Günaydın kızlaaar! Bugün keyfim biraz daha yerinde, evdeyim. Bugün ve yarın işe gitmeyeceğim o yüzden diyetisyen kontrolümü yarına çektim. Şimdi bir bölüm dizi izleyeceğim, sonra menülerimi yazacağım. Çok öptümmm
venüüüüüsss kendine geliyosun biraz sevindim daha güzel menüler gelsin kilolar gitsin artık :)
Selam kızlar herkese günaydın......
Ben bi geçmişe dalayım bakalım bu hafta kaçıncı olmuşuz...
geçmişe gidip gelemedin mi Ebrucum
kizlar günaydind egilde iyi ögleler.
özel günümdü bugün agrimdan kalkamadim.
biraz kendime geldim simdi kahvalti yapip cikacagim.
uni. gecikmelide olsa yinede beni bekler..
geldigimde gecmise dalarim.
gelince görüsmek üzere..
ayy ağrı çok zor ya ben hiç dayanamıyorum ama Allahtan çok nadir ağrım olur.
merhaba arkadaslar
haberlerim iyi degil, telefonumu yapamamıslar bana iade ettiler.. neredeyse 20 gundur telefonsuzum..parca almıslar takmıslar ama yapamamıslar..ugrasmıslar baya.. simdi baska biryere bıraktım, telefonumu sök yap boz yap , daha beter bozmasalar bari
bundan dolayı izne ayrılsam herhalde daha iyi olucak benim icin..
haber vereyim dedim.. busecim izin suresi nekadar oluyor, nasıl oluyor? pek bilmiyorum bu kuralı...
tubacım en mantıklısı bence de izne ayrılman telefon varken aktiftin ama telefonsuz senin için çok zor oldu. gelmeye devam et ama canım diyetini ve sporunu bırakma
ben geldim kızlar ama yine gideceğim, şu işlerimi halledemedim, düğün falan vardı, vaktim yetmedi. maaşımı da alamadım bu yüzdenbugün bitireceğim
geçmişe bir bakayım
kolay gelsin busecim :) inşallah bitirebilmişsindir işlerini :) sen maaş da mı almaya başladın ciddi ciddi işin oldu yani :)
çok güzel menü, oh bee birinizin menüsü iyiymiş sonunca
harikasın cerenim
bebek mühim kuzucum, bence erteleme miniğimizidiyetisyen doğru diyor eğer kararın buysa şimdiden mezuniyet kilonu değiştirmeliyiz, sonradan değiştirme yapılmıyor hedefe yaklaşıldığında etik olmadığı için. bak mesela ebru mezun olamadı bu yüzden
eti ihmal etmeyin, protein ihmal olursa doyulmuyor ve sarkma, çökme oluyor
güzel bir menü dahaaaaa
ben 2 gündür yapmadımçok rezil haldeyim. bugün toparlanıyorum
pazar sakinliği bürümüş topic i bence, endişelenmeyelim. biz sağlam takımız
oohh keyiiifff
kaçıp gitmişsin geçmişe daldıktan sonra ebruudal da gör kilo aldım kiloooooo
canım çok geçmiş olsun, görüşürüz
tamam canım doğru düşünüyorsun, senin için de takım için de en iyisi izne ayrılmanamaaa bu demek değil ki burdan kopacaksın. dilediğince paylaşıma devam et. burası senin takımın unutma, diyet psikolojisinden çıkma sakın.
seni izine ayıracağım bu hafta, istersen 2 hafta sonra geri dönebilirsin, istemezsem 6 ay içinde geri dönebilirsin yani. 6 ay içinde istediğin herhangi bir zaman dönebilirsin. izinden sonra 6 ay boyunca takıma girmezsen ve bir mazeret belirtmezsen diskalifiye olursun ve bir daha hiçbir takımda yarışamazsın.
ama zaten sen telefonunu yaptırır, 2 hafta sonra izinden dönersin canım
buseeeee 2 gündür doğru düzgün yemek yemedim burda hep benim yemediğim yemekelrden yaptı annem bugün sabah peşin peşin sordu artık fırında tavuk yap artık dedim
GENEL DUYURU!!!
KIZLAR GÖRÜYORSUNUZ BEN PEK AKTİF OLAMIYORUM, İŞLERİM AKSIYOR. BU SEBEPLE limonlubrokoli , yani emoşumuz da bundan sonra kaptan yardımcısıdır.
mesaj sayılarınızı bundan sonra ona göndereceksiniz, kontrolleri o yapacak. ona yeni görevinde başarılar dileyelim
tamam busecim üzerime düşeni yapacağım :)
hırs yaptım kendime 1 lt yeşil çay yaptım şuangün boyu içcem hemen şu aldığım 1 kg da kurtulmalıyım
geçmişi okurken çok canımı istettin busiii gittim hemen 1 bardak koydum bende :):)
Buse'cim şimdiye kadarki özverilerin için çok saol kaptan yardımcımız bizimbak bizi bırakma heee...
eminim Emoş da en iyi şekilde yapacak..
artık mesaj sayıları emoş'a atılacak, benim hedef kilomu kim güncelleyecek kızlar?
siz yardım ederseniz iyi bir şekilde yaparım cerencim
Selam Kızlar,
bugünkü menüm:
sabah(10:30)
1 yumurtalı ve çok az beyazpeynirli menemen.
1,5dilim kepekli ekmek.
2 çay
ara(12:00)
az sütlü filtre kahve (50ml süt)
sabah(17:00)
2 kivi + 2 ceviz
akşam(19:00)
3 tavuk köfte (biraz kalındı, 4 sayılabilir)
1 tabak salata (az z.yağ-limonlu)
su 1 lt oldu henüz ama daha içiyorum.
2 yeşil çay (birini daha içmedim)
bugün spor yok ama gün içinde 10ar dklık 3-4kez yürüdüm...
güzel geçirmissin günü canım :) afiyet olsun gayet iyi olmuş :)
busim nolur böyle görevim bitti diye boşlama burayı bizim senin eleştirilerine ihtiyacımız var :) emoş yeni kaptan yardımcımız yeni görevin hayırlı olsun çok ilerledin artık her şartta diyete devam ediyorsun idollerimden birisin
zelişim bebeğim çok teşekkür ederim
kendimize gelme vaktimiz gelmedi mi yoksa takımca bi çöküşteyiz menüler bi tuhaf katılım çok az gençler kendimizeeeee gelelimmmm
eveeeet burcum çok haklısın !! Kızlar bende şu haftasonundan hiç memnun değilim gerçekten kaptan yardımcısı olarak ilk tribimi atayım :) ben 1 günü yolda geçirdim ailemle hasret giderdim ama yine de geldim herkes yapabilir bunu çok zor değil bence
selam kızlar.bugün sabaha karşı geldim ama yolda rahatsızlandım 3 saat hastanede geçirdim.kısa süre de dinlenmeden o kadar yol gelmek fena çarptı beni.arabadan soğudum resmen.çok şükür şimdi iyiyim ancak halsizliğim hat safhada.geçmişi okumaya çalışacağım.herkes de motivasyon düşüklüğü olmuş sanırım,ben de dikkat edemedim en azından karatayı uygulayamadım birebir ama abartacak şeyler tüketmedim bu yüzden de kg aynı + ya geçmedim.
emoş canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
çok geçmiş olsun ayşecim neyin varmış iyimisin şimdi biraz daha :26: + ya geçmemişsin bu çok iyi :) teşekkür ederim canım:)
halbuki tam da aldığım 5i 1yerde çayımı içiyordum(sallama hazır poşet 5i1yerde aldım bugün)
ama beğenmediysen, saf yeşil çaya döneyim Burcuuu
şaka şaka.. evet ben de anlamadım, sabahtan beri giremeyince uff nasıl okuyicam diye düşünürken bir de baktım çok az mesaj... hadi kızlar...toplanalım.. cumaya ne kaldıı...
5i1yerde de güzel ceren bende içiyodum bitti paket tekrar alıcam kokusunu seviyorum ben onun :)
sabah(07:30)
1 bardak süt
4 tAne çubuk kraker
öğle(11:45)
kaynanama kahvaştıya gittm ders aramda
1.5 haşlanmış yumurta
domates
1 kk peynir
7 zeytin
4 bardak şekersiz çay
1.5 dilim kepek ekmek
akşam(18:00)
1 tabak dolu dolu ıspanak
1 kase yoğurt
salata
su 1.5 ama 3 yakına tamamlıcm
20 dk bacak hareketi yapcam
50 mekik çekicem
140 squats yapcam
kaynanada kahvaltı biraz abartılmış ama sen dengelemeyi çok iyi biliyosun zaten canım benim
ay kızlar, ben PT olayını ayarlayabilirsem, çarşamba -perşembe ayran detoksu mu yapsam ki?
yrn PTmiz var, çarş-perş olmazsa yapabilirim sanki.. ne dersiniz? ay olsa da yapabilirim aslında...
çarşamba ve perşembe yapabilirsin canım bu kilodayken yapman çok mantıklı vereceğin kilo fazla olabilir :)
yaa kızlaaaaarr, ben hızlıca kilo vermek istiyoruuuummmm..
hazirana kadar zaman verdi eşim, sonra bebiş diyo... naapcam ben... haziran sonuna kadar vaktimiz var ona göre
son çok sıkı diyet yaptırmaz bana muhtemelen...
ben de hazirana kadar 57 falan olmak istiyorum esad elbise alcak bana bi elbisenin 36 bedenini
selam kizlar ben geldim.
nasilsiniz?
ben pek iyi sayilmam acayip agrim var ve donuyorum
hoşgeldin canım
son bikac seferdir böyle oluyor hep.
önce sanci oluyor, ardindan reglim geliyor ve karin agrim basliyor.
2.gün fln geciyor. bu seferde gecer insallah.
bugün cok yoruldum okulda, birde cok yürüdüm inat ettim asansörede binmedim merdiven ciktim baya buda bana agri olarak geri döndü biraz
canım burcu açıklamış sana ama bende söyleyeyim ben ağrım olacağını hissettiğimde mekik çekiyorum inanılmaz faydası oluyo spor ağrı yapmaktan çok ağrının geçmesini sağlıyo aklında bulunsun canım
aslında egzersiz ağrı olarak dönmez cnm egzersiz yaparsan kasların önce kasılır sonra gevşer bu nedenle regl için ağrıya neden olmaz genelde regl ağrısı anne kız geçişlidir yada yediklerindendir
mesela tatlı ister demi canın ama tatlı yediğin zaman vücüdundan salgılanan bi hormon sana ağrı olarak dnüo olabilir
yada klasik ayaklarını üşütmüşsündür
adet ağrısına en güzzel çözüm
olacağına yakın karın kaslarını çok abartmadan egzersize açmaktır
bide tatlıyı abartmamaktadır eğer tatlı çekiosa cnın tarçınlı süt iç ama gündüz yada akşam diosan oda sıcaklığında yoğurt ayran neden oda sıcaklığında çünkü soğuk olursa dolaşım yavaşlar dolaşım yavaşlarsa kaslar yavaşlar ve reglin de aksama olr
tam da benim söyleyeceklerimi söylemişsin burcum
hoşgeldin emoşum gündüz nerdeyse kmse girmemiş :S
gündüz kimse girmemiş gerçekten :26: ama akşama toparlamışsınız
kizlar bugün bana ne deseniz haklisiniz.
ac kalmamak icin 2. ögünümü mecburen yemekhanede vejetaryan olan yemeklerden aldim.
ders gec bitince cogu yemek bitmisti, salatanin bile sünnetini ben aldim
kahvalti
2yumurta yagsiz tavada + 1 kk beyaz peynir 45%yag orani
1 dilim tam bugday ekmegi
2 yesil cay
15:00
2 tane mücvere benzeyen birsey
1 tabak haslama pilav(yagsiz) ama yinede cok kötü biliyorum
1 kase salata (sadece bukadar kaldi)
19:00
2 kuru kayisi koyu
(regl nedeniyle cikolata istegim hat safhada bu sekilde durdurdum, ama seker olarak geri gelmez insallah)
2 yesil cay
1,5 lt su
45dk yürüyüs
bol merdiven
bugün bana kizmayin
mücver yağda kızartılıyo bildiğim kadarıyla o sakıncalı biraz. akşamki kayısılar yerine tarçınlı süt daha güzel olabilirdi bence afiyet olsun canım
hpsgeldin canim.
babanda hakli, sen uzak yerde okuyordun galiba onlardan. normal trip atmasi
evet haklı gerçekten sabah erken işe gidiyo 10 da uyuyo 2-3 saat görüşüyoruz evde. bugün 2 saat de işyerine uğradım ama yetmedi işte :)
reklam oburlarına bayılıyorum çok orjinaller süper ya