Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

venüüüüüsss kendine geliyosun biraz sevindim daha güzel menüler gelsin kilolar gitsin artık :)

Selam kızlar herkese günaydın......

Ben bi geçmişe dalayım bakalım bu hafta kaçıncı olmuşuz...

geçmişe gidip gelemedin mi Ebrucum tekrar göremedim mesajını yada gözden kaçırdım sanırım

ayy ağrı çok zor ya ben hiç dayanamıyorum ama Allahtan çok nadir ağrım olur.

tubacım en mantıklısı bence de izne ayrılman telefon varken aktiftin ama telefonsuz senin için çok zor oldu. gelmeye devam et ama canım diyetini ve sporunu bırakma
ben geldim kızlar ama yine gideceğim, şu işlerimi halledemedim, düğün falan vardı, vaktim yetmedi. maaşımı da alamadım bu yüzden bugün bitireceğim

geçmişe bir bakayım

kolay gelsin busecim :) inşallah bitirebilmişsindir işlerini :) sen maaş da mı almaya başladın ciddi ciddi işin oldu yani :)

buseeeee 2 gündür doğru düzgün yemek yemedim burda hep benim yemediğim yemekelrden yaptı annem bugün sabah peşin peşin sordu artık fırında tavuk yap artık dedim hakkaten et doyuruyo sadece bu akşam doydum artık

tamam busecim üzerime düşeni yapacağım :)
hırs yaptım kendime 1 lt yeşil çay yaptım şuan gün boyu içcem hemen şu aldığım 1 kg da kurtulmalıyım

geçmişi okurken çok canımı istettin busiii gittim hemen 1 bardak koydum bende :):)

siz yardım ederseniz iyi bir şekilde yaparım cerencim teşekkür ederim canım :)

güzel geçirmissin günü canım :) afiyet olsun gayet iyi olmuş :)

zelişim bebeğim çok teşekkür ederim sen böyle diyince utanıyorum ama bennn sen de benim gibi olucaksın inşallah

kendimize gelme vaktimiz gelmedi mi yoksa takımca bi çöküşteyiz menüler bi tuhaf katılım çok az gençler kendimizeeeee gelelimmmm

eveeeet burcum çok haklısın !! Kızlar bende şu haftasonundan hiç memnun değilim gerçekten kaptan yardımcısı olarak ilk tribimi atayım :) ben 1 günü yolda geçirdim ailemle hasret giderdim ama yine de geldim herkes yapabilir bunu çok zor değil bence

çok geçmiş olsun ayşecim neyin varmış iyimisin şimdi biraz daha :26: + ya geçmemişsin bu çok iyi :) teşekkür ederim canım:)

5i1yerde de güzel ceren bende içiyodum bitti paket tekrar alıcam kokusunu seviyorum ben onun :)

kaynanada kahvaltı biraz abartılmış ama sen dengelemeyi çok iyi biliyosun zaten canım benim afiyet bal şeker olsun dicektim bal şeker olmasın o afiyet olsun sadece

ay kızlar, ben PT olayını ayarlayabilirsem, çarşamba -perşembe ayran detoksu mu yapsam ki?
yrn PTmiz var, çarş-perş olmazsa yapabilirim sanki.. ne dersiniz? ay olsa da yapabilirim aslında...

çarşamba ve perşembe yapabilirsin canım bu kilodayken yapman çok mantıklı vereceğin kilo fazla olabilir :)

yaa kızlaaaaarr, ben hızlıca kilo vermek istiyoruuuummmm..
hazirana kadar zaman verdi eşim, sonra bebiş diyo... naapcam ben... haziran sonuna kadar vaktimiz var ona göre

son çok sıkı diyet yaptırmaz bana muhtemelen...

ben de hazirana kadar 57 falan olmak istiyorum esad elbise alcak bana bi elbisenin 36 bedenini tatil sözü var bi de ilk tatilimiz olcak çok heyecan yaptım

selam kizlar ben geldim.
nasilsiniz?

ben pek iyi sayilmam acayip agrim var ve donuyorum

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bebeğim

canım burcu açıklamış sana ama bende söyleyeyim ben ağrım olacağını hissettiğimde mekik çekiyorum inanılmaz faydası oluyo spor ağrı yapmaktan çok ağrının geçmesini sağlıyo aklında bulunsun canım

tam da benim söyleyeceklerimi söylemişsin burcum not almak lazım bunları gerçekten önemli bi konu

hoşgeldin emoşum gündüz nerdeyse kmse girmemiş :S

gündüz kimse girmemiş gerçekten :26: ama akşama toparlamışsınız

mücver yağda kızartılıyo bildiğim kadarıyla o sakıncalı biraz. akşamki kayısılar yerine tarçınlı süt daha güzel olabilirdi bence afiyet olsun canım

hpsgeldin canim.
babanda hakli, sen uzak yerde okuyordun galiba onlardan. normal trip atmasi

evet haklı gerçekten sabah erken işe gidiyo 10 da uyuyo 2-3 saat görüşüyoruz evde. bugün 2 saat de işyerine uğradım ama yetmedi işte :)

reklam oburlarına bayılıyorum çok orjinaller süper ya

emoş kaynanam daha neler yapmış bni gelecek die de akşam yemeğine kalamadım yarın artık piknikte çıkarcam acısını

Kızlar ben yatıyorum, hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyoruuum!

iyi geceler venüscüğüm görüşürüz öpüldün
burcucum, emoscum ve kizlar,

sanirim bugün bu grupta 24.günüm.
benim deneme sürecimin karari ne zaman belli olacak

tatlım bu cumaya belli olur buseye soralım gelince 3 hafta bitmiş artık muhtemelen bu cumaya listeye girebilirsin

burcu yaaaa yine mi pikniğe gidiyon sen ben daha bu sene siftah yapamadım ya

kızım ben gencayla çıktığımdan beri sadece 3 ay yani kış boyu evdeym yoksa her boşlukta piknikte haftada 1 kez 21 yıldır yemediğim eti tavuğu mantarı 2 senede karşıladılar valla

kızım ben gencayla çıktığımdan beri sadece 3 ay yani kış boyu evdeym yoksa her boşlukta piknikte haftada 1 kez 21 yıldır yemediğim eti tavuğu mantarı 2 senede karşıladılar valla

benimkini de esad karşıladı ama piknikte değil bende piknik istiyom yaaaa şu eğitimleri bitsin ilk işim zorla götürtmek olcak daha mangalımız bile yok dur önce onu aldırayım

benimkini de esad karşıladı ama piknikte değil bende piknik istiyom yaaaa şu eğitimleri bitsin ilk işim zorla götürtmek olcak daha mangalımız bile yok dur önce onu aldırayım

ahahahha bağ evine özel şömine yaptırdılar valla her türlü et çeşidi yapılıo

kızlar sabah erken evden çıkacağım kardeşimin okulunda kermes varmış 23 nisan dolayısıyla annemde boyun fıtığı var çok yorulmaya gelemiyo o yüzden ben yardıma gidicem. 1 e kadar falan sürecekmiş. öğleden sonra da köye gidicez 1 saatlik falan yol yani. Allahtan köyde internet var

Bugünkü Menüm

sabah08:30)

• 1 yumurtadan omlet
  • domates salatalık söğüş
  • 1 yk lor peyniri
  • 1 dilim t.b. ekmeği
ara11:00)
  • 2 ceviz
öğle12:30)
  • 1 porsiyon kağıt kebabı
  • 1 porsiyon yoğurt
  • salata

akşam18:00)

• 1 tabak fırında tavuk+domates+soğan (1 derisiz but bi parça da göğüs)

• salata
  • 1 küçük kase cacık

2,5 lt su, 1 türk kahvesi, 3 fincan yeşilçay, 3 şekersiz çay,1 sade nescafe
1 saat yürüyüş, 20 dk karın bölgesi egzersizi

deneyecegim canim teskkür ederim.

evet yagda kizartilmisti
direkt süt bana dokunuyor, ama hic yememem gerekirdi biliyorum.
bugün cok batirdim biliyorum

iyi geceler venüscüğüm görüşürüz öpüldün

tatlım bu cumaya belli olur buseye soralım gelince 3 hafta bitmiş artık muhtemelen bu cumaya listeye girebilirsin

neyse çıtırlarım iyi geceler öptüm hepinziiiiiiii

bende çıkıyorum artık uykum geldi :18: sabah erken kalkıcam önce yürüyüşe sonra kermese geçicem öpüyorum hepinizi seviliyosunuz iyi geceleeeerrr

günaydın bebişlerim ben bugün akşama kadar yokum çok çok çok kaynatın sayfalarca geçmiş okumak istiorum

kızlar şimdi ben göbeği ve beli incelttim artık öle badilerden filan çıkmıo fırlamıo ama basenleri napcaz ya sanki gitmiolar gbi etkili egzersizler önerin evde yapabilcek tarzda akşam gelnce okucam hepsini

içimdeki çocuğun, herkesin içindeki çocugun ve tüm çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı 23 nisanı kutlu olsun yaşasın 23 nisan

hayirli geceler canim, bizde seviyoruz.
yalniz ben senin o erkek arkadas veya sevgili olayini anlayamadim
kilolu istemiyormu?
Yok canım, ben onun kilolu sevgilisi olmak istemiyorum. Kompleksli biri değilim, tam tersine arkadaş çevremde de herkesin dediği gibi çok yüksek özgüvenli, pratik, profesyonel bir tipim. Kimsenin dediğini umursamam, kendi fikrimin üstüne görmem falan. Biraz gereksiz özgüvenliyim bile diyebiliriz. Yani kimse yorumuyla, bakışıyla, dedikodusuyla yıkamaz beni. Zekama, kültürüme, kendime çok güveniyorum fakat iki problemim var. İlk öfke kontrolü problemim var, ikincisi mükemmeliyetçiyim. Mükemmel değilim elbette ama hep mükemmeli istiyorum, hep en iyisini.
Bu adamla da mükemmel bir çift olmak istiyorum, onun şişman sevgilisi olmak değil.
venüüüüüsss kendine geliyosun biraz sevindim daha güzel menüler gelsin kilolar gitsin artık :)
Evet bebeğim, şu havuzu da halletsem süper olacak. Senin de başkan yardımcılığını kutluyorum hihihi
Bugünkü Menüm

sabah08:30)

Afiyet olsun bebeğim süper yine :)
günaydıııııııınnnn bebişlerimmm ben yürümeye gidiyorum sabah sporumu ondan sonra rahat ohh miss
Oooh hava da süper keyifli keyifli yürürsün, ben bakkala gidip sigara almaya üşeniyorum
günaydın bebişlerim ben bugün akşama kadar yokum çok çok çok kaynatın sayfalarca geçmiş okumak istiorum

kızlar şimdi ben göbeği ve beli incelttim artık öle badilerden filan çıkmıo fırlamıo ama basenleri napcaz ya sanki gitmiolar gbi etkili egzersizler önerin evde yapabilcek tarzda akşam gelnce okucam hepsini

içimdeki çocuğun, herkesin içindeki çocugun ve tüm çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı 23 nisanı kutlu olsun yaşasın 23 nisan
Senin de kutlu olsun hayatııımmm! Basenler için yüzme ve bölgesel egzersizler çok etkili diye biliyorum. Uzman Tv yada Youtube'dan araştırabilirsin canım süper videolar var.

Günaydın kızlar ya dün 96 kilo çıktım bu gün 97.8 menümu paylaşınca sadece dolma var göze batan o da 1 tane arkadaşımda tartıldi 58 çıktı bi daha tartıldi 56 çıktı ben tartıma güvenemiyorum artık ve kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…