Günaydın kızlaaarrr...
hala regl olmadım ama sabah bişeyler olacak gibiydi.. bugünden çok ümitliyim.. hoş 1 haftadır aynı şeyi söylüyorum
bu akşam da olmazsa randevuyu alıcam doktordan.. tam bebiş olsun derken bir sorun çıkmasa yaa...
Egzersizler;
09:30 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
10:00 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
16:30 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
17:00 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
Dün evi viledasız eğilerek sildim kızlar buda egzersiz sayılır dimi?
kuzucan protein iyidir ya boşver :) ben sınav haftası akşam yemekle uğraşmayayım diye 2 şer tane yiyodum
canım menünü paylaşmadın sanırım menülerini görmeliyiz ki yanlışlarını düzeltebilelim :)
olur canım nasıl uygun olursa artık :)
melekcim akşam çiğ köftelerden dolayı mı yemedin? 4 sıkım iyidir bende arada yemeye başladım haftada 1 gün en azından çiğ köfte yiyeyim dedim :) ama perşembeleri yemeyin şişkinlik yapıyo
tamam kuzucum temmuzun ilk haftasını sana veriyorum o zaman :) ceren gerçekten çok az kaldı şimdi de 55 mi olsam diye bi düşünce başladı ama esad yok diyo. 52 kilo olduğum zamanlardan bi fotoğraf gösterdi sonra da 57-58 olduğumu gösterdi zayıflık hiç yakışmıyomuş onu anladım57 ideal tam güzel durmuş :) 57 ye kadar düşerim sonra bırakırım diye düşünüyorum :)
iyi geceeler kuzucan kolay gelsin :)
iyi geceler tatlım
Günaydın kızlar dün akşam eve geç geldik.Gittiğimiz yerde telefondan yazmak istedim ama bebiş sağ olsun yazdırtmadı.
Dünkü menüm;
07:30 1 haşlanmış yumurta,1 tam buğday ekmeği,1 üçgen peynir,1 saşatalık,yarım domates,1 fincan şekersiz çay
10:30 1 salatalık
12:00 soğanlı,domatesli,biberli 1 tavuk pirzola,5 kaşık yoğurt içine 1kaşık keten tohumu,biraz salata
13:30 400ml yeşil çay
15:30 inek sütü ile 1 fincan şekersiz nescafe,3 kayısı,1 dilim elma
18:00 4 kaşık az zeytinyağlı barbunya,5 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu,bol salata
19:00 sade türk kahvesi
21:30 1 bardak kadar vişne suyu,1 tane cips)
3 litre su
Egzersizler;
Benimde denemem lazım o çayı o zaman bende aynı sıkıntıdan dertliyim.Keten tohumuna sardım son zamanlar:26:
menün güzel ama emoşun dediği gibi yumurta yada dönerden birini seçseydin senin için daha iyi olurdu ama olsun arada olacak
Geçmiş olsun cnmbu havada da hastalık zor olur.
Bende bir süre tvden izleyerek yaptım.Sonra karın dvdsini indirdim internetten.Güzel ama hem çok uzun sürüyor hemde çok konuşuyor dahada uzuyorBelki ilerleyen zamanlarda tekrar 21 günlük karın dvdsine başlarım.
Gününüz aydın olsun hatunlar,
Dünkü menüm;
09:00 kahvaltılık gevrek+ süt
11:00 yeşil çay
13:30 yoğurt ( zencefil, zerdeçal, tarçın ile)
14:00 salata, tavuk şiş
17:30 yoğurt ( zencefil, zerdeçal, tarçın ile)
20:00 peynirli yumurta, 1 dilim ekmek, çok az kavun
2 lt su
Günaydın kızlaaarrr...
hala regl olmadım ama sabah bişeyler olacak gibiydi.. bugünden çok ümitliyim.. hoş 1 haftadır aynı şeyi söylüyorum
bu akşam da olmazsa randevuyu alıcam doktordan.. tam bebiş olsun derken bir sorun çıkmasa yaa...
Kızlar yanlış saymadıysam dünkü mesaj sayım 13Bazen 1 mesajda alıntı yaparak bir çok kişiye cevap veriyoruz.onuda 1 mesaj olarak mı sayıyorsunuz yoksa kaç mesaj varsa o kadar mı?
Burcu resimler çok güzel ne güzel çıtır olmuşsun darısı başımızatekrardan tebrikler
kızlaaarr, yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruumm..
kısaca kendimi tanıtayım, ceren ben
30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, bilgisayar mühendisiyim, zayıflayınca bebiş yapmaya karar verdik eşimle
günaydın kızlar :) uyku arasından yazıyorum çok uykum var benim yaaa sabahın 7 buçuğunda tadilata başladı alt kattakiler şimdi ses yok. fırsattan istifade azcık daha uyuyup gelcem
Ceren merhaba ben de yeniyim memnun oldum :) :)
Şuan alıntı yapamıyorumama Tuba ve Şerife, sizlerle de tanıştığıma memnun oldum canlar :)
Sanırım bir de Melek ve Özlem var, kafam çok karıştı kızlar13. grupta kaç kişi var :)))
Bebeğim çok çılgınsıııaaanben şu an kıskançlıktan kudurma durumum var gencay ın saçını başını yolmak o sakalını cımbızla tek tek yolmak istiyorumadam tatile gidicek ben gidemiyorum o niye gidiyo yaaa offf valla sinir oldum ha
Gözleme ve 2 kase pilav olmamış bebeğim. Sporu da saymıyoruz bir kere öyle.Kızlar ilk menümü paylaşıyorum :) 2 haftadır ne yediğimi tek tek yazıyordum zaten, bugünkü de böyleydi. Kaçamaklarım varAh bu ben Kızabilirsiniz bana ahaha
10.06.13
Sabah-09:00
1 adet normal gözleme (Annem yapmış, yemesem ayıp olurdu bak :) Yememeliydim
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç fındık
Öğle-15:00
1 normal porsiyon nohut yemeği
Akşam-18:00
4 çorba kaşığı nohut yemeği
2 KASE PİLAV!! Pilav olmaz ki ama yaYEDİM.
Egzersiz: Toplam 2 saat ev temizliği + 70 dk ütü yapmak :))
3 LİTRE SU, hala içmekteyim.
sabah(11:00)
2/3 dukan gözleme peynirli
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay
öğle(15:30)
2 dilim tam bugdaydan peynirli domatesli yağsız tost
3 yk yoğurt
akşam(19:30)
1 porsiyon et döner
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1/4 kk peynir
şekersiz çay
domates salatalık
4 lt su
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
38 dk spor(10 dk kardiyo, 10 dk basen ,1o dk bacak ,8 dk karın )
1.5 saat ev temzliği
bugün fazla yemişim kızlar sanki ya
Haydi bakalımHosbulduum canımcım, gidicek insallah kilolar bu yaz
Evet çok kötü kiloları geri almak. Düşündükçe ağlayasım geliyor ama önüme baka baka bugüne kadar geldim. Bundan sonra da geçmiş bizi baltalamasın. Benimle kim ne için yer değiştirecek kız?evet venüs'cüm yoldasım,gardaşım benim
ayy çok kötü bişi kilo verip geri almak
special k nın krakerlerinden
cok lezzzetliler,tarif verdim denemen laızım
iyi cok almamıssın
ben venüsle yer degiştirsem olurmu?
Menüm:
Sabah: 10.30
2 dilim ekmek
Peynirli yumurta
2 közlenmiş biber,doamates ve salatalık
Öğle: 15.30
6 sıkım çiğköfte
2 bardak ayran
Bol yeşilllik ve domates
1 saat yürüdüm
2 kupa çilekli yeşilçay
3 lt su
Afiyet olsun Cerenimoooobugünkü menüm:
sabah(10:30)
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
domates-salatalık-maydonoz
çay
öğle-akşam (17:00)
2 kaşık patates salatası
1/2 tabak çoban salata
4-5 köfte kadar et
su malesef çok az, 1 LT kadar
yeşil çay yok
spor yok ama tüm gün açık hava, yürüyüş, top oynama vs...
21:30 atıştımarsı o saatte olmasaymış iyiymiş bebişim. Azıcık yağ ve bol bol şeker depolamış oldun yatmadan. Geri kalan süper Afiyet olsunGünaydın kızlar dün akşam eve geç geldik.Gittiğimiz yerde telefondan yazmak istedim ama bebiş sağ olsun yazdırtmadı.
Dünkü menüm;
07:30 1 haşlanmış yumurta,1 tam buğday ekmeği,1 üçgen peynir,1 saşatalık,yarım domates,1 fincan şekersiz çay
12:00 soğanlı,domatesli,biberli 1 tavuk pirzola,5 kaşık yoğurt içine 1kaşık keten tohumu,biraz salata
18:00 4 kaşık az zeytinyağlı barbunya,5 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu,bol salata
3 litre su
Egzersizler;
Afiyet olsuuuunGününüz aydın olsun hatunlar,
Dünkü menüm;
2 lt su
Gunayyydınn hanmlarrr
Jillianla sporumuzu yaptık geldim:) kendimi cok iyi hiissediyorum , yaz sonunda cok farklı bir fizigim olucak insallah, sıkı fit ve inceee:))
Kızlaaar bu sabah tartıda 70.3 kg çıktım. Çok mutluyummm, yıllar oldu bu kiloya inmeyeliii!!!!
Ben 50'leri en son 13 yaşımda falan gördüm düşünBRAVO !!! İçimde kıpırtılar oldu :) senin adına çook sevindim. Bende 50'li bişeyler görmeyeli yaklaşık 6 yıl oldu
Ben 50'leri en son 13 yaşımda falan gördüm düşün
Ay onur duydum böyle hissetmenden.Herkes dalgalanma yaşıyor bu diyet sürecinde sürekli. Sana da olur arada ama bizlerle kalırsan hiç merak etme zaman geçtikçe onlar da gidiyor.Valla kendimden çok sana güvendim şuan :) Senden bana doğru enerji kitlesi yayıldı :) Başarılıyormuş demek ki diyorum
kızlar yediğimiz yemeklerin yanı sıra internetten ebru şallı plates videolarıyla spor yapın özellikle mayıs ayında yaptıkları çooook güzell :)) ben şimdi kendime elektrik veriyorumeşim fizik tedavi aleti almıştı basenlerime pedlerini yapıştırdım veriyom coşkuyu veriyom coşkuyu
kızlar bu gecelik benden bu kadar yarn büyük ihtimal tüm gün yokum gencay ın anasına sözüm var görümcesinin oğlunun düğünü için elbise bakıcaz geç gelirim herhalde öptüm hepinizi iyi gecelerrr
iyi geceler geliboluhayırlı geceler kızlarrrr ... geliboludan sevgilerrrr
kuzucan protein iyidir ya boşver :) ben sınav haftası akşam yemekle uğraşmayayım diye 2 şer tane yiyodum
canım menünü paylaşmadın sanırım menülerini görmeliyiz ki yanlışlarını düzeltebilelim :)
olur canım nasıl uygun olursa artık :)
melekcim akşam çiğ köftelerden dolayı mı yemedin? 4 sıkım iyidir bende arada yemeye başladım haftada 1 gün en azından çiğ köfte yiyeyim dedim :) ama perşembeleri yemeyin şişkinlik yapıyo
tamam kuzucum temmuzun ilk haftasını sana veriyorum o zaman :) ceren gerçekten çok az kaldı şimdi de 55 mi olsam diye bi düşünce başladı ama esad yok diyo. 52 kilo olduğum zamanlardan bi fotoğraf gösterdi sonra da 57-58 olduğumu gösterdi zayıflık hiç yakışmıyomuş onu anladım57 ideal tam güzel durmuş :) 57 ye kadar düşerim sonra bırakırım diye düşünüyorum :)
iyi geceeler kuzucan kolay gelsin :)
iyi geceler tatlım
iyi geceler canıımm,kuzucanlar ben de yatıyorum :) iyi geceler hepinize öpücükler very big
Günaydın kızlar dün akşam eve geç geldik.Gittiğimiz yerde telefondan yazmak istedim ama bebiş sağ olsun yazdırtmadı.
Dünkü menüm;
3 litre su
Egzersizler;
Benimde denemem lazım o çayı o zaman bende aynı sıkıntıdan dertliyim.Keten tohumuna sardım son zamanlar:26:
menün güzel ama emoşun dediği gibi yumurta yada dönerden birini seçseydin senin için daha iyi olurdu ama olsun arada olacak
Geçmiş olsun cnmbu havada da hastalık zor olur.
Bende bir süre tvden izleyerek yaptım.Sonra karın dvdsini indirdim internetten.Güzel ama hem çok uzun sürüyor hemde çok konuşuyor dahada uzuyorBelki ilerleyen zamanlarda tekrar 21 günlük karın dvdsine başlarım.
Dünkü menüm;
2 lt su
saol cnm ama henüz bebek istemiyoruz, bu ay sonu başlıcaz çalışmalara , nbu neyin gecikmesi anlayamadım.. havalar ya da diyetten olabilirAllah gönlüne göre versin... İstediğin gibi olur inşallah
günaydın kötü düşünme cnm.stres,yorgunluk,üzüntü bunlarda etkiler.inşallah en kısa zamanda anne olursun
valla emoş bende eğer 60 olursam 55 olma gibi bi düşüncem var inş. tabi 60 düşünce duruma bağlı ama annem çok verme dio gencay biraz daha ver vermesi zor alması kolay dio valla bende karasızım benm 55 halimle bi fotom bile yok ya
özlem kadının dibisin yaaa diyet spor hepsi çok iyi cipsi geçtim yani 1 tanden bişi olmaz afyet bal şeker kaymak olsun
valla canım artık her sabah düzenli çıkıyorum nazar değmesin ya çok zor günler yaşadım
canım menünü çok beğendim düne nazaran çok çok çok iyi
günaydın bebeğim sen içini rahat tut elbet olacaksı bi sorun filan da yok evrene pozitif enerji sal
alıntıların hepsi tek mesaj canım
sağol canım benm
günaydın kızlarrr bügun yokum ben çok çok kaynatın keyifle bi geçmiş okuyum beaaaa
kendinize dikkat edin özlemmmm kaçamak yapma bak bende yapmıcam inş. bugün dün şişkinliğim varmış bugün inmiş ama umarım tekrar şişmem öptüm hepinizi yanacıklardan
günaydın kızlar :) uyku arasından yazıyorum çok uykum var benim yaaa sabahın 7 buçuğunda tadilata başladı alt kattakiler şimdi ses yok. fırsattan istifade azcık daha uyuyup gelcem
Kızlaaar bu sabah tartıda 70.3 kg çıktım. Çok mutluyummm, yıllar oldu bu kiloya inmeyeliii!!!!
Dünkü menüm;
3 litre su
Egzersizler;
Dünkü menüm;
2 lt su
Kızlar yanlış saymadıysam dünkü mesaj sayım 13Bazen 1 mesajda alıntı yaparak bir çok kişiye cevap veriyoruz.onuda 1 mesaj olarak mı sayıyorsunuz yoksa kaç mesaj varsa o kadar mı?
günaydın kızlarrr bügun yokum ben çok çok kaynatın keyifle bi geçmiş okuyum beaaaa
kendinize dikkat edin özlemmmm kaçamak yapma bak bende yapmıcam inş. bugün dün şişkinliğim varmış bugün inmiş ama umarım tekrar şişmem öptüm hepinizi yanacıklardan
Ceren merhaba ben de yeniyim memnun oldum :) :)
Şuan alıntı yapamıyorumama Tuba ve Şerife, sizlerle de tanıştığıma memnun oldum canlar :)
Sanırım bir de Melek ve Özlem var, kafam çok karıştı kızlar13. grupta kaç kişi var :)))
Ay evet 16'sında 6'lı rakamlara düşeceğim sanırım. Çok mutlu olduuummmmtebrik ederim venüscüğüm :) 60lı rakamlara çok az kaldı!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?