Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah dışarıdayım yarım saat yürüdüm.birazdan yürüyüse çıkacağım yeniden siz napıyorsunuz bakayım

Son düzenleme:

selma canım sana kolay gelsin bunları okuyunca üniversite zamanlarım aklıma geldi sınav günü dersliğin önünde beklerken herkes harıl harıl çalışırdı bense geyik yapardım arkadaşlarım kızardı şimdi sınava gircez bi göz atsana derlerdi bende yeter çalıştığım derdim ve hepsinden yüksek puan alırdım ben dersi derste dinlerdim önemli olan yerleri not alırdım dersin özetini çıkarırdım yani sonrada oralara çalışır bitirirdim olayı notlarımda iyi gelirdi.....son ana bırakman iyi olmamış yani karman çorman olur sonra kafan neyse kolay gelsin sana ....

şu bahsettiğiniz hangi bölgede işe yarıyo benim göbek için bişeyler yapmam lazım bi fikriniz varmı tek sorunum o kaldı çok değil ama dümdüzde değilim yani

burcuuu bu çok güzel yaaa tam olarak 1.2 kilo vermişsin yaniiii

teşekkür ederim ebru abla ya tok tartıldım bnde şaşırdım tıka basa yedim bu hafta ama ynede vermişim

çok beğendim

ama+pu an almışsın bu bile güzel

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr deprem oldu az önce dışarı çıkıyoruz şimdiiii

ay emoş ya geçmiş olsun hala gülüo ya manyak

valla canımcım moralim bozuldu denilemez çünkü 69.5 çıktım

inş. iyilrşir bir an önce

sen başımızda olmasan naparız biz

oleey diyorum o zamaaan

başınızdayım korkmayın

canım kabak kızartması mı ne yazıyordu ben onun için demiştim :26: kalori saymak bir yaşam sitili değildir ve olamaz, bu bir beslenme şekli değildir çünkü, tamamen saçmalıktır hatta bana göre

ben bu şekildeki menülerine kendimce yorum yapmaya devam edeceğim, çünkü kalorisini saysanda yediklerinin içindeki, şeker, nişasta vs. yağ yerine kas ve su kaybetmene sebep olabilir. kilo veriyoruz ama önemli olan yağdan kilo vermek

ebrum senin de mezun olman gerek artık cidden bi kurtulamadın gitti anacım, seni iyice gazlayacağım merak etme

menü güzel, 4 zeytini görmedim sanma

ben de squats a dün başladım birlikteyiz nurcum

amaniiin

yok hissetmiyorum zaten enteresan bir şekilde, sadece tekrar yapmayacağım çünkü tırstım amin canım darısı hepinizin başına

sabah dışarıdayım yarım saat yürüdüm.birazdan yürüyüse çıkacağım yeniden siz napıyorsunuz bakayım

süpeeer ben de dışarı çıkacağım şimdi

busecim hareketi sormuşsun canım evet topuklar birleşecek üçgen şekilde olacak çömelip kalkacaksın

bnde yeşilçaymı içiyim çıkcam dışarı

kızlar ben çıkıyorum arkadaşımla görüşecğim, bugün hava güzel değerlendirmek gerek akşama görüşürüz

demekki kalorisi düşük olan yiyecekler tüketmişsin o yüzden almamış vermişsin bide sporun çok güzel oda etkili olmuştur canım

canım yaaa evet mezun olmam gerek artık
zeytinlermi kaç tane kim yemiş

tatlım, Ebru sezeryan mı yapmıştı, o zaman gaz ciddi sorun olabiliyormuş... umarım geçer biran önce... bebeğe de geçmez inşallah da..

Emooşş, nerde deprem olduuu? geçmiş olsun cnm yaa..

teşekkür ederim ebru abla ya tok tartıldım bnde şaşırdım tıka basa yedim bu hafta ama ynede vermişim

Burcuuu'mm, tebrikler cnm..

[sıze=3][sıze=3]kızlar evde kaynatılmış az şekerlivişne suyu için ne düşünüyosunuz????[/sıze][/sıze]

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım
saol canım bi vurdu geçti zaten :)

gülcem tabi kızın biri sandalyeden düştü korkudan 2,7 şiddetindeymiş biz deprem olduğunu o kız sayesinde anladık

canım çok geçmiş olsun sen istanbuldaydın demi bende bursadayım ama hiç hissetmedik biz :26:

hoşgeldin canım iyi yürüyüşler sana

yok canım ıspartadayım ben biz burda alışkınız depreme bi başladı mı durmaz burda deprem devamlı sallanır bu kez allahtan 1 tane oldu

kızlar ben çıkıyorum arkadaşımla görüşecğim, bugün hava güzel değerlendirmek gerek akşama görüşürüz

ohh gezentiye bak sennnnn

ıspartada canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…