menüm
11.30 gibi
2 yumurtadan omlet
peynir
domates
salatalık
15.30
3 kuru incir
akşam 19.30 gibi
patlıcan oturtma
işkembe çorbası
salata
ayran
3,5 lt su
20 dk egzersiz
afiyet olsun..
Şu k flakes krakerler büyük marketlerdemi var? ben daha cevremde göremedim ya
Ay kızlar bu 24 saat bana yetmiyor mu nedir? Eve geldim geleli yemek yaptım bulaşık makinesini yerleştirdim makşneye çamaşır attımbebişi doyurdum..oynattım... uyuttum .... Makinede çamaşırları astım yeniden bir makine açtım.Çay demledim.Artık bebiş yattı diye dağıttığı oyuncaklarıyla evide topladım.Bir fincan çay aldım kaştı bıyıktı daha bismillah şimdi oturdum Kocişte yatıyor
Daha makinedeki çamaşırlar biticek onları asıcam ve yarın için kendime yemek hazırlıycam.Önümüzdeki haftaya kadar dişimi sıkıp atak yapmak istiyorum.Hafta içi seyire geçicem.Umarı iniş hayalimdeki gibi olurFüze gibi hızlı..
Duyuda 3 lt oldu fazlasını sayıyorum bu hafta biliyorsunuz bu hafta listede değilim.Bundan sonra içtiklerimi saymıycam
hilalcimmmm aynn böle devammmmm
Anammmmm daha mekikle ip duruyor kızlar
Mekik aletini çıkardım ben onunla çalışıcam artık.Şunlarıda bi halledeyim aradan çıksın
Ay canım yoğunluktan yazamadım sana, o ürünü hiç incelemedim. Besin değerleri nasıl?kızlar bugün çok yogumdum öğleden sonra obezite sempozyumuna gittim baya güzeldi k flakes sponsormuş orada 30 gramlık küçük domatesli naneli kraker dağıttılar yedik valla ne öğrendim derseniz hepimizin bildiği şeyler ama bni ve bi kaç arkadaşımı taktir ettiler diyete başladığımz için öyle geçti
Çok popüleriz yahuuu!Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 11 ziyaretçi)
mutedeyyin, burcugncy+
Afiyet olsun fıstıkımmmsabah(07:30)
1 dilim tam bugday ekmeğine peynirli domatesli tost (peynir yağsız)
1 kutu süt
öğle(13:00)
1 kase ezogelin çorba
3 yk makarna :18:
ara(14:30)
1 paket yani 30 gr 60 kalori olan domatesli naneli k flakes
1 bardak çay
ara(16:00)
7 8 tane fındık
akşam (17:45)
Eki Görüntüle 707120
içerik: 5 tane közlenmiş mantar
3 tane közlenmiş biber
6 tane çeri domates
maydanoz
1 kase semizli yoğurt
4.150 su akşam içeceklerimi de hesaba kattım
500 ml yeşil çay içicem
spor yapıcam sonradan yazarım yada yazıyım
30 dk walk at home
30 dk normal yürüyüş
40 dk karın bacak egzersizi
Afiyet olsun canım benimmmmenüm
11.30 gibi
2 yumurtadan omlet
peynir
domates
salatalık
15.30
3 kuru incir
akşam 19.30 gibi
patlıcan oturtma
işkembe çorbası
salata
ayran
3,5 lt su
20 dk egzersiz
Afiyet olsun canımcımm, zumba işe yarıyor mu bu arada?Menüm:
Sabah (8.40)
2 dilim tam bugday ekmeğine peynirli tost
1 bardak şekersiz limonata
Öğle15.00)
1 dilim ekmek
4 kaşık yeşil fasülye
1 kase çoban salata
Akşam19.30)
2 tavuk baget
1 kase cacık
30 dk. zumba +1 00 mekik
3 lt.su + 2 kupa form çayı
Ay teşekkür ederim bebişimmmTesekkürler venüscüm ben gittigimden beri hayli kilo vermissin tebrikler :)
Ohhhhhhhh missssssss.Mekikle ipte tamam oldu ama yemin ederim kollarımda derman kalmadıŞidi tv net ve çay keyfi yaparak dinlenmece.Çaaşırları asıp yatarım.Sabahta ipimi atlar duşumu alır işe yallas dallas.Ne giyeceğimi bile hazırladım geç kalmayayım kalkamazsam
Araba almak için yıllarca çalış didin ondan sonrada arabayla gezdikçe şiş duba ol..Kadermi bu şimdi.Şu halime ben bile acıdım
Ay canım yoğunluktan yazamadım sana, o ürünü hiç incelemedim. Besin değerleri nasıl?
Çok popüleriz yahuuu!
Afiyet olsun fıstıkımmm
Afiyet olsun canım benimmm
Afiyet olsun canımcımm, zumba işe yarıyor mu bu arada?
Ay teşekkür ederim bebişimmm
Bugünlük benden bu kadar kızlar yarın Cuma hem şirket kalabalık olur hede 2 takımıma da liste sözüm var.Bildirileri hemen yapalım olurmu kalkar kalmaz..
Benim bu kadar su içmeme rağmen ellerim hala neden şişiyor kızlar:26: yeşil çayda içiyorumBana tavsiye edebileceğinia başka birşey var mı???
Sabah görüşmek üzere iyi geceler
menün güzel duruo canım afiyet olsun
evet canim dogru. tesekkür ederim canim
haklisin canim, hepiniz haklisinizda bunu birtürlü düzene oturtamadim.
kahvaltilarimi hep ayni saatte 11de oluyordu ama bugün olmadi. yarinda gec olacak.
gün akimi düzen degisince saatlerde gidiyor. 3 ögün yapmaliyim, en azindan 2 ögün yaptigimda 1 ara yapmaliyim
tsk ederim canim.
bahsettigim sey boynumdu canim bogazim gerdanim filan.
ama boyumda kisa 1.57 canim
nerede yaptirdin analizi diye soracaktim ama sonraki mesajinda söylemissin canim.
ona göre dikkat et 20 yasindaydin galiba 45 baya agir olmus.
benimki kac cok merak ettim bende
canım bn şimdi her hafta staja gittiğim için oralarda yaptırıorum doktor beylerden filan rica ediorum tiroid testi yaptırıorum ben zaten düştüğünü hiç kilo vermemenden yada saçımda dökülmenin artmasından anlıorum galiba ilaca başlıcam bu gidişle bu ayda geçsin böle düzelmezse bi dahaki ay kesin yani ilaa başlıcam
tsk ederim canim.
gecmis olsun tekrar.
doktor ilaca gerek duymadiysa belkide ilac alacak kadar sorun yoktur.
ama bende degerim cok düsük olmamasina ragmen 2. kan tahlilinde 1.den daha yüksekti artik ilac vakti geldi dedi.
ve bu hapi ömür boyu iceceksin, hamileyken dahi iceceksin bunun bebege zarari degil faydasi var dedi.
birde troid yavas calisinca bebek olma sansi azaliyormus bu beni cok üzdü suan bekar olmama ve baya bir süre
anne olmayi düsünmememe ragmen.
neden ömür boyu icecegim dedi bilmiyorum, bu hastalik hic düzelmeyen biseymidirki
walla ööle oldu cnm
benim zaten hep 300-500 veriyorum,tiroidim de var, ne diyeyim şimdi... ama benim bildiğim uzun süre diyet yapılınca, arada şaşırtma yapıyorlardı.. benim kardeşim 2 haftada 1 gün serbestti, her istediğinden her öğünde 1 tabak yeme hakkı vardı.. mesela öğlen 1 tabak mantı, akşam 1 tabak bi şey ama ne olduğu önemli değil gibi... herkesin durumu farklı, hepimiz bi şeyler yapıyoruz işte cnm.. yaşarak görücez...
iyi çalışmalar tatlııımm...
olsun canim sen baya saglikli veriyorsun yada daha önce yaptigin diyetler vardi sanirim onlar demek ki metabolizmani yavaslatmis canim yani aclik metabolizmasina ozaman girmissin demek ki.
ama suan verdigine göre vücudun o aclik metabolizmasindan ya cikti yada cikmaya dvm ediyordur.
birde yavas verilen kilo kolay geri alinmaz derler
Ehhh geçmiş olsun sevindim herşeyin yolunda olmasına.İnşallah bu kaçamağını hemen unutursun..
Yaş 20 değil..30Bu testler özel kliniklerde makinelerle yapılıyor bildiğim kadarıyla..
İnşallah benimde pek olurAkşam 200 Sabah 200 atladım..Birde 300 yapabilsem Yavaş yavaş çıksam iyi olacak.
İnternetten nasıl anlayacak ki :26: Bana vücudunda hareket oranı %3 dedi.%6-7 olmalıymış.Vücuttaki su ne kadar,yağlar nerde yoğun fln..
Aletlerle ölçmeden internet bana nasıl söyleyecek bunları
ben haftada 1 kg dan fazla veriyorum genelde..Nedeni protein diyeti yapıyor olmam.Yani şu en alt kısımda metabolizmayı normal haline çevirmek için bahsedilen bol protein bende var.Yağ asgari ve karbonhidratlar düşük.(Yulaf kepeği karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor.)
Bu tezde haftada 1 veya 3 gün karbonhidrat ve protein ağırlıklı yemekleri götürün ve yağıda azami tutun diyor.Dukan diyetine başlamadan önce tamda böyle bir diyet yapmıştım.Hafta içi hergün sebzeli meyveli vs vs çok titizlikle diyetimi yapıp haftasonları saldım çayıra mevlam kayıra yaptım.Ne oldu biliyormusunuzzz yerimde saydım
Benim metabolizma hızımla alakalı olabilir ama açıkçası ben açlık metabolizmasına da girsem yola devam
evet cnm haklisin ben meraktan baktim ama kesinlikle inanmiyorum 19 olmam mümkün dgl su durumda
Eeeee kızlar, yrn cuma durumlar nasıl? ben hala regl olmadımsabah tartıldım, 74,2'yim.. yani geçen haftaya göre 600gr fark var ama daha çok olabilirdi eğer günümde ptesi-salı hastalansaydım.. neyse 600da iyi, şimdi yrna şişmeyeyim de
yani canim gecen hafta cuma günü biliosunuz cok üzülmüstüm ama ertesi gün tartida baya fark görünce sevindim.
o gördügüm farkdan cokta fazla daha vermedim ama bakalim yarin tarti ne diyecek.
1 dilim ekmek ile mi yaptın tostunu canım? Afiyet olsun
Afiyet olsun, ekmekler biraz fazla olsa da süper menü, süper spor!
Süper görünüyor canım, afiyet olsun. Sporun da çok iyi. Menülerini daha ayrıntılı ve ayrı bir mesaj halinde yazsan ya fıstıkçığım.
Hihihihi şapşik
Süper menü akşam öğünü biraz ilginç olmuş ama olsun kalori olarak dengeli
Çok sevindim canım bir problem olmadığı için. Ben de 36-38'lere düşmek istiyorum ama işte... Sabretmeliyiz.
Kız ne okul bırakması? Neler oluyor anlamadım?
Döner ekmeği, patates ve sos var mıydı canım? Eğer yoksa iyi bence ama varsa kaçamak sayılır gibi sanki. :26:
Ay pardon canım yanlış okumuşum canım. Ne kısası canım, Türkiye geneli için normal boy. Hatta Slav asıllı ülkeler haricinde dünya için normal boy.
Yalan onlar canım, doktorda kan testiyle yok boy kilo oranıyla falan bulunuyor diye biliyorum.
Bebişkom biz de sana bunu anlatmaya çalışıyorduk.
Olsun canım üzülme buna, hepimize aynı durum oluyor özel günlerde... Regl deyip geç.
Ben de bugün tartıda 73.6 çıktım!Pazartesi gecesi yaptığım kaçamaktan sonra 74.8 çıkmıştım, iniyorum yavaş yavaş. Şükür
yok canim sadece dönet eti.
digerleri olsa yazarim. birde diyete basladigimdan beri agzima sulu yemek icinde bile patates sürmedim
evet aslinda türk standartlarina göre kisa sayilmam fakat yasadigim ülkede kisalar arasindayim, onlarin bacaklari benim boyum kadar
hele gecen 2sevgili görüdmm ikisinnde boyu manken gibiydi, bayan olmama ragmen kizin bacaklarindan gözlerimi alamadim, zaten boy icabi gözüm bacaklari hizasindaydihem uzun hemde formu cok güzeldi hicbir capiklik yoktu, epey süre önümde yürüyorlardi baya gözlerim takildi yani bir zaman sonra aramiz baya acildi malum onlarin 1 adimi benim 3 adimim
Masallah gercekten Allah özene bözene yaratmis dedim. birde sort giyniyordu icine siyah corap ile yani giyim tarzida sevdigim sekildeydi. formuda süperdi bayildim. ama sahsen erkek olsam o kadar uzun sevgilim veya esim olsun istemezdim sirik gibi.
ama sevgiliside model gibi bayaaa uzun oldugu icin cok yakisiyorlardi.
canim biliyorum metabolizman yavaslar dediniz buna ek olarak aclik metabolizmasini ögrenince asil nedeni daha iyi anladim.
insallah aclik metabolizmasina girmemismdir.
21 gün içinde 7300 gr vermem lazım kızlar.3 Haziranda Antalyaya indiğimde kendimi 7 li kiloları görmüş bir kahraman olarak görmem lazım yoksa tatil benim burnumdan gelir.Oranı sakla buranı sakla:78::78::78::78:
O zaman 79,900 olurum en azından:118::118::118::118::119::119::119::119:
aynen canim bende tatile gitcem insallah. fakat benim birde söyle bir sorun var.
rezarvasyon tarihimiz tam regl zamanima denk geliyor planima göre. yani havuz deniz bana hayal
fakat güneslenecegim ve bikiniyle olmak istedigim icin 1 ay kaldi sayilir o zaman icinde bi hayli kilo vermeliyim.
artik bende 6li sailari görmek istiyorum
insallah basaracagiz canim
Allah kabul etsin..
afiyet olsun
evet o benim
hiç bi fikrim yok ama dogruluk payı olabilir...
günaydın kızlar...
benim burdaki bildirimden sonra listeye alınmam lazım. 1 . takıma girmiyorum cünkü artık
amin canim tesekkür ederim.
Bambi - Hafta sonu ne giysem? | trendyol.com
kızlar bana burdan babet bakıp önerir misniz karar veremedim hepsi çok güzel
su alintilarimi cevaplayayim o siteye göz atacagim insallah.
sabah(07:30)
1 dilim tam bugday ekmeğine peynirli domatesli tost (peynir yağsız)
1 kutu süt
öğle(13:00)
1 kase ezogelin çorba
3 yk makarna :18:
ara(14:30)
1 paket yani 30 gr 60 kalori olan domatesli naneli k flakes
1 bardak çay
ara(16:00)
7 8 tane fındık
akşam (17:45)
Eki Görüntüle 707120
içerik: 5 tane közlenmiş mantar
3 tane közlenmiş biber
6 tane çeri domates
maydanoz
1 kase semizli yoğurt
4.150 su akşam içeceklerimi de hesaba kattım
500 ml yeşil çay içicem
spor yapıcam sonradan yazarım yada yazıyım
30 dk walk at home
30 dk normal yürüyüş
40 dk karın bacak egzersizi
afiyet olsun canim. resim baya istah acici görünüyor hele bu saatte.
bu arada mantari nasil közlüyorsun?
mantari cok seviyorum ama bildigim kaymakli tariften baska birsey yok.
onuda suan yapmam kesinlikle mega bir kacamak yapmis olurum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?