boşverin... spor + normal diyet en güzeli..
günaydın güzeller, dünkü menümü yazıyorum:
sabah(08:00)
yağı azaltılmış labneyle çavdar ekmeğine sandviç(2 dilim tost ekmeği arasına yani)
ara(11:00)
2fındık+2 badem+1ceviz+5 kuru kara üzüm
öğlen(12:30)
yarım kaseden az domates çorbası
sebzeli tavuk
cacık
ara(15:00)
2fındık+2 badem+5 kuru kara üzüm
ara(16:30)
10 kuru kara üzüm
akşam(21:00)
1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı bal (spordan sonra çok yoruldum, bi de regl durumundan tatlı istedim)
2lt su
1 yeşil çay
50dk bodypump + 30 dk yürüyüş
Günaydın 13. Takımın çıtır hatunları
ben geldim
Kızlar 10 dk sonra diyetisyene giricem tedirginim(((
Kızlaaar herkese tünaydın ben de ofisteyim şimdi özlemişim sayılır yahu çalışmayı hihihiUmarım bu hafta yine kilo verebilirim çok korkuyorum veremeyeceğim diye:18::18::18:
hakkaten karatay olmuş bugünafiyet olsun canım
kolay gelsin tuğbişimbenim de işim başımdan aşkın valla akşama görüşürüz o zaman
buseeeee naptın sen o saatte hala ayakta mıydın uyku düzenin yine bozuldu dimi
günaydın tatlım
cerenimo o neymiş ya öyleeebenim diyetisyenim menümü o kadar kısıtlamıyo yağ hücrelerinin yakılması için önerdi ama ben gitmicem zaten yeterince spor yapıyorum zaten
sporuna bayıldım canımmenün de gayet güzel akşam yemeği yok sadece afiyet olsun canım
günaydın ebrum
Günaydin
evet tatlım ,spor yapıyorum ve sevmeye bile başladım yani bu işkenceyi.. planımı ona göre yapar oldum... güzel olacak inşallah.. kızlar bu arada hala regl olmadım, ama sabah 75,9-76,0 gidip geldim yine... yani eğer ben her zamanki bensem, 1 kilo şişliğim varsa , bu 1 kg verdim demek... hadi bakalım görcez... bi olsam...
bir de resimde görmüştünüz, yağlar gidiyor ama kaz yapıyorsam ağırlığım değişmiyor ama insanlar farketmeye başladı şirkette :)
ayrıca, şu kavitasyon için söyleyeceklerim var.. evet çok etkili bi şey, ben gittim, 6 seans falan, yanında çok katı bir diyet veriyorlar.. 0 yağ, ve o kadar az yemek ki anlatamam... 6 haftada 7-8kg vermiştim ama sonra hemen aldım, çünkü öyle yemeye devam edemezsiniz, hep açtım.. spor daha sağlıklı inanın.. hatta benim 2 seansım daha vardı, annemle kuafördeyken bir kadın geldi, bir rahatsızlığı oldu belli, meğer 5-6kez ameliyat olmuş.. bağırsakları yanmış. bildiğinz yanmış, neden bir tahmin edin! kavitasyona gitmiş bir yere... artık onların bilinçlisliği tabi ama bunlar riskleri yani. ben de çok iyi 1 yere gitmeme rağmen bıraktım.. benden söylemesi canlar... boşverin... spor + normal diyet en güzeli..
günaydın güzeller, dünkü menümü yazıyorum:
sabah(08:00)
yağı azaltılmış labneyle çavdar ekmeğine sandviç(2 dilim tost ekmeği arasına yani)
ara(11:00)
2fındık+2 badem+1ceviz+5 kuru kara üzüm
öğlen(12:30)
yarım kaseden az domates çorbası
sebzeli tavuk
cacık
ara(15:00)
2fındık+2 badem+5 kuru kara üzüm
ara(16:30)
10 kuru kara üzüm
akşam(21:00)
1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı bal (spordan sonra çok yoruldum, bi de regl durumundan tatlı istedim)
2lt su
1 yeşil çay
50dk bodypump + 30 dk yürüyüş
Evet canım çok haklısın, Beyoğlunda konsere gitmiştim. Konser çıkışı hatta konsere girmeden de arkadaşlarım yediler de yediler. En sonra eve dönerken Bolulu Hasan Usta'ya uğradık. Diyet muhabbeli görünce yarısını yiyeyim dedim zor tuttum o gün kendimi canımcım anca işte
Haklısın canımcım dikkat edeceğim düzeltirim hemen zaten
Busişim diyetisyenim 21:00'e kivi koymuş hem şeker oranı çok az hem de meyve ihtiyacımı gidersin diye. Ben de bir yiyeyim dedim. Kiviyi çok seviyorum yahu
Biz de seni çok seviyoruz canım benimmmm
ben geldim
günaydın bebişlerimsonunda ödevim bitti derin bir oh çektim ama çok uykum var geçmişi okuyayım biraz
hakkaten karatay olmuş bugünafiyet olsun canım
kolay gelsin tuğbişimbenim de işim başımdan aşkın valla akşama görüşürüz o zaman
buseeeee naptın sen o saatte hala ayakta mıydın uyku düzenin yine bozuldu dimi
günaydın tatlım
cerenimo o neymiş ya öyleeebenim diyetisyenim menümü o kadar kısıtlamıyo yağ hücrelerinin yakılması için önerdi ama ben gitmicem zaten yeterince spor yapıyorum zaten
sporuna bayıldım canımmenün de gayet güzel akşam yemeği yok sadece afiyet olsun canım
günaydın ebrum
Kızlar 10 dk sonra diyetisyene giricem tedirginim(((
Kızlaaar herkese tünaydın ben de ofisteyim şimdi özlemişim sayılır yahu çalışmayı hihihiUmarım bu hafta yine kilo verebilirim çok korkuyorum veremeyeceğim diye:18::18::18:
ağzım kuruyor seviniyorum artık, ağız kuruluğu yağ yakımını gösteriyor diye
evet sayın seyirciler, kıymetli misafirleeeeeeeeerrrrr
sabah tartıldım ve kilom 50.4
şu saat oldu su içmedim
içemiyorum naapcaam bn :26:
[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, width: 69, bgcolor: transparent"]29.03.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 75, bgcolor: transparent"]30.03.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]01.04.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]02.04.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]03.04.2013[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]04.04.2013[/TD]
[TD="class: xl33, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]burcugncy[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]21[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]142[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]29[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]19[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]33[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]126[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]izinli[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]*[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]37[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]42[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]165
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]MadamKaramel[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]mavera87[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]4[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]mid_night_sun[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]2[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]47[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]ssercecik [/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]*[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]*[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]14[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]37[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]UcukMavi[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]14[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]30
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]21
[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]107
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]5[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl34, bgcolor: transparent"]zaum[/TD]
[TD="class: xl35, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl37, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl35, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl35, bgcolor: transparent"]19[/TD]
[TD="class: xl36, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]134[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]81[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]105[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]124[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]137[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]136
[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]723
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aaa bu arada soylemeyi unuttum, dun aksam yemeginde sosisli makarna vardı, yemedim ben
birdeee esim gidip eti karam cikolata almıs (bir kere yiyip bayılmıstım) , ve hiç elimi bile surmedim
hani benim alkıslarıımmm
tesekkür ederim canim.
ben zararsiz bisey yapiyorum sandim. vazgecicem suyundanda kendindende
tesekkür ederim canim. dikkat edecegim insallah. ama ben hergün tartilinca daha cok kontrol altina aliyorum sanki herseyibugün misal cok mutlu oldum haftasonu gelen 800gr, dün 500gr filan kalmisti bugün tamamen gitti. yine 76.7kg yum.
insallah cuma gününe kadarda eksiye düsecegim
baya kapsamli anlattin tesekkür ederim iyi anladim
bende böyle bisey almaliyim yoksa 200ml lik bardaklar cabuk bitiyor, cayi sIk sIk almiyorum mutfaktan sonra suyla geciniyorum
Amin canim. kesinlikle bende nefret ederim, kimse kimseye kötü laf söylemeye, sövmeye küfretmeye ve helede bir bayana sövmeye ve namusuna laf etmeye kesinlikle hakki yoktur.
beni tanimayan etmeyen bir "insan" yabanci ve kapali oldugumu görünce en hassas yerden küfrederek vurmaya calisti.
ama kendi rezilligini ortaya koydu. kendisinin ne akdar asagilik oldugunu gösterdi.
beyninde 1 gram zeka olsaydi insan gibi konusmaya calisirdi ki ben bütün olay boyunca normal konustum, sadece sinirden elim ayagim kesildi ama 1 tek kötü kelime söylemedim.
olay gectikden sonra anlatirken bile adamin arkasindan bir tek küfür etmedim.
cünkü kötü söz sahibine aittir benim dudaklarimdan dökülenden ben mesulum. benim agzimdan cikan laflar benim kisiligimi aklimin yansimasidir. en güzel cevabim polis cagirmak oldu. polis bana söylenenleri söylememi istedigimde bile özür dileyerek kisik sesle söyledim ilk defa agzimdan öyle biseyler cikti
ki o "adam" bana bu laflari sokagin ortasinda bagira bagira söylemisti.
yüzündende anladigim kadariyla bunun bi bagimliligi vardi sanirim. zaten polis cagirdim diyince kacti hemen.
sonradan o bayan geldi tek basina. ben ifade veriyordum bu sirada. kadin sasirmis sekilde aaa ben küfretmedim yalan söylüyor gibi hareketlere girdi.
ben dedim siz suan yalnizsiniz, az önce yaninizdaki akrabaniz olan adam bana küfretti siz etmediniz, siz beni ittiniz dedim.
Allah kimseyi cirkef insanlara karsilastirmasin.
baya uzun yazdim ama halen hayretler icerisindeyim.
selam kizlar, nasilsiniz?
yine yazmadan direkt gecmise daldim.
bugün hafif bir elma tatlisi denedim.
tarifini yazayim belki yapmak isteyen olur
1 adet elma
bir miktar tarcin
1-2 seker kasigi findik (tercihe göre ceviz, yesil fistik)
1 seker kasigi bal
alüminyum folyoyu biraz uzun kesiyoruz.
üzerine kabugu soyulmus elmanin yarisini rendeliyoruz.
biraz daire seklinde yayarak üzerine övülmüs findigi serpiyoruz.
birazda tarcin gezdirip, elmanin diger yarisini üzerine rendeliyouz.
üzerine tekrar tarcin serpip folyonun üzerini folyonun diger kismi ile tabak gibi kapatiyoruz.
yarim saat kadar firina veriyoruz.
firindan cikarip üzerine bali dökerek sicak iken veya soguduktan sonra yiyoruz.
afiyet olsun
Ay bilmiyorum canım ya. Kendime her gün okuyacağım telkin cümleleri yazacağım, her sabah öğle akşam okuyacağım.korkma canım veriyosun zaten diyetin de gayet güzel gidiyo neden böyle düşünüyosun düşünmeeeeee
aynen canım benimde 1 haftadır ağzım sürekli kuruyo ve yağdan zayıflıyorum diye seviniyorum kendi kendime sonra daha çok su içiyorum
kutluyorum canım
canım su içmediğin gün zayıflayamadığın gündür unutma bence alıştır kendini zaten alışınca bidaha bırakamıcaksın emin ol. bende önceden hiç su içmezdim aklıma bile gelmezdi hamileyken idrar yollarımda enfeksiyon oldu doktor dediki bol bol su iç atarsın. yoksa erken doğum yapıcaksın dedi korkuma hergün 2-3 litre su içtim iyileştim ama bidaha suyu bırakamadım şimdi hep içerim
canım ben herhalde 03,04,2013 teki bildirimimi yapmamışım söylüyorum canım 8 adet kusura bakma
canım tekrar geçmiş olsun umarım bidaha yaşamazsın böyle bi olay
ııımmmm ağzım sulandı çok severim elmalı şeyleri mutlaka denicem hemde çok hafif gözüküyo içinde şekerde yok sağol canım
emoş bizde bir şey yok çünkü burcu maşallah coşmuş anaaaam200 ü geçmiş hatun
ben de sayıyı unutup çok yaptım heralde diyodum hatun hızlı çıktı
MENÜM
sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme
ara 12.30
yarım kase yoğurt
1 tatlı kaşığı halis süt kaymağı (karatay usülü oldu, aslında dukanda yapmamam gerek bunu) :26:
öğle ve akşam 16.30
ızgara dana kuşbaşı
1 kase yoğurt
ara 20.30
yarım kase yoğurt
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
50 squats
10 dk genel egzersiz
Günaydin
ben geldim
günaydın bebişlerimsonunda ödevim bitti derin bir oh çektim ama çok uykum var geçmişi okuyayım biraz
evet Emoş, yaptırma cnm sen.. akşam yemekleri spor olduğu zaman yok cnm.. aslında hoca ağır yeme diyor ama ben yoğurt ayran falan yapıyorum cnm... :) çok da acııkmıyorum zaten, halim olmuyor yemeğe :)
Ay bilmiyorum canım ya. Kendime her gün okuyacağım telkin cümleleri yazacağım, her sabah öğle akşam okuyacağım.
Diyetisyene arkadasımla gittim evde tartılıp gittik fakat evdeki tartı 5 kilo az tartıyomuş evde 103 tüm diyetisyende 108 çıktım oda evde 87 idi diyetisyende 102 çıktı tek kötü bu
İyileri sölüyorum metabolizma hızım dzenli spor yapan sporcularla aynı degerdeymiş kas kemik agırlığım 52ymiş bunlar mükemmel dedi
Bu metabolizmayla ayda en az 6-7 kilo verirsin dedi en az mi dedim evet dedi mutlu gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?