Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar..öğle yemeği olarak yarım simit yiyorum sulu yemek yeme şansım yok..öğleden sonra dışarıda olucam..

dosbacım diyet listeni isterim ama tartım yok evde yaa..ölçüleri tutturamam sanırım...yaa üff bi de şu iştah lmasa..sen iştahına nasıl engel oluyorsun

Evet doğru söylüyorsun.Fırsat ama dünden çok yorgundum zaten bide sabah sporumu yaptım.Pestilim çıktı anlıcağınkaydirigubbakcemilekafamçokkarıştıHaftada 1 tane yumurta tüketiyorum bende genelde onuda pazartesi yerim sonra yedim mi yemedim mi hatırlayamıyorum.

Kızlar bu arada öğlen yemeği yarım dilim ekmekle 1 kase çorba içebildim sadece.cokacimcoookBugün heyecanım fazla doğru dürüst yemek bile yiyemedim.Bu arada bana nazar değdi valla su içemez oldum.1 litre içtim şu saate kadar.Hergünde fazla içmemek lazım demi kızlar?

dosbacım diyet listeni isterim ama tartım yok evde yaa..ölçüleri tutturamam sanırım...yaa üff bi de şu iştah lmasa..sen iştahına nasıl engel oluyorsun

canım tam olarak 6 öğün beslen ozaman... ama hiç kaçamak yapmadan
6 öğün beslenirsen iştahına engel olursun.... çünkü diğer öğünde kaçamak yapma isteğin azalıyor...
ama bugün 6 öğün yarın 4 öğün beslenme çünkü ertesi gün tekrar düzen kurmak zorunda kalıyorsun
ben kısaca sana şunu tavsiye edeyim
sabah peynir 3 zeytin 1 tk reçel veya bal 1 dilim ekmek söğüş salata
ara 1 meyve
öğlen 4 köfte veya balık veya tavuk veya biftek 2 dilim ekmek salata yoğurt
ara 1 galeta 1 üçgen peynir 1 meyve
akşam sebze yemeği salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 2 meyve 3 diyet bisküvi
canım tartın olmadığı için böyle yazdım 10 gün bunu hiç aksatmadan yaparsan en 1.5 kilo verirsin ben 2ye yakın vermiştim
ben bu liste ile zayıfladım inan başka bi espirisi yok ama ilk başlarda hiiiç taviz vermedim
son 1 haftadır benimde düzenim yok (

güzelim daha ne yaff :)) ben 1 bardak bilem icmedim su saate kadarrr

sabah 4 kücük boy patatesi actifry da pisirip yedim .. tuzsuz.
simdi bi tane daha patates yapip yicem

artik patatesten kall gelecek bu hafta :)))

güzelim daha ne yaff :)) ben 1 bardak bilem icmedim su saate kadarrr

sabah 4 kücük boy patatesi actifry da pisirip yedim .. tuzsuz.
simdi bi tane daha patates yapip yicem

artik patatesten kall gelecek bu hafta :)))
afiyet olsun kaç gün yapacaksın canım bu diyeti... ??

senin bünyenin işi belli olmaz hişmiş bakarsın 5 kilo gider:sm_cool:

ohh götürmüşsün pideleri yarasın naniknanik benimde canım neler neler çekiyo anlatamam.cuma 63'ü görürsem kendime ziyafet çekicem cokacimcoook
akşam yemeğinde dikkat et aşırıya kaçmayerimseniben

oldu canim :)) 5 kilo versemmm kurban keserim :)))

canim cok dikkatli ol. bende hastalnip 4 kilo vermistim 4 günde.
sonra hemenciiiiiiiiiiik geri aldimm :)) hastalikla giden hemen aliniyor

:roflol::roflol:

ben günde 1 tane haslanmis yumurta mutlaka tükediodum.
simdi patates dieti yapiyorum ya ondan yemiyorum.

afiyet olsun kaç gün yapacaksın canım bu diyeti... ??

hic bilmiyorum güzelim:sinifsinif:
ne kadar dayanabilirsem..
gecenlerde yapmistim. 1 bucuk gün dayanabilmistim:roflol:
ama en az 3 gün dayanirim insallah.. 1 kilo gitse bana yeter,,

bu arada kacamak yaptigim 2 günde aldigim 1 kiloyu verdim.
70,7 yim yine. cumaya kadar 1 kilo daha giderse ne ala memlekettzemuszemus

buraya panayir kuruldu.. oranin dondurmasi ayri bir güzell
cok seviyorum..

nabcam ( annemlerle gezmeye cikcaz birazdan ve ben yesem mii yemesem mii diye düsünüyorumm
bisii diin bana :sinifsinif:

bhrcım nasılsın spor ne alemde :sm_confused:

ne yazık ki başlayamadım henüz tatlım vücudum dökülüyo resmen bugün hiç kaçamak falan yapmadım ama şu hastalığı atamadım üzerimden bol bol sıcak su içiyorum ses de gitti yutkunurken boğazım acıyo o yüzden katı şeyler yiyemiyorum çorbayla sütle veya yoğurtla idare ediyorum ama resmen açım şu an mafoldumben

Herkese merhabalar,
Eve yeni geldim. Okul çıkışı diyetisyene gittim. Moralim bozuk. 2 haftada 600 gr vermişim. Yaptığım her şeye bir kabahat buldu. Öğle yemeği saatime, her şeyime. 1,5 kilo su tutmuş vücudum. Canım çok sıkıldı. Arada kaçamak yaptım ama hep sporla telafi etmeye çalıştım. Bezelye YASAKLANDI. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Bilemiyorum, ben diyet yaptığımı düşünüyorum. 2 hafta dediklerine harfiyen uyacağım. Sonra gene değişiklik olmazsa başka şeyler bakacağım artık.

Güne çok güzel başlamışsın güzelimm. Cv vereceğine göre iş arıyorsun. Umarım en kısa zamanda iş bulursun.

günaydın kızlar..aramıza yeni arkadaşlar katılmış..hepsine hoşgeldiniz diyorumm...umarım hep birlikti sağlıklı bir şekilde kilo veririz...

Çok teşekkürler patbori. Hoşbulduk. ınşallah kiloları veririz, umarım ben deveririm.

Çabuk toparlarsın canım kendini moralini bozma.Bazen doğru yaptığımızı zannettiğimiz şeyler yanlış olabiliyor ne yazıkki.

Doğrusun canım. Uğraşacağım işte. Yarım litre su, 1 bardak yeşil çay içtim.

Evet canım iş arıyorum.3 senedir niaşanlıyım.Evlencem ama nişanlımda bende iş bulamadım.Gir çık yapmamak için sağlam bi iş arıyoruz ama o da çok zor kızlar

Canım, kolaylıklar gelsin. İzmir'de iş bulmak biraz zor. Kardeşimden ve arkadaşlarımdan biliyorum. Umarım ikiniz de istediğiniz gibi birer iş bulursunuz opuyorumnanaktan
Bıraktın mı cv ni vereceğin adama?

Evet canım bıraktım ama pek umutlu değilim aslında bakalım.:sinifsinif:Her yere cv bırakmaktan sıkıldım vallaakannehir.İş olsun artıkda bizde evlenelim artık.:asigim:Süründük kaç yıldan beri.Arayan yerler düzgün yerler değil,aramayanlarda zaten krizi bahane ediyorlar.:sm_confused:Bugün canım stresten hiçbişey yemek istemiyor.Beynim yoruldu.delikafaduldenAllahtan sabahtan sporumu yapmıştım.hihoyyyt

ii akşamlar kızlar.... birileri işten bahsetmiş guzelimm Allah yardımcın olsun ama gerçekten krizi bahane eden çok insan var... hakkından hayırlısı canım ....
bhrcım canım ben seni toparlandın sanmıştım... inş. en kısa zamanda toparlarsın kendini boğaz ağrısı gerçekten çok zor... c vitamini almaya çalış bu arada yeşil çay c vitaminden 100kat daha fazla gripten koruyormuş... sanırım sende sürekli içiyordun (
sana söledim ama bende spor yapamadım evi toparladım komşum geldi (
şimdi akşam yemeği hazırlayacağım görüşürüz kızlar

kızlar geldim işten çok yorgunum ve açım karnımı doyuracağım. Tek mutluluğum bugün süper gittim.
sabah: 1 kase nesfit sütle
ara: elma
öğlen: salata, tavuk
ara: elma
şimdi de karnıbahar yiyeceğim.

yarın da uymaya çalılacağım bakalım bu hafta nasıl olacak 59lu kilolara düşsem yine.

akşam gelmeye geçmişe bakıp cevap vermeye çalışırım. Eşim yine nöbetçi annemlerde olacağım.

ben geldim hatunlar.sonunda evimdeyim evimi ve sizleri özledim.şimdi tam gaz kaldığım yerden devam..( bu arada bu kadar gezmem ve izinime rağmen 100 gramcık almışım.aferin bana:)

yeni arkadaşlarımı gelmiş onlarla da en yakın zamanda tanışmak isterim geçmişi okumam imkansız bundan sonrası için sıkı takipteyim.. haftaya evimde aerobiğe başlıyorum sıkılaşmam lazım bu arada gezdiğim her yerde ne kadar zayıfladığımdan bahsettiler çok sevindim sadece annem biraz üzüntüde manken ahdtalığına kapıldığımı düşünüyormuşkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…