Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

işte takımda görmek istediğimiz melek yürü beaaaaaa

kolay gelsin cnm

ayy her gün tartılmak bir yana bazen günde 2-3 kez tartılıyorum... dayanamıyoruuumm

ay inş. hilalim yaaaaaa

tey te tey yaparız inş. inş.
İnşallah bebişim.
hani şu sabahan akşama kadar hoca hoca gezdiğim uygulama sınavı vardı ya kızlarrrr 93 almışım bak nası mutluyum ya herşey normale dönüooooooo
Bir sınavdan 93 almak ne demek kuzum.Sevin tabiki sonuna kadar hakkın.
Kızlar ben geldim, yeniden sizinle olmak çok güzel
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
Hilal'cim, güncelledim senin mesaj sayını, Kızlar yine paylaşayım mı mesajları? hilal cuma-ctesi yolladı..
naapıım?

bu arada dün gördüğüm 71,4 , bugün 72,1 oldu yine yaw
Bak bak şu hilalin yaptığı işlere
Bak tarduda bunların yaşanması normal diye hep tartılmayın diyorlar ama bende aynıyım her sabah baskülün tepesinde:118::118::118::118:
Vallahi bebişim gün benimmiydi başkalarınınmıydı bilmem Çok yoruldum bütün hazırlığı ben yaptım vs.Ordan getirdiklerimide temizleyip kaldıramadım.Bugün herşeyi gidipo halletmem lazım:26::26::18::18:

bide böle uygulama sınavı ilkyardım tek hata kabul etmio maketler canlı insan gibi kanıo kalbi duruo filan

kızlar venüsün finalleri varmış bu nedenle nete giremiyormuş haberiniz ola

venüsü bende merak ettim kızlar kaç gündür yok. neyse ben iş başı yapayım.öğünlerimi 3 e çıkardım sabaları k fleks yiyorum 1 kase. bakalım bu cuma iyi bir yüzde ile gelmek istiyorum

Taşınmak mııııııııııııııııııııııı Zor iş canımcım allah kolaylık versin.İnşallah bende ilk ve son defa hayalimdeki gibi bir eve taşınırım
teşekkürler kızlar.hilalcim tatilin tadını çıkar ne güzell
Sizin yerinizede eğlenicem bebişler.Ama oteldeki mamaları görünce bakalım napıcam
bide böle uygulama sınavı ilkyardım tek hata kabul etmio maketler canlı insan gibi kanıo kalbi duruo filan
eneeeeeeeeeeeeee kız öyle maketlerle çalıştırıyolar sizi demekkkkkkkkkkkkkkkkkk.ne güzellllllllllllll..

kızlar venüsün finalleri varmış bu nedenle nete giremiyormuş haberiniz ola
Bende diyorum arkadaşlarıyla çıktı da yollara Kaçırdılar mı bizim kızı töbe töbe Akılam kötü kötü şeyler geldi.

ahahahah recep ivedik gibiii nerDe kaldı bu kız yaeee :) - YouTube ahahha

Merhaba kızlar

takımda emoş venüs nur ortalarda görünmüyo ben bile onlardan daha aktifim nerde bu kızlar

Iyim burcum ben annem aynı ders ve ev işleriyle vakit geçiriyorum işte :)

çıkıyorum ben burcu kendine iyi bak canım yine uğruycam :)

öyle oluyor hep ya.. önceden annelerimizle giderdik herşeyi onlar hallederdi
şimdi iş başa düşüyor...
Merhaba kızlar

takımda emoş venüs nur ortalarda görünmüyo ben bile onlardan daha aktifim nerde bu kızlar

merhaba zeliş hoşgeldin...

Kızlar canım çıktı iş yapmaktan ya ...
Ben bittim,işler hala bitmedi

Kitaplık almıştık,onları düzenledim.Çatıdaydı kitaplar.Merdivenleri in çık falan bayagı yoruldum,spor yapamam bugün artık
Yazlık kışlık faslı devam ediyor hala bi yazlıklarım ütülenecek şimdi...

Yerler silinip,süpürülecek.. sonra otururum ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…