Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar, nasılsınız?

Dün de giremedim işler fena halde yoğun eve ölü gibi gidiyorum, anca girme fırsatım oldu... Dün ve önce ki günümün menülerini yazayım...

11/06/2013

09:00 kahvaltılık gerverk+ süt
12:30 yeşil çay
13:00 yoğurt ( zencefil, zerdeçal,tarçın ile)
13:30 2 kaşık tavuk sote, çikolatalı sufle ( farkındayım olmayaydı iyiydi
17:00 yoğurt ( zencefil, zerdeçal,tarçın ile)
19:00 4 kaşık sebze yemeği, 1 dilim ekmek

2 lt su

12/06/2013
08:30 1/2 simit, 1 adet üçgen peynir
10:00 yeşil çay
12:00 yoğurt ( zencefil, zerdeçal,tarçın ile)
13:00 sade döner
19:00 4 kaşık sebze yemeği 1/2 dilim ekmek

1 lt su

kızlar bana diyet çorba önerin ve de tarifini verin akşama tarhana çorbası koydum ocağa ama y.biber domates ve 2 diş sarımsakla birlikte pişiriyorum

anaam sen hiç yemek yememişsin ki kaç kilodan kaça düştünüz? ben yeni başladım sizlerle!!

ay sorma ben de 2,3LT içtim şimdiye kadar.. 3ü bulucam bugün.. tuvalette daha çok vakit geçirdim resmen..

cnm 1.gün suffle, 2.gun suyunun azlığı olayı bozmuş bence

kızlar bana diyet çorba önerin ve de tarifini verin akşama tarhana çorbası koydum ocağa ama y.biber domates ve 2 diş sarımsakla birlikte pişiriyorum

ben lahanalı çorba yapıyorum ama şimdi işten çıkmam lazım, servise yetişicem.. tam hatırlayamadım da, evden yazıcam sana...
hatta dolapta donmuş var, kaldırmıştım, biraz indirip içerim belki bi ara

Kızlar tekrar söylüyorum kimse cevap vermemiş Neyse, yarın 11:30 da burada olamayacağım. Sabah erkenden kilomu ve mesaj sayımı yazacağım, saygılar efenim..

Bugün sabahtan beri dışarıdaydım, sürekli dolandım durdum çarşılarda, kaçamaklarım var ama günlük kalori sınırımı aşmamışım şükür ki..

13.06.13

Sabah-08:30
1 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Yarım avuç fındık
Yarım avuç ceviz
1 çay bardağı şekersiz çay

Öğle-13:00
1 porsiyon köfte
1 kutu ayran

15:00
1 kase sade dondurma, sosu olmadan

18:00
1 orta boy susamlı simit (Eve yeni geldim, bu saatten sonra yemek yiyemem, yeşil çayımı içebilirim şimdi)

1,5 litre su ve yine hala içmekteyim 3 olacak inşallah.

Egzersiz: 20 dk normal tempo(20km/sa) pedal çevirme (Şimdi yapacağım, yalan olmasın yazdım buraya ama
Tüm gün vıcık vıcık çarşılarda terleme Biliyorum, biliyorum ama bacaklarım o kadar hammış ki ağrıyorlar

Hadi ben sporumu yapıp derse oturayım kuzular, bugün Jillian yok, umarım yemeği fazla kaçırmamışımdır. Midem çok rahat, sindirimim normal. Et sevmeyen biri olarak o köfteyi yemem mucize, hücrelerim b12 b12 diye saldırdılar köftenin vitaminlerine kihkih :) Öpüldünüz.

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
1 dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
çay

öğlen(12:30)
ızgara hellimli salata
1 dilim kepek ekmeği
light kola

ara(18:00)
1 avuç beyaz leblebi

akşam(19:00)
1 büyük kase lahana çorbası
(içinde beyaz lahana, havuç,soğan, bol baharat var koca tencere yapıp, blenderdan geçirip, dondurmuştum çoğunu, bir kısmını çıkardım , çözdürdüm, içtiiimm )

su 2,5 LT ama, gece yatana kadar 3.3LT yapacağım. (net )
spor yok
yeşil çay yok, ama bademciğimde çıkan aft için 2 kupa adaçayı içtim
(meğer benim 1,5 aydır şişen bademciğim aslında suçsuzmuş, şişmiyormuş, üzerinde aft çıkmış, doktor gördü ama geçmesini bekliyoruz adaçayı ve gargara yapıyorum )

tamam cnm, sabah erkenden yazabilirsin, tam 11:30da burda olmana gerek yok.. menü çok iyi olmamış ama etkisi kötü olmaz heralde..

canım bence eşine hayır demeyi öğren

daha iyi olabilirdi canım

ay bugünde yaptım spor ceren valla

Ya kızlaarr, Nur nerdeeeee?? benim bu haftaki eşim Nur'du ama hiç karşılaşamadık kiiii?
ben mi farketmedim acaba :44::44::44::44:

Nur'cuuuumm, nerelerdesin tatlım

hiç gelmedi canım bu hafta

1. gün sufle 2.gün su canım gerisi güzel

güzel kuzucummmmm yarın erkenden yap bildirimi ben saat 6 da bildirm yaptığımı biliyorum

görmek istediğimiz ceren ceren gol gol gol

sabah(10:30)
1 tam bugday roll ekmekten peynirli yumurtalı kızarmış
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
1 porsiyon tavuk gögsü
3 dilim elma dilim patates
közlenmiş biber domates
1 paçanga böreği(fırında kızarmış mantar az pastırma çeşitli biber)
salata

akşam(19:30)
yarım kase yoğurt
1 domates
bol limonlu maydanoz

2.8 litre su(1.8 şu an 1 daha içicem)
500 ml yeşilçay(büyük bardağım biraz önce kırıldı ya )
300 ml kayısılı form çayı
25 dk bacak basen egzersizi
3 saat gezme tozma

ayyyyy çeyizime çeyiz kattım yine bugün günlük kullanım için çatal kaşık bıçak almaya gittik bugün sonra baktık işte ya annem beğenmedi ya ben filan derken eve geri geldik işte benim şu meşür markete girdik bide ona bakalım dedik sonra indirim yapmışlarrr 12 kişilik sandığı filan olan çatal kaşık bıçak takımını 100 liraya aldık sandığı iyi değil ama istediğim gibi sade ve şık 1 tane kalmış ellerinde onuda alana 100 liraya satalım demişler dedim ne ballıyım arkadaş yaaaa

patatesleri akşam telafi etmişsin burcumm.. güzel , hareket de bol

şansın hep daim olsun kuzumm, artsın, eksilmesin

Son düzenleme:
MENÜÜÜMMM​

Saat : 11.00
1 sb ılık limonlu su
1 sb soğan-maydanoz-limon suyu
1 sb bitki çayı

saat : 11.30 KAHVALTI
iri bir domatesin yarısı
bir tutam maydanoz
1 küçük kırmızı biber
1 küçük salatalık
1 kibrit kutusu peynir
5 siyah zeytin

saat: 13.30
ebru şallı ile 35 dakika esneme uzama hareketleri ( herkese tavsiye ederim cok iyi geliyo )

saat: 14.45
bir kase semizotlu yulaf ezmeli yoğurt

saat: 15.50
jillian ile level 1 egzersiz 20 dakika yaptım

saat: 16.30
bir şeftali

saat: 17.00
1 sb kiraz sapı ve limon karışımı

saat: 17.05
ebru şallı ile kardio plates 35 dakika ( termal sauno şort ile) arkasından ılık bi duş

saat: 18.30 AKŞAM YEMEĞİ
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurtlu semiz otu yemeği
salata (hic ekmek yemedim)

içtiğim su miktarı 1 litre ama gün içerisinde fazla sıvı tükettiğim için tuvalete çok çıktım :)

bu saatten sonra bir şey yermiyim kocama bağlı meyve ya da çay içebilirim
bu arada arkadaşlar her şeyi tek tek not aldım

canımcım herşey çok güzel ama sporları en altta yaz böle emoş okurken gözünden kaçabilir. bu saatten sonra meyve yeme suyun yerinede hiç bişi koyma bak ben 3 lt ye yakın su 1 litrede bitki çayı bide üstüne yine 1 lt normal çay tüketiyorum yani

ama yediklerinnn çok gözelll

menü güzel cnm.. afiyet olsun..
su-spor-ve yeşil çayı en alta yazarsan daha doğru olur..

anlaşıldı şekerim :)) yeni yeni öğreniyorum ilk haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…