Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gazi ve Hacettepe, yükseklisans için başvuracağım yerler benim ya :)) Vay be gel pdr oku yeniden gençsin ki zaten

Merhaba kızlar...
Oruçluydum bugün,ikindiden sonra pilim bitmeye basladı
Eşim evdeydi,giremedim...

Yememğim daha pişmedi
İftarı tamamlayıp geliyorum

Allah kabul etsiiiin ne güzel

Aaa ben de merak etttim fotoyuu

Bence süper bir menü olmuş, afiyet olsun, sporu da telafi edersin ki zaten

Mükemmelsin

Her zamanki gibi başarılı

afiyet olsun meleğim

15.06.13

Sabah-08:30
1 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet fındık
3 adet ceviz

11:00
3 yemek kaşığı menemen
Serçe parmağımın 3te1'i uzunluğunda muz

Öğle-12:30
7 kaşık barbunya (Kaşık sayım 8'den 7'ye indi

Akşam-18:30
1 kase yoğurtlu çorba
7 kaşık domates yemeği
1 muz

Spor yok, yeşil çay yok, suyum da az, 1,5 lt:18:

MENÜMMM

12.00

pastırmalı yumurta ( kızlar eşim nöbetten gelmişti canı çekmiş )
domates- salatalık- zeytin ( valla saymadım kaç çataldır kaç tanedir :26:)
biraz ekmek

aralarda bitki çayı
çok yemiş gibiydin ara öğün falan yemedim

20.45

1 tabak çorba
2 minik biber dolması ( pazardan aldığım biberler hem minik hemde çoook tazeydi )
cacık

içtiklerim

1 sb maydanoz kürü
1 sb limonlu elma sirkeli ılık su
1 sb kiraz saplı kür
1 sb yeşil çay
1.5 lt su 2 lt tamamlayacam ( eşim sularıma ortakçı oluyo ben pet sişeye koyuyorum bakıyom başından içmiş )
1 sb bitki çayı ile 1 sb soğan kürü içecem yatarken

egzersizlerim

yemekten sonra 1.5 saat gece yürüşü eşimle beraber:13:

ekstra spor yapamadım ama iyi yürümüşüz yorulduk

restilcim serçe parmağının uzunluğu ne kadar:44: adı üstünde serçe kadar minik bi de üstüne üstün onun 1/3 diyorsun
afiyet şeker olsun şifa olarak yarasın

Eşinle beraber yediklerin affedilebilir Evli olmak nasıl bişey ya Ama yürüyüş gayet iyi

Eşinle beraber yediklerin affedilebilir Evli olmak nasıl bişey ya Ama yürüyüş gayet iyi

valla canım evli olmak çoook güzel ama tabi adamını bulunca eğer ki hayatında birileri yoksa rabbim sanada hayırlı bi eş nasip etsin benim eşim gibii ya evli olunca durmadan birlikte bir şeyler paylaşılıyo örneğin bir şey yiyorsa sensiz boğazından bir şey geçmiyo bugün sabah asker ailesinin biri bir şeyler yapmış getirmiş tutmuş benimki bana da getirmiş canım kocaaam allah başımdan eksik etmesin

Amin sağol canım :) Ben de evlenmeyeceksem niye sevgili olayım kafasındayım, yani seveceksem evlenirim, hayat felsefesi
Vay be maşallah size, nazar değmesin inşallah, Rabbim muhabettinizi artırsın

Amin sağol canım :) Ben de evlenmeyeceksem niye sevgili olayım kafasındayım, yani seveceksem evlenirim, hayat felsefesi
Vay be maşallah size, nazar değmesin inşallah, Rabbim muhabettinizi artırsın

amin canım!!!! bende senin gibiydim hayatında da kimse yoksa durmadan tanıştırılıyosun
eşimle tezimi savunduğum gün tanıştım ona diyom sen boşluğuma denk geldin
o zamanlar tezli tezsiz bi de dersanede çalışıyordum 3 ü bi arada nescafe gibiydimm

canım akşam mz yemeseydin iyiymiş bide su azzz

kızçeler iyi geceler hepinizi Allah mesut insanın hayatında iyi anlaştığı birinin olması güzel tıpkı aşkitom gibi 2.5 yıldır bi kere kavga ettik onunda şimdi nedeni bile hatırlamıyorummm iyidir erkek mlleti arada bi kaç odun var onlara denk gelmeyin yeter

Şimdi 2'si bir arada oldu yani

canım akşam mz yemeseydin iyiymiş bide su azzz

Muz benim başımın belası zaten haklısın, suyu da hala içiyorum, gece uyuyamayacağım

Maşallah size burcucum ya, Allah tamamına erdirsin Evet odun değil kalas var ama bulaşmıcan haklısın

sanada iyi geceler burcuum!!rabbim mutlu olan herkesin mutluluğunu daim etsin mutsuz olanları mutluluğa eriştirsin

günaydın kızlar ben bugün yokum akşama düğün var babamda geldi zaten artık laptopu kurtarabilirsem gelirim çok fenayım ya şişkinlik var 65.2 çıktım sabah

günaydın kızlar ben bugün yokum akşama düğün var babamda geldi zaten artık laptopu kurtarabilirsem gelirim çok fenayım ya şişkinlik var 65.2 çıktım sabah

Günaydın Burcu...

Benim aklıma ne geldi biliyormusun?
İki hafta protein agırlıklı beslendin ya, sebzeye gecince vücudun su tutmuş olabilir.
Çünkü dukanda saf proteinden sonra,sebzeye gecince böyle oluyordu.
Baskada bişi gelmedi aklıma... :44:

Günaydın Kızlar...
Bende bugün olamayabilirim...
Kardeşlerimi alıp,gezmeye cıkmak istiyorum.
Ordanda babamın Babalar Gününü kutlarım

Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…