saol canım bi vurdu geçti zaten :)
gülcem tabi kızın biri sandalyeden düştü korkudan2,7 şiddetindeymiş biz deprem olduğunu o kız sayesinde anladık
yok canım ıspartadayım ben biz burda alışkınız depreme bi başladı mı durmaz burda deprem devamlı sallanır bu kez allahtan 1 tane oldu
ohh gezentiye bak sennnnn
ıspartada canım çok saol
tamam canım görüşürüz...kızlar ben azcık uyuyup geliyorum gözlerim kıpkırmızı olmuş dinlendireyim azcık öpüldünüz
kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. gaz sorunu varmış, sancıları varmışnazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki
kaptanımıza takım hakkında durum raporu verdim, ve mezuniyetimden bahsettimmezun olsam dahi takımı bırakmamamı rica etti :26: mezun olduktan sonra ebru gelene kadar yine başınızdayım yani, rahat rahat koçluğumu yaparım artık
olmazzzz diyorum
canım bence sorun yok çünkü doğal evde kendin yapıyosun ama şekersiz içebiliyosan şeker koyma canım o zaman yapaylaştırırsın
[sıze=3][sıze=3]kızlar evde kaynatılmış az şekerlivişne suyu için ne düşünüyosunuz????[/sıze][/sıze]
Bende merakla soracaktım doğum oldu mu olacak mı diye? iyiki de gelip bakmışım busecim.Çoookkkk geçmiş olsun aynı zamanda da gözü aydın olsun ebru ve ailesinin..Artık soru sormama gerek kalmadıCevabımı da almış oldum.Bu arada nasılsınız?Çok sık gelemiyorum biliyorum ama bizim takımı takip edicem bir arada tutucam diye göbüşüm çatlıyor bazen
Kızlar kaçmasın diye bi yere gitmiyorum
ama neden :26:
şimdi bilemedim ki ayşe abla olmaz demiş sen olur demişin bilemedm valla :26:
tsk ederim, ben tek 1 derse girdigim icin bu prof.ün ders notlarim felanda yok, tamamen prof.ün paylastigi ders notlarini kullaniorum.selma canım sana kolay gelsin bunları okuyunca üniversite zamanlarım aklıma geldi sınav günü dersliğin önünde beklerken herkes harıl harıl çalışırdı bense geyik yapardım arkadaşlarım kızardı şimdi sınava gircez bi göz atsana derlerdi bende yeter çalıştığım derdim ve hepsinden yüksek puan alırdım ben dersi derste dinlerdim önemli olan yerleri not alırdım dersin özetini çıkarırdım yani sonrada oralara çalışır bitirirdim olayı notlarımda iyi gelirdi.....son ana bırakman iyi olmamış yani karman çorman olur sonra kafan neyse kolay gelsin sana ....
şu bahsettiğiniz hangi bölgede işe yarıyo benim göbek için bişeyler yapmam lazım bi fikriniz varmı tek sorunum o kaldı çok değil ama dümdüzde değilim yani
yok canim ya az aslinda ama bilgisayar labinda olugumuz icin elektrik otomatik kesiliyo cikmak zorunda kaliyoruz teknisyen kontrolleri yapacak. bugun de ders kaynadi
canım kabak kızartması mı ne yazıyordu ben onun için demiştim :26: kalori saymak bir yaşam sitili değildir ve olamaz, bu bir beslenme şekli değildir çünkü, tamamen saçmalıktır hatta bana göre
ben bu şekildeki menülerine kendimce yorum yapmaya devam edeceğim, çünkü kalorisini saysanda yediklerinin içindeki, şeker, nişasta vs. yağ yerine kas ve su kaybetmene sebep olabilir. kilo veriyoruz ama önemli olan yağdan kilo vermek
menüm
11:00
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu 45% yag oranli beyaz peyniri ile omlet (yag kullanmadim)
1 dilim tam bugday ekmegi
16:00
1 tabak mercimek corbasi
1 tabak haslanmis borkoli limonlu
19-20:00
1 tabak mercimek corbasi
1 tabak haslanmis brokoli limonlu veya 1-2 kasik 3.5% yag oranli yogurt
simdiye kadar 4 bardak yesil cay + 1,5lt cubuk tarcinli su ictim.
yatana kadar en fazla 1 lt daha icerim sanirim.
bugün ders basindayim fazla hareket yok, sabah 65 squats yaptim.
diyet listen hayırlı olsun canım, umarım harfiyen uyar ve istediğin sonuçları alırsıntartıyı da değiştir evet, düşmüşse dediğin gibi bozulmuştur o
yok kuzum o sayılmaz, bir daha tok karnına tartılma, moralini bozma boş yere
aaaa ben hep seni istanbuldasın sanıyodum. :26::26:
çok geçmiş olsun canım demek hep oluyo deprem artçı herhalde onlar hafif olduğuna göre aaaayyy ben çok tırsıyorum depremden yaaaa Rabbim kimseye yaşatmasın ama malesef deprem ülkesinde yaşıyoruz işte sürekli yokluyo....:18::18::18:
tamam canım görüşürüz...
canım kardeşinin bian önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Inş. Sende en kısa zamanda aramızda olursun kendine çok iyi bak tatlım
bu menüyü hiç beğenmedim kafein fazla pilav ve kuru olmamış
canım tedirgin olma güçlü ol ve iyi şeyler olacağını düşün gerçi ben bunları yazarken sen çok tan gitmiş olucaksın
canım eğer kaçamağın varsa korkmalısın eğer yoksa zaten korkma vermişsindir...
canım yaaa çok seviniyorum senin adına ve bende bian önce mezun olmak istiyorum... :18::18:
bu çok güzel bi haber canım şimdi daha güçlü ve iradeli olup doktorun söylediklerini değerlendirmelisin... Sıkı bi diyete başla bence ve hiç kaçamak yapma bak en kısa zamanda vermiş olucaksın...
ebruma çok geçmiş olsun diyorum... Gaz büyük bi sorun sezeryanlı doğumlarda çok ağrı yaparmış. Inş. En kısa zamanda iyileşir ayaklanır...
Buseeeeeeeeeeee sen mezun olsanda bizi bırakma kuşummmm
Sen süper motive ediyosun beni.......... Sonra naparım ben benide mezun et lütfeeeeennnnnn
Gitmek falan yok o kadar
menüm
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu 45% yag oranli beyaz peyniri ile omlet (yag kullanmadim)
1 tabak mercimek corbasi
1 tabak mercimek corbasi
vişnenin glisemik indeksi çok yüksek değil ama sonuçta meyve ve o suyunu elde etmek için baya bir vişne gerekiyor.sen birde şeker atayım diyorsun bence içme ama sen bilirsin
tsk ederim, ben tek 1 derse girdigim icin bu prof.ün ders notlarim felanda yok, tamamen prof.ün paylastigi ders notlarini kullaniorum.
onlarda cok azami sekilde yazilmis yani arastirip öyle özet yapmak zorundayim.
son güne birakmak iyi degil, kimse benim gibi yapmasin
bahsettigim seyin asil amaci popo ama bir resim var orada hangi kaslarin calistigini gösterio,
misal benim alt karnim yani göbekten asagi problem bölgelerimin basinda, orayada iyi geliyor sanirim, yaparkende hissettim oranin kasinin calistigini.
becerebilirsem resim yüklerim zamanim oldugunda.
hadi gecmis olsunders kaynamis
evet dogru kabak kizartmasi vardi onu unutmusum.
fakat sunuda ilave edeyim, kizartmalari dahi annem cok az yag kullanip buharla pismesine özen gösteriyor, buna dayanarak peceteylede yag (aslinda suyu) alinmis 2 dilim kabak yedim. tabiki yemesem daha iyi olurdu.
canim bu Weight Watchers kalori sayimi degil.
ilk gruba girdigimde kalori sayma demisti bir kac kisi, bende tepkilere dayanarak Weight Watchers yapiyorum ama buna ilaveten kalori, yag, karbonhidrata vs, dikkat ediyorum.
Weight Watchersi kisaca anlatayim en iyisi.
Weight Watchers ProPoints-Plan'da kisinin boy ölcüsü, yasi, kilosu, cinsiyeti baz alinarak günlük yiyebilecegi puan veriliyor.
misal 28 puan. ayrica haftalik 49 puan ekstra veriliyor, bu puanlari istersen haftaya boyu günlere ekliyorsun, istersende bir havta sonu yemeginde partisinde vs. tüketebiliyorsun.
hareket edince puan kazaniyorsun. fakat bu puanlarin haftada sadece 8'ini harcayabilirsin ama mecbur dglsin.
sebze ve meyve puansiz, benim yedigim somon baligi 100gr 5 puan, 1 tatli kasigi yag 3 puan vs.
böyle listeler var kitap halinde.
kilo verdikce puaninda azaliyor.
uyguladigin sürece bol miktarda su tüketmek, yeterince calsium almak, hareket etmek, sebzeyi menülerde bol tutmak, sebzelerden daha az meyve tüketmek gerekiyor.
kilo vermek icin kurulmus bir sistem fakat diyet degil, saglikli beslenmeyi hayatina gecirmek gibi birsey.
hicbirsey yasak degil fakat dengeli beslenmek sart.
kisaca Weight Watchers bu sekilde.
bende önceden bunu uygulamistim gzl sonuc almistim, haftada bir kez ücretli bir toplantimiz oluyordu kocumuzla birlikte. herkes özel tartilip koc tarafindan degerlendiriliyordu.
eger uygulamaya ragmen veremiyorsda veya az kilo verdiyse haftalik yediklerimizin listesine göz atiyor ve bunu yiyebilirsin ama daha az tüketmelisin, az su icmissin gibi yorumlar yapiyordu.
sadece Weight Watcher ProPoints yapmamamin sebebi burada dengeli beslenmek gerektigi söyleniyor ama hicbirsey yasak degil, bende kendime kalori yaglara vs. bakip yasaklar koydum. bu yüzden bu karisimi uyguluyorum.
karatay ve dukani tam bilmiyorum ama biraz karataya benziyor sanirim.
tabiki canim mutlaka menülerime yorumunu bekliyorum, sonucta kilo vermek istiyorum ve sen yardimci olmaya calisiyorsun.
tesekkür ederim
artçı değilde ilksel görünüyo ıspartaya yakın çok fazla su kaynağı var canım nisan gelince depremler başlıyo alıştım artık ilk geldiğim sene 1 haftada 200den fazla deprem oldu hasar yok ama sürekli sallanıyo vize haftasına denk gelmişti o zman iptal edildi vizeler :) eskiden çok korkardım ben depremden şimdi o korku kalmadı :)
bence olmaz Burcuuu, az da olsa şekerli, boşver kuşum sen onu :)
menüm
1 tabak mercimek corbasi
1 tabak mercimek corbasi
vişnenin glisemik indeksi çok yüksek değil ama sonuçta meyve ve o suyunu elde etmek için baya bir vişne gerekiyor.sen birde şeker atayım diyorsun bence içme ama sen bilirsin
arkadşlar merhaba
bugün günboyu dışardaydım
şimdi geldim eve hem çokı yorgunum hemde feci bir kulak ağrım var
aslında 3 günüdür var ve geceleri dayanılmaz bir hal alan
bugün daha kötü yarın erkenden dr a gidecem dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?