Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar çokk işim var çok yemek yapmam ve birazda ders çalışmam lazım menümü mutlaka yazıcam sonra görüşürüz

hepinizin kandili mubarek olsun bu arada sizi seviyorum kızlar ileç gibi geliyorsunuz

yok gitmiyorum okula bundan sonra venüs ya zaten bıkmıştım okuldan iyi oldu
Ciddi misin sen?

Çok uzaklaşma öyle canım benim. Spora başlamış olmama ben de çok mutlu oluyorum ama sanırım bunu alışkanlık edinmek biraz zor olacak. Bu akşam da gideceğim hayırlısı diyorum.
kızlar fotoğraf çektim yüklüyorum şimdi bakınız pleaseeee
Hemmen bakıyoruuuz

Bugün sabah geldiğimden beri kızlar tek bir işle uğraştım.Bir kaç haftadır hazırlanan dosyaları gönderdiğimiz birimle ilgili bir değişiklik yapılacağı söylendi.Elimizdeki dosyalar biriktibirikti dağ gibi oldu.Bu sabah bize bir format gönderip bu şekilde üst yazı yaıp yeni bağlandığınız birime gönderin dosyaları dendi.
Bende sabah geldim başladım.Şimdi bitti.
Ama az önce gelen telefonla dünya başıma yıklıdı.Bu kadar saatlik emeğim oldu çöp.Yazı formatını değiştirmişler
İsssssssssssssssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

insallah

canim simdi hersey kontrol altinda, sanirim sevdigimden pek görüsmememizden kaynaklanan biur yemeye yönemle sendromuydu atlattim cok sükür.
yine pek görüsemiyoruz kendisiyle ama ben kendimi yürüyüse verdim artik, diger yasadigi ülkeye dönmesini iple cekiyorum

resimleri sildim canim. biraz daha kilo vereyim tekrar cekilip karsilastirma resimleri koyarim. gecen seferki sadece o günki halimdi.

hemen bakiyorum canim

Az daha unutacaktım.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar.Bütüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarınız gerçek olsun inşallah.
Benim eve gitme vaktim geliyor.Hepinizi öpüyorum.

menüm

11.30 da

2 yumurta
beyaz ve kaşar peyniri
domates
salatalık
2 kuru incir

akşam 18.00 de

1 kepçe patlıcan çorbası

kıymalı yoğurtlu pırasa

20 dk latin aerobik.süper bişey video 50 dk ben ilk gün 20 dk yaptım.kol,bacak göbek her yer çalışıyor fena terletiyor ve yoruyor

Kızlar,kandiliniz mübarek olsun.Dünde bugünde giremedim.Dün kursa müfettiş geldi,tüm gün kurs işlemleriyle uğraştım.Bugünde toplantımız vardı.Telden giriyorum.eve gidince geçmişe bakacağım.görüşürüz insaallah

kizlar yemek yiyip 2 saat kadar yürüyüse cikmayi düsünüyorum.

bu arada bende kutlamayi unutmusm Regaip kandilimiz mübarek olsun.

emos resimlerine baktim canim gayet güzel ama dedigin gibi daha önceki resimlerinden daha toplu cikmissin sanirim makine farkli yada tayttan
birde kiyamam ya arkada esyalar öyle duruyor ütüt filan. ALlah kolaylik versin

kızlaaaarrr, nabersinizz, ya inanılmaz yoğun bi gündü, gün içinde yazamadım size.. akşam da 1 saat geç çıktım, hemen spora gittim, şimdi duştan çıktım ve hemen yazıyorum.. hemen geçmişe bakıcam çünkü laptop eşime lazım 10 dkm var

dediğin gibi su az olmuş ama güzel menü cnm

Ay ben İstanbul'dayım zaten. 55'e düşünce Abbas'ta waffle patlatalım mı?

Ayh çok tatlısın ya

ay olur cnmmmm , benim de 65 olmam lazım ama tamam mı, söz mü

ceren sonunda kırdın zincirlerini canım bravo

bakalım ben kaç çıkacağım 2 gündür dikkat ediyorum o kaçamaklardan sonra ama inş. toparlamışımdır yarın göreceğiz

walla bu hafta zincir kırmaktan öte oldu ama hep böyle devam eder mi bilmiyorum cnm yaa, yani böyle devam etmez de, yarısına fitim

anam, korku filmi fragmanı gibi olmuş cnm yaa , ama azmine hayranım, bravoo

bebiklerim ben geldim :) naparsınız ? sabah erkenden okula gittim işlerim vardı. gece de çok geç geldim yazamadım. dün kaldığım yerden devam edicem şimdi

hoşgeldin tatlım, bir özlem gideremedik yahuu bu hafta..

saol cnm, anneciğin umarım en kolay şekilde atlatır tatlım, anlatacağın diğer durum ne kız?? diyet bozması mı

canım spor vardı, o yüzden çok fazla içtim yaa, sonra o kadar olmadı zaten bi daha
hamile değilim , ohh , waffle yiyelim walla, venüs 55,ben en az 65 olunca yiyelim dedik, sen kaç olucan, birlikte yiyelim kızlaarr, çok güzel oluurrrr

artık yrna açıklıcam, ben de çatlıyorum walla

ohh, selam sööle vali amcama

bakıyorum hemen, kocam elimden almazsa tabiii.. olmadı yrn sabahtan bakıcam, kaldırmaaaa

güzel cnm,

kızlar , ben kaçıyorum, laptop havada yazıyorum, elimden alıyo kocaam yaa

Emoşş, resimleri kaldırma, yrn bakıcam, mesaj sayımı da yrn yollarım artık, baskı altındayıom

öptüm hepiniziiiii

valla ya rapor aldım gitmiyorum okula falan 12 yıldır bıktım valla

benim bile içim yandı burda çok kötü olmuş hilal abla

sizinde kızlar hepimiz için dua edin

hoşgeldin ceren 10 dk çok az ya bende kaynatmaya geldim ama kimse yoooooooooooooook

patlıcan çorbasını hiç duymamıştım ama güzel menü ayşe abla

menüm

sabah 10:00
4 ceviz
3 hurma

öğle 13:00
2 dilim ekmek
2 haşlanmş yumurta
1 üçgen peynir
5 zeyrin

akşam 19:30
2 karnıyarık (ama patlıcanları yemiyorum :26: )
yoğurt

su 1.5 litre
spor çok aşırı temizlik

hazır aklıma gelmişken bana özelden face profillerinizi gönderseniz olurmu kızlar :26:

ay hadi hayırlısı canım ben hala tuvalete çıkmadım ne yazık ki umarım sabah çıkarım

canım benim gencay adında bi sevgilim var daha doğrusu sözlü gibiyiz aileler filan tanışıo sadece okul bitince resmiyetler başlıcak

su dışnda harika tatlım

iyi iyi karataycı seni

ayyy kocana söle ben özledm seni ya

canım üçgen peynirler yağlı olr su çok az hatta çok çok az olmuş bide karnıyarık için patlıcanlar kızarmış mı her ne kadar olrsa olsun içine çeker yağı kıyma ve diğer malzemeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…