Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm
11.30 gibi

2 yumurtadan omlet
peynir
domates
salatalık

15.30

3 kuru incir

akşam 19.30 gibi

patlıcan oturtma
işkembe çorbası
salata
ayran

3,5 lt su

20 dk egzersiz

mmmmhhhh oturtmayada bayılrım.Ama yağ koyadan yapıyorsun galiba:26:

afiyet olsun..
Şu k flakes krakerler büyük marketlerdemi var? ben daha cevremde göremedim ya

Evet büyük yada orta çapta büyük yerlerde var.Bende heen denedim hazır diyet bozmuşken Fesleğenli de bir harika.Ara öğün olarak kullanılabilir çok lezzetli ama benim diyetime uygun değil

Ay kızlar bu 24 saat bana yetmiyor mu nedir? Eve geldim geleli yemek yaptım bulaşık makinesini yerleştirdim makşneye çamaşır attım bebişi doyurdum..oynattım... uyuttum .... Makinede çamaşırları astım yeniden bir makine açtım.Çay demledim.Artık bebiş yattı diye dağıttığı oyuncaklarıyla evide topladım.Bir fincan çay aldım kaştı bıyıktı daha bismillah şimdi oturdum Kocişte yatıyor
Daha makinedeki çamaşırlar biticek onları asıcam ve yarın için kendime yemek hazırlıycam.Önümüzdeki haftaya kadar dişimi sıkıp atak yapmak istiyorum.Hafta içi seyire geçicem.Umarı iniş hayalimdeki gibi olur Füze gibi hızlı..
Duyuda 3 lt oldu fazlasını sayıyorum bu hafta biliyorsunuz bu hafta listede değilim.Bundan sonra içtiklerimi saymıycam

hilalcimmmm aynn böle devammmmm

Ohhhhhhhh missssssss.Mekikle ipte tamam oldu ama yemin ederim kollarımda derman kalmadı Şidi tv net ve çay keyfi yaparak dinlenmece.Çaaşırları asıp yatarım.Sabahta ipimi atlar duşumu alır işe yallas dallas.Ne giyeceğimi bile hazırladım geç kalmayayım kalkamazsam
Araba almak için yıllarca çalış didin ondan sonrada arabayla gezdikçe şiş duba ol..Kadermi bu şimdi.Şu halime ben bile acıdım

Ay canım yoğunluktan yazamadım sana, o ürünü hiç incelemedim. Besin değerleri nasıl?
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 11 ziyaretçi)

mutedeyyin, burcugncy+

Çok popüleriz yahuuu!
Afiyet olsun fıstıkımmm
menüm
11.30 gibi

2 yumurtadan omlet
peynir
domates
salatalık

15.30

3 kuru incir

akşam 19.30 gibi

patlıcan oturtma
işkembe çorbası
salata
ayran

3,5 lt su

20 dk egzersiz
Afiyet olsun canım benimmm
Afiyet olsun canımcımm, zumba işe yarıyor mu bu arada?
Tesekkürler venüscüm ben gittigimden beri hayli kilo vermissin tebrikler :)
Ay teşekkür ederim bebişimmm

14 ziyaretçimiz vaaar!
Kızlar ben yürüyüşümü yaptım, şimdi yatıyorum.
Ebru Şallı ile 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun DVD'sini bilen var mı? Kas yapar mı bu? Bana bir yol gösterin lütfeeen?
Yarın sabah görüşürüz, sizleri seviyorum.

Bugünlük benden bu kadar kızlar yarın Cuma hem şirket kalabalık olur hede 2 takımıma da liste sözüm var.Bildirileri hemen yapalım olurmu kalkar kalmaz..
Benim bu kadar su içmeme rağmen ellerim hala neden şişiyor kızlar:26: yeşil çayda içiyorum Bana tavsiye edebileceğinia başka birşey var mı???

Sabah görüşmek üzere iyi geceler

ohhhh sahalarda seni hep böle görelim

sağol cnm bnm

canım o arada bi oluo ya bendede oluo işte sabh uyanır uyanmaz yapıcam bildirimi

Merhabalar gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.

bugünki menüm

kahvalti 11:00
2 yumurta ve 1,5 kk b.peynir 45% ile omlet
1 d. tam bugday ekmegi
1domates
yarim salatalik
2 zeytin

16:30
yarim tavuk cevirme derisiz
salata
1 kuru kayisi
1 hurma

20:30
16 yesil fistik

3 lt su
3,5 bardak yesil cay

coook hareketli bir gündü sürekli hareket halindeydim.
1 saat yürüyüs
1saat egzersiz

hayirli geceler kizlar.
cok yogun bir gündü yorucu anlamda degil bugün baya gezdik.
bugün hristiyanlara göre Hz. Isa'nin göge yükseldigi gün oldugu icin resmi tatildi, heryer kapaliydi.
hava süper olunca epey gezdik.
hatta eve geleli cok olmadi misafirligede gittik vs.

ben simdi gecmisi okuyayim bakayim neler kaynatildi bensiz buralarda

burcu canim baktim babetlere.
benim önerebilecegim babet sayisi nedense 4 oldu

tarzinida bilmedigim icin, büyük bir ihtimalle spor takiliorsundur diye düsünüyorum yani zevklerimiz uymayabilir:

Lacivert Açık Mavi Babet S0200200802 49,99 TL 99,90TL

Siyah Babet S0200200802 49,99 TL 99,90TL

Siyah Babet S0204086813 69,99 TL 139,90TL

Beyaz Taba Babet S0293008709 34,99 TL 69,90TL

Eklentiler

• $S02000164212_1_org.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 27
bu arada ayakkabi fiyatlari trde bi hayli fazla gibi izlemledim alsiverislerimde.
özellikle abiye, platformlu ayakkabilar baya pahali.

az önce paylastigim ababetleri burada TL olarak 70tllik boncuklu babeti en fazla 30tlye almak mümkün.

Tekstil sektöründe adimiza tüm dünyaya duyurdugumuz halde neden fiyatlar böyle anlamis degilim :26:
acaba ayakkabilar import mal miki

Son düzenleme:
uykum geldi cenem düstü.
güzel bir haber aldim bu arada cok sükür
bu gece sevdicegim TRye yolcuydu.
vardigi anda sms atacakti, uyumami söyledi ama ben sms atmasini bekledim
artik vardigina ve haber verdigine göre, huzur icinde uyuyabilirim.
Allah kimsenin sevdiklerine zeval getirmesin.
keske bende simdi TRde olsam 1 günde olsa görüsürdük
1 yildir gözümde tütüyor

neyse yatayimda yarin sabah tartilmaya gec kalmayayim :18:
gec kalacak olursam ki uyuyakalmadigim sürece sorun yok (telefon alarmimi kurmayi düsünüyorum),
benim kilomu listeye 73.2kg olarak gecersiniz bu sabah böyleydim, fark 800gr.

insallah uyuyakalmayip sabah tartida dahada az gelerek bildirimimi yapacagim.

görüsmek üzere kizlar

Kızlar nickin hemen altında çingene pembe kalpcikler oluyor ya. Hani mesaj sayısı arttıkça 1-2-3 tane falan oluyor. Benim iki tane vardı, bire düşmüş. Neden ki acaba? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…