Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla bilmediğim için oraları kuzum
hakkatten ya emoş gelmedi hala Tamam kuzum görüşürüzzz

ayy Burcuuu, İstanbul'a gelirsen sana sözüm olsun, bebekte waffle yicez, tamam mı tatlım, haber ver bana
cebimi yazarım sana özelden bi ara ok

ben de sade activia'yla yapıodum kızlar, içine limon aroması ve hindistan cevizi, tatlandırıcı , süper oluyor.. ne kadar çok karıştırırsanız o kadar iyi oluyor..

Kızlar ben az sonra işten çıkacağım. Direk yüzmeye gideceğim, plates dersine denk gelirsem belki ona da girerim. Akşamları pek yazamacağım artık. Çok öpüyorum sizleriii

bravo venüüsss, sen spora git de bazı akşamlar gelme kuşum önemli değil

ay Emoooşş, hoşgeldin canikooomm, özlediiikkk, oohh işleri de bitirmişsiniz, süper..

hmm, tamam cnm, Buse de gelmio ki bu aralar, gelirse ona soralım.. bu hafta düzene girer cnm diyetin , sıkma canını

menünün prof'usun Burcu

hoşgkdn kuzucummmmmmm
hoşbulduk şekeriiimmm

ahahahha sağol kuzum

bugünkü menüm kızlar:

sabah(08:00)
200 ml light süt
2 dilim tam tahıllı ekmek(tost ekmeği) arasına beyaz peynirli sandviç

öğlen(12:20)
1 kase mercimek çorbası
tavuklu-patatesli bi yemek vardı, sadece tavuklarını yedim (2 köfte kadardı)
yoğurt

ara(16:00)
2 ceviz
6 badem

ara(18:00)
250ml light sütlü neskafe (spor öncesi)

akşam yookk malum spor olayı

3,2LT su
2 kupa yeşil çay
2 saat PT

bravaaaa bravaaaa

iyi geceler hatunlarım yarın yokum merak etmeyn bni sabah staj akşam gencaylara gitcem kaynanam kçk bi operasyon geçirdi bi geçmiş olsun diim

ikinizede tesekkür ederim kizlar denerim cok canim cekerse.
benim daha acik sormam gerekirse disarida gezerken herkes dondurma aliyorya ben alayim mi almayayim mi?
onun icin sormak istedim yani hazir dondurmalar icin

aynen motivasyon cok önemli gercekten.
ben kacamak yapinca tam down oldum. ama toparladim cok sükür.

kiyamam ya canim iyi yapiyorsun yeme kesinlikle, onlar senin hedefini asil istegini engelleyecek yiyecekler.

hosgeldin canim yeni evin hayirli olsun güle güle otur.
artik bigün geliriz bize hafif biseyler ikram edersin

bugünki menüm

12:00
2 yumurta
1 dilim peynir 45% yag
yarim dilim tam bugday ekmegi
1 domates

14:00
3 kuru kayisi

19:30
2 balik filet izgara
salata (domates, salatalik, 1 tk zeytin yagi)
7 tane yesil erik (bunda seker yok sanirim)

3 bardak yesil cay
2lt su

1saat yürüyüs

ahhh nur yine 2 öğün olmuş 14 te ara yapmak yerine bi çorba salata yada salata yoğurt yiyeblirsin suyun da az gibi ama geneli iyi bi menü

kızlar bugün son staj günüm akşamda gç gelirim haberiniz ola öptüm hepiniziii

Günaydın kızlar paylaşımlarim iyice düştü biliyorum ama okuldan izin aldım daha sık burda olmaya çalışıcam annemin 2. kemoterapi seansı dümdü o yüzden hiç uğrayamadim bu gün perşembe ve ben diyet açısından berbat bi hafta geçirdim ve sizide özledim kızlar böyle ayrı kalmak istemiyorum çünkü sizden ayrı diyette yapamıyorum

günaydııın kızlaaaaarr, ayyy içim içime sığmıyor.. inanamazsınız bu sabah 20 kere falan tartıldm baktıkça hoşuma gidiyor... siz bu durumları nerdeyse her hafta yaşıyorsunuz ama ben genelde 300-500cü olduğumdan şoklardayım aayyyy yrn da gelsin de bildirim yapalııımmm

iyi geceler hatunlarım yarın yokum merak etmeyn bni sabah staj akşam gencaylara gitcem kaynanam kçk bi operasyon geçirdi bi geçmiş olsun diim
kızlar bugün son staj günüm akşamda gç gelirim haberiniz ola öptüm hepiniziii

okey beybii, öptük biz de senii

Zeliş'çim, senin durumu biliyoruz ama elinden geldiğince yediklerine dikkat etmelisin cnm.. bu şekilde zaman kaybediyorsun sadece.. Anneciğin nasıl? daha iyi mi? çokk geçmiş olsun tatlım tekrar tekrar...
hadi bugünden itibaren full motivasyon devam et de haftaya şaşırt bizi cnm

Hoşgeldin emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben geldim kızlar

burcucum güle güle giy babetini

emoşum hoşgeldin cnm

hilalcim hayellerindeki rakama inş. ulaşırsın

venüscüm iyi eğlenceler sporun da ohhh misss

Kız alıntı yapamıyomusun yoksa Ne güzelde özet geçmiş

Menü güzel de saatlerin bugün değişik mi olmuş sanki.
Bu arada seni kıskandım akşam gidince mis gibi yemek yaptım kendime hepsini yedim anlatıcam menü yazarken.

Hilal bunu çok beğendi.
aaaaaa kaynana mı.Burcu sen annenlerden bahsetmiştin.Bekarsın değil mi?

Süpersin canım süper..

Bu haftada benden 1 küsür gelecek kızlar inşallah..

Bu arada,

Burcu'cum kayınvalidene geçmiş olsun diyorum , aferin uslu gelin seni, git bakalım ziyaretine
Emoş'çum yeni eviniz hayırlı olsun, rahat rahat, oturun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…