Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kolay gelsin cnmmmmmm

ayy nasıl yoruldum burcum sorma geç geldim eve hemen uyumuşum :)
kurabiye olmasaymış güzelmiş canım :)
sağol canım :)

akşamki ekmek olmamış canım. akşamki sütlü kahve yerine sade içseymişsin daha iyi olurdu :)

tuvalet büyük sıkıntı canım alışkanlık olunca vazzgeçmek zor oluyo
sınavlarımdan biri kötüydü canım ama diğeri iyiydi çok şükür :)

nurcum akşam yemeğin geç olmasaydı keşke daha güzel menü olabilirmiş :) afiyet olsun canım :)

2 öğün yemek iyi canım ben sadece ara çok fazla acıkmıyo musun diye merak ettim :)

süpersin bebeğim afiyet olsun

günaydın bebeğim :) kolay gelsin valla ben öldüm bittim yaniiii

ebruuuuuuu korucam derken o sandviç neeeeee bundan sonra daha güzel menüler ollcak inşallah
Günaydın kızlaaar! Hafta sonu ve dün giremedim bunun için tüm takım arkadaşlarımdan özürdilerim. Evimde int. kesildi, telefondan da geçmişi okuyamadığım için unutmuştum.:26::26::26::26:

günaydın canımmm internet herkes de kötü sanırım dün akşama kadar benmki de sıkıntılıydı gidip geldi sürekli

hayırdır canım ne randevusu?
valla hiç bilgim yok tatlım. ev arkadaşım havuz sonrası maske yapıyo saçına tek bildiğim o var. o da karışık bitki yağı hazır satılıyo içeriğini pek bilmiyorum
tubacımmm çok sevindim gerçekten çok güzel bi haber bu :) bende annemlerin tepkisini merak ediyorum daha zayıflamış halimi görmediler :)
11 nisan persembe menum

sabah 6.30

1 yumrtta
zeytin
peynir

oglen 13.00

bir kac tane ceviz-fındık
2 tane kuru incir

ara
3-4 tane fıındık-ceviz

aksam 19.00

1 tabak karnıbahar

su 2 lt

afiyet olsun canım güzel olmuş menün
ben size bomba haberi vermedim yaaaaaaaa

bu sabah itibari ile 49.9 kg. bir insanım kızlar

işlem tamam

bu habere napılırrrrrr tabiki göbek atılırrrr :81::82::103::124::122:
süpersin buseeeee

kızlaaaarr saatlerce geçmişi okuyup yazmayı nasıl özlemişim hep böyle olalımmmm

dün akşam gelemedim çok geç bitti işim. sabah da erkenden kalkıp hastaneye giittim babaannenin beni göresi gelmiş her zamanki gibi şekerliği üstündeydi pakize sultanın pakize sultan da zayıfladığımı farketti bana hamursuz getirmiş özel çok severim bi de biliyo sevdiğimi sabah 1 parça yedim artık gönlü kırılmasın diye ama çok az

her yerim ağrıyo temizlik bulaşık yemekler derken resmen ölmüşüm ya bu gün nasıl spor yapıcam bilmiyorum

ebrucum ben maveranın menüsünü çok beğendim.kuruyemişler tok kalorili yiyecekler tok tutar açıktırmazlar.tabik kavrulmamış yenmesi kaydıyla

canım yok yanlış anladın beğenmediğim için yazmadım öyle gayet güzel menüsü ama ne bileyim az gibi geldi bana daha sabah konuştuk az yemekte kiloyu durdurabiliyo diye o yüzden öyle söyledim yoksa güzel menüsü

yok canım artı çıkmayı düşünmüyorum hatta 100 gr daha eksi çıkıp 55 olmak istiyorum hatta daha ekside olabilir yani
Ya aslında hiç içime sinmiyo böyle belgesiz mezuniyet Ama yapıcak bişey yok

[sıze=3]ben [sıze=3]size bomba haberi ver[sıze=3]medim yaaaaaaaa [/sıze][/sıze][/sıze]

[sıze=3]bu sabah itibari ile[sıze=3] 49.9 kg. Bir insanım kı[sıze=3]zlar [/sıze][/sıze][/sıze]

Işlem tamam

canım yaaaa süper bi haber bbuuuuu
Yalnız yakında uçucaksın tutamıcaz seni bak ona göre dur artık

canım yaaa bende 2 yıl kızıl kullndım çok memnun kaldım hiç akma yaşamadım havlularım batmadı ama hayatımda ilk defa ve son oldu zaten boyamıştım. Döndürmekte çok kolay oldu kahveye boyadım hepsi kapandı gitti.
Koleston kullanmıştım ben senin neden öyle olduki? :26:

Meraba herkese

dün burda çok kötü yağmur yağıyordu bende çıktım dışarda yürüdüm şarkı söyledim yağmurda dans ettim çok eğlendim ama sırılsıklam olup eve döndüm vee üşüme baş ağrısıyla uyudum uğrayamadim bu gün iyim ama :)

[sıze=3]arkadaşlar madamkaramel takımımıza girmek için ona tanınan deneme süresini geçememiştir, duyurulur.[/sıze]

tamam canım evet hiç katılımda bulunmadı bi ceee dedi gitti.

canım evet busedende yedim azarımı sandviç olmadı bidaha tekrarlanmıcak

canım yaaa hamursuz ne? :26:

tamam canım evet hiç katılımda bulunmadı bi ceee dedi gitti.

canım evet busedende yedim azarımı sandviç olmadı bidaha tekrarlanmıcak

canım yaaa hamursuz ne? :26:

hamursuz ıspartanın yalvaç ilçesinin meşhur ekmeği hamuruna yağ koyuyolar, katmer gibi görünüşü ama tadı çok farklı hamursuz diyolar ama bildiğin hamurişi babaanne yalvaçta oturuyo her gelişinde getiriyo :)

hoşgeldin canım
ooooohhh iyi yapmışsın hem stres atmışsındır...

hııımmm yani cıssss olan bişey yemişsin seeennn
hadi bu seferlik babannenin hatrına görmezden geliyorum verdiğin kiloların ödülü olsun bu kaçamakta sana

evet canım baya cısss yanii :) bi lokma aldım zaten saat 9 gibi olunca da çok dert etmedim :)

yeminle öldüm cnm ya sabah 9 dan beri offfff bolsu içtim 2 yi buldum biraz önce

saol cnm

seni yerim bn

ben size bomba haberi vermedim yaaaaaaaa

bu sabah itibari ile 49.9 kg. bir insanım kızlar

işlem tamam

waow sana hastayım buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

emoşşşş hislerimiz aynı dökülğorum şu an ama ev mis oldu

ahahahahahah kuzum bnm senin için devamlı mesaj atarım evde oldukça sen oku die

kızlar, Buse hocamı dinliyorum, ve suyu 1,5 lt yapmak üzereyim an itibarıyla.. nedeeeeenn? çünkü sporda 2 saat içinde 1lt zaten içiyorum...
olacak 2,5 :)
akşam 2 bardak daha içsem yatmadan, oluuurrr 3...

ebrucum çok şaşırdım.kızıl hangi marka olursa olsun akar yapısı öyle siyahta aynı şekilde.ben loreal,koleston,palette,syoss hepsini kullandım.

busecim kızılı siyah dahil hiç bir renk tamamen kapatamaz aralarda ışıkta görülen kızıl yansımalar olur. silme işlemini bir losyonla yapıyor ve yıpratmadığı söyleniyor.istanbuldasın şanşlısın kuaförlere sor canım yapan yer çoktur.ben 5 ay önce mavi siyah yaptım o bile 2-3 ay aktı mavi mavi.1 ay önce açtım açık kahveye döndüm.benim saçlarım güçlü ve dayanıklı o yüzden cesaretim

sen de iyi ki varsın Venüüüsss... hepimiz iyi ki varız, iyi ki birlikte çıtırlaşıyoruzzzz..
Evvveeeet bebeğim yaaa burayı bulduğum ve dahil olduğum için çok mutluyuuummmm
venüüüssss, 69,9u aynı zamanlarda görücez heralde.. ha gayret kuşuuuummmm..
69,9 olunca 5 saat ağlarım yıllardır o rakamı görmedim bileeee
:26::26::26::26::26::26::26::26::26: Vur kafama kafama bur zaten hep

arkadaşlar madamkaramel takımımıza girmek için ona tanınan deneme süresini geçememiştir, duyurulur.

günaydın canımmm internet herkes de kötü sanırım dün akşama kadar benmki de sıkıntılıydı gidip geldi sürekli
Ay internetsiz karanlık boşluklarda ışıksız gibi oluyorum yemin ederim

Merhabalar 13 .takımın güzelleri.

Ben kardeş 4. takımdan ausencia...

Herkese sağlıklı , kalıcı ve keyifli kilo vermeler diliyorum .Yaptık oldu diyeceğiz bu yaz inşallah

KK. nın yemek yarışmasına katıldım .Özel bir favoriniz yoksa tüm diyet yoldaşlarımdan desteklerini bekliyorum

Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası tariflerimle yarışmadayım .

Şimdiden teşekkürler....

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-44.html#post29908374

emoş bir parçadan bişey olmaz tadına bakmışsın sadece

evet canım bence de :):) yağlı diye korktum sadece ama erken olunca çok da takmadım valla

yemekler çok lezzetli görünüyo ellerine sağlık oyumu da kullandım

Misafir geldi çıkmak zorunda kaldım

busi idolüm takımın en çıtırı supersin ya seviyorum seni tebrik ederim hedefini aşmışsin bile seni örnek alıyorum resimlerini de bekliyoruz

DÜNKÜ MENÜM

sabah08:00)
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 dilim peynir
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 domates
öğle13:00)
  • 1 porsiyon şiş köfte
  • salata
  • 1 ayran
ara15:00)
  • yarım elma
akşam18:00)
  • 1 kase tarhana çorbası
  • 1 kase yoğurt
  • 5 közlenmiş mantar

3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 2 fincan sade nescafe

3 saat ev temizliği, 30 dk yürüyüş, 24 dk karın egzersizleri, 80 squats

mükemmelllll

Menüm

sabah-öğle 11:30

2 yumurta
1 üçgen peynir
1.5 dilim ekmek
2 zeytin
1 incir

ara 14:30
1 bardak süt
3 incir

akşam 16:30
1 tabak kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
10 fındık

su 2 litre
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…