Evde olduğum zamanlarda Walk at Home 70 dakikalık olanın 30 dakikasını yapsam, 40 dakika bölgesel egzersiz Cd var onu yapsam, 40 dakika da plates Cd var onu yapsam. Ağustos'a kadar cm olarak incelmiş olur muyum ya? Evde değilsem de havuzda yüzüyor olacağım ve plates derslerine katılacağım.
Bebeğimler ben az sonra öğle yemeğine çıkacağım, şuan ofisteyim. Aralarda tekrar yazarım ama akşam nete giremeyeceğim. Gezi Park'ı karıştı malum desteğe gideceğim. Haber vereyim, sıkı takipteyim topice artık.
kız menemeni ekmeksiz nasıl yedin ya
terbrikler valla
kolay gelsin.. şerifecim...
bende plates diye duymuştum ama hiç yapmadım :44:
tmm canım görüşürüz.. dikkat et kendine..
abur cubur yeme ona göre
Bu cuma kaç kilo çıkacağımızı mı kestirecez yani, hmm çok zor. 63.4 iken ben cuma sabahı 63 olurum sanırım.
tam yaticam bebiş sağolsun yatırmadı zatensabaha karşı uyudum 1-2 saat falan.Gece 3te bir acıktım biraz kavun yedim artık
Zamanla alışırsın bence devam et
Bende az önce yaptım jiilian.Sendemi yeni geldin.Kişiler çoğalınca karıştı
tamam alt alta yazarım artık:)
200ml tamek vişne suyu 98 kaloriymiş.
gönderdiğim mesaj sayısı doğru.profilimden saydım dün gördeğim mesajları
Canlar yeşil çayla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Yıllar önce kuzenimin bir tanıdığı doğal ürünler satan bir yer açmıştı, destek olmaka amaçlı yeşil çay almıştım. Nasıl demleneceğini söylemişti. Belki biliyorsunuzdur :)
Öncelikle kullanacağımız su arıtılmış olmalı, yani marketlerde satılan şişe sulardan :)
Özellikle 'Porselen' demlik, bardak, fincan vs. tercihimiz olmalı :)
İlk önce kaynar su porselene konulacak, daha sonra yeşil çay eklenecek. Ben poşet çay kullanmıyorum. Poşet çay için hatta tüm bitki çayları için geçerli bu, bitkinin üzerine kaynar su dökmeyin sakın kızlaar :)
Dördüncüsü, çayın içine metal bir şeycikler değdirmemek, yani plastik kaşık kullanabiliriz.
Demlerken bardağın ağzı mutlaka kapalı durmalı, yeşil çay için 5dk yeterli :)
Son olarak, yeşil yaprakları ya da çay poşetini suyun içinden almamız gerekiyor. İçinde bekletmeyeceğiz :)
Çok gerekli mi bilmiyorum, ama bir bildikleri vardır elbet :))
çok çok güzel bilgiler, mutlaka bir bildikleri vardır da söylemişlerdir ama iş yerinde ben çoğu zaman olmaması gereken herşeyi yaparak demliyorum
evde daha dikkatli olacağım.. zaten yeşil çayı çok azalttım, B vitamini ve folik asiti bloke ediyormuş.. hamilelik hazırlık-hamilelik-ve emzirme döneminde önerilmiyormuş ben de yeni öğrendim... ben hazırlık dönemindeyim
Canlar yeşil çayla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Yıllar önce kuzenimin bir tanıdığı doğal ürünler satan bir yer açmıştı, destek olmaka amaçlı yeşil çay almıştım. Nasıl demleneceğini söylemişti. Belki biliyorsunuzdur :)
Öncelikle kullanacağımız su arıtılmış olmalı, yani marketlerde satılan şişe sulardan :)
İlk önce kaynar su porselene konulacak, daha sonra yeşil çay eklenecek. Ben poşet çay kullanmıyorum. Poşet çay için hatta tüm bitki çayları için geçerli bu, bitkinin üzerine kaynar su dökmeyin sakın kızlaar :)
Dördüncüsü, çayın içine metal bir şeycikler değdirmemek, yani plastik kaşık kullanabiliriz.
Son olarak, yeşil yaprakları ya da çay poşetini suyun içinden almamız gerekiyor. İçinde bekletmeyeceğiz :)
çok çok güzel bilgiler, mutlaka bir bildikleri vardır da söylemişlerdir ama iş yerinde ben çoğu zaman olmaması gereken herşeyi yaparak demliyorum
evde daha dikkatli olacağım.. zaten yeşil çayı çok azalttım, B vitamini ve folik asiti bloke ediyormuş.. hamilelik hazırlık-hamilelik-ve emzirme döneminde önerilmiyormuş ben de yeni öğrendim... ben hazırlık dönemindeyim
bende bu şekilde yapıyorum. porselen kapaklı süzgeçli bardağım var süzgeci de porselen. bi kere metal süzgeçli bardakta yaptım tadını aldıktan sonra bi daha kullanmadım. çok farkediyo tadı. yararlı bilgiler için teşekkürler :)
her seferinde yazacagım unutuyorumsmmberra hedef kilonu belirtmemişsin kaç kilo olmak istediğini yazar mısın?
kızlar bu cuma için hedeflerinizi de yazın yazmayanlar var hala
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Güncel[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy[/TD]
[TD]65,3[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]limonlubrokoli[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,7[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mid_night_sun
[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutedeyyin[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]0zlem[/TD]
[TD]72,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]restillday[/TD]
[TD]63,4[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]smmberra[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ssercecik[/TD]
[TD]72,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD]72,5[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bu haftaki hedef tablomuz bu şekilde eksik olanlar söylesin ekleyeceğim. tubacım seninkini 70 aldım ama şu anki kilona göre bi hedef belirle
Evde olduğum zamanlarda Walk at Home 70 dakikalık olanın 30 dakikasını yapsam, 40 dakika bölgesel egzersiz Cd var onu yapsam, 40 dakika da plates Cd var onu yapsam. Ağustos'a kadar cm olarak incelmiş olur muyum ya? Evde değilsem de havuzda yüzüyor olacağım ve plates derslerine katılacağım.
hoşgeldin merve hepimizın arzusu bu inşallah inşallah inşallah olacakkızlar aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize..
kızlar aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize..
her seferinde yazacagım unutuyorum
Cuma hedefim 79.2...
dogru yapıyormusum ama ben poşeti içinde tutuyordum
artık cıkarırım , sagol bilgiler için
her seferinde yazacagım unutuyorum
Cuma hedefim 79.2...
dogru yapıyormusum ama ben poşeti içinde tutuyordum
artık cıkarırım , sagol bilgiler için
7 haziran 72.500
14 haziran 71.500 olurum inşallah kabızlık sorunum olmazsa tabikii:26::26::26:
tam yaticam bebiş sağolsun yatırmadı zatensabaha karşı uyudum 1-2 saat falan.Gece 3te bir acıktım biraz kavun yedim artık
Zamanla alışırsın bence devam et
Bende az önce yaptım jiilian.Sendemi yeni geldin.Kişiler çoğalınca karıştı
not aldım kızlar :)
tmm canım
inş. 79.2 olurum,ümitliyim..
Nasıl nasıl B vitaminini bloke ediyorBen 2 yıldır iğne, kan, hap, şurup daha yeni kurtuldum, anemiden Demli çay da içemiyorum Çay keyfim sıfırlandı :)
bende bu şekilde yapıyorum. porselen kapaklı süzgeçli bardağım var süzgeci de porselen. bi kere metal süzgeçli bardakta yaptım tadını aldıktan sonra bi daha kullanmadım. çok farkediyo tadı. yararlı bilgiler için teşekkürler :)
cereeen bende bunu ebrudan hatırlıyorum hamile olduğumu öğrenince bıraktım demişti. sen de komple bırak hiç içme
İnşallah cnmkızlar aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?