uğramadığını görünce yine yoğun olduğunu anladım canım işlerini hallet kaynatırız sonra kaydirigubbakcemile5
sende tekrardan hoşgeldin patboricim yeme düzenin oturduysa artık daha dikkatli olursun ahh 60ları ben de tekrardan görmek istiyorum ama daha çoookkkk var :gitme:
böyle fırsatlar iyi oluyor canım yoksa özellikle çıkıp yürümeyi gözümüz kesmiyo çoğu zaman yerimseniben
bu arada benim diyetisyenim haftada bir gün 1 tane yumurta önerdi sn kaç tane tüketiyorsun haftada?
dosbacım diyet listeni isterim ama tartım yok evde yaa..ölçüleri tutturamam sanırım...yaa üff bi de şu iştah lmasa..sen iştahına nasıl engel oluyorsun
afiyet olsun kaç gün yapacaksın canım bu diyeti... ??güzelim daha ne yaff :)) ben 1 bardak bilem icmedim su saate kadarrr
sabah 4 kücük boy patatesi actifry da pisirip yedim .. tuzsuz.
simdi bi tane daha patates yapip yicem
artik patatesten kall gelecek bu hafta :)))
senin bünyenin işi belli olmaz hişmiş bakarsın 5 kilo gider:sm_cool:
ohh götürmüşsün pideleri yarasın naniknanik benimde canım neler neler çekiyo anlatamam.cuma 63'ü görürsem kendime ziyafet çekicem cokacimcoook
akşam yemeğinde dikkat et aşırıya kaçmayerimseniben
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim aramiza yeni üyeler katilmis renk gelmis topige ben 3 gündür hic kalkmadan yatiyorum cok kötü hastalandim hala düzelemedim yarin bir dr gidecegim veb bu hastalik boyunca fazla birsey yemeyip cok su ucunce sabah tarti bana süpriz yapti ve sabahki kilom 73.3 dü nasil mutlu oldum anlatamam buda suyun ve fazla yememenin mucizesi galiba hastaligi atladirda birde spora baslarsam daha iyi olacak simdilik bu kadar kendinize iyi bakin
ya dün 63.3 tüm bugün 63.6 gösterdi ama sanırım afedersiniz ama kabız olmuşum.bnede inat ettim gittim nesft aldım geldim.6 yemek kaşığı nesfite çok az süt ekleyip yedim.ara öğündede yeşil elma.biraz öncede salata yaptım.2 domates 1 salatalık 1küçük soğan lahana ve ton balığı ekledim ama yiyemedim midem bulandı.abim daha yemek ymemişti yardım etmek istermisin dedim ben yerim hadi bırak dedi ama dediğine bin pişman oldu.Tabi yağsız bol sirkeli limonlu salatayı normal salata zannedip yiyince suratının halini görmeniz lazımdı :)
Kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum.a.s.Bu sabah 30 dklık bir yürüyüşten sonra.(iş başvurusu yapmaya gitttim ama cv verceğim kişi toplantıdaymış akşam üstü bana 1 yarım saatlik yürüyüş daha var yani kızlar.hihoyyytEve gelip sporumu yaptım 1 saat.Sonra klasik bir kahvaltı.Bugün kendime 1 yumurta ödülü verdim.Annemin diyetisyeni diyet yapanların bünyeye göre en az 1 yumurta yemesi gerektiğini söylemişti.....
afiyet olsun kaç gün yapacaksın canım bu diyeti... ??
bhrcım nasılsın spor ne alemde :sm_confused:
Kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum.a.s.Bu sabah 30 dklık bir yürüyüşten sonra.(iş başvurusu yapmaya gitttim ama cv verceğim kişi toplantıdaymış akşam üstü bana 1 yarım saatlik yürüyüş daha var yani kızlar.hihoyyytEve gelip sporumu yaptım 1 saat.Sonra klasik bir kahvaltı.Bugün kendime 1 yumurta ödülü verdim.Annemin diyetisyeni diyet yapanların bünyeye göre en az 1 yumurta yemesi gerektiğini söylemişti.....
günaydın kızlar..aramıza yeni arkadaşlar katılmış..hepsine hoşgeldiniz diyorumm...umarım hep birlikti sağlıklı bir şekilde kilo veririz...
Kızlar günaydın, dün geç geldik bugünün yemeğini yapıp kızımı uyutup bugünün dersini gözden geçirmem hayli geç oldu gelemedim, ama aklım buradaydı işe gitmeden bakayım dedim. Bugün ve yarın derslerim çok yoğun biliyorsunuz 2 günü atlatsam tamamdır. ralarda gelmeye çalışırım. Hepinizi öpüyorum. Bu hafta güzel zayıflayacağım kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
Kolaylıklar gelsin Meliscim. ıyi dersler.
Herkese merhabalar,
Eve yeni geldim. Okul çıkışı diyetisyene gittim. Moralim bozuk. 2 haftada 600 gr vermişim. Yaptığım her şeye bir kabahat buldu. Öğle yemeği saatime, her şeyime. 1,5 kilo su tutmuş vücudum. Canım çok sıkıldı. Arada kaçamak yaptım ama hep sporla telafi etmeye çalıştım. Bezelye YASAKLANDI. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Bilemiyorum, ben diyet yaptığımı düşünüyorum. 2 hafta dediklerine harfiyen uyacağım. Sonra gene değişiklik olmazsa başka şeyler bakacağım artık.
Çabuk toparlarsın canım kendini moralini bozma.Bazen doğru yaptığımızı zannettiğimiz şeyler yanlış olabiliyor ne yazıkki.
Güne çok güzel başlamışsın güzelimm. Cv vereceğine göre iş arıyorsun. Umarım en kısa zamanda iş bulursun.
Evet canım iş arıyorum.3 senedir niaşanlıyım.Evlencem ama nişanlımda bende iş bulamadım.Gir çık yapmamak için sağlam bi iş arıyoruz ama o da çok zor kızlar :sm_confused:ya.CADIARZU:sm_confused::sm_confused:
Çok teşekkürler patbori. Hoşbulduk. İnşallah kiloları veririz, umarım ben deveririm.
[güzelim daha ne yaff :)) ben 1 bardak bilem icmedim su saate kadarrr Ben günde 5-6 litre içebildiğim için bu su miktarı bana az geldi.Su içmeye bende zorla alıştım.
Çabuk toparlarsın canım kendini moralini bozma.Bazen doğru yaptığımızı zannettiğimiz şeyler yanlış olabiliyor ne yazıkki.
Evet canım iş arıyorum.3 senedir niaşanlıyım.Evlencem ama nişanlımda bende iş bulamadım.Gir çık yapmamak için sağlam bi iş arıyoruz ama o da çok zor kızlar
Doğrusun canım. Uğraşacağım işte. Yarım litre su, 1 bardak yeşil çay içtim.
İyi yapmışsın canım yeşil çayın nanelisini içtim bir kere soğudum ondan.İçemiyorum.
Canım, kolaylıklar gelsin. İzmir'de iş bulmak biraz zor. Kardeşimden ve arkadaşlarımdan biliyorum. Umarım ikiniz de istediğiniz gibi birer iş bulursunuz opuyorumnanaktan
Bıraktın mı cv ni vereceğin adama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?