Hoşgeldin bacum.a.s.Ohh istikrarlısın 100 gr.çok az.ben geldim hatunlar.sonunda evimdeyim evimi ve sizleri özledim.şimdi tam gaz kaldığım yerden devam..( bu arada bu kadar gezmem ve izinime rağmen 100 gramcık almışım.aferin bana:)
yeni arkadaşlarımı gelmiş onlarla da en yakın zamanda tanışmak isterim geçmişi okumam imkansız bundan sonrası için sıkı takipteyim.. haftaya evimde aerobiğe başlıyorum sıkılaşmam lazım bu arada gezdiğim her yerde ne kadar zayıfladığımdan bahsettiler çok sevindim sadece annem biraz üzüntüde manken ahdtalığına kapıldığımı düşünüyormuşkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin bacum.a.s.Ohh istikrarlısın 100 gr.çok az.
Gözünaydın,senin içinde iyi moral olmuştur öyle söylemeleri.:lepi:Bu arada annenin dediğine çok güldüm :roflol:.Bu arada ben aranıza yeni katıldım.70 kiloyum istikrarlı bir şekilde 55 kiloya kadar gelmek istiyorum.Hergün spor yapıyorum,herşeyden yiyorum fakat az yemeye çalışıyorum.Belirli bir diyet listesine bağlı kalamıyorum çünkü 2 ay kadar önce kalp spazmı geçirdim.Kilolarda ordan kalma zaten ne güzel 60 kiloydum:CüvCüv::1rolleyes:
bugüm yediklerim
6 adet patates
1 yudumcuk pamuk sekeri :) bi yerim sismesin die zorla yedirdiler :)))))))
acibiber evet canim grupta yeniyim.
patates diyeti yapiyorum.
3 sadece patates yicem :)))))))
sonum ne olacak hep birlikte görcezz
3ncü günden sonra tavuk eti ve sebzede yicem.
bibercim alttaki cizelgemde yaziyo tatlimm.
70 kiloyum 62 ye dogru gidiyorukk insallah
himm tüh
özetleyim o zaman
90 kilodan 70 e düsmüs bulunmaktayim .. ama su son 8 kiloyu bi veremedim.
hep git gel git gel 73 -69 arasi gidip geliodum.
73,9 kiloydum 1 bucuk hafta önce .. bu yarisma vesilesiyle vercem insallah kalaninida
merhaba kızlar bugün uğrayamadım sabah kızımın okul toplantısı vardı yoğun bir gün oldu gelelim yediklerime bugün oruçtum sahurda 2dilim kepekli ekmek klasik kahvaltı süt ve 2çatal fıstık ezmesi
iftarda biraz kaçırdım maalesef domates çorbası taze fasulye birazda mantı yedim
merhaba kızlar bugün uğrayamadım sabah kızımın okul toplantısı vardı yoğun bir gün oldu gelelim yediklerime bugün oruçtum sahurda 2dilim kepekli ekmek klasik kahvaltı süt ve 2çatal fıstık ezmesi
iftarda biraz kaçırdım maalesef domates çorbası taze fasulye birazda mantı yedim
yeni arkadaşlarımı gelmiş onlarla da en yakın zamanda tanışmak isterim geçmişi okumam imkansız bundan sonrası için sıkı takipteyim.. haftaya evimde aerobiğe başlıyorum sıkılaşmam lazım bu arada gezdiğim her yerde ne kadar zayıfladığımdan bahsettiler çok sevindim sadece annem biraz üzüntüde manken ahdtalığına kapıldığımı düşünüyormuşkaydirigubbakcemile3
ii akşamlar kızlar.... birileri işten bahsetmiş guzelimm Allah yardımcın olsun ama gerçekten krizi bahane eden çok insan var... hakkından hayırlısı canım ....
bhrcım canım ben seni toparlandın sanmıştım... inş. en kısa zamanda toparlarsın kendini boğaz ağrısı gerçekten çok zor... c vitamini almaya çalış bu arada yeşil çay c vitaminden 100kat daha fazla gripten koruyormuş... sanırım sende sürekli içiyordun(
sana söledim ama bende spor yapamadım evi toparladım komşum geldi(
şimdi akşam yemeği hazırlayacağım görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?