Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

15.05.2013
Menüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta.

Öğle
yoğurtlu semizotu salatası.

16.30
bir kase yağsız yoğurt.

Akşam
Kıymalı patlıcan yemeği.
(1 Soğan,2 çarli biber,2 patlıcan ve tepeleme 1 avuç kıyma bir tatlı kaşığı yağ ve 1 yemek kaşığı salça ile)
Hepsini yedim o kadar özlemişim
1 Kase yağsız yoğurt

Su
Biraz az oldu 2 lt.

Sporum
Sabah 1 saat yürüyüş.
50 sağ 50 sol bacak merdivene in çık.
30 sağ 30 sol bacak yana
30 sağ 30 sol bacak arkaya

ayy Hilal'cim o zaman bu hafta yine zirveye oynayabiliriz hee , hadi kızlar, bugün 0 kaçamak ona göre

İnşallah Ceren inşallah.Herkeste haberler iyi gibi bu hafta.Bende çok hırslandım bu hafta.Birde sabah yürüyüşleri falan biraz daha yardımcı oldu bana.Çok zorlanıyorum ama olsun yakında yüzüm daha çok gülecek.
Çünkü artık aynalara küs değilim.Korkarak geçmiyorum boy aynalarından.Ahhhhhhhh birde 7 lere insem.
Bu sabah 85,4..
Yarına allah kerim

günaydın kızlar

zelişcim inş. olumlu sonuçlar alır anneciğin.dikkat etmeye çalış tatlım.

burcum kolay gelsin

hilalcim alıntılar uzayınca yapmıyorum karışıyor, alıntı yapmadan cevaplıyorum

Günaydın kızlaar!
spor yap da yazma venüsüm özleriz seni ama hedefe doğru koşman daha çok mutlu eder hepimizi

Sen sporuna bak bebek.Eminim daha çok işimize yarar O kadar kaçamaktan sonra
Hihih sağolun bebeklerim benimmm...
Ay özledik seni bızdık
venüscüm iyi eğlenceler sporun da ohhh misss
Yeterince eğlenemedim Ayşeciğim ya! Anlatacağım...
Ay ben İstanbul'dayım zaten. 55'e düşünce Abbas'ta waffle patlatalım mı?
aynen motivasyon cok önemli gercekten.
ben kacamak yapinca tam down oldum. ama toparladim cok sükür.
Sevindim senin adına.Ben de yavaş yavaş toparlıyorum:26:
Bebeğim her buradan uzaklaştığında, her moralin bozulduğunda diyetin uçu kaçıyor, kayboluyor. Buna bir çözüm bulmalısın... Annişine de acil şifalar diliyorum tekrar tekrar
Ayh çok tatlısın ya

ceren sonunda kırdın zincirlerini canım bravo

bakalım ben kaç çıkacağım 2 gündür dikkat ediyorum o kaçamaklardan sonra ama inş. toparlamışımdır yarın göreceğiz

Kızlaaar!
Dün akşam resmen canım çıktı. Yüzmeye gittiğim yer ilanda belirtilen lokasyondan o kadar uzak çıktı ki!:96: Evet yazılan ilçede fakat kıyısında köşesinde! Dün akşam havuza ulaşmaya çalışırken otobüse bindim. Aptal otobüs şoförü vardı, ineceğim yeri bilmediğim için gösterdiği yere şaşırınca bağırıp çağırıyor falan... Adama sakin olun deyip indim, hatta o galeyan esnasında bir sonraki durakta inmek zorunda kaldım. İndiğim yerde yol yok, iz yok, insan yok, şaştım kaldım.:96: Bir adam daha benimle birlikte inmişti, hemen spor salonumunun yanındaki markete nasıl gideceğimi sordum. Birlikte patikalardan, bahçelerden, yazlık villaların arasından geçtik, bir yola geldik.:18: Yine insan yok, sadece kediler ve villalar vardı. Yanımdaki adam "burada bekle, minibüs geçiyor" dedi. Bekle bekle yarım saat berduşlar gibi...:120: Neyse bindiğim minibüs beni spor salonunun önünde bıraktı.
Kızlar resmen İstanbul dışı yazlık bir kasabaydı. Neyse salona girdim; harika lüks, temiz ve elit bir yer. Zaten site içinde ve müşterileri de hep yazlık villalarda kışın da konaklayacak kadar zengin olan yabancı uyruklu vatandaşlardı.
30 dakika yüzdüm, çıktım. Bu sefer de dönüş otobüsünü aramaya başladım. Sitenin güvenliği hemen yukarda diye tarif etti. Evet orada bir durak vardı fakat etrafında ne bir ışık, ne bir insan yoktu. Tarlanın ortası... Etrafımdan tırlar, arabalar vızır vızır... Yarım saat bekledikten sonra önümden bir otobüs geçti, kolumu kaldırdım, bağırdım karanlıktan görmediler. Gece olmuş 22:30, belki de son arabaydı diye düşündüm. 30 dakika daha bekledim en sonunda, bir servisi minibüs sanıp durdurdum. Fakat minibüs değilmiş, iş servisiymiş. Otostop yaptım desem yeridir. Servis şoförüne beni insan ve ışık olan bir durakta bırakmasını rica ettim. O da öyle bir yerde bıraktı ki...tellerden tırmanması mı, sidikli, tinerci kaynayan yollardan koşması mı kaldı ne diyeyim! Sonra durağı buldum. Yanımda iki kişi daha bekliyordu. Bu inanılmaz rahatlatıcı oldu benim için! Yine 30 - 40 dakika bekledim ve İstanbul yönüne doğru giden bir otobüse bindim. Eve döndüğümde saat 00:10 olmuştu. Üstüne bir de bindiğim otobüsler, minibüslere gereksiz paralar bayılmıştım.:100:
Fakat her şeye rağmen bir kolay yolunu bulup haftada 5 gün yüzmeye gideceğim. 2 gün tam izinli ve 1 gün yarım izinli olduğum zamanlarda rahat rahat gider bütün imkanlarından yararlanırım. 2 gün de full çalıştığım zamanlarda dayanacağım. Bu kadar ucuza, bu imkanları mümkün değil bulamazdım. Evet uzak ama gayet lüks bir yer. Haftada 3 gün gitsem bile karlıyım. Ama ben 5 gün gitmeye çalışacağım.

ahhh nur yine 2 öğün olmuş 14 te ara yapmak yerine bi çorba salata yada salata yoğurt yiyeblirsin suyun da az gibi ama geneli iyi bi menü

evet yine öyle oldu. hergün ayni olmuyor. tsk ederim canim.

tsk ederim canim

yavas yavasmi masallah canim sen 72.1 olmussun ben senden 400gr daha fazlayim bugün. iyi gidiyorsun sen

sanirim senin yasadiklarini yasasam bir daha oraya gitmezdim.
korkunc bir gün olmus, gecmis olsun canim

selam kizlar.
sabah tartildim yarin icin ümitliyim.
cok fazla degil ama azda degil.
bugünde biraz kilo verirsem yarin güzel bir eksi olabilir insallah

venüscüm okurken tırstım diyebilirim.inş. güvenli bir yol bulursun gidecek gündüz vakti olsa sorun olmaz ama gece tehlikeli:18:yanında biber gazı falan taşı bence

kızlar karatay grubundaki arkadaşların paylaşımı.belki yararlanmak isterseniz..

1-Öğünlerin arasında 4-5 saat olmalıdır.Çünkü Yemekden 4-5 saat sonra ağzımıza tek bir lokma dahi koymadığımızda Leptin hormano salgılanmaya başlar.Leptin hormonun görevi vucudumuzun çeşitli yerlerinde depolanmış yağları yıkararak,vucudumuza gerekli olan enerjiyi sağlamasıdır.Aksi halde insülin hormanı devreye girerek insilün direnci oluşarak kilo vermemız zorlaşacaktır.
2- Ara öğün yapmıyoruz.Canan hocanın önerisi günde 2 öğün yapılması yönundedir.
3- Saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilip içilmeyecek.
4-Meyveler kilo verme sırasında 1 porsiyon mevsim meyvesi olarak sabah öğününde yenilecek.
5-Kuruyemişler 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındıkyerfıstığı, ancak tuzsuz kavrulmamış olmak şartıyla yenebilir.leblebi yasak)
6-Kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-Bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemelidir.
8-İçecekler şeker yada tatlandırıcı kullanılmadan içilecektir.
9-Bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor.
10-Süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek.
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 serbest..
13-Patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-Türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-Rafine edilmiş ve fabrikada işlenmiş tüm yiyecek ve içecekler yasaktır.

Ayyyyyyyyyyyy venüs allah korumuş canım.Aksilik işte.Ne kadar da sevindik ucuz diye
selam kizlar.
sabah tartildim yarin icin ümitliyim.
cok fazla degil ama azda degil.
bugünde biraz kilo verirsem yarin güzel bir eksi olabilir insallah
İnşallah yarın hepimizin yüzünde güller açar

Ben karatay yapmıyorum ama canan karataya benden tam destek.Bu diyet gerçekten bana çok makul ve mantıklı geliyor.Eğer bu kadar hızlı ve çok kilo vermek istemeseydin inanın bu diyeti yapardım.Verdikten sonra bu mantıkla beslenmeyi düşünüyorum bende..

bebiklerim ben geldim :) naparsınız ? sabah erkenden okula gittim işlerim vardı. gece de çok geç geldim yazamadım. dün kaldığım yerden devam edicem şimdi

sanirim senin yasadiklarini yasasam bir daha oraya gitmezdim.
korkunc bir gün olmus, gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canım, ben gülerek ve küfür ederek geçirdim tüm geceyi. Sorun değil bir yolunu bulacağım.
venüscüm okurken tırstım diyebilirim.inş. güvenli bir yol bulursun gidecek gündüz vakti olsa sorun olmaz ama gece tehlikeli:18:yanında biber gazı falan taşı bence
3 gün sabah gideceğim, 2 gün akşam gideceğim ama ozaman da işten erken çıkacağım canım.
Ayyyyyyyyyyyy venüs allah korumuş canım.Aksilik işte.Ne kadar da sevindik ucuz diye

Ay evet öyle oldu canım. Olsun yine de ben bir yolunu bulup fırsatımı değerlendireceğim. Öyle kolay pes etmek yok.

ne güzel ceren çok sevindim senin adına hak ediyordun zaten uzun süredir

kçamak değil benim yaptığım diyeti bırakmaktı resmen bu gn tekrar aşladım ama içimden sürekli yemek tatlılarda çikolatalarda mutluluk aramak istiyorum dün neler yedim çok pişmanım ya ama sizden ayrı kalınca öyle olddum ben anladım bunu daha aktif olmaya çalışıcam

annem kemoterapinin genel etkilerini taşıyor ceren saçları dökülmeye başladı bulantı baş ağrısı falan diyelimde size uzun uzun anlatmam gereken diğer bir durum var

teşekkürler ayşe ablacım

teşekkürler venüsüm okulu bıraktım dahada aktif olucam menülerimi özellikle paylaşmam gerekiyor:26:
gülsem mi korksam mı bilemedim venüs ne macera yaşamışsın allahtan bi şey olmamış güldürdün ama senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez
bebiklerim ben geldim :) naparsınız ? sabah erkenden okula gittim işlerim vardı. gece de çok geç geldim yazamadım. dün kaldığım yerden devam edicem şimdi

emoşşş yeni eviniz hayırlı olsun özledi seni bende yokum 1 haftadır

Okula gitmicen mi bir daha kız?!
Dün içinde iğrenç mi desem trajikomik mi desem bilemiyorum bende.. Bakalım bu akşam gidince ne olacak.

cereeeeeen bu kadar çok içme bi daha sıkıntı olmasın tatlım
sonuçalrın iyi olmasına sevindim canım :)

Burcuu, ben hala hastalanmadım...
yrn test yapıcam sanırım...
kııııız hamilemisin yoksa dicektim ki değilmişşşş
kızlarr 7. olmuşuz
bu hafta nazar boncuğumuz olsun :)

öyle mii bilmiyordm..
içmemiştim zaten
canım süt içebilirsin ama abartmadan 1 çay bardağı yeterli yoğurtta aynı şekilde gece yediğin için yoğurt 2 kaşık yeterli doyamıyosan 3 yap :)
canımcım okurmusun bilmiyorum ama şimdilik takım kontenjanımız dolu üye alımı yapmıyoruz cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazabilirisin canım
galiba oldu
aynamin kusuruna bakmayin evde bebek var, ayna silindigi anda hemen eller oraya gidiyor
hemen bakmak istiyorum inşallah silmmemişsindir nurcum :)
kizlar menümü yazdiktan sonrada baya su ictim.
tartida en son 75kg ciktim sabah 72.9kg dum umarim sabah yine 72li sayiya inerim
sok oldum yazmadan gecmiyeyim dedim

yarin benim iciin yogun bir gün olacak kizlar hemen yatayim ben
inşallah gitmiştir o kilolar canım :)

Insaallah cuma günü tartı hepimizi şok eder
eveeeeeeeeeeeeet büyük şoklar bekliyorum bu haftaaaaa
2 ay sonra zayıf olcağım için ilk kaçamak hakkımı waffle yönünden kullnmak istiorum ceren ya zaten fast food çıktı hayatımdan tamamen sadece waffle istiorum

waffleeeee bende istiyorum yaaaaa ama önce dondurmaaaa

nuuurrrr çok kızdım sana bunlar ne böyle hemen kendine gel ceza vericem sana bu şekilde kilo vermeye devam edemezsin hemen toparlan bir daha bu tarz kkaçamaklar görmek istemiyorum ona göre

canım evli olmadığım için ne desem boş bilemem ama inşallah orta yolu bulursunuz eşinle aranız düzelir

Teşekkür ederim bebeğimcim, Batman ile yeni gelişmeler oldu yazıyorum şimdi diğer topice
hemen bakıyorum çok merak ettimmmmmm

yukarıdaki mesajım bunun için de geçerli nur

geçmiş olsun tatlım iyisindir inşallah

süper olmuş bayıldımmm tüylerim diken diken oldu çok etkilendim canım çok düşüncelisin :)

çiğ yumurta fikri pek hoş gelmedi ama bilemedim :26:

Deli gibi kendi kendime yazıp gidiyorum ama aklımdayken sorayım.Mesaj sayısını birine bildirmem gerekiyor mu yoksa menü gibi burada paylaşayım mı?

canım bana atılıyo ama haftaya liste vericem ona göre atılacak bu 2-3 hafta benim sunumlarım ve proje teslimlerim var zor olacak o yüzden ebrun isteğiyle listeye göre yollamaya başlanacak

bu ekmek olayını diyetisyenim de söyledi çok doğru ben yarım beyaz ekmek yediğimde ulaştığım doygunluğa 2 dilim tam buğdayla da ulaşıyorum :)

cumaya artı çıkmamaya çalış canım bu senin moralini ve diyetine olan devamlılığını bozar kaçamakların ardı arkası kesilmez biraz daha sabır sonra süper olacak

zeliş sende mi noluyo size ya yaz geldi saldınz resmen toparlanın hemen

kuzum doğum günün tabi azcık yemekten bişey olmaz

kızlar bundn sonra beni hergün 1 saat walk at home yapmak için zorluuosunuz tamam mı? hatta kızın bağırın küfredin filan yani o kadar ciddiyim

bbundan sonra full disiplin ona göre kilo veremeyen üye görmeyeceğim burda

Evet Burcişkooom! Ben de Yüzme&Plates&Zumba kaydımı yaptırdım. Yarından itibaren başlıyorum iş çıkışı!!!!!!

Afiyet olsun canımmmmm

Afiyet olsun bebitommm

venüsüm çok sevindim spora başlamana süpersin tatlım

Bu arada hava mı atmadan işe koyulmayayım kızlar.Çiçekleri ofisime gönderebilirsiniz.
Geçen hafta :66,5
Bugün : 65,6
Giden : -900
Veeeeeeeeeee daha 2 günüm varrrrrrrrr

900 gr çok iyi canım :) daha da vermişsindir inşallah :)

cereeeeeeennnn çok merak ettim ya yarına kadar çatlarım şimdi bennnn

Kızlar bu arada ben bu hafta kraliçe olacaktım hani Emine olmayınca benim kraliçelik te yattı değil mi

kraliçelik bu hafta biraz zor canım notlarımı alamadım haftaya tam gaz devam haftaya alıcam hepsini eksiksiz sözzzzz

Bu arada,

Burcu'cum kayınvalidene geçmiş olsun diyorum , aferin uslu gelin seni, git bakalım ziyaretine
Emoş'çum yeni eviniz hayırlı olsun, rahat rahat, oturun cnm..

sağol tatlım yerleştik sonunda güzel de oldu valiyle komşu olduk karşılıklı çay içiyoruz

ayyy nasıl özledim sizi venüsüm can atıyorum hepinizle tek tek hasret gidermeye

zor bi gece olmuş tatlım ama seni tebrik ediyorum azmin için :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…