Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm açık renk olan kuru kayısılar hızlıca kurutulmuş olanlar.. çok doğal değil yani.. ama siyah olanlar (genelde gün kurusu denir)
daha kendi haline bırakılmış ve güneşte kurutulmuş olanlardır.. zaten fark edersin, daha tatlıdır...

sonuçta hepsi olur ,diuet için fark edeceğini sanmam ama ben bulabilirsem gün kurusunu tercih ediyorum..

anammmmmmmmmmmmmmm 3 buçuk saat temizlik yaptım zelişden başka kmse gelip gitmemişşşşş kızlarrrr nerdesinizzzzzzzz

geldim Burcuuu, diyetisyene falan gittim bugün, bikaç işim daha vardı, onları halletim, anca eve geldim.. şimdi evde ustalar var.. duvarda 1-2 yerde boyada sorun vardı ona bakıyorlar, bir de yeni dolap yaptırdık odamıza, o kuruluyor.. ooohh ev hengame

üstelik dün temizlik yapılmıştı yaa

ahahahahah bende yıktım döktüm temizledim valla çok yorulmuşum

hoşgeldin cnm bak merak ettim şimdi

tatlım diyetisyene gittim bugün.. şubatta gittiğimden aslında 600-700gr daha az kilom (arada alıp-verdim), neyse,
yağda 1.2kilo vermişim. onun yerine kas almışım.. bu iyi bir şey dedi... ben de sevindim tabii...

beslenmemi spora göre düzenledi.. yrndan itibaren onun yazdıklarını yapacağım.. şimdiki yediğimden daha fazla protein yememi istedi falan... yazarım zaten size.. ama güzel geçti yani işte.. kilo veremiyordum ya, onu anlattım, dedim bu kadar spor ama kilo veremiyorum.. az protein alıyorsun da ondan dedi.. 1-2hafta daha çok etkilemez ama vücudun proteinin devamlı geldiğini görünce yakmaya başlayacak dedi.. spor öncesi yoğurt-yulaf falan verdi..

yrn o şekilde beslenmeye başlıcam bakalım birlikte görücez..

ellerine sağlık cnm, mis gibi olmuştur.. ohhh kokusu geldi

ay çok sevindim cnm ya bu hafta nasip olursa bende gitcem bi diyetisyene ama bakalım çmaşır suyu kokuodur ya

ay çok sevindim cnm ya bu hafta nasip olursa bende gitcem bi diyetisyene ama bakalım çmaşır suyu kokuodur ya

ya aslında gitmek lazım Burcu, minik değişiklikler yapıyorlar ama biliyorlar bu işi.. o ufacık şeylerin etkisi büyük oluyor.. benim 4lük paketim kalmıştı.. 1.yi kullandım şimdi .. 15 günde bir gitsem diyorum..1.5ay giderim işte... sonrası bakalım artık..

ya devlet hastanesine gidicem bakalım ne kadar iyi eğer iyi olursa bende 15 günde 1 düşünüyorum

ya devlet hastanesine gidicem bakalım ne kadar iyi eğer iyi olursa bende 15 günde 1 düşünüyorum

aslında sonuçta eğitimleri aynı.. bilgileri aynı.. ama işte özeldekiler daha çok para kazanıyor diye farklı davranırlar mı bilmiyorum... benim bir arkadaşım kızılay'a gidiyordu.. çok da güzel kilo verdi..

yok cnm İstanbuldayım, arkadaşım burada, kartaldaki kızılaya gitmişti...

anladım canım ya devlete gidiyim bakıyım bi diorum ama hani bana verilen listeye uyamam ben ya bni free bırakcak yememen gerekenleri sölesin bide ölçümlerimi yapsın yeter

sen ankaradasın di mi cnm? mesela hacettepe'nin beslenme ve diyetetik bölümüçok ünlüdür ya, iyidir diye.. bence hastane diyetisleri de iyidir mutlaka hacettepenin.. sen enreye gitmeyi düşünüyorsun?

ben staj yaptıım hastaneye gidyim diorum cnm cebeci tıp orda önceliğim var

hacettepede staja çıktıım zamanda orda giderim

yani staja nereye çıkrsam orda denerim hepsini iyi olana devam ederm

süpermiş Burcu'cum, artık yemek yemicen heralde? bayaa erken yemişsin akşamı, acıkmazsın inşallah..
bizde hala ustalar var.. bugün sabahtan da evden çıktım, öğlen girdim, doğru düzgün bi şey yiyemedim hala.. akşamı da geç yicem sanırım.. neyse, yrndan itibaren diyetisyenimin listesine uyucam, bugünlük bööle olsun...

Burcikooo, ben kaçıyorum, ustalara biraz bakiim,gerçi eşim başlarında ama ben bakmazsam olmaz heralde yarım saate biter işleri.. biraz ortalığı toplar, siler temizler yemek yeriz.. akşama gelmeye çalışırım güzeller...

mucukkksss...

sanmıorum canım yemem sanırım midem kazınırsa 2 3 fındık yerim yeter yada süt içerim... yarın senin için milat olsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…